Wereldeconomieforum (WEF): De hele wereld moet gevaccineerd worden

(Vertaling: E.J. Bron)

Het WEF (“World Economic Forum”) plant de vaccinatie van de hele mensheid. Daartoe dienen in de hele wereld productieplaatsen van vaccins ingericht te worden. Er zouden tot 15-20 miljard vaccins nodig zijn.

Er zouden tot 15-20 miljard vaccins (de zogenaamde anti-corona-RNA-vaccins respectievelijk mRNA-gentherapieën) nodig zijn om voor alle mensen van de planeet de benodigde eerste en tweede vaccinatie mogelijk te maken en reserves te hebben. Daartoe dienen regeringen nauw samen te werken met farmaceutische concerns.

Er dient een jaarlijks vaccinatieprogramma uitgevoerd te worden. Daarvoor dient er ook een digitale gezondheidsinfrastructuur opgebouwd te worden, die datatechnisch rekening houdt met het privé- en beroepsleven van de burgers. Hiervoor dienen de burgers een digitale ID te krijgen.

Bovendien wordt er samen met de EU een internationaal vaccinatiepaspoort gepland, dat dan van doorslaggevende betekenis voor de vrijheid van reizen van gevaccineerde personen of niet gevaccineerde personen moet zijn.

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

47 reacties op Wereldeconomieforum (WEF): De hele wereld moet gevaccineerd worden

 1. koosv8 zegt:

  Ze stellen maar we gaan dit en we doen dat, en ja….vooral , we doen het samen. Dat laatste is het ENIGSTE wat gaat werken.
  WE DOEN HET SAMEN NIET!!!!
  EN als er organisaties komen om ondergronds verzet te plegen, dan hebben we een poot om op te staan, en waar op een gegeven moment naar geluisterd gaat worden. Kijk maar naar terrorist Arrafat. Of de IRA. En NOOOIT met big farma samenwerken als je EERLIJK naar de bevolking MOET zijn.

  Like

 2. Hovawart zegt:

  Gelooft u in de politieke macht, neemt u een vaccin? dan krijgt u een vaccinatiebewijs, maar bent u een ongelovige die sceptisch staat tegenover de machtigen met hun waanideeën, dan krijgt u restricties opgelegd,………slikken of stikken, de keuze is aan u.

  Geliked door 3 people

  • Jean zegt:

   De volgende stap is een chip die in het lichaam gezet wordt zodat ze van op afstand kunnen sturen.

   Like

  • koosv8 zegt:

   Als er niemand geprikt wil worden, voor zijn werk, vacantie, café of restaurant, dan is het af en uit met die paspoortjes. Kijk om u heen en stop met het braaf meedoen , dit is dictatuur. En de kinderen gaan helemaal naar de klote zo, met al die zwakzinnige zg. nuchtere Hollanders, ik snap nu hoe het komt dat hier naar verhouding de meeste JODEN weggevoerd zijn. BAH WAT EEN WAARDELOOS KUT VOLK, UITERAARD NIET ALLEMAAL, MAAR VEEL TE VEEL NOG WEL.

   Geliked door 2 people

   • guusvelraeds zegt:

    De Joden werden niet alleen weggevoerd. Ze kropen ook nog in de huizen van de Joden.

    Like

   • Cleo zegt:

    Helemaal mee eens!
    Nederlanders zijn gemiddeld zeer lafhartig, egocentrisch (‘als mijn stoepje maar geveegd is’) en kortzichtig.
    Politiek/Autoriteiten weten dit keer op keer handig uit te buiten…
    Dom, dom volk!

    Like

  • vangie1206j zegt:

   Inderdaad de keuze is aan mij MIJN lichaam het enige wat ik heb.
   Ik zal de eerste en de laatste zijn die zich NIET LAAT PRIKKEN PUNT……..

   Geliked door 2 people

   • guusvelraeds zegt:

    Eerst worden we onteigend en daarna wordt beslag gelegd op onze lichamen. Ze schamen zich er niet voor. Lees agenda 2030 en Covid 19 van Klaus Schwab. Het staat allemaal zwart op wit.

