24 regeringschefs besloten overeenkomst ter realisatie van de “Great Reset”

(Vertaling: E.J. Bron)

Coronacrisis wordt gebruikt om een nieuwe agenda aan de wereld op te leggen

Eind maart al waren 24 regeringschefs en staatshoofden het eens geworden over een overeenkomst om een gezamenlijke coronapolitiek te realiseren. De inhouden komen grotendeels overeen met die van de “Great Reset”.

Boris Johnson, Angela Merkel, Emmanuel Macron en 21 andere toppolitici [o.a. Rutte!] uit de hele wereld hadden eind maart een (virtuele) bijeenkomst met de vertegenwoordigers van de WHO om onder de dekmantel van de coronabestrijding een gemeenschappelijke politiek te besluiten. Het gaat officieel om een soort pandemieovereenkomst, zogenaamd om een globaal pandemieverdrag om toekomstige pandemieën te voorkomen, vaccins te verdelen en een algemeen beginsel voor de globale “Governance” te realiseren. “Geen enkele regering of multilaterale autoriteit kan deze bedreiging alleen tegemoet treden”, verklaarden ze.

Men wendt voor dat er een toekomstige pandemie te verwachten zou zijn, waarop men als een uniforme regering zou moeten reageren. Zo wordt verklaard: “We moeten er gezamenlijk beter op voorbereid zijn om pandemieën op een zeer gecoördineerde wijze te voorspellen, te verhinderen, te herkennen, te beoordelen en er effectief op te reageren. De Covid-19 pandemie was er een pijnlijke herinnering aan dat niemand in veiligheid is, totdat allen in veiligheid zijn.”

Deze laatste zin zou op de invloed kunnen wijzen die de oprichter en betrokken globalist van het World Economic Forum (WEF), Klaus Schwab, op de 24 staats- en regeringschefs heeft. Enkele weken geleden verklaarde Schwab: ”Zolang niet iedereen is gevaccineerd, zal niemand veilig zijn”, een uitspraak die op zich een interessante vraag oproept naar het vertrouwen dat zulke leiders in hun veel geprezen, maar gevaarlijke experimentele injecties hebben.

De staats- en regeringschefs bekrachtigden hun gezamenlijke doel van de globaal omvattende vaccinatie van alle mensen en noemden dit “globaal openbaar goed”.

Om dit “gemeenschappelijk welzijn” te bereiken en een snelle invoering van vaccins in de hele wereld te garanderen, hebben de 24 globalisten het initiatief genomen tot een internationaal verdrag: “Wij denken dat de naties zouden moeten samenwerken om een nieuw internationaal verdrag voor pandemieën te ontwikkelen en bereidheid en reactie te produceren. Zo´n nieuwe collectieve betrokkenheid zou een mijlpaal zijn om de pandemievoorzorg op het hoogste politieke niveau te versterken.”

Bron:
freiewelt.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

35 reacties op 24 regeringschefs besloten overeenkomst ter realisatie van de “Great Reset”

 1. Monalisa zegt:

  Daarom laten wij ook niet prikken je krijgt het of niet.

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Interessant artikel. Maar wat voert Rutte in zijn schild ? Voor komende Dinsdag is al uitgelekt dat er vele versoepelingen komen. De horeca weer open, gereduceerd publiek bij voetbalwedstrijden, afschaffing van de avondklok. Mondkapjes gaan in ieder geval nooit meer weg alsmede de 1,5 meter maatregel. Het midden en kleinbedrijf is op sterven na dood, Rutte denkt misschien dat dit doel al bereikt is. Er klopt gewoon iets niet. Mijn gevoel zegt mij dat de grote klap nog moet komen en dat hij nu zand in onze ogen strooit.

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  Voor dit tuig is maar een oplossing. De doodstraf.

  Valt het jullie op dat dit uit hetzelfde hout is gesneden als de klimaat hoax.

