De Amish gemeenschap bewijst globale Covid-19 Hoax

(Door: “DissidentNL”)

De Amish zijn niet bang voor COVID, omdat ze geen TV kijken.

Je kent de Amish, toch? Aardige mensen, gebruiken geen auto’s, vaccineren hun kinderen niet, de hele rimram. Als je de door Big Pharma gesponsorde propaganda van de media moet geloven, zouden ze nu allemaal dood moeten zijn.

Dood door mazelen, covid, de griep, noem maar op. Waarom? Omdat ze niet geïnteresseerd zijn in het nemen van vaccins, medicijnen, ziektekostenverzekering, en ze geen moer geven om het dragen van maskers, fysieke afstand houden en de rest van die onzin.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op De Amish gemeenschap bewijst globale Covid-19 Hoax

 1. Andre zegt:

  Ik heb jaren met deze mensen zaken gedaan. Zoals wij ze zien is het iets van alternatief maar dat zijn ze niet. Alle stemmen zijn naar Trump gegaan van hun groep want America first.

  Maar het zijn normale mensen met een beetje ouderwetse levensstijl. Hiernaast draaien ze de modernste fabrieken en hebben geen leningen. En nu weer zie je het resultaat van zelfbeschikking.

  Geliked door 2 people

 2. Cathja zegt:

  Ik heb altijd al veel respect en bewondering gehad voor de Amish gemeenschap. Volgens tallozen leven ze nog in ‘het jaar nul’, maar deze mensen leven puur, staan dicht bij elkaar en bij de natuur, en zijn daarom gezonder dan de aardbewoners die zich elk jaar laten inspuiten met vergif.
  Er wordt lacherig en soms neerbuigend/minachtend over deze mensen gedaan en gesproken, en ja, er zijn uiteraard ook zaken op te noemen die wij niet in ons hoofd zouden halen om ze te doen, maar wie is er volmaakt en foutloos?
  Als mens zijn ze vergevensgezind, en ze zijn wars van alle ‘zegeningen’ die de moderne tijd met zich meegebracht heeft.
  Laat deze mensen lekker puur zijn. Ik allerlei opzicht zijn ze te benijden.

  En als klap op de vuurpijl laten ze nu ook nog zien wat hun gezonde leefwijze aan het licht heeft gebracht, namelijk: de totale onzin over Covid-19. Wij hier wisten het al dat we beduveld worden, maar zij onderstrepen dit.

  Ik wens de Amish nog een lang en gezond/gelukkig leven toe!

  Geliked door 2 people

  • hannah zegt:

   helaas zijn er door de inteelt wel bepaalde erfelijke ziektes ontstaan, net als in Volendam/Marken, maar voor de rest heb je er geen last van …

   Like

 3. Blaffertje zegt:

  Dit geloof ik direct.
  Het is een gewone griep en niet anders, punt.

  Die mondkapjes bijvoorbeeld, verergeren het eerder dan dat ze helpen.
  Die dingen zijn en bron van virussen, schimmels en bacteriën waarmee je jezelf constant besmet.
  Op plaatsen waar het moet, draag ik hem onder mijn neus en adem dan ook alleen die mijn neus.
  Ik heb dankzij die krengen

  Geliked door 2 people

  • Yvonne zegt:

   blaffertje, wat heeft u dankzij die krengen? ik word steeds ongezonder door het dragen van die dingen, ik vraag me af of op dat eiland waar de bewoners met pijl en boog op mensen schieten waar ze een missionaris hebben gedood die zelfs er tot 2 x heen ging ook het virus hebben, dat zal wel niet omdat er niemand komt

   Like

  • ronjaspers zegt:

   Blaffertje.U hebt gelijk,nog niet zo lang geleden stond er in MSM leugen/fake nieuws propaganda dat de griep nagenoeg verdwenen is na eeuwen bestaan te hebben.De corona hoax is griep,en griep is corona het is niets anders dan een wereldwijde staats/machtsgreep die al 70 of 80 jaar gepland is door de kwaadaardige elite.

   Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Blijkbaar één van de weinige mensen die al het verstand nog bij elkaar hebben en zich niet laten besodemieteren. Het blijkt toch wel een feit dat mensen zoals De Amish die niet zijn vergiftigd door media en tv programma’s dat dit een weldaad is voor de gezondheid en het geestelijk vermogen. Geen massahysterie, geen materialisme, geen verplichte testen, geen vaccinatie en alle vrijheid in het eigen gekozen leven. Kortom hier kunnen de angstige en onderdanige schaapjes jaloers op zijn in plaats van te leven onder dictatuur waar vrijheid absoluut niet meer vanzelfsprekend is en over een paar jaar stikken in de schuld omdat voor de aangeschafte absurd dure koophuizen de hypotheek niet meer is op te brengen, zorgen om de toekomst van de kids, huilen als er geen geld meer is de heilige koe te blijven rijden,wasmachtine, afwasmachine, etc. te vervangen en misschien nog blij worden van een voedselbon. Kortom verslaafd aan materialisme, het eigen welzijn maar blind voor hetgeen ze op dit moment wordt aangedaan door een stel geldwolven namelijk de elitaire gewetenloze machtswellustelingen. Kortom de massa is door blindheid en gebrek aan realiteitszin totaal in het smerige politieke spel getuind waar het absoluut niet gaat over Covid 19 maar puur om het volk te heropvoeden en klaar te stomen voor de great reset. Helaas zullen hier nog een aantal jaren van armoede aan vooraf gaan.

  Geliked door 3 people

 5. Blaffertje zegt:

  Dit geloof ik direct.
  Het is een gewone griep en niet anders, punt.

  Die mondkapjes bijvoorbeeld, verergeren het eerder dan dat ze helpen.
  Die dingen zijn en bron van virussen, schimmels en bacteriën waarmee je jezelf constant besmet.
  Op plaatsen waar het moet, draag ik hem om geen boete te krijgen want die kan ik niet betalen, maar ik draag hem dan wel onder mijn neus en adem dan ook alleen door mijn neus.
  Ik heb dankzij die krengen en ontsteking op mijn neus gehad, mijn neus was net een aardbei.

  Goh, nu zijn de duur betaalde bollebozen van de wetenschap ook met bewijs gekomen wat onze grootouders met gezond verstand al lang wisten, “de kans op besmetting buiten is maar 0,01%”.
  Gooi ook de winkels open, want de overvolle supermarkten, waar vrijwel niemand zich aan de maatregelen houdt, bewijzen dat je daar ook geen besmetting krijgt.

  En ga zo maar door wat betreft de onzinnige dictatoriale maatregelen die niks met het virus te maken hebben, maar puur en politiek spel zijn.

  Geliked door 1 persoon

 6. Blaffertje zegt:

  Telegraaf kopte vanmorgen.

  “CBS: ruim 20.000 Nederlandse coronadoden in 2020.

  DEN HAAG – In 2020 zijn meer mensen aan het coronavirus overleden dan aanvankelijk werd aangenomen. Het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) gaat ervan uit dat zeker 20.030 mensen vorig jaar zijn gestorven als gevolg van een coronabesmetting. „Van hen overleden 17.357 mensen aan vastgestelde Covid-19”, de ziekte die door het coronavirus wordt veroorzaakt. Bij 2673 anderen was het coronavirus de vermoedelijke doodsoorzaak. De gemiddelde leeftijd van de doden ligt boven de 80 jaar.”

  Lees de rest in onderstaande link.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/642171265/cbs-ruim-20-000-nederlandse-coronadoden-in-2020?utm_source=whatsapp&utm_medium=referral&utm_campaign=whatsapp
  ————–

  Het zou moeten zijn “als gevolg van de coronamaatregelen” i.p.v. coronabesmettingen.
  Als wij deze maatregelen niet hadden gehad, waren het aantal doden veel lager geweest en waren er niet onnodig mensen gestorven door uitgestelde operaties of te laat vastgestelde diagnoses van dodelijke naar behandelbare ziektes als ze niet door artsen waren geweigerd door het afschalen in ziekenhuizen of huisartsen die hun patiënten af rieden naar de praktijk te komen en alleen telefonisch spreekuur hielden.