    Geliked door 1 persoon

 3. Sobieski zegt:

  Dit blijkt dus hier de manier van de duistere elite te zijn om de meerderheid van de wereldbevolking uit te roeien. We zijn gewaarschuwd. Nu nog de meerderheid van de mensheid bewust zien te krijgen en een globale opstand te organiseren tegen het tuig dat de wereld beheerst.

  Geliked door 1 persoon

 4. Mary zegt:

  Kijk de kortste bocht lijkt me dat dat psychopaten clubje afscheid neemt van deze wereld in plaats van al die moeite doen om het grootste deel van de wereldbevolking om zeep te helpen, wat dachten ze van Mars, we helpen wel een handje……….

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Mary je wil ze lanceren???Hoeft niet perse naar Mars hoor, er is genoeg garbage in de ruimte rond onze planeet, kunnen zij ook wel bij.

   Like

   • koosv8 zegt:

    Of naar de zon, misschien hebben we er nog een beetje extra licht van. Maar weg zijn ze.

    Like

 5. Andre zegt:

  Rusland ligt een beetje dwars met hun sputnik V.

  Like

 6. Jules Vismale zegt:

  Juist in landen zoals India, China, Rusland en Brazilië vallen de meeste doden door het coronavirus omdat ze daar niet bepaald zuinig op hun gezondheid zijn! Maar dat komt er dan ook van als je daar met teveel mensen op elkaar zit en met de natuur knoeit!

  Like

  • htskday zegt:

   Nee Jules, dat zijn landen met de meeste inwoners!

   Als je kijkt naar hoeveel doden per miljoen inwoners, doen vooral India en China het relatief zo slecht nog niet..

   Deaths/1M pop:
   India staat nr.120 op de lijst
   China staat nr.193 op de lijst
   Rusland staat nr.57 op de lijst
   Brazilië staat nr.18 op de lijst

   https://srv1.worldometers.info/coronavirus/

   Geliked door 2 people

  • LUCIA zegt:

   @Jules, je beschrijft daarmee ook Nederland, we zijn een van de dichtstbevolkte landen ter wereld en dat was al zo zonder de migranten.. dus zal wel erger zijn nu. Volgens mij zaten we in de top 10. Overigens in India zelf zeggen ze dat het erg meevalt en dat ze het onder controle hebben…MSM leugens???

   Like

 7. Henk der Niederlánder zegt:

  Nou Ik denk het niet Hovawart.
  Ik denk dat het iets anders gaat lopen.
  Op een moment begint het gros van de mensen in te zien dat ze zwaar verneukt worden en gewoon eenvoudig het hele gedoe af gaan wijzen.
  Dat hoop Ik in elk geval, zo niet ga je gelijk krijgen.

  Like

  • LUCIA zegt:

   @Henk, ik hoop dat je gelijk krijgt , sprak vandaag iemand die ik lang niet gesproken heb, ze gaat morgen de spuit halen want ze wil haar vrijheid terug …chantage schijnt te werken. Ik zei nog tegen haar geloof je dan in de corona-kerk neen maar gaat toch de spuit halen. Ik zei vind je niet dat als mensen je proberen je een richting op te duwen, waarvan je voelt is niet O.K. dat je juist de andere kant op moet gaan??? Antwoord ik doe het gewoon dan loop ik maar met de kudde mee. Toen zei ik laten we het maar over iets anders hebben.. en het enige wat ik dacht, dit wordt misschien een aflevering van dead woman walking.

   Geliked door 1 persoon

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Inderdaad Lucia Chantage werkt bij veel mensen, maar tegelijk hebben dezelfde mensen niet door dat er niet veel vrijheid terug komt ook al ben je gevaccineerd.
    Dat hele verhaal van vrijheid terug krijgen is alleen in de wereld geschopt om Pharma en hun aandeelhouders rijker te maken en ondertussen maakt Schwab cs. de dienst uit met zijn vrienden.