  Met modellen een virtuele werkelijk scheppen waarin crisissen naar believen gestuurd en aan en uit gezet kunnen worden met een knop. Met een frauduleuze PCR test bepalen zij wanneer een pandemie uitbreekt. Niet voor niets dat de oorspronkelijke definitie van pandemie gewijzigd werd van aanwezige mortaliteit in aanwezige besmettingen. Hetzelfde foefje hebben ze ook uitgehaald met groepsimmuniteit. Groeps immuniteit kan volgens de nieuwe definitie niet meer bereikt worden via een natuurlijk immunisatie proces (besmetting, infectie, ziek worden, beter worden en dan immunisatie bereiken) Dit natuurlijke proces hebben de Goddelozen afgeschaft. Volgens de nieuwe definitie kan immunisatie alleen nog bereikt worden via vaccins.

  het fascisme spuugt ons in de bek en nog blijft de grote meerderheid op de bank zitten.

  Geliked door 4 people

  • M. zegt:

   De grote meerderheid vind het heerlijk dat er op ze gespuugd word en blijven stug op de bank zitten om nog meer spuug in ontvangst te nemen.
   Die meerderheid is net zo ziek als de mensen door wie ze zich laten bespugen.
   Het zijn de mensen die ook hun eigen vrede verloochenen voor de nep vrede met hun slijmerige gedrag en zich ook met liefde laten bespugen omdat hun god (de TV) zegt dat het goed is als je jezelf laat bespugen.

   Na een jaar belazerd te zijn lijken ze nog wel achterlijker geworden en lijken ze hun slaaf zijn wel te koesteren boven alles.
   Zo leeg zijn deze omhulsels waarbij het in het leven alleen maar nergens over mag gaan en men het nog interessant vind ook om zichzelf te vernietigen en elke waarschuwing in de wind slaat omdat men niets weet en niets wil weten.
   Men gaat nog liever kapot uit gemakzucht en goedgelovigheid dan dat men de waarheid wil weten.

   Men is liever de passieve mens die de drek helpt groeien dan na te denken over aan wat voor zwijnerij ze eigenlijk loyaal zijn want dan kan men niet meer de passieve mens uithangen.

   Men kan al niet eens meer zonder de smart Phone…omdat ze de smart met open armen ontvangen tot het leven uit ze gezogen is gelijk een junk doet die zichzelf kapot maakt.
   De vrijheid is maar 1 handeling weg.
   Van jullie verslaving afkomen aan de smart Phone.
   Maar ik weet dat bijna iedereen liever gevangen kapot gaat dan zonder hun aandachtzuigertje te moeten leven in vrijheid.
   Leeghoofden.
   De enige liefde die ze nog kennen is de liefde voor zichzelf en voor hun aandachtzuigertje waar ze de hele dag gebogen overheen hangen.
   Als kind zou je willen dat je een smartphone was want dan krijg je meer aandacht dan je als kind zelf krijgt.
   Maar dan krijg je als kind al gauw een smartphone zodat je zelf je aandacht bij elkaar kan sprokkelen zodat je pa of ma niet stoort op hun smartphone als ze bullshit uitwisselen met vreemden.
   Het belangrijkste liefde in hun lege leven is de smartphone zelfs als het hun eigen ondergang word.

   Ze weten het wel maar ze zijn te verslaafd om het te willen weten.
   Ze gaan nog liever kapot en dat de rest ook ongewild kapot gaat interesseert ze geen moer hun verslaving aan aandacht gaat voor alles.
   Daar geven ze zelfs hun leven in vrijheid voor op.

   Like

  • ronjaspers zegt:

   guusvelraeds.Heel goed gezien,ik heb dit hier in het verleden al eerder gezegd.De corona (griep) hoax is plan B op de mislukte klimaathoax,jarenlang zijn ze bezig geweest om de wereldbevoking angst aan te jagen dat de klimaatveranderingen funest zijn voor de mensheid.Het is ze niet gelukt en toen kwam “toevallig” de corona (griep) hoax en het overgrote deel van de bevolking in angst en paniek,plan geslaagd.

