Paus Franciscus roept in een brief aan de globalistische financiële top op tot ‘mondiaal bestuur’ en ‘universele vaccins’

(Door: Cor Pluym)

‘Er blijft dringend behoefte aan een globaal plan dat nieuwe instellingen kan creëren of bestaande instellingen kan vernieuwen, met name die van mondiaal bestuur, en dat kan helpen een nieuw netwerk van internationale betrekkingen op te bouwen om de integrale menselijke ontwikkeling van alle volkeren te bevorderen.’

Paus Franciscus heeft de Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds toegesproken tijdens hun voorjaarsvergadering, waarin hij opriep tot “mondiaal bestuur” in het licht van COVID-19, sterk pleitend voor universele vaccins, en klaagde over de ” ecologische schuld die te danken is aan de natuur zelf “.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Paus Franciscus roept in een brief aan de globalistische financiële top op tot ‘mondiaal bestuur’ en ‘universele vaccins’

 1. Hovawart zegt:

  Het is spijtig dat met ‘mondiaal’ enkel de westerse wereld bedoeld wordt……….te welvarend in de ogen van de elite.

  Geliked door 1 persoon

 2. D.G.M.Holland zegt:

  Zijn kerk wordt mondiaal geleid met Rome als centrum.
  Moet je kijken wat een zootje dat geworden is, o.a. door het wereldwijde kindermisbruik van priesters enz. te verbloemen.
  Als zogenaamde plaatsvervanger van christus is deze paus net zo ongeloofwaardig als de rest van de “grote” wereldleiders.
  Hij wil een mondiaal bestuur maar hij is toch niet door het volk gekozen?
  Waar bemoeit hij zich dan mee ?

  Like

 3. Tineke zegt:

  Als de agenda gepromoot moet worden halen ze deze farizeeër
  weer uit de mottenballen!

  Geliked door 2 people

 4. BigLJohn zegt:

  Ik zal naar jou mijn middelvinger eens opsteken, volger van Lucifer en Beelzebub ! Hij is de paus van de Duivelskerk. Een quasi katholiek leider die open staat voor de ideeen van Klaus Swab hoort niet op de heilige stoel te zitten maar op de elektrische stoel. Het mag ook de dood door de ijzeren maagd zijn of het populaire vierendelen. Alles is goed, ook levend verbranden op een brandstapel. Als hij maar snel opgeruimd word. Opgeruimd staat netjes !

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Zullen we eerst maar beginnen met het vaccin. Maar ik geloof nooit dat dit soort lieden zich laat vaccineren. Vaccineren is voor het opgehokte vee dat straks op gecontroleerde tijdstippen naar het weiland mag om daarna weer opgehokt worden omdat anders de aarde te snel gaat opwarmen. Het bedrog is ongekent en de massa komt pas in beweging als het al te laat is.

   Geliked door 2 people

 5. Wolf zegt:

  Die vervloekte roomse rot COMMUNIST.

  Geliked door 1 persoon

  • guusvelraeds zegt:

   Hij is erger dan een communist. De communist zei tenminste nog in je gezicht dat hij een communist was. Deze achterbakse huichelaar zegt dat hij een Christen is.

   Like

 6. karton zegt:

  “Gewéldig” als ik deze Paus Pias hoor praten ! Je kunt er geen touw aan vast knopen !
  Z’n aanhangers zullen dát wel heel prachtig vinden : “uren kletsen zónder iets te zeggen”; daar zijn “politici” óók héél goed in.

  Geliked door 2 people

 7. guusvelraeds zegt:

  De groene agenda met haar geconstrueerde springplank covid 19 zijn de laatste redmiddelen om de instorting van het fiat geldsysteem (geld toveren uit het niets en schulden opbouw) nog even voor zich uit te schuiven en tijd te winnen voor de uitrol van agenda 2030.

  In agenda 2030 wordt de totale middenklasse weggevaagd en worden de economische assets die met hard werken door de middenklasse zijn opgebracht overgeheveld naar de financiële bovenklasse.

  Wat uiteindelijk overblijft is een kleine bovenklasse en de grote massa van onvrijen die nu geheel tendienste komen van de bovenklasse. Kenmerk van de nieuwe samenleving na de great reset is massa controle, surveilliance en sturing op alle menselijke levensgebieden. Voeding, kleding, verplaatsing, behuizing, toegestane woonoppervlakten, werk en sturing op het besteden van de nieuwe digitale munteenheid.

  Alles gaat gecontroleerd worden en aangestuurd vanuit een centraal punt. Covid 19 is de proeftuin voor de wereld na de great reset waarin ieder individu nooit meer vrij zal zijn in vrijheid zijn geluk te zoeken en waarin hij voor zijn levensonderhoud afhankelijk is geworden van sociale credits.

  Sociale credits zijn plat gezegd deugpunten die verzameld kunnen worden en die gemonitord worden via de breed uitgerolde surveilliance technieken. 5G en 6G zijn niet bedoeld om de samenleving zoals die nu is ten dienste te staan. Deze ultra kortegolf technieken zijn bedoeld als randvoorwaarde voor de uitrol van de totale controle samenleving. Is deze eenmaal uitgerold is ontsnappen niet meer mogelijk en de oude geschiedenis zoals de ouderen onder ons die nog hebben beleefd zal worden uitgewist.

  Geliked door 1 persoon

 8. ronjaspers zegt:

  Die rat is een satanist en het vaticaan sodom en gomorra.In het vaticaan stikt het van de homo,s en kinderverkrachters en ook in de romeins katholieke kerk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s