Wat is er anders in Florida? Bolwerk van de vrijheid heeft betere cijfers!

(Door: Christoph Uhlmann – Vertaling: E.J. Bron)

Beproeving voor de VS

Inmiddels hebben 18 Amerikaanse staten alle coronamaatregelen, inclusief mondkapjesplicht, afgeschaft. En er is iets onverwachts te zien wanneer je het aantal sterfgevallen van de staten met elkaar vergelijkt. Waarom is het aantal sterfgevallen in deze staten niet hoger dan in die met strikte maatregelen?

“Neanderthaler-denken” en censuur

Het antwoord op deze vraag wordt door de Democraten, de media en Big-Tech geprobeerd te onderdrukken. Het verwijderen van een video van YouTube, waarin de Republikeinse gouverneur van Florida, Ron DeSantis, praat met gerenommeerde wetenschappers, is een actueel voorbeeld voor deze kruistocht tegen de feiten. Een veel bekritiseerde, manipulatieve bijdrage op CBS News over de Trump-bondgenoot DeSantis eveneens. De Amerikaanse president Joe Biden noemde de openingspolitiek, zoals die bijvoorbeeld wordt bedreven in Florida, zelfs “Neanderthaler-denken”.

Coronacijfers bijna identiek – economische cijfers niet

De coronacijfers van Florida zijn vergelijkbaar met die van de overige staten, de werkloosheid- en economiecijfers echter niet. Zoals uit een wetenschappelijk onderzoek onder leiding van John Ioannidis in het begin van het jaar bleek, hebben de strikte coronamaatregelen nauwelijks invloed op het aantal coronagevallen of sterfgevallen. In een rapport van het American Institute for Economic Research worden de coronacijfers en economische cijfers van Californië en Florida tegenover elkaar gezet.

In Florida zijn er statistisch gezien 135 sterfgevallen per 100.000 inwoners, in Californië zijn dit er 119. Florida heeft echter veel meer inwoners die ouder zijn dan 65 jaar dan Californië. Desondanks verschillen de cijfers nauwelijks. Bij de doden in verzorgingstehuizen registreert Californië zelfs tweemaal zoveel doden als Florida.

Het werkloosheidscijfer bedraagt in Florida ongeveer 6%. In Californië 9%. Ook bij de ontwikkeling van het bnp doet Florida het duidelijk beter. Florida´s economische prestatie is in vergelijking tijdens de coronacrisis minder gekrompen en krijgt sinds het 3e kwartaal van 2020 duidelijk meer vaart.

De vergelijking van de levenskwaliteit zou voor Florida eveneens wel eens veel beter kunnen uitvallen. Geen maatregelen, open restaurants en cafés, manifestaties zonder mondkapjesplicht. Wie zijn dus de “Neanderthalers”?

Bron:
wochenblick.at
Door: Christoph Uhlmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Wat is er anders in Florida? Bolwerk van de vrijheid heeft betere cijfers!

 1. Pingback: – CommonSenseTV

 2. Pingback: Waarom Florida wel en Nederland niet? – CommonSenseTV

 3. Qvic zegt:

  Alles maar dan ook alles wat niet in het gewenste plaatje past wordt gecensureerd. De bevolking moet en zal angstig en bang zijn en blijven, zodat zij gewillig met enige dwang het experimentele genetische modificatie injectie zullen accepteren. Wat de overheid en media valselijk vaccins noemen, dat deze zogenaamde vaccins in werkelijkheid iedere persoon die er mee geïnjecteerd wordt er vroeg of op latere termijn ernstige bijwerkingen van onder vinden tot de dood er aan toe. Maar als je in de staten zou wonen, waar al die mensonterende verplichtingen vanuit de overheden niet van kracht zijn. Zal de bereidheid van het volk om een experimenteel genetische modificatie injectie vele male lager zijn. Met als gevolg dat er zoveel minder bijwerkingen c.q. doden zijn van dat virus. Dit geeft eigenlijk al aan, dat de Democraten donders goed weten, dat het echte gevaar niet van het virus afkomt, maar dat het de zogenaamde vaccins zijn die de ellende veroorzaken. Niet voor niets is er voor gezorgd door de Democraten dat nog de overheid, nog de farmaceuten die de vaccins maken en leveren geen enkele aansprakelijkheid hebben voor de gevolgen van deze zogenaamde vaccins. Dus met voorkennis dat die zogenaamde vaccins dood en verderf kunnen veroorzaken bij diegene die zich er mee laten injecteren. Dus strafbare feiten willens en wetens plegen op de bevolking. Dit geldt ook voor alle landen ter wereld.

  Geliked door 2 people

 4. Knalkopje1 zegt:

  Uit een onderzoek blijkt dat de kans op besmetting in de buitenlucht nihil is. Dat heb ik al sinds vorig jaar gedacht, terwijl de coronamaatregelen op een puur fascistische manier juist in de buitenlucht worden gehandhaafd. Daardoor mogen ook de terrassen niet open van Duce Rutte. Mondkapjes en anderhalve meter buiten zijn tirannie. Zie https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/eindelijk-duidelijk-dit-is-de-kans-dat-je-corona-oploopt-in-de-buitenlucht/ar-BB1fmfrX?ocid=msedgntp
  Op de Filippijnen is een man overleden na een barbaarse strafoefening, nadat hij de avondklok had overtreden. Die begint daar al om 18:00 uur. Hij moest 300 diepe kniebuigingen maken en hij heeft de daar opvolgende complicaties niet overleefd. Over fascistische handhaving gesproken. Zie: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/overig/filipijnse-man-overlijdt-na-300-strafoefeningen-na-overtreding-coronaregels/ar-BB1flZZX?ocid=msedgntp

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s