    Geliked door 1 persoon

 8. Gerrit zegt:

  We lopen met open ogen in een fuik. Totale controle over de bevolking zoals in China. Het is onthutsend hoever Engeland al is met camera”s op de snelweg en op straat.Elke auto en persoon kan men al bijna overal volgen. Zijn ook al ver met gezichtsherkenning op straat. Maar als men dit toelaat omdat men zegt: “Ik heb niets te verbergen ” dan zal de staat de controle steeds meer gaan uitbreiden.

  Geliked door 1 persoon

  • Mieghummel zegt:

   Inderdaad Gerrit,
   En het is de staat die straks uitmaakt of je iets te verbergen hebt en niet geïnteresseerd is in je verweer. Zie de zuiveringen in de oude sovjet dictatuur of recent de belastingdienst bij toeslagen affaire hier. Mensen die hun privacy weggeven onder het mom; ‘Ik heb niets te verbergen’, zijn het domste gepeupel dat er rondloopt.

   ‘Als je niet gelooft dat het onwaarschijnlijke realiteit kan worden, heb je van de geschiedenis niets geleerd’.

   Geliked door 1 persoon

 9. johannes zegt:

  15 tot 20 miljard min 1 dan zeker

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Honderden rockconcerten en mooie optredens bij mogen wonen, meerdaagse festivals en ook knusse try-outs, soms zelfs wekenlang op pad over de hele wereld gereisd, onvergetelijke ervaringen en vriendschappen, maar in veertig jaar enkel het rockvirus opgelopen en nog steeds blij met deze hardnekkige kwaal, maar sedert vorig jaar werden wereldwijd alle optredens afgezegd, en het ziet er somber uit voor de toekomst, niet alleen word ik maar worden ook mijn rocklegendes ouder, de haren en optredens dunner bezaaid, gelukkig met al die goede herinneringen en ervaringen (zegeningen) treur ik toch voor de jongere generaties van muziekliefhebbers, nooit meer de schitterende ervaringen om al die prachtige optredens luidkeels mee te zingen…reizen en ontmoeten….met tienduizenden urenlang uit volle borst de rockklassiekers mee kunnen brullen………wat een rampzalig vooruitzicht….stelletje hufters

  Like

 11. droevige mof zegt:

  Het Duitse equivalent van Diederik Gommers is Karl Lauterbach. Na de dood van een 32-jarige klinisch psychologe kort nadat zij was gevaccineerd, was zijn commentaar in een talkshow dat je sommige sterfgevallen moet accepteren als het hogere doel het succes van vaccinatie is.
  Ik denk niet dat Gommers zoiets gezegd zou hebben, hij is geen Duitser.

  https://unser-mitteleuropa.com/lauterbach-nach-tod-von-32-jaehriger-impftote-fuer-impferfolg-muesse-man-hinnehmen/

  Like

  • vangie1206j zegt:

   Zal die klootzak Karl Lauder ach zich hebben laten vaccineren bv. met Astra Zenica ik denk het niet.
   Was hij maar het slachtoffer inplaats van die 32 jarige psychology.

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @ Droevige mof
   De een zegt het, de ander denkt het en een nog slechtere hoopt het, is er zoveel verschil tussen de 1e twee? Ik denk dat iedereen in potentie geneigd is tot het kwade gegeven de juiste voedingsbodem en de juiste manipulaties dat is ook Solsjenytzin zijn mening toen hij in de Goelag terecht kwam heeft hij dat aan den lijve ondervonden. In iedereen schuilt duisternis, sommigen slagen er in om dat in licht om te zetten maar onder barre omstandigheden…. en indien het leitmotiv van deze omstandigheden, het gegeven is, dat misdaad loont…tja dan zullen de meesten hun duistere kant aanspreken en sommigen zullen voorgoed vergeten dat ze ooit licht hadden.

