De meute . . .

(Door: “bozeoudeman”)

Alles lijkt zinloos zolang de meute niet wakker wil worden, en dat wil de meute niet! De meute wil weer kunnen vliegen, wil weer naar festivals. Als dat kan door je te laten prikken, nou wat belet je dan. Dan haal je  je prik, dan kun je weer vliegen, dan ga je weer uit je bol op een festival. Yeah!

En als het zo zou zijn dat die wappies gelijk hebben, dan hoef je toch eigenlijk ook niets te doen, zij laten zich al in elkaar trimmen door de robotten van de staat die stijf staan van rohypnol. Dus? En precies zo was het ook in de jaren-30 van de vorige eeuw, alleen toen was er nog geen rooie knol.

Zolang de meute zijn corrupte politici, rechters en journalisten blijft geloven boven zelfs hetgeen hij zelf waarneemt, lijkt echt gewoon alles zinloos. Zolang een verdwaasde meute blijft geloven dat multimiljardairs filantropen en links zijn, houdt echt alles op.

Het heeft geen zin om te discussiëren met geestelijk gehersenspoelde mensen die allemaal ‘weten’, omdat ‘zeer betrouwbare’ politici en journalisten hen vertellen dat ze helemaal niet naar de slacht worden gebracht, ofwel niemand zal hen tot slaven maken, echt niet!. Geloof ons maar!

Iedere dag wordt het erger, de dreiging, de stress, de gekte neemt toe, er vermindert niets. In mijn ogen leven we nu in eenzelfde tijd als toen die jaren-30, ook toen werd een psychologische oorlog tegen de burgers gevoerd en moest de oorlog met wapentuig nog beginnen.

Ook nu wordt er al jarenlang een psychologische oorlog tegen de burgers gevoerd vanuit alle politieke spelonken in samenwerking met een groot deel wellicht corrupte, met destructiviteit collaborerende academici en journalisten, nu zelfs ook een groot deel van de medische stand!

Zolang de oorlog nog niet met wapentuig is begonnen, wenst de meute de waarheid niet onder ogen te zien, pas als de bommen vallen, pas als de paddenstoelwolk aan de horizon oprijst, worden zij heel, heel, heel misschien ooit wellicht eens wakker. Of dat nog op tijd zal zijn, valt te bezien… 

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op De meute . . .

 1. koddebeier zegt:

  Het is meer de Domme Meute !!

  Like

 2. al 5.000 doden in Europa door “veilig vaccin

  Geliked door 4 people

 3. Tigron zegt:

  Ik heb eens ’n experimenteel filmpje gezien waarbij iemand zonder tegenprestatie 20 euro wilde geven.aan willekeurige voorbijgangers.
  De meeste mensen weigerden het aan te nemen en waren achterdochtig en/of dachten dat het om vals geld ging.

  In onze huidige westerse maatschappij leven we in een ‘IK’ cultuur waarbij de meeste mensen voornamelijk met- en aan zichzelf bezig is.

  Het komt bij de meeste mensen onwaarschijnlijk over als een ander belangeloos iets voor ze wil doen of belangeloos ’n advies geeft.
  Er komt dan ’n soort van wantrouwen tevoorschijn dat de gever er mogelijk foute motieven bij heeft.en dat er ’n ‘addertje onder het gras’ zal zitten.
  Het is vooralsnog voor de ‘meute’ bijna niet voor te stellen dat al die waarschuwingen die ze krijgen van de mensen die verder kijken dan de reguliere informatiebronnen geen eigen belang hebben hiermee.
  En dat nota bene deze reguliere informatie bronnen juist wél eigen belangen hebben.

  Het gezegde gaat;
  “je kunt een paard wel naar het water breng, maar je kunt het niet dwingen om te drinken”
  .

  Like

 4. Harrie Vaes zegt:

  Rutte is god en Kaag, Wopke en Jesse zijn zijn profeten.
  En slapend Nederland zag dat het goed was en sliepen verder.