   Geliked door 1 persoon

 4. koosv8 zegt:

  Ik heb het idee dat WE, ( van die zelfde 24 landen) de leiders moeten oppakken en standrechtelijk moeten exicuteren. En dat geldt ook voor de nodige idioten die bij de WHO de regels voor pandemieen maar even bijgesteld hebben. Maar tevens moet zowel de WHO als de VN opgeheven worden. Er zullen heelveel mensen de BAK in draaien, want al die corrupte mensen, OOK DE NODIGE MILJARDAIRS, FARMACEUTISCHE BEDRIJVEN IN DE MEDIA , EN SOCIAL MEDIA zullen er zwaar voor MOETEN BOETEN OOK DIE GORE BANKIER FAMILIES. WEG MET AL DEZE VAZALLEN DIE NOOIT GENOEG HEBBEN EN OVER LIJKEN GAAN. LET THE GAMES BEGIN.
  WERELDWIJD. TE WAPEN WE ZIJN VERRADEN

  Geliked door 1 persoon

 5. leeuw7 zegt:

  Deze satanisten vertonen een schijn van godsvrucht,doch hebben DE LEVENDE GOD vaarwel gezegd!!Ik verheug mij om het bloed en vlees van deze psychopatische satanische recidiverende criminelen in de straten te zien liggen,zodat de vogels het vlees van hun botten kunnen eten!!Deze boeven zullen op één dag voor de GROTE TROON moeten verschijnen voor DE RECHTER van hemel en aarde (DE LEEUW van Juda) !! Zij zullen nu de weg effenen voor het beest en zijn getal,waardoor nu waarschijnlijk alle bewoners der aarde worden voorbereid om op de één of andere manier gechipd te worden!! De massamoordenaar Bill G. denkt samen met psychopaten als Mark R.(vergeetachtige imbeciel) de plaats van GOD in te kunnen nemen,deze lieden hebben geen greintje empathisch vermogen!!

  Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Waar was die god van jou in 1940-1945 ?
   En bij de watersnood ?
   En bij alle calamiteiten ?
   En nu , bij al die corona ellende ?
   Hij steekt geen poot uit !
   En er is niks waar die poot aan vast zit .
   Kortom , een achterlijk verzinsel waar niemand iets mee op schiet .
   Het is een illusie waar sommigen menen een houvast aan te hebben .
   En dat zijn meestal niet de mensen , die met twee voeten op de grond staan .
   Probeer ons nou niet op te zadelen met dat soort hersenschimmen !

   Like

 6. Republikein zegt:

  Allen hebben de ziel van een reptiel en zijn geen mensen, gezichtsbedrog!

  Geliked door 2 people

  • Republikein zegt:

   De kleurstof dicyanine is illegaal. Dat komt omdat het ooit werd gebruikt om glazen te maken waarmee je in het hiernamaals kunt kijken… Zodra je de kleurstof dicyanine tussen twee glazen aanbrengt, ontwikkelen de op deze manier ontwikkelde glazen een ongelooflijke eigenschap: je kunt dan met deze glazen in het hiernamaals kijken, de aura’s van mensen zien, geesten herkennen en andere wezens die zich op een hoger frequentieniveau bevinden dan de fysieke werkelijkheid voorstelt.

   Dicyanine is geen drug, het is een chemische stof die je in staat stelt in de astrale werelden te kijken. Maar het is erg moeilijk om aan dicyanine te komen omdat het verboden is.

   Walter John Kilner werd geboren op 23 mei 1847 in Bury St. Edmunds in Suffolk, Engeland. Kilner raakte geïnteresseerd in de menselijke aura, een lichtgevend gebied dat alle levende wezens omgeeft en zichtbaar is voor gevoelige mensen.

   Baron Georg von Reichenbach (1772-1826), een Duitse maker van astronomische instrumenten, beweerde aura’s te kunnen zien rond de polen van magneten en rond mensenhanden. Dit intrigeerde Kilner, en in 1908 begon hij met experimenten om te zien of hij een scherm kon maken dat, wanneer er doorheen werd gekeken, de aura zichtbaar zou maken voor het ongevoelige oog.

   Tegen 1911 had hij een systeem ontwikkeld dat gebruik maakte van een verdunde oplossing van een kleurstof genaamd dicyanine, een product van koolteer. Een andere methode die hij eerst uitprobeerde was om eerst door een sterke alcoholische oplossing naar een helder licht te kijken en dan naar het onderwerp. Dit bleek echter zeer gevaarlijk te zijn en veroorzaakte schade aan de ogen.

   Kilner perfectioneerde uiteindelijk zijn dicyaninemethode en produceerde wat bekend werd als de “Kilner Screen”. Hij publiceerde zijn bevindingen in “The Human Atmosphere” in 1911. Bij zijn methode bekeken de onderzoekers een proefpersoon door het scherm bij daglicht, waarbij het dicyanine in twee hermetisch afgesloten stukken glas zat. Het onderwerp was een naakte persoon tegen een donkere achtergrond. Op deze manier konden drie verschillende emanaties worden gezien.

