Tweet van Geert

De Nederlandse politiek is corrupt. Partijen worden voor de verkiezingen uitgesloten. Een Kamerlid geprobeerd weg te werken naar ‘n functie elders. Een premier die liegt. Een Kamervoorzitter die door koehandel wordt gekozen. Daarom durft niemand verkiezingen aan behalve de PVV!

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Geert Wilders)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Tweet van Geert

 1. karton zegt:

  Veel Nederlanders zullen zich in dit artikel herkennen , jammer dat een groot deel van de Nederlanders stekeblind én stokdoof zijn !! (Óf héél dom)

  Like

 2. karton zegt:

  @ karton 8-4-2021om 08.51 u.
  zijn = is

  Like

 3. Edwin Vissers zegt:

  Opheffen dat is juist het plan ,ze willen ,Ein Volk, ein Reich, ein Fuhrer!
  De Nieuwe Wereld Orde ,Annuit Coeptis Novus Ordo Seclorum ‘, zoals die op het Grote Zegel van de Verenigde Staten, en tevens het Amerikaanse dollarbiljet, is te vinden.

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  Wat vertegenwoordigd de regering en de tweede kamer.
  Homo,s lesbo,s genderneutraal linkse kwallen leugenaar(s) zwendelaars pedofielen (Demmink) fietsenstal neuker hoerenlopers en nieuw kopvod dragers.
  Echte een bij elkaar geraapt zooitje ongeregeld en dat moet het land besturen ( de vernieling in helpen.

  Like

 5. Hovawart zegt:

  Geen enkele notie dat de versoepeling van de carolamaatregelen mogelijk worden voordat de ramadan gaat beginnen, en over een maand na het suikerfeest weer zullen worden opgelegd, de betutteling ten top, btw op genotsmiddelen omhoog, halalvreten zonder btw……….dit volk is niet naïef, gewoon achterlijk.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Weet wel wat je wil, Geert. Als na nieuwe verkiezingen de VVD niet de grootste is, wordt normaal gesproken dat Kaagwijf de nieuwe MP. Ben je dan klaar?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Wat ik zo frappant vind , is dat Wilders en eigenlijk alle anderen Rutte doorlopend van liegen en bedrog beschuldigen , maar dat Rutte daar kennelijk zelf niks om geeft .
  Je ziet totaal geen emotie op die aardappelrot-kop .
  Hij laat het gelaten over zich heen komen zonder zijn smoel te vertrekken !
  Kennelijk is dat gedrag voor hem heel normaal .

  Dan moet je toch wel een psychopaat o.i.d. zijn ?

  Like

 8. Andre zegt:

  En het ergste is nog dat rat Rutte gewoon demissionair op de achtergrond doorgaat.

  Like

 9. Bob zegt:

  Dit is geen politiek maar vrienden
  een mooi baantje geven.

  Like

 10. Julia zegt:

  De domme Nederlanders en het corrupte zooitje van de rest binnen de Haagse politiek doen net of ze gek zijn en de grootste leugenaar en bedrieger kan en moet in het zadel blijven zo niet dan wordt de gevaarlijke slang Kaag door onze strot geduwd. Het is niet toevallig dat een D66 trol als kamervoorzitter is gekozen het handjeklap is al voor de stemmingen in het achterkamertje samen met Kaag en Rutte besproken en bepaald. Zefs de buitenlandse kranten spreken schande van wat er in Nederland gebeurt en snappen hier inderdaad en terecht helemaal niets van https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/duitse-media-verbaasd-over-herrijzenis-mark-rutte-ze-doen-alsof-niets-gebeurd-is-hun-morele-kompas-werkt-niet/
  Dan nog een haatdragende blanken haatster Simons die zich in de blauwe zetels heeft gevestigd dat kan allemaal binnen het corrupte Haagse kartel. Simons had allang een proces aan haar broek moeten hebben met haar haat zaaien en oproer kraaien. De aanwinst waar vele blanke Nederlanders echt niet gecharmeerd van kan zijn en zo de Haagse Maffia meer en meer ongeloofwaardig maakt en absoluut niet meer serieus genomen kan worden met het toelaten van dergelijke racisten.Uiteraard mocht die zwarte racist Simons als eerste de spits afbijten anders zou ze wellicht weer janken dat ze zich gediscrimineerd voelt. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1226168753/zoektocht-naar-volgend-kabinet-gaat-verder. Kortom de huidige politiek verdient maar twee dingen als eerste een hele intense grote schoonmaak en vervolgens als tweede afserveren. Tijd voor nieuwe verkiezingen.

  Like

 11. M. zegt:

  Zij die de ontbinding tegenhouden steunen de corruptie waarschijnlijk allemaal omdat ze er zelf deel van uit maken of er beter van worden.
  Ze worden nogal dik betaald om het volk te verraden en zullen wel dikke bonussen in het vooruitzicht gesteld zijn als ze die klimaat en corona zwendel tot alledaags lijden maken voor de mensheid.

  Like

 12. ronjaspers zegt:

  De nederlandse regering en diverse andere europeese regeringen worden aangestuurd door de (nazi) bilderberg groep.

  Like

 13. Marie-therese klein zegt:

  Zo erg …
  Kaag gaat rutte kapot maken niet erg …!!!! Maar ze gaat over lijken …
  Als zij aan de Top komt is dat de laatste druppel voor Nederland…
  Maar wat ik niet begrijp al die Stemmen het volk dat achter Geert wilders staan…wat is gebeurd alles is zo stil … Nederland gaat gewoon helemaal kapot ….zo erg dit 😪

  Like

 14. Cindy zegt:

  Een onzinnige motie!
  Ik kom tot de conclusie dat Geert pp wie ik jaren gestemd had, helemaal niet wil meeregeren. Dat doet verdriet. Ik heb nu ook weer op hem gestemd, maar ben echt teleurgesteld. Sorry voor de aanhang. Ik had echt verdriet en besloot toen niet meercte stemmen op Geert.
  Het gaat je goed!

  Like

  • KeesvanD zegt:

   Eerste vraag: “Niet wil meeregeren”. Waar blijkt dat uit?
   Tweede vraag:wie wil er in de coalitie met de PVV?
   Derde vraag: op wie gaat u in de toekomst stemmen? Niet stemmen is het kartel ondersteunen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s