Echt ziek! . . .

Alleen in een zieke maatschappij moeten gezonde mensen bewijzen dat ze gezond zijn.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t F.G.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Echt ziek! . . .

 1. Cathja zegt:

  Het is de wereld op zijn kop. Alleen machtsmisbruikers kunnen dit soort maatregelen opleggen.
  Onbegrijpelijk dat nog steeds zovelen geloven in het Covid 19-sprookje, en gewillig alles doen wat wordt hen wordt bevolen….

  Geliked door 6 people

 2. Hovawart zegt:

  De betutteling viert hoogtij, het gezonde verstand is in de ogen van de politiek een epidemie dat bestreden moet worden…….

  Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Gisteren in het Hoernal van 18.00 uur. Vrouw komt in beeld met huppelend kind. Zij had zo uitgekekek ‘geprikt’ te worden, maar nu gaat het niet door want het priksel blijkt niet veilig. Ma begint onbedaard voor de camera te grienen en te janken. Tranen hebben vrije loop. Kind kijkt troelig in de camera en loopt vervolgens weg. Grienende moeder achterlatend.

  Wat een weerzinwekkende bende bij de NOS.

  Een paar dagen er voor iemand die zichzelf tot slachtoffer had gemaakt van de schietpartij in Alphen aan de Rijn. Hem was niets overkomen maar hij moest vluchten en och gut och gut, hij kan niet meer werken en functioneren. Janken en grienen dat het een lieve lust was.

  Kokhalzen moet je van die linkse kliek.

  Geliked door 3 people

 4. Jan zegt:

  CORONACRISIS RAAKT GEZINNEN: INTELLECTUELE ARMOEDE NEEMT TOE
  https://nieuwspaal.nl/intellectuele-armoede-neemt-toe/

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Dat zal over niet al te lange tijd voor velen een probleem worden vooral na vaccinatie https://www.xandernieuws.net/algemeen/human-microbiology-institute-covid-vaccins-kunnen-als-creutzfeld-jakob-en-alzheimer-veroorzaken/
  Tot op heden nog steeds verplicht de niet werkende mondmuilen.https://www.xandernieuws.net/algemeen/human-microbiology-institute-covid-vaccins-kunnen-als-creutzfeld-jakob-en-alzheimer-veroorzaken/
  Daar bovenop een sterk afgeschaalde reguliere gezondheidszorg zodat er veel mensen vervroegd door achterstallige gezondheidszorg komen te overlijden. Dan mag dat vreselijke gif astra zeneca wel boven de 60 jaar worden toegediend dus puur om ouderen ook vervroegd naar de andere wereld te helpen want die kosten geld, leggen beslag op de AOW en pensioenpotten (waar ouderen notabene zelf voor hebben gewerkt) dus conclusie van de generatie boven de 60 jaar moet het elitair tuig zo snel mogelijk af mede ook omdat zij over het algemeen ook meer gebruik maken van de zorg. Vandaar dat verplichte vaccinatie wordt goedgekeurd https://www.xandernieuws.net/algemeen/europees-mensenrechten-hof-oordeelt-dat-verplichte-vaccinaties-legaal-zijn/. Helaas hebben heel veel mensen hier zelf massaal aan meegewerkt door geen enkel verzet te tonen tegen deze maatregelen en hebben het nog steeds niet door dat het niet om het belang van de volksgezondheid gaat maar puur allemaal onderdelen zijn van de agenda NWO zoals door het elitaire tuig is vastgelegd. Het is toch niet normaal dat velen zo blij zijn dat zij even naar het terras mogen, dierentuin, etc. mogen bezoeken door zich hiervoor te laten testen en desnoods straks een vaccinatiepaspoort moeten tonen. Kortom die onderdanige angstige idioten stellen hiervoor hun gezondheid liever in gevaar. Dat is inderdaad een ziekelijke samenleving. Door angst en lafheid hebben dit soort mensen meegewerkt aan het ontnemen van alle vrijheden en akkoord te gaan met een test c.q. vaccinatiemaatschappij en verder onder enorme dictatuur te moeten leven. Het wordt nog gezellig zo een zwart toekomst tegemoet te gaan terwijl wij jaren vrijheid hebben gekend en miljoenen mensen zijn gesneuveld die hebben gevochten voor onze vrijheid. Al die onderdanige angstige lafbekken moeten zich dood schamen en nog erger is dat zij hun kinderen in een dergelijke dictatuur hebben gemanoeuvreerd. Het feit alleen al dat vele die alleen in hun heilige koe zitten of stille plekken of wegen fietsen of wandelen waar geen mens te bekennen is nog een muilkorf dragen sorry waar is men mee bezig en in wat voor een wereld zijn beland.