  Geliked door 1 persoon

 5. Qvic zegt:

  Laat die meute maar een spuitje halen, omdat ze het zelfs een eer c.q hun eigen verantwoording vinden dat zij dat spuitje kunnen krijgen. Zij zijn allang levensmoe. Er is niets, maar dan ook werkelijk niets wat hen doet beseffen dat zij met die spuit of testje hun leven in de weegschaal leggen. Zij verdommen om ook iets zelf uit te zoeken, hoe het werkelijk is. Er is al bekent gemaakt dat als je een spuitje haalt onafhankelijk van welke fabrikant, dat er bij 57% bijwerkingen zijn en bij de tweede spuit het kan oplopen tot wel bij 72% bijwerkingen zijn. Maar dat is nog niet alles, iedereen die de spuit of spuiten heeft gehad is niet beschermd en kan nog steeds besmet raken en heeft nog maar 5 tot 10 jaar te leven, als ze niet eerder eraan dood gaan. Als je dit allemaal aan hen vertelt, dan nog willen ze het niet weten. Maar het vreemde is dat zij zich meer druk maken over jou, dat jij geen vertrouwen hebt in de overheid en de reguliere media of medemens. Ik ben er al lang achter, de meute wil de waarheid niet wil horen of zien. Want vele geven dit zelf aan, dat de echte waarheid te beangstigd is voor hen en dat ze daardoor nachts wakker van kunnen liggen. Daarom sluiten zij zich af van de waarheid, zodat zij zich daar prettiger bij voelen. En al die corona maatregelen niet eens erg vinden, veelal geloven zij werkelijk de media en de politiek in deze kwestie. Zolang zij maar in hun eigen utopia bubbel kunnen leven, want de rest bestaat gewoon weg niet voor hen. Net zo met diegene die gaan demonstreren, je kunt al bij voorbaat de consequenties incalculeren. Onderzoek eerst eens wie het überhaupt het organiseert die demonstratie, dan vind je veelal direct dat het geen zin heeft. Je kunt beter voor je zelf uitzoeken, hoe jij zelf onderuit deze corona maatregelen kunt komen. Van de meute behoef je totaal niets te verwachten, die laten zich even gemakkelijk zich naar de slachtbanken leiden om het verlossende spuitje te laten toedienen. Ik heb al bij diverse vrienden de ellende gezien, wat die zogenaamde vaccins kunnen aanrichten. Ik had ze nog er zo voor gewaarschuwd, maar ze hebben het in de wind geslagen. Dat kan ik nou niet weer begrijpen, dat mensen zo dom kunnen zijn in mijn zienswijze.

  Geliked door 4 people

  • bobzelf zegt:

   heerlijke geweldige reactie mijn jongen / mevrouw ???

   zo denk ik er ook over

   mijn vriend is boos op mij , ik schreef omringd te zijn door 16 miljoen hersendoden

   hij zei, ik wil mijn vrouw beschermen ??

   die heeft 40 jaar in het philips morris ROOKTEAM GEZETEN

   40 JAAR LANG 7 PAKKIES SIGARETTEN GRATIS PER WEEK

   c.o.p.d. ,en zuurstof en een inhaler

   en nu bang voor covid zeg maar ………. de griep

   ook geen idee , dat 17 miloend 300.000 nederlanders dus hier leven ??

   maar bij die 16 miljoen zat hij , vond hij dus zelf wel ??

   dus KIES LEKKER ZELF, IK PROBEER HET DAGELIJKS ,

   JE ZIT GEWOON TEGEN EEN BETONNEN DOOIE MUUR TE LULLEN

   WAT JIJ KLAAS ?? ZEG OOK JE MENING EENS,

   ooh die heb je niet als eu trol ??

   EN HOPPA COPY PAST KOMT ERAAN , EVEN GEDULD

   IK GOK DAT HET IETS OVER PUTIN DID IT WORDT

   OOME BOB GROET U

   Geliked door 2 people

   • Klaas zegt:

    Like

   • M. zegt:

    Ze worden van alle kanten bedreigd maar men is als hersenloos volk banger voor een griepje.
    Ik wil mijn vrouw beschermen…hoe hilarisch als het niet zo triest was …met een experimentele spuit waaraan velen al zijn bezweken?
    Men doet de ziekmakende schijnveiligheid op het smoeltje voor anderen alsof anderen gebaat zijn bij ziekmakende schijnveiligheid?
    Totale hersenloosheid viert hoogtij.