   Like

 12. M. zegt:

  Boeren tegen de hongerspelen die men voor ons in petto heeft.

  https://www.bitchute.com/video/OZwNbsluyavk/

  Geliked door 1 persoon

 13. Julia zegt:

  Dat blijkt dat het grootste deel van de wereldbevolking dommer dan dom is om deze misbruik van macht nog langer te tolereren. Wie verkoopt zijn of haar gezondheid en lichaam aan de gewetenloze misdadigers tegen de menselijkheid namelijk de smerige zelf verrijkende schaamteloze elitaire machtswellustelingen. Het zou omgedraaid moeten worden namelijk de algehele elitaire misdadigers tegen de menselijkheid dienen verplicht een vaccin toegediend te krijgen voor een enkeltje naar de andere kant van de aarde.

  Geliked door 1 persoon

 14. Julia zegt:

  Ik zou toch maar zeer goed nadenken of ik dit gif nog wil nemen. De grote leugen regeert en het reduceren van de wereldbevolking is flink op stoom maar ik zou zeggen als alles klopt wat deze professor beweert waar ik niet aan twijfel ik geloof meer de deskundigen dan in de leugens en het misbruik van de gewetenloze elitaire misdadigers tegen de menselijkheid die uitsluitend handelen ten behoeve van de NWO, miljarden verdienen en het reduceren van de bevolking als doel hebben. https://www.ninefornews.nl/professor-cahill-gevaccineerde-70-plussers-sterven-waarschijnlijk-binnen-2-tot-3-jaar/ Dus bij 70 plus en gevaccineerd geniet dan nog maar een paar jaar van uw leven voor zover er al geen sprake is van bijwerkingen.

  Geliked door 2 people

 15. Julia zegt:

  Dit is wat de zogenoemde complotdenkers (de mensen met verstand dus) al tijden geleden hebben voorspeld. https://www.ninefornews.nl/kuipers-ook-nadat-80-gevaccineerd-is-gaan-we-niet-terug-naar-normaal/ Waarom zou men zich überhaupt als experiment laten misbruiken door zich te laten vaccineren? Tjonge als de massa nu nog niet wakker is dan verdienen ze ook niet beter en hebben zij zelf hieraan meegewerkt dus medelijden hoeft men dan niet meer met dit soort goedgelovige onnozele halzen meer te hebben. Alleen is het in en in triest dat zij de weldenkende mensen die dit spel allang door hadden mee de diepte in sleuren. Hoe ver kan een mens zijn gezonken.

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Die vieze totaal door de leugen bezeten angsthazen maken al die horror mogelijk en sleuren weldenkende mensen mee in hun horrorfilm.
   En de kinderen ook en dat vind ik het ergste.
   Totaal waanzinnig die idioten.
   Voor geen enkele waarheid vatbaar.
   Misselijk word ik van die lui.

   Like

  • M. zegt:

   Die angsthazen zullen hun angst nooit meer kwijtraken.

   “Ik zal u een dwaling geven opdat u de dwaling geloven mag”

   “Indien u zich blijvend als slaaf blijft aanbieden slaaf zult u zijn”
   Kijk ze eens allemaal slaafs zijn.

   Ze willen graag dansen voor de leugen en dat is wat ze nu blijvend mogen doen.
   Met gesloten ogen wijd open lopen ze hun eigen ondergang tegemoet en zullen hun ondergang verdedigen tot hun laatste snik.
   Levensbedreigende spuiten is waar de door de leugen bezeten angsthaas zijn angst door denkt kwijt te raken omdat men de eigen ondergang lief heeft, daar actief aan meewerkt en zal verdedigen tot de laatste snik.

   Kijk maar om je heen en zeg mij dat het niet waar is.