   ———————————————————————————————————–

   Waarom werd dicyanine verboden?

   Dicanyn is niet giftig, geen drug of anderszins gevaarlijk, maar toch is het illegaal omdat het de mogelijkheid biedt om in een voor ons verborgen wereld te kijken, een wereld die voorbij de fysieke ervaringswereld ligt. Deze wereld wordt ook wel het hiernamaals genoemd of het 4D vlak. Dit zou de mensen bewijzen dat het hiernamaals is en dat er een voortzetting is van het leven na de dood. Bovendien schijnt het dat men met de echte aurische bril ook gecamoufleerde mensen kan waarnemen die in werkelijkheid helemaal geen mensen zijn.

   Het bewijs van het bestaan van zulke wezens zou een opschudding onder de mensheid veroorzaken. Als gevolg van het verbod op dicyanine is er ook nauwelijks over gerapporteerd en is het dus in de vergetelheid geraakt. Het is algemeen bekend dat het menselijk oog slechts een fractie van het lichtspectrum kan waarnemen. Dit betekent niet dat er buiten de fysieke waarnemingen andere frequenties en andere werelden kunnen bestaan die de mens eenvoudigweg niet kan registreren omdat zijn fysieke zintuigen zo beperkt zijn.

   Etc:https://www.pravda-tv.com/2021/03/das-grosse-geheimnis-aurabrille-dicyanin-farbstoff-laesst-geister-sehen/

   Ik wil er maar mee zeggen, er is meer tussen hemel en aarde.

   Maar, je kunt ook gezellige muziek luisteren, als je het niet gelooft en onzin vindt, maar wel op Rutte gestemd hebt.
   https://www.muziekweb.nl/Link/HHX3190/Alle-40-stout-Liedjes-om-rooie-oortjes-van-te-krijgen?TrackID=HHX3190-0001

   Geliked door 1 persoon

 7. htskday zegt:

  Coronacrisis w̶o̶r̶d̶t̶ ̶g̶e̶b̶r̶u̶i̶k̶t̶ IS GECREËERD! om een nieuwe agenda aan de wereld op te leggen!!

  Geliked door 5 people

 8. Andre zegt:

  Het WEF met Schwab aam het stuur is het hoogste ongekozen instituut daaromheen heb je de vormgevers als een Soros en Alexander Soros een Bill Gates en nog veel meer onschendbare engnekken die de geplaatste presidenten weer aansturen. Kijk maar naar NL daar doet M. Rutte op Zondag 1x per week de orders uitdelen op het Catshuis die ontvangen zijn van het WEF met de zegeningetjes erbij van de Paus.

  Geliked door 1 persoon

 9. Peter zegt:

  24 zeer gevaarlijke gekken,die uit zijn op de totale macht,en daarbij ook nog denken dat de man met de zeis hun niets kan doen .

  Geliked door 1 persoon

 10. janwebx zegt:

  De meeste mensen in het westen hebben niet door dat ze in een schijndemocratie leven.
  Lees ook straks maar mijn rubriek op onderstaande website: Verkiezingen en fraude.
  In nederland is hetzelfde gebeurt als in amerika waar de seniel Biden tot president is gekozen door massale fraude. (op de achtergrond echter, mijn mening, trekt Obama aan de touwtjes)
  Decennia lang hebben de illuminaten zich overal in geinfiltreerd, bedrijven en media onder hun controle gebracht en via hun marionetten in de diverse regeringen wereldwijd hun greep verder verstevigd op zowel de mensen als de landen die ze onder controle hebben (via de BIS, de VN met haar decreten en agenda 2021/2030, de bilderbergers, het WEF, de koningshuizen(!),
  de vrijmetselaars, pharmaceutische (vaccins)industrie en de gehele bankenwereld, plus controle over de meeste geheime diensten in de wereld. Ook het rechtstelsel is volledig corrupt.
  Wie niet meewerkt en zich niet laat omkopen, wordt eerst belachelijk gemaakt, dan via laster verder in het nauw gebracht of via chantage. Als dit ook niet helpt, dan wordt de betreffende persoon via een andere methode opgeruimd(vaak via een “hartaanval” of “ongeluk”.