  Geliked door 2 people

 7. Knalkopje1 zegt:

  Een tendentieus artikel over de maatregelen op Microsoft News over ‘mensen die alleen maar denken dat ze zich aan de regels houden’. Ik geef toe dat ik me er vaak niet aan houd, vooral in de buitenlucht, ik schat de risico’s zelf in. Gisteren nog hield ik de hand van een lieve vrouw even vast. Alleen als ik naar de winkel ga houd ik me er zelfs streng aan, want daar is het risico op besmetting reëel. Er staat ook een foto bij van zo’n bord waarop staat 1,5 m met twee uit elkaar staande poppetjes en het staat in een park. Ja, de buitenlucht is toch ZO besmettelijk!
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/wetenschap/corona-mensen-denken-alleen-maar-dat-ze-zich-aan-de-regels-houden/ar-BB1fnARx?ocid=msedgntp
  Ik vind de handhaving van de regels ronduit fascistisch, alleen al als je ziet hoe de politie overal te keer gaat tegen overtreders. De anderhalve meter gaat pal in tegen de menselijk natuur, maar is wel het alfa en omega van de Rutte-kliek. Je hoeft niet overal pal tegen elkaar te staan, dat is zeker waar, maar mij gaat het om contacten met mensen die je kent, familie, vrienden, kennissen. Alleen als iemand symptomen heeft van een besmettelijke ziekte is de 1,5 m en geen bezoek te rechtvaardigen. Maar in dit geval duurt het inderdaad maar ‘even’, te weten hoogstens twee weken. Het door de politici gedefinieerde ‘even’ duurt nu al meer dan een jaar. Het begrip ‘tijdelijk’ weten ze vaak ook zo mooi te definiëren, het betekent dan ‘permanent’.

  Like

 8. Julia zegt:

  In de knettergekke en doorgeslagen waanzin wordt ons leven uitsluitend nog bepaald door de politiek en ziekelijke waanzinnige machtswellustelingen. Het wordt met de dag gekker https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/kneitergestoorde-corona-werkgeversbond-vno-ncw-eist-afgrijselijke-testsamenleving-elke-dag-testen/ nu komt er nog een volksziekte uit de hoge hoed namelijk overgewicht, drank, .roken en een ongezonde levensstijl dat 35.000 doden per jaar kost volgens het RIVM dus buiten de corona waanzin wordt ons leven nog meer aan banden gelegd en krijgen we een nieuwe massahysterie dan kunnen de schaapjes samen weer gehoorzaam de oren laten hangen naar de volgende maatregel en allemaal afslanken, sporten, en heel gezond eten vanwege het nieuwe voorstel namelijk geen BTW op groenten, vis, etc. wat ik een goede zaak vind maar let op we worden dubbel genaaid want de BTW wordt dik en breed terug gehaald op suikerhoudende dranken, rookwaren en alcohol want het bij elkaar harken van geld moet uiteraard door gaan dit dan nog tot daar aan toe maar dat nu ons hele leven geheel wordt bepaald door de overheid gaat alle perken te buiten https://www.telegraaf.nl/nieuws/1339479840/advies-rivm-alcohol-alleen-bij-slijterij-verkopen RIVM wat is dit voor een communistische instelling winkels, tuincentra, sportscholen moesten sluiten maar de slijterijen mocht open omdat dit dan blijkbaar onder de essentiële levensbehoefte valt. Snapt u de waanzin nog ik niet meer. De Amish gemeenschap leiden namelijk hun eigen leven en zijn blijkbaar gezonder maar zeer zeker slimmer dan al die onderdanige angstige schaapjes die voor vaccineren zijn. Overigens is uit onderzoeken gebleken dat kinderen die niet zijn gevaccineerd gezonder zijn https://www.vaccinatieschade.be/content/niet-gevaccineerde-kinderen-zijn-gezonder. Kortom onze samenleving is ziek en zit vol domme mensen bezeten van angst waardoor je ze van alles wijs kan maken en beseffen niet dat zij alles op het spel zetten en onderdanig hun ondergang en het prima vinden om een toekomst in te gaan onder zware censuur en communisme.

  Geliked door 3 people

  • Cathja zegt:

   @Julia

   Als wij mede-geregeerd gaan worden door een werkgeversorganisatie, en daarna misschien ook nog door het RIVM….., en we zouden dit pikken, dan kun je er donder op zeggen dat er nog meer instanties zullen aankloppen bij de overheid, met de meest waanzinnige gezondheidsregels….

   ‘Ze’ halen zo langzamerhand het bloed onder onze nagels vandaan!

   LAAT ONS MET RUST…!!!

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s