    Als men viespeuken kan steunen in hun misdaad staat het hersenloze volk vooraan.

    Like

 6. leo1 zegt:

  Pas als de meute tijdens het feesten onverwachts een felle FLITZZ ziet, gevolgd door een paddenstoel, dan maken ze nog op het gemak effe een selfie omdat ze het ” LICHT ” hebben gezien.

  Modern times.

  Like

 7. janwebx zegt:

  Het grootste obstakel voor ieder die de waarheid belangrijk vindt en niet alles voetstoots aanneemt maar kritisch onderzoekt, zijn diegenen die:

  (en/of) goedgelovig zijn, ongeinteresseerd, gemakzuchtig, bang (laf), niets aannemen wanneer het om de waarheid gaat (zelf met aantonen van veel bewijzen), de tv/radio en kranten of te wel de (MainstreamMedia) geloven, de (corrupte)regering geloven, alles maar voetstoots aannemen wat er door dezen wordt gezegd en gepubliceerd, gehersenspoeld, kunnen of willen waarheid niet van leugen onderscheiden, mee lopen met de massa, geen -in hun ogen- negatief nieuws(waarheid) willen aanhoren, aleen maar openstaan voor de dingen van deze wereld: geld, status, baantje, vakantie, sport, games. koopzucht, sex

  ZELF NIET KRITISCH GENOEG ZIJN OM AL DAT GENE TE ONDERZOEKEN! (het overgrote deel van dezen zullen mede daarom straks het Merkteken van het Beest -de Antichrist- aanvaarden), waarschijnlijk eerst nog voorafgegaan door het zg. vaccinatiepaspoort.

  De vaccinatie m.b.t. het zg coronavirus((griepvirus) is GEEN vaccinatie maar genetische modificatie. Het verandert je DNA, met alle gevolgen van dien.
  De corrupte testen(de PCR test is zowiezo geen diagnosische test), bevatten naar alle waarschijnlijkheid nanobots, in de top van het wattenstaafje.
  De mensen worden hierdoor in wezen al gevaccineerd. Weet wat u doet!
  Andere testen zijn ook onbetrouwbaar en hebben misschien dezelfde risico’s .
  Nogmaals, het covid sars2 virus is nog nergens ter wereld ontdekt, dit zegt al voldoende voor de betrouwbaarheid van de testen. Hoe kan je iets testen wat onbekend is en niet vooraf geisoleerd.
  Dat is onmogelijk. Mensen, jullie worden 24 uur per dag belazert door de (corrupte) media en overheid.(incl. de ggd’s, het OMT, RVIM, de Gezondheidsraad en de Ema.

  Als de mensen niet uit hun coma/hypnose/zelf interesse ontwaken en ik ben bang dat het grootste deel van de bevolking dit niet doet, is er geen toekomst meer voor de nederlandse bevolking.
  Dit geldt overigens ook voor de meeste vooral westerse landen in de wereld.

  De waarheid is tegenwoordig alleen nog maar te vinden op alternatieve (nieuws)sites op het internet(ook hier moet men onderscheiden, want er zit veel desinformatie tussen) en verder in sommige publicaties en boeken.
  Bovenal is de absolute waarheid naar (mijn mening) te vinden in de bijbel ( kjv bijbel of eerdere editie van de statenbijbel). Veel bijbels zijn helaas “aangepast” en corrupt.
  Alles wat daar door God is voorspeld is al grotendeels uitgekomen of vindt momenteel al plaats. Vooral in Openbaringen staat veel vermeldt over wat er straks met deze wereld gaat gebeuren.

  De opname (rapture) staat spoedig te gebeuren. Miljoenen mensen (oprecht bijbelgelovigen die in Jezus Christus geloven, zullen van de aarde worden weggenomen. De chaos en paniek die dan ontstaat zal enorm zijn. De opname wordt door veel gelovigen weggehoond, maar het zal niettemin plaatsvinden. Pas dan zal de anti-christ zich kunnen openbaren en ieder persoon op aarde zal dan het merkteken moeten aanvaarden.
  De oordelen van God zullen dan over deze wereld gaan, gepaard met alle verschrikkingen.
  Wilt u dit niet meemaken, dan kan alleen het geloof in Jezus Christus u nog redden.

