Droevig record bij aantal doden na vaccinatie – zo veel waren het nog nooit!

(Door: Christoph Uhlmann – Vertaling: E.J. Bron)

Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) registreert dit jaar een droevig record. Nog nooit eerder in de geschiedenis van het EMA werden er zo veel zwaarwegende bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinaties in haar databank gedocumenteerd. In maart explodeerden de aantallen bijna. Vermeende reden daarvoor zijn campagnes rondom de gentherapiespuiten van AstraZeneca, Pfizer en Moderna.

Explosie van het aantal sterfgevallen

Sinds de derde kalenderweek van 2021 neemt het aantal gemelde bijwerkingen en sterfgevallen na de vaccinatie in vergelijking met alle andere toegelaten geneesmiddelen ogenschijnlijk sterk toe. Van 13 maart tot 3 april is het aantal sterfgevallen na de vaccinaties van 3.964 naar in totaal 5.993 gewoon geëxplodeerd.

Op een mogelijk verband met AstraZeneca gaat het om 967 sterfgevallen, bij Moderna zijn het er 1475 en Pfizer/BioNTech zou verantwoordelijk zijn voor een ongelooflijke 3529 sterfgevallen (stand 03-04-2021).

Bijwerkingen absoluut niet onschuldig

Het aantal zware bijwerkingen gaan bij Pfizer met 127.789 gemelde gevallen en bij AstraZeneca met 133.310 gevallen duidelijk over de grens van honderdduizend heen. Bij Moderna werden “slechts” 11.545 bijwerkingen gemeld. Een bericht van het medische vaktijdschrift “thebmj” suggereert bovendien dat wellicht niet alle bijwerkingen gemeld werden.

De bijwerkingen schijnen daarbij volgens berichten van gedupeerden enorm zwaar uit te vallen. Hoge koorts, koude rillingen en hallucinaties zouden ook de symptomen bij jonge mensen zijn.

Bron:
wochenblick.at
Door: Christoph Uhlmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Droevig record bij aantal doden na vaccinatie – zo veel waren het nog nooit!

 1. Frauke zegt:

  Denk ook aan die gevaarlijke mondkapjes ! video na video laat onweerlegbaar bewijs zien dat vreemde nieuwe wormachtige vezels, zwarte strengen en touwachtige objecten zijn ingebed in de katoenen maskers die massaal zijn gemaakt voor de COVID-zwendel.
  https://thefreedomarticles.com/strange-alive-worm-like-mask-fibers-found-in-covid-face-masks/

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Zelfs een mondmasker zonder al die smerigheid er in zijn slecht voor de gezondheid, iets wat ze in de politiek ALLEMAAL weten.
   Daarom moet iedereen ze ook op.
   Dat het tegen niets beschermd weten ze ook ALLEMAAL en dat het de mensen ziek maakt weten ze ook ALLEMAAL.
   Dat men het hersenvlies sloopt met wattenstaven weet men ook vandaar dat men het liefst zo vaak mogelijk wil testen.

   En het angstig kruipende hersenloze gedeelte van het volk doet niets liever dan zichzelf en anderen kapot maken en noemt dat verantwoording nemen voor anderen.
   De huichelaars.
   Zij maken deze horrorfilm allemaal mogelijk met hun angstige gekruip voor die viespeuken.

   Geliked door 1 persoon

 2. fredjohan zegt:

  Cofidis 19 is een zware griep , vaccinatie daartegen is genetische manipulatie. Zo begrijp ik de huidige situatie.

  Geliked door 6 people

 3. BigLJohn zegt:

  ….Hoge koorts, koude rillingen en hallucinaties zouden ook de symptomen bij jonge mensen zijn….
  Bovenstaande is wat ik als kind meegemaakt heb toen ik op de lagere school eens ingeent werd. In de nacht kon ik niet slapen, begon mij slecht te voelen en begon te hallicuneren (ik zag allerlei monsters door mijn slaapkamertje bewegen). In de ochtend werd de huisarts gebeld door mijn vader en deze wist slechts te vermelden; ze zullen hem op de verkeerde manier ingespoten hebben. Er is sinds al die tijd niets veranderd. Ik heb het geluk gehad dat ik door dit alles al een zekere leeftijd mocht bereiken (bijna 73). Huisartsen pushen mensen om zich te laten vaccineren terwijl ze beter moesten weten. De macht van de farmacie is schijnbaar zo groot dat de eed van Hippocratus die al die huiosartsen ooit deden er niet meer toe doet !

  Geliked door 4 people

  • Cathja zegt:

   @BigLJohn

   Wat een traumatische ervaring uit uw jeugd!

