Italië: Een Nigeriaans “vluchtelingen”-gezin kost minimaal € 20.000,- per jaar

(Vertaling: E.J. Bron)

Dat de illegaal Italië binnendringende verzorgingzoekers de belastingbetaler miljarden kosten, is alom bekend. Hier een interessante beschouwing van de Italiaanse website “VoxNews”met betrekking tot de daar niet echt populaire Nigerianen:

Weet u waar het (nu ontbrekende) geld voor het Italiaanse gezondheidswezen naartoe gestroomd is? Naar de ondersteuning van immigranten.

Wilt u weten hoeveel het de Italiaanse belastingbetaler kost om één enkel gezin van zogenaamde “vluchtelingen” te onderhouden?

Daarover citeren we uit documenten van de afdeling sociale dienst van de stad Fondi in de provincie Latina.

Uit deze documenten blijkt dat in iets meer dan een jaar meer dan € 20.000 voor de ondersteuning van een Nigeriaans gezin, waaronder minderjarigen of “vermeende minderjarigen”, beschikbaar gesteld werden.

Het is ongelooflijk dat de belastingbetalers zo´n Nigeriaans gezin moeten ondersteunen. Men betaalt hen bijna € 2000,- per maand. En dit bedrag moet gemultipliceerd worden voor alle immigrantengezinnen met kinderen, die in de afgelopen jaren asiel hebben gekregen en nu op kosten van de belastingbetaler in Italië ogen leven. Ze kwamen niet naar Italië omdat ze voor een oorlog gevlucht zijn, maar om volledig verzorgd te worden!

Wie zou dat niet willen: gratis onderkomen en verzorging. Plus alle andere voordelen zoals medische behandeling etc.

Als motivering daarvoor zegt men dat men kinderen niet kan uitzetten. En ook de ouders kan men niet uitzetten, dus moet men ze met rust laten. Ziet u hoe men ons verneukt?

Bron:
unsermitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Italië: Een Nigeriaans “vluchtelingen”-gezin kost minimaal € 20.000,- per jaar

 1. jack black zegt:

  Zo onstaan burgeroorlogen !

  Like

 2. M duBois zegt:

  Zijn ze goedkoop uit ,in Nederland zouden ze het veelvoudige kosten

  Geliked door 2 people

 3. koddebeier zegt:

  Links haalt graag van dat soort opvreters binnen, tenminste zolang zij er zelf niet voor hoeven te betalen !!

  Geliked door 2 people

  • Sinyo zegt:

   Jaren geleden – ver terug in de vorige eeuw – zei ik pisnijdig tegen een aangetrouwd familielid (PvdA stemmer) dat er zoveel geld over de balk gesmeten werd voor zulke (s)linkse projecten. Hij lachte mij uit en zei waar maak jij je druk om “er is geld zat”.
   Zolang nog de belastingen door het volk worden opgehoest zal er geld zijn om velen zonder toegangsbewijs hier “warm” te onthalen.
   De wachttijden tellen niet bij de grens. Wel bij aanvragen voor jonge gezinnen een woning te kunnen betrekken. Een wachttijd niet in uren, dagen, maanden maar in jaren.

   Geliked door 1 persoon

 4. Franco zegt:

  Nigerianen zijn hier niet bepaald de meest geliefde ”vluchtelingen” (waar is de oorlog?), als die al bestaan tussen de Afrikanen! Meestal zijn het criminelen van het allerergste soort: drugsdealers, drugsverslaafden, afpersers, oplichters, prostitutie, overvallers, verkrachters en in extremis ook moordenaars, van vooral jonge vrouwen. Door links worden ze echter wel innig geliefd. Waarom is niemand duidelijk…. En dan te bedenken dat Italiaanse ouwetjes hier moeten rondkomen van een pensioentje van Euro 400/500 per maand!.

  Like

 5. R Thomasson zegt:

  Kan iemand mij vertellen wat voor toegevoegde waarde heeft zo’n gezin of dergelijke gezinnen voor Italië? Wie dwingt de Italiaanse regering deze parasieten te onderhouden? Voor wie? Voor wat?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s