  Stapje voor stapje worden via allerlei maatregelen, spoedwetten, ontkrachting van de grondwet, de massa verder in een hoek gedreven en door allerlei doem en angstcampagnes murw gemaakt, inclusief gewelddadige optredens van de politie en ME.
  Denk maar aan het malieveld en het vondelpark plus museumplein.
  De corrupte media(ook aanwezig bij de jaarlijkse bilderbergconferentie), doen hier gewillig aan mee. 24/7 zenden ze leugens en doemscenario’s uit, met valse cijfers omtrent de “positief” getesten personen. Deze cijfers zijn klinkklare leugens terwijl daarnaast alle overige oorzaken van sterfte(griep, hartaanvallen e.a. onder covid-19 worden geschoven als oorzaak.
  Zonder deze leugenachtige media waren de machthebbers van deze wereld nooit zover
  gekomen!
  Via intimidatie, bekeuringen, muilkorven, avondklok en straks het vaccinatiepaspoort worden de mensen verder onder druk gezet om zich vooral te laten vaccineren met het beruchte mRna vaccin(wat absoluut geen vaccin is). Het is een tikkende tijdbom!!
  De PCR testen, volledig ongeschikt als diagnosemiddel en zelf door mensen van de overheid als waardeloos bestempeld, is in feite al een verborgen vaccinatie via minuscule nanorobotjes welke in de punt van het wattenstaafje zitten. Dit was al gepland voordat ze begonnen met de vaccinatie campagne. Ze wisten vooraf al dat grote delen van de mensheid niet veel moest hebben van vaccinaties (en met recht, gezien de geschiedenis hiervan).
  ps: niet uit te sluiten is, dat er op basis van onafhankelijke testen, in de blauwe mondkapjes ook nanobots kunnen zitten!
  Meer over deze zaken zie http://www.dewegwyzer.nl

  Geliked door 1 persoon

 11. LUCIA. zegt:

  Ons grootste-leugen-en-niet-deugen-export-product heeft ook getekend. U weet wel die ene die alleen bij kruisjes tekent op papier.

  Geliked door 1 persoon

 12. aquarius4422 zegt:

  Het nieuwe Nazisme.

  Geliked door 1 persoon

 13. leo1 zegt:

  Must see, voor het verwijderd is van YouTube
  Urgent message: Call to Action

  https://youtu.beuPvDx09gcwc

  Like

 14. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/topviroloog-is-klaar-met-negativiteit-van-rivm-selectief-cijfergebruik-om-mensen-te-motiveren-voor-het-beleid/

  Topviroloog is klaar met negativiteit van RIVM: ‘Selectief cijfergebruik om mensen te motiveren voor het beleid!’

  Het heeft veel te lang geduurd, maar experts zijn dan eindelijk zo ver dat ze de moed verzameld hebben om zich uit te spreken tegen het wanbeleid van het kabinet én het wangedrag van het RIVM. Vooraanstaand viroloog Louis Kroes van de Universiteit Leiden zegt nu dat het RIVM overduidelijk selectief informatie selecteert en communiceert met het publiek. Die informatie is steevast bijzonder negatief, ook als de volledige cijfers juist reden voor optimisme zijn.

  Kroes zegt vandaag namelijk tegen BNR Nieuwsradio dat het volstrekt belachelijk is dat het RIVM consequent selectief en veel te negatief over de voorgang van de “coronapandemie” praat. Als er iets positiefs gebeurt wordt dat totaal genegeerd, terwijl cijfers die mogelijk negatief bezien kunnen worden juist worden opgeblazen. Een voorbeeld hiervan is dat de sterftecijfers al máánden flink aan het dalen zijn. Dat is goed nieuws zou je denken. Maar nee, het RIVM en het kabinet negeren dat feit totaal, en focussen zich alleen maar op de “oplopende besmettingscijfers.”

  Like

 15. Bob zegt:

  De enige pandemie die is voorbereid
  en die wordt uitgevoerd is de pandemie
  van een geweldadige onderdrukking.
  Neem het voorbeeld:’Wie niet is
  gevaccineerd wordt uitgesloten”.
  Deze dwang kan op vele fronten
  worden uitgevoerd.

