Aan Sigrid Kaag

(Door: Jan Dijkgraaf)

Mevrouw Kaag,

Het was een genot u gisteren in de Tweede Kamer in debat te zien. Vooral de minuten waarin u ging uitleggen dat u op Tweede Paasdag voor de gezelligheid een persoonlijk gesprek voerde met uw goede vriend Mark (toevallig ook de premier van Nederland) was puur amusement.

Dat u aan het einde van dat persoonlijke gesprek (“Hoe zachtgekookt was jouw eitje?”) ook nog even meldde dat uw collega Vera de volgende dag op de zaak ging solliciteren naar een nieuw baantje (iets met het Kamervoorzitterschap) was netjes. Uw goede vriend heeft weleens met die functionaris te maken, dus dan wist hij vast wat hem te wachten staat. Dat uw goede vriend in de sollicitatiecommissie de meeste stemmen heeft, speelde natuurlijk geen enkele rol!

Wie dat denkt, framet u als ‘cynicus’.              

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op Aan Sigrid Kaag

 1. Blaffertje zegt:

  Als ik haar stem alleen al hoor, gaan mij de nekharen al omhoog staan.
  Het is de stem van een heks.
  Een stem vol haat en gif.

  Geliked door 5 people

  • karton zegt:

   @ Blaffertje op 7-4-2021 om 09.17 u.
   Ik vind het een héél onfris vrouwmens , volgens mij stinkt dat mens naar een riool-putje; haar stem klinkt ook alsof zij spreekt vanuit het riool. Wéér zo’n omhoog gevallen nietsnut die via het bed omhoog gevallen is.
   Terror-lover doen dat op die manier.
   Ik vermoed dat Quasimodo wel eens aan haar gesnuffeld heeft, zónder enig gevolg overigens, rioollucht zal hem niet vreemd zijn.
   Nu zal zij proberen om Tjeenk Willink te `betoveren` met haar bekende buikdansje !

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Inderdaad , het lijkt me een wijf die over lijken gaat !
   Zie die giftige smoel als ze ” aangevallen ” wordt !
   Waar halen ze dat soort toch steeds vandaan ?

   Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Is het wel een zij, als je naar haar gezicht kijkt en naar de proporties daarvan en afstand tussen de ogen . lijkt ze meer op een vent die tot vrouw verbouwd is. En die kinderen ach die had Obama ook designer kids…China levert ze op bestelling, net niet bij de bami dat nog niet..

   Geliked door 1 persoon

   • Blaffertje zegt:

    Humor 👍🏻👍🏻👍🏻

    Like

   • karton zegt:

    @ LUCIA op 7-4-2021 om 13.38 u. Zij zat toch tegelijk met Pechtold in de Kamer ? En juist in die tijd “kreeg” Pechtold een appartement van z’n vriend , zomaar, gratis en voor niks ! Pechtold zal toch niet met Quag enkele dagen/nachten aldaar hebben vertoefd ?! D66-viespeuken zijn volkomen onbetrouwbaar gebleken ; vraag maar aan z’n vriendin in Meppel ; hij had haar beloofd om vóór ‘t zingen haar kerkje te verlaten maar bleef gewoon zitten toen het zingen begon !

    Like

  • Cathja zegt:

   @Blaffertje

   De stem van Bergkamp klinkt al niet veel beter. Praten ze allemaal zo geaffecteerd bij D66?
   Is maar een vraagje hoor…..

   Geliked door 1 persoon

 2. neilsven zegt:

  Ja dat is een duivels wijf dat kun je aan haar gezicht al zien, Illuminati afgezante om Nederland te vernietigen, hoe is het mogelijk dat mensen op haar gestemd hebben.

  Geliked door 2 people

 3. fransbrassens zegt:

  Met DIT ZINNETJE verpest ‘Jan’ zijn hele verhaal:

  “Het lijkt mij een goed moment voor Wilders om eindelijk eens te bewíjzen dat het hem bij dat “minder, minder, minder” uitsluitend om criminéle Marokkanen ging 🙂”

  O ja Jan? Kon je het wéér eens niet laten om opnieuw aan te geven dat je de PVV en Geert Wilders niet ziet zitten?

