Alle culturen gelijk…

(Door: “Buurman Bijkaart”)

Het behandelen van de cultureel mentale geschiedenis na 1945 (de opkomst van de jongerenculturen, de tweede emancipatiegolf, de uitvinding van de anticonceptiepil en als laatste de multiculturele samenleving) wordt in alle geschiedenisboeken kritiekloos gebracht als het mooiste dat de menselijke cultuur ooit heeft voortgebracht… Hier wil ik het over dat laatstgenoemde element hebben, de multiculturele samenleving.

Destijds werd dit de Nederlandse samenleving door de strot geduwd met het excuus dat alle culturen gelijk waren… De vraag is of dit wel zo is.

Voor dit antwoord hoef je niet ver te zoeken, je moet daarvoor terug naar het materiaal van aardrijkskunde in de eerste klas. Daar leert de leerling namelijk over kenmerken van culturen. Laten wij de kenmerken van de eerste- en  derdewereldculturen eens met elkaar vergelijken. De eerste wereldculturen zijn zonder uitzondering de van oorsprong blanke, christelijke westerse culturen (dus Europa, de Verenigde Staten en Australië). De 3e wereldculturen zijn over het algemeen de Afrikaanse culturen en de culturen uit het Midden-Oosten en hun overeenkomst is veelal de islam.

Laten wij met een opsomming van de culturele kenmerken van de derdewereldculturen beginnen. Over het algemeen geldt voor derdewereldculturen: aartsconservatief, extreem religieus (religie is niet vrijblijvend en privé, maar geldt dwingend voor heel het volk) , bijgelovig, ontzettend corrupt, is staat en kerk niet gescheiden, kennen zij strenge man/vrouw verhoudingen, zijn het machoculturen (mannen zijn echte mannen) , zijn het schaamteculturen, hebben zij een extreem hoog percentage analfabeten en staan zij vaak op het grondvlak van Arabisch-islamitisch dan wel Afrikaans met een sausje van islam en eventueel een ongeschreven Afrikaans dialect. Daarnaast is homoseksualiteit en alcohol verboden (leidt dit tot ernstige – vaak Middeleeuwse – straffen) en kent men religieuze voedings- en kledingvoorschriften. Verder zijn deze culturen pertinent anti-intellectueel. Samenvattend: laag ontwikkelde culturen.

Dan nu de eerste wereldculturen, de hoogontwikkelde culturen. Deze zijn overwegend progressief, seculier (religie is een privéaangelegenheid), weinig bijgelovig, niet corrupt, zijn kerk en staat gescheiden, zijn man en vrouw gelijk, zijn het verwijfde culturen (echte mannen worden met de nek aangekeken, de mannen zijn nichten geworden), zijn het schuldculturen, weinig tot geen analfabeten onder de eigen bevolking, staan zij gezamenlijk op een Griek-Romeins-Germaans grondvlak en de joods-christelijke traditie, kennen zij geen religieuze kledings- of voedingsvoorschriften. De culturen zijn hoog ontwikkeld, grofweg 99,9% van alle uitvindingen, van alle kunstenaars, van alle filosofen komt uit deze cultuur.

Uit deze culturen komt de stelling dat alle culturen gelijk zijn en dat we daarom  mensen mogen gaan importeren. Een kind kan zien dat wanneer je deze twee uitersten met elkaar laat samenleven dit tot gigantische problemen gaat leiden en wel omgekeerd evenredig aan het percentage laag ontwikkelden dat je het hoogontwikkelde gebied in pompt. De laag ontwikkelden zullen nooit in staat zijn (een enkeling daargelaten) om mee te draaien in de hoogontwikkelde samenleving. Zij zullen anderen de schuld geven van hun falen en dat zie je om je heen dan ook gebeuren. Als je een volbloed renpaard kruist met een ezel zal het jong wellicht harder lopen dan een ezel, maar nooit meer zo hard als een volbloed, zo eenvoudig is het en zo is het ook met de Nederlandse en tevens de gehele Europese samenleving. Denk je eens in, 32% van de Nederlandse samenleving komt uit het buitenland en wellicht in totaal zo’n 28% uit ontwikkelingslanden! Dit betekent dan