  Like

 16. Bas zegt:

  Ondertussen
  Die charles michel is trouwens een l#l, omdat hij hier in mee gaat en niéts doet.

  Geliked door 1 persoon

 17. Julia zegt:

  Ik ben absoluut niet gecharmeerd van Erdogan maar vond het wel een stunt om Von der Leyen geen stoel aan te bieden https://www.ad.nl/buitenland/von-der-leyen-vernederd-door-erdogan-geen-stoel-voor-haar-bij-topontmoeting~a7f4525e/ Wat is dat Brussel goed bezig in ieder geval gaf Erdogan toch een waardige beloning voor de miljarden die door EU aan hem zijn geschonken zogenoemd voor de migrantenstroom tegen te houden. Nou het succes van de eeuw. Ik mag hopen dat heel Brussel op zijn gat valt maar ze zijn goed bezig Rusland en China tegen zich in het harnas te jagen. De rest van het elitaire tuig dat o.a. staat afgebeeld op bovengenoemd plaatje mag wat mij betreft een heel waardig eenmalig spuitje krijgen zodat een enkeltje naar boven is gegarandeerd. Afstraffen dat elitaire tuig die gewetenloos doorgaan het leven van miljoenen mensen totaal kapot te maken. Kortom elitaire misdadigers tegen de menselijkheid depopulate yourself.

  Geliked door 1 persoon

  • ronjaspers zegt:

   julia.Brussel heeft zichzelf chantabel gemaakt door dictator erdogan miljarden te betalen om de soldaten van allah tegen te houden.Dictator erdogan gebruikt de miljarden van brussel om zijn militaire leger uit te breiden en te versterken.Om zijn droom te verwezenlijken, het oude ottomaanse rijk te herstellen.

   Like

 18. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Natuurlijk is het verleidelijk om er allerhande theorieën op los te laten de werkelijkheid zou weleens een stuk genuanceerder kunnen zijn.
  Medici van allerlei pluimage waarschuwen al vele jaren voor mogelijke pandemieën veroorzaakt door groeiende overbevolking van de planeet en de door technische mogelijkheden van vervoer veroorzaakte reisluchtigheid van de mensen.
  Zolang is het nog niet geleden dat mensen uit Nederland emigreerden naar Amerika, Canada of Australië, ze namen daarbij het afscheid voor het leven voor lief.
  Ze wisten dat ze elkaar nooit meer zouden zien, hoe anders is dat nu 60 à 70 jaar later, mensen boeken vakanties van enkele weken in die landen !
  Daarbij neemt het gevaar van besmetting toe tot ongekende hoogten.
  Het is dat Afrika geen populaire reisbestemming is maar stel je de paniek eens voor als ebola overal ter wereld was opgedoken!?!
  Medici vanuit de hele wereld lopen hier al jarenlang voor te waarschuwen en tot vorig jaar werden ze niet of nauwelijks gehoord.
  Nu is men met de neus op de feiten gedrukt en zien ze het gevaar, je zou kunnen zeggen; het zou tijd worden, en ja zo’n gevaar kun je niet in je eentje tackelen, dat moet op elkaar afgestemd worden en dat heeft niks te maken met een grote reset maar met gezond verstand.

  Like

 19. J. F. Bond zegt:

  Mag een demissionaire minister President zo’n overeenkomst sluiten zonder overleg met de gehele 2e kamer?

  Like

 20. Bas zegt:

  Ondertussen

  ferdinand meeus
  Meters zeespiegel stijging is 1 v/d vele klimaat alarm leugens.
  Maldiven die gingen verzuipen, hebben vliegveld gebouwd, net naast het strand.
  Ze hebben wel extra klimaat geld gekregen na onderwater vergadering.

  https://pbs.twimg.com/media/Eydt12CWgAowCje?format=jpg&name=large

  Like

 21. Cleo zegt:

  Iedere keer wordt ons WELBEWUST een ‘wortel’ naar iets meer vrijheid voorgehouden, MAAR OP VOORWAARDE dat je:
  je laat testen (met ondeugdelijke pcr-test);
  je een onvoldoende getest vaccin laat inspuiten;
  je een ‘vaccinatie’paspoort ALIAS GELE JODENSTER opgelegd wordt!
  WERK AUB NIET MEE MET DEZE TYRANNIE!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s