   Like

 16. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 17. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat er een grote opruiming komt van dat soort fascistische organisaties zoals het WEF (“World Economic Forum”), WHO, EU enz, enz

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Orwell 1984, de geschiedenis wordt herschreven, lees, bij elkaar gelogen door de lakeien van Xi

  The WHO Is Now Re-writing History – Says “Herd Immunity” Only Results from Mass Vaccination – Negates Natural Immunity
  https://www.thegatewaypundit.com/2021/04/now-re-writing-history-says-herd-immunity-results-mass-vaccination-negates-natural-immunity/

  Geliked door 1 persoon

  • vangie1206j zegt:

   Wie denkt dat die Klaus Schwab wie is??
   Denkt hij soms dat hij God is die moffen gek.
   Hij kan zoveel schrijven schreeuwen van A.Hitler geleerd.
   Je kan je hoofd op het hakblok leggen of met alles wat in je zit terug vechten

   Like

 19. Bob zegt:

  Blaffertje.
  Alle joden die de sjoa hebben overleefd
  hebben de opgelegde regels van dtoen malige
  regeringen en colloberatie regeringen
  genegeerd.
  Als het nederlandse volk zoveel lef heeft
  als beweerde te hebben in 40-45 was
  er nu geen pandemie.
  De ouders van de overlevende konden
  denken en hadden lef.

  Geliked door 1 persoon

 20. Julia zegt:

  Nog even dan krijgen de goedgelovige angstige onderdanen een beloning als zij zich laten vaccineren met het gif astra zeneca. Het gaat puur om een experiment. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1578082863/ema-na-onderzoek-voordelen-astra-zeneca-vaccin-wegen-zwaarder-dan-zeer-zeldzame-bijwerkingen. Je zou maar zogenoemd vatbaar zijn voor de zeldzame bijwerkingen of slachtoffer hiervan nou als men in de buitenlandse media graaft zijn de bijwerkingen absoluut niet zo zeldzaam maar domheid is de grootste vijand. Hoe is het überhaupt nog te verkopen na alle negatieve bewezen berichten met deze troep nog te verder experimenteren op een grote groep van de bevolking. Kortom pure misdaad tegen de menselijkheid die gelijk staat aan de afschuwelijke NAZI praktijken.Het feit alleen al dat men niet zelf de keuze mag maken voor een vaccin deugt al niet. Deze beerput stinkt van alle kanten maar de tijd zal het over niet al te lange termijn leren.