  Geliked door 4 people

  • bobzelf zegt:

   Julia zegt:
   9 april 2021 om 16:57

   EN DAN ZO INEENS . KRIJG IK ONTZETTEND “”DE PLEURIS ” IN
   MET AL DAT FENOMENALE LULVERHALEN NEDERIGLAND

   EN GA IK ER VOOR ZITTEN .. EN INEENS ..

   ZIE IK DIT GEWELDIG STUK PROZA
   VAN JULIA

   MEISSIE, DIKKE HUG EN ZOU JE WEL WILLEN ZOENEN .

   ZO HEERLIJK MAKKELIJK DE IQ 17.5 NEDERLANDERS UITGELEGD,,

   DIE GENIALE DOMHEID, DIE GENIALE HERSENDOODHEID

   PET AF, EN DIEPE BUIGING , DAME

   VAN OOM BOBZELLUF

   Like

 6. Bas zegt:

  Frederik Feys
  Dagelijks tussen de 75 en 188 zelfmoordpogingen. 2,5 keer meer sinds/door de coronamaatregelen.
  Niemand geeft er veel om. Maar de 16 covid opnames op IC vandaag, ja dat trekt alle aandacht.
  Dit is de schrale wereld waarin wij leven.

  https://corona.frederikfeys.be/post-2-zelfmoordpogingen.html

  Wat weten we over zelfmoordpogingen tijdens deze coronacrisis?

  Sinds de corona-maatregelen zijn er naar schatting 2.5 keer meer zelfmoordpogingen. Mogelijk tussen de 1,229 en 3,081 eindigden fataal
  In Juni waren naar er schatting 8,329 zelfmoordpogingen bij jonge kwetsbare mensen tussen 18 en 24.

  Like

 7. karton zegt:

  Een geestelijk gestoorde demissionaire m.p. dénkt dat de bevolking hem niet doorheeft !

  Geliked door 4 people

 8. Yvonne zegt:

  Alleen al het bewijzen dat je gezond bent word ik dus ziek van
  Gelukkig nog steeds geen oproep van het spuit me de wereld uit vaccinatie

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  Als verstandige mensen hun mond moeten houden voor de ideeen van psychopaten zoals Rutte en de Jonge betekent dat het einde van onze beschaving. In dat kader zal het hele midden en kleinbedrijf gaan verdwijnen en moet de hele maatschappij omgeturnd worden tot communisme naar Chinees model. Leiders van de hele wereld hangen aan de lippen van Klaus Swab en laten hun gezonde economieën moedwillig in elkaar storten voor een ongewis avontuur. Dat dit alles tot wereldwijde armoede, spanningen, conflicten, en zelfs tot zeer bloedige oorlogen gaat leiden hoeft geen betoog.

  Geliked door 3 people

  • jetse47 zegt:

   @BigLJohn,
   Hopelijk beginnen die conflicten met het platgooien van de gebouwen met daarin de overheids criminelen van Brussel,Straatsburg,Den Haag en Berlijn!

   Geliked door 3 people

 10. Jan zegt:

  Gisteren weer een jankwijf op de NOS in het ‘journaal’. Zij had bericht gekregen dat zij niet ou worden geprikt met AZ Zwant te veel bijwerkingen en doden. De gehersenspoelde: “Toen ik dat bericht kreeg was het alsof de vloer onder mijn voeten werd weggetrokken, ik dacht dat het licht aan het eind van de tunnel in zicht was en dan nu dit”. Nu kon zij nog steeds haar kinderen niet aanraken. Snotter, snotter.

  Denken de gekken bij de NOS nou echt dat iemand in deze propaganda trapt?

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s