  Meer hierover op: http://www.dewegwyzer.nl

  Geliked door 1 persoon

 8. janwebx zegt:

  Het grootste obstakel voor ieder die de waarheid belangrijk vindt en niet alles voetstoots aanneemt maar kritisch onderzoekt, zijn diegenen die:

  (en/of) goedgelovig zijn, ongeinteresseerd, gemakzuchtig, bang (laf), niets aannemen wanneer het om de waarheid gaat (zelf met aantonen van veel bewijzen), de tv/radio en kranten of te wel de (MainstreamMedia) geloven, de (corrupte)regering geloven, alles maar voetstoots aannemen wat er door dezen wordt gezegd en gepubliceerd, gehersenspoeld, kunnen of willen waarheid niet van leugen onderscheiden, mee lopen met de massa, geen -in hun ogen- negatief nieuws(waarheid) willen aanhoren, aleen maar openstaan voor de dingen van deze wereld: geld, status, baantje, vakantie, sport, games. koopzucht, sex

  ZELF NIET KRITISCH GENOEG ZIJN OM AL DAT GENE TE ONDERZOEKEN! (het overgrote deel van dezen zullen mede daarom straks het Merkteken van het Beest -de Antichrist- aanvaarden), waarschijnlijk eerst nog voorafgegaan door het zg. vaccinatiepaspoort.

  De vaccinatie m.b.t. het zg coronavirus((griepvirus) is GEEN vaccinatie maar genetische modificatie. Het verandert je DNA, met alle gevolgen van dien.
  De corrupte testen(de PCR test is zowiezo geen diagnosische test), bevatten naar alle waarschijnlijkheid nanobots, in de top van het wattenstaafje.
  De mensen worden hierdoor in wezen al gevaccineerd. Weet wat u doet!
  Andere testen zijn ook onbetrouwbaar en hebben misschien dezelfde risico’s .
  Nogmaals, het covid sars2 virus is nog nergens ter wereld ontdekt, dit zegt al voldoende voor de betrouwbaarheid van de testen. Hoe kan je iets testen wat onbekend is en niet vooraf geisoleerd.
  Dat is onmogelijk. Mensen, jullie worden 24 uur per dag belazert door de (corrupte) media en overheid.(incl. de ggd’s, het OMT, RVIM, de Gezondheidsraad en de Ema.

  Als de mensen niet uit hun coma/hypnose/zelf interesse ontwaken en ik ben bang dat het grootste deel van de bevolking dit niet doet, is er geen toekomst meer voor de nederlandse bevolking.
  Dit geldt overigens ook voor de meeste vooral westerse landen in de wereld.

  De waarheid is tegenwoordig alleen nog maar te vinden op alternatieve (nieuws)sites op het internet(ook hier moet men onderscheiden, want er zit veel desinformatie tussen) en verder in sommige publicaties en boeken.
  Bovenal is de absolute waarheid naar (mijn mening) te vinden in de bijbel ( kjv bijbel of eerdere editie van de statenbijbel). Veel bijbels zijn helaas “aangepast” en corrupt.
  Alles wat daar door God is voorspeld is al grotendeels uitgekomen of vindt momenteel al plaats. Vooral in Openbaringen staat veel vermeldt over wat er straks met deze wereld gaat gebeuren.

  De opname (rapture) staat spoedig te gebeuren. Miljoenen mensen (oprecht bijbelgelovigen die in Jezus Christus geloven, zullen van de aarde worden weggenomen. De chaos en paniek die dan ontstaat zal enorm zijn. De opname wordt door veel gelovigen weggehoond, maar het zal niettemin plaatsvinden. Pas dan zal de anti-christ zich kunnen openbaren en ieder persoon op aarde zal dan het merkteken moeten aanvaarden.
  De oordelen van God zullen dan over deze wereld gaan, gepaard met alle verschrikkingen.
  Wilt u dit niet meemaken, dan kan alleen het geloof in Jezus Christus u nog redden.

  Meer hierover op: http://www.dewegwyzer.nl

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s