  Geliked door 1 persoon

 21. Julia zegt:

  Maak uw keuze maar denk na alvorens dat´Vaccin gekregen en ik voel me prima”…!
  Dit is de ongeschoolde en onwetende verdediging van iedereen die het vaccin heeft genomen en dit gebruikt als bewijs dat het vaccin werkt, wanneer ze geconfronteerd worden met iedereen die het vaccin in twijfel trekt. Als dat je verdediging is, dan heb je naar geen woord geluisterd van wat iemand heeft gezegd, inclusief de wetenschap zelf. Het is een mRNA vaccin. Innovatief medicijn. Volledig ongetest. Anders dan enig ander vaccin. In feite, stapt het uit de geneeskunde en stevig in de genetica. Laat me het uitleggen.
  Wat is RNA? RNA is Ribonucleïnezuur. En als je echt naar school bent geweest, heb je natuurlijk gehoord van DNA. Dat is een afkorting van DesoxyriboNucleïneZuur. En als je iets moet weten over DNA, is het feit, dat het de genetische opmaak van elk organisme bevat. Met andere woorden, het is de unieke kern van wie je verwezenlijkt in deze wereld.
  https://i1.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/upload..
  Beide stoffen/verbindingen (RNA en DNA) lijken erg op elkaar, maar hebben ook hun verschillen. Maar het is veel belangrijker, we het eens over hun functies in het menselijk lichaam te hebben. DNA repliceert en slaat genetische informatie op. Het is een blauwdruk (de kern van) voor alle genetische informatie in een organisme. RNA zet de die genetische informatie in het DNA om, in een bruikbaar formaat om eiwitten te bouwen, en verplaatst deze informatie vervolgens naar ribosomale eiwitfabrieken.
  Het mRNA-vaccin bevat de letter ‘m’ die staat voor messenger. Dat mRNA is dus een kunstmatige/synthetische ‘boodschapper’ een RNA-streng, die de genetische informatie in het DNA omzet. Het DNA gaat dus -na het toegediend krijgen van mRNA- iets ánders doen, dan het DNA dient te doen. Nu hebben ze u verteld dat dit wordt gedaan, om eiwitten te produceren die het immuunsysteem te versterken, zódanig dat het Covid-virus wordt bestreden. MAAR, als je écht naar het grotere plaatje hier kijkt, zou het jou behoorlijk gevoelloos kunnen maken, om de potentiële realiteit van de situatie te begrijpen.
  Als je het vaccin al toegediend hebt gekregen,
  dan kun je er zeker van zijn,
  dat jouw DNA nu aan het veranderen is.
  Heb je enig idee van de implicaties daarvan?
  JOUW GENETISCHE OPMAAK IS AAN HET MUTEREN!!
  Jij werd/wordt onder extreme druk gezet, om een stof in te nemen die uw genetische opmaak verandert, en dat allemaal vanwege een virus dat niet meer gevaar vormt, dan een dodelijk percentage van 0,03% manifesteren. Een virus dat oprecht parallel loopt met de griep (die op mysterieuze wijze is verdwenen sinds de komst van Covid). Om nog maar te zwijgen van het feit dat de FDA dit ‘vaccin’ nog niet heeft goedgekeurd als een legitiem vaccin, maar het alleen heeft goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties als EXPERIMENTEEL VACCIN. Het is dus niet volledig goedgekeurd én het is feitelijk geen vaccin, maar een mRNA-gereedschap..
  https://i1.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/upload..
  Dit betekent dus heel simpel dat het op jou wordt getest!
  De meeste ‘vaccin’-bedrijven, farmaceutische INDUSTRIEËN, noemen dit niet eens een vaccin, maar een ‘besturingssysteem’. Dekken ze zich dan in, door de waarheid te vertellen, nu al..? Ik neem aan dat meneer Bill Gates het graag zo noemt! Als je zo onwetend bent om mij te vertellen dat ik egoïstisch genoeg ben om te willen dat mijn DNA intact blijft, ten koste van iemands leven, die al onderliggende aandoeningen heeft en waarschijnlijk zou zijn gestorven aan de griep of een andere kwaal, als gevolg van zijn eigen falende immuunsysteem, dan bent u volslagen krankzinnig.
  https://i1.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/upload..
  Ik zie mensen zeggen: “Als het de enige manier is om weer normaal te worden, dan doe ik het”. Daarover ben ik gewoon verbijsterd. Want deze mensen zijn meer dan bereid om het risico te nemen, dat wat het weefsel van wat HUN ‘leven’ is, HET LEVEN is, te veranderen, alleen maar om ‘hun leven terug te krijgen’? Als je denkt dat ik onzin praat, dan ben je nog gekker. Ga dan en neem het vaccin, het is jouw vrije keus. Hopelijk hoef je geen spijt te hebben van je beslissing, mocht het zover komen. De achtergronden van mijn informatie is gemakkelijk beschikbaar voor je om na te lezen. Als je onwetend genoeg bent om je mouwen op te stropen met je ogen volledig dicht, dan heb je misschien geen idee wat de betekenis van ‘leven’ eigenlijk is, en jaag je -met alle oprechte bedoelingen- een complete fantasie na.
  https://i0.wp.com/www.wanttoknow.nl/wp-content/upload..
  Jij denkt dat het gaat om het redden van levens? Je denkt ook dat het allemaal zo duidelijk is als ‘leven of dood.’ Dat is het niet. Het is niet sterven door een vaccin waar ik bang voor ben. Het is leven met de mogelijke lange termijn effecten. In tegenstelling tot de 99,97% overlevingskans die de effecten van Covid na een week zullen merken. Dus je hebt het vaccin genomen en bent niet gestorven. Geweldig nieuws. Ik heb het vaccin niet genomen en ik ben ook niet gestorven!
  Laten we dit over een paar jaar weer oppakken, als ik nog mens ben… God weet wat je bent.
  We moeten ook meenemen dat o.a. Duitse vooraanstaande artsen u niet meer kunnen helpen als het DNA is veranderd.

  Like

 22. ronjaspers zegt:

  Bas.Hij bedoelt denk ik Dat de NWO agenda uitgerold wordt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s