Scheidslijn . . .

Er ligt een dunne lijn tussen vrijheid en slavernij . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Scheidslijn . . .

 1. LUCIA zegt:

  Juist er bestaat een fijne scheidslijn… en het punt is.. iedereen die wel eens getekend en geschilderd heeft ..weet het volgende; Als je veranderingen wil aanbrengen, moet je hier niet te lang mee wachten.

  _ Op het moment dat je al hele vlakken. hetzij ingekleurd, hetzij verfijnd hebt met detaillistische lijntjes, dan wordt veranderen veel ingewikkelder en moeilijker omdat je dan grote kans loopt de hele tekening dusdanig te beschadigen, dat er weinig van overblijft . Overigens een niet onbelangrijk detail… in dit metafoor, geldt dit laatste voor beide zijden van het praktizerend spectrum… er zijn 2 handen die tekenen…kijk goed naar het tekenbord.

  Like

 2. Knalkopje1 zegt:

  Een top-viroloog die wel aan onze kant staat en de vloer aanveegt met het RIVM en hun bangmakerij: Louis Kroes, hoogleraar Klinische Virologie aan de Universiteit Leiden. Niet iemand doe ook toevallig virologie als bijvak heeft gedaan. Zie:
  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/topviroloog-is-klaar-met-negativiteit-van-rivm-selectief-cijfergebruik-om-mensen-te-motiveren-voor-het-beleid/

  Like

 3. Knalkopje1 zegt:

  De fantastische virologen van het Orgaan Medische Tirannie (OMT) doen ook weer een duit in het angstzakje. Ze zijn tegen de opening van de terrassen van de horeca en ook tegen versoepelingen in het algemeen. Lang leve de lockdown! Het lijkt wel of het OMT een vendetta voert tegen de horeca; deze bedrijfstak moet en zal blijkbaar kapot. Ze komen weer met een aantal horrorscenario’s op de proppen om de angst er goed in te houden. Ze staan nog steeds op het afstand houden in de buitenlucht, ondanks dat wetenschappelijk is aangetoond dat de open lucht veilig is. Dit alles brengt het Orgaan naar buiten via de bangmakerij- en leugencentrale NU.nl.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Binnenland/omt-leden-waarschuwen-voor-te-vroege-opening-terrassen-in-no-time-terug-bij-af/ar-BB1frnbr?ocid=msedgntp

  Like

 4. Republikein zegt:

  Zo is de leven, geven en nemen, en water bij de wijn doen.
  Maar vaak is gerechtigheid ver te zoeken, of zelfs helemaal verdwenen door corrupte mensen in b.v. de politiek, zeker in deze bananenrepubliek.
  Ik verwees al eerder naar opmerkelijke zaken, zoals Loterijverlies, eerder al vemeld hier.
  Ben persoonlijk nogal geïnteresseerd in geldstromen, vandaar dit linkje, over corruptie gesproken, of boter op het hoofd!

  https://robscholtemuseum.nl/loterijverlies-ferdy-roet-volop-corruptie-tegen-man-die-misleiding-staatsloterij-aantoonde/

  In de muziek herken je aan teksten vaak het complot van de ziellozen.

  f you should go skating
  On the thin ice of modern life
  Dragging behind you the silent reproach
  Of a million tear-stained eyes
  Don’t be surprised when a crack in the ice
  Appears under your feet
  You slip out of your depth and out of your mind
  With your fear flowing out behind you
  As you claw the thin ice

  Muziek maestro!

  Wie voor de vakantie een plek zoekt zonder internet om tot rust te komen, moet eens denken aan penitentiaire inrichting Ter Peel in Evertsoord. Die suggestie deed koning Willem-Alexander donderdagmiddag schertsend tijdens een digitaal werkbezoek aan de vrouwengevangenis. Directeur Arend de Korte maakte meteen een voorbehoud. “Dat moet dan wel via de rechter worden geregeld.” Zomaar aankloppen kan niet.

  O nee, deze!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s