   Nu (pas) lees ik dat hallucinaties ook als bijwerking wordt vermeld. Het komt overeen met uw ervaring uit uw jeugd. Heeft men dan niets geleerd uit het verleden?
   Elke dag lezen we wel iets wat te maken heeft met vaccineren. Het nieuws van elke dag wordt hierdoor bepaald. Onbegrijpelijk dat er wereldwijd niet wordt gestopt met het verminken/doden van onschuldige mensen! Hoe velen moeten er nog worden geofferd om die zogenaamde ‘pandemie’ de kop in te drukken? Er is een wereldwijde gekte, een oorlog tegen de bevolkingen aan de gang. Dat ook in ons land de nadruk wordt gelegd op de belangrijkheid van vaccins, is niet te volgen. De beelden en de informatie uit andere landen moet er toch toe leiden dat wij niet meer mee zouden moeten doen aan volkerenmoord?
   Want zo zie ik het. En als je er niet aan overlijdt, nu (nog) niet, wat zal zich dan over pakweg een jaar openbaren? Niemand blijkt aansprakelijk te zijn voor als men ernstig ziek wordt en/of gehandicapt raakt. Schadeclaims zijn niet mogelijk. Ze hebben zich goed ingedekt, wat alles zeggend is!

   In wat voor een rot wereld zijn wij terecht gekomen….. (?)

   Geliked door 4 people

   • LUCIA zegt:

    De pokken inenting heeft ook voor veel doden gezorgd daar was ik ook bijna kantje boord van gegaan, ik werd erg ziek en er was geen plek in het ziekenhuis. Een oude school vriend van mijn vader was kinder-arts en die heeft mij 2 weken lang iedere dag bezocht en dankzij zijn goede zorgen leef ik nog maar mijn ouders werden wel door hem gewaarschuwd, voor mij geen vaccinaties meer, dus ben ik b.v voor de bof en mazelen niet gevaccineerd mijn ouders waren zo geschrokken, dus mijn zussen ook niet verder gevaccineerd, de kinderarts had ze gezegd dat het bij mij kantje boord was geweest.Die goede man wilde als dank alleen maar een borreltje met mijn Pa drinken erna, wilde verder geen cent hebben, die goede oude tijd, toen geld niet zo belangrijk was grotendeels ook omdat bijna niemand rijk was.

    Geliked door 4 people

   • Tineke zegt:

    De huisarts was zojuist bij mij en meldde mij dat ik gevaccineerd ga worden met Astra Zeneca.
    Ik zeg die wil ik niet (ga het sowieso niet doen) ik wacht wel op een andere.
    Zo werkt het niet zegt hij het is deze of helemaal niets.
    Ook al hun ziel aan de duivel verkocht.

    Geliked door 3 people

  • BigLJohn zegt:

   Lucia; Jij hebt ook al zo’n rotervaring met die pokkenprik gehad, nog erger als bij mij die schoolprik. Ik herinner mij de vaccinatie tegen de pokken nog heel goed. Het was begin jaren 50 dat er in Tilburg een pokkenepidemie heerste. Ik herinner mij alleen nog dat die prik enorm veel pijn deed. Het litteken ervan staat nog steeds op mijn linker bovenarm. Toen waren er gegronde redenen voor een quarantaine, vandaag de dag is het alleen maar smerige politiek. Sinds die prik op de lagere school wil ik absoluut geen prik meer hebben tegen wat dan ook. Ze kunnen voor mijn part allemaal letterlijk dood vallen.

   Geliked door 2 people

 4. Andre zegt:

  Best wel een prettige gedachte dat als je dood bent je onder staatstoezicht valt en omdat het een experiment is kunnen ze naar hartenlust door experimenteren want alles wat fout gaat komt automatisch toch langs de overheidsbali. Het is inderdaad tijd voor een great reset alleen dan andersom

  Geliked door 3 people

 5. saddy zegt:

  Gaarne een reactie van Hugo. Volkomen veilig en uitgebreid getest en zo en wappie als je dat betwijfelt. Hugo komt hier toch niet mee weg hoop ik?

  Omdat er bijna geen journalisten meer zijn maar alleen nog linkse copy-writers mogen we de wappies wel eens danken omdat ze de kritische taak hebben overgenomen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Bas zegt:

  Like

 7. Bob zegt:

  Corona levens gevaarlijk.
  Vaccinatie zekerheid van het
  krijgen van een kwaal.

  Like

 8. Julia zegt:

  Een zeer gevaarlijke ontwikkeling die door de massa totaal de kop moet worden in gedrukt niet goedschiks dan kwaadschiks een andere keuze voor het volk is er niet meer. We worden straks allemaal verplicht het gif tot ons te nemen of men hier nu tegen is of niet https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/europees-mensenrechtenhof-bepaalt-dat-de-staat-de-baas-is-over-het-lichaam-vaccinatieplicht-instellen-mag/
  Hoogste tijd om de vaccinatiehysterie te beëindigen door massaal de vaccinatiepunten te negeren en er geen gehoor aan te geven anders zijn we aan de gewetenloze duivels van de Staat overgeleverd en hebben wij helemaal niets meer te vertellen zelfs ons lichaam moeten wij beschikbaar stellen aan het gevaarlijke vaccinatie experiment. De toestand die dan ontstaat is dezelfde als destijds in WOII en een pure NAZI dictatuur.

  Geliked door 3 people

 9. M. zegt:

  Wacht maar op het nieuwe griep seizoen dan vallen ze bij bosjes om die geprikten.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s