Oorlog! Vrouw Pieter Omtzigt deelt explosief ‘Rutte is een leugenaar’-verhaal Duitse krant: “Scherpe analyse!”

(Door: Michael van der Galien)

Het wordt binnenkort vrijwel zeker oorlog achter de schermen bij het CDA. Ayfer Koç (foto), de vrouw van Pieter Omtzigt, heeft namelijk voor de zoveelste keer duidelijk gemaakt dat zij helemaal klaar is met Mark Rutte. En als zíj́ dat zegt, dan geldt dat natuurlijk ook voor haar man.

Terwijl Rutte en Kaag bezig zijn met een paringsdans voor een nieuw kabinet, is het lang nog niet zeker of Rutte IV er ooit echt komt. Want bij het CDA staan alle neuzen lang nog niet dezelfde kant op. Luis in de pels Pieter Omtzigt zit ziek thuis, maar dit betekent niet dat hij niks laat horen. Zijn vrouw, Ayfer Koç, is namelijk nog altijd strijdbaar. En zij is niet alleen de echtgenote van Pieter Omtzigt, maar ook zijn belangrijkste politieke bondgenoot. Ook zij is politiek actief, te weten als CDA-fractieleider in de gemeenteraad van Enschede. Als zij iets tweet over Mark Rutte doet ze dat niet alleen in haar eigen naam. Het is ook een duidelijk teken hoe haar echtgenoot erover denkt.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Oorlog! Vrouw Pieter Omtzigt deelt explosief ‘Rutte is een leugenaar’-verhaal Duitse krant: “Scherpe analyse!”

 1. ronjaspers zegt:

  rutte is een psychopaat,politiek is list en bedrog.Wat mensen nu zien in de politiek is een heel slecht toneelstuk,kaag gaat als bilderberger de andere bilderberger rutte opvolgen als minister president.

  Like

 2. Andre zegt:

  hahaha heerlijk om te lezen want in het leven is het nu eenmaal zo dat achter (naast) elke succesvolle man een sterke vrouw staat. He Rutte lees je mee? wat staat er achter jou? je cavia? ga eens weg man hou er gewoon mee op en neem je Kaag mee.

  Geliked door 1 persoon

 3. Harry zegt:

  Hopelijk gaat Omtzigt nou eens lekker dwars liggen !
  Maar hij heeft ook de reputatie om zich uiteindelijk toch maar te voegen naar het partijbestuur .
  Laat ie deze keer nou eens niet zijn oren laten hangen naar die engerds in de partijtop .
  Die enge christelijke draaikontencultuur , is ie ook niet helemaal vrij van .
  Het beste zou zijn ; een eigen partij .
  Daar zou ie geweldig mee scoren !
  En die labbekakken van het CDA een lesje leren , dat ze nooit zullen vergeten .
  God , wat zullen ze vloeken !

  Hup Pietje , hup !

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  De niet liegende Trump werd in de media een leugenaar genoemd de voortdurend liegende Rutte wordt in de media de eerlijkheid zelfde genoemd en men gooit er nog een paar scheppen bij. Ze zeggen dan welke politicus liegt niet om bestwil.

  Like

  • droevige mof zegt:

   Mevrouw Koc moet niet geweten hebben wat er met deze krant aan de hand is.
   De Süddeutsche Zeitung is een verfoeilijk links-liberaal strijdorgaan, ook wel Alpen Prawda genoemd. Het gaat allemaal om het bashen van Rutte door hem te vergelijken met de negatief geframede Trump. Uiteindelijk zou al-Qaq/ Kaag minister-president moeten worden in de Nederlandse afdeling van de door Duitsland gedomineerde EU.

   Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    @ droevige mof 8 april

    Ook ik heb dit niet geweten droevige, en waarschijnlijk ben ik niet de enige. Ik heb wel eens horen zeggen dat Nederland in feite ‘een provincie’ van Duitsland is, en dat zegt toch wel iets. Ik ben overigens niet blij met de vele contacten die er zijn tussen Merkel en Rutte. Nederland moet geen bijwagen worden van ons buurland. Rutte is sterk beïnvloedbaar.

    Like

 5. paulzwueste zegt:

  De Omzigts slaan terug…!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Rutte deugt niet, Kaag is een gevaarlijke slang en achterbakse kakkineuze madam die alleen de belangen behartigt van de Bilderberg clan en onze soevereiniteit geheel zal overleveren aan de EU dan heb ik het nog niet over wat er nieuw in de blauwe zetel heeft plaatsgenomen zoals o.a. de blanken haatster en racist Simons. Kortom Den Haag moet nog een formatie vormen maar het is een kist vol rotte appels en onbetrouwbaar.

  Like

  • Cathja zegt:

   @Julia op 8 april

   Het is niks en het wordt niks Julia. Zoveel verschillende meningen, dat loopt nergens op uit. En mevrouw Simons kan absoluut geen volksvertegenwoordigster zijn, omdat ze racistisch is tot op het bot, al zal ze dat nooit toegeven.
   We zijn mooi in de aap gelogeerd met al die nieuwelingen die staan te popelen om ons land nog verder in de afgrond te storten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s