  Like

 4. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 5. Bas zegt:

  Ondertussen,
  Vrouwenvernedering en minachting in Turkije…

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Het zou een ware nachtmerrie zijn als er straks opnieuw verkiezingen zouden worden uitgeschreven, te vrezen valt dat veel mensen kiezen voor het “redelijke” geluid van Kaag.
  Velen zullen haar zien als de “vredestichter” in roerige tijden.
  Daarom begrijp ik ook niet dat Wilders daar zo op aandringt, te vrezen valt dat dan veel van de VVD stemmers de overstap naar D66 maken, resultaat; D66 grootste partij, VVD tweede en dus een Kabinet met Kaag als premier en Rutte als minister.
  Een grotere politieke ramp is niet denkbaar.

  Like

  • Julia zegt:

   Die ramp zal niet lang op zich laten wachten het is hetzelfde politieke spel als in de VS een seniele oude man kiezen en een gekleurde blanken haatster Harris snel het stokje laten overnemen. Rutte is het opstapje voor de giftige onbetrouwbare slang Kaag. Ook is al handjeklap en een onderonsje met Rutte achter de rug door uiteraard de meest giftige slang binnen onze politiek dat de D66 Bergkamp en vrouw kamervoorzitter wordt het is allemaal zo een doorzichtig smerig spel. Bosma valt sowieso bij deze ondemocratische Haagse Maffia af mede omdat wij nu o.a. een club BIJ1 Sylvana Simons de blanken haatster en een nieuw nietszeggend jong clubje voorstanders van Europa en klimaat Volt de Islamitische partij DENK reken ik niet mee dat is te verwachten dat zij Bosma onderuit halen en Kaag de Moslim lover eren. Kortom politiek Den Haag bij elkaar vergaarde stortplaats van nietszeggende partijtjes die niets toevoegen en betekenen voor de Nederlandse samenleving net als in het dagelijks leven. Vandaar de politieke corruptie en chaos waar wij helaas de komende jaren de wrange vruchten van zullen plukken. Nederland bestaat niet meer en is gelijk aan een grote vergaarbak van een ongecontroleerde multi culti samenleving waar de rood/wit/blauwe vlag niet meer in past. Een Noordzee landje met een zeer communistisch regime en de democratie tot het verleden behoort.

   Geliked door 2 people

 7. Edwin Vissers zegt:

  Wie het bestaan van heksen loochende, kreeg vaak dezelfde straf als ketters. Het werd als vermindering van de straf ervaren wanneer de verdachte eerst werd onthoofd of gewurgd en dat pas daarna het lijk werd verpulverd en verbrand op een houthoop. De dood door het zwaard en ook door het verdrinken en wurgen werd als gratie beschouwd: men ontliep daardoor het levend verbranden.

  Sigrid kaag krijgt van mij gratie

  Like

 8. koddebeier zegt:

  En dat is natuurlijk het nieuwe leiderschap van Dreutels 66. Smerig clubje, welke volksvijanden stemmen daar eigenlijk op ?????? Gestoorden ??? Idioten ??? Minkukels ??? Landverraders ???
  Fascisten ???

  Geliked door 2 people

 9. Harry zegt:

  Vind ook regelmatig , dat ze er eng en slecht uitziet .
  Een soort onmenselijk , zeg maar .
  Wat is dat toch met dat soort mensen ?
  Soms lijkt het net iemand met rigor mortis , maar dan gereanimeerd , (a la Soros /Gates )
  dan is het weer een tomeloze furie .
  Dat soort moet je toch totaal niet in de regering hebben ?
  En het verraderlijke is , dat ze zich een soort presidentiële stijl heeft aangemeten , alleen valt ze meteen door de mand als ze tegengesproken wordt .
  Net als een omhooggevallen sloerie .
  Ze past ook prima bij het verdorven karakter van Rutte !

  Wat hebben we nu in de kamer , de Denk maffia , een lorrenkop van GL , een islamitische kamervoorzitter , Kaag , getrouwd met een moslim , dus óók moslim , Yasser Feras , ook islamitisch belast , Vera Bergkamp , halve moslim , en dan nog de nodige bij de grote partijen , zijn er zó al meer dan tien !
  Over vervuiling gesproken ………………

  Geliked door 1 persoon

 10. Bob zegt:

  Geen achterkamertjes politiek.
  Maar eieren zoeken met de
  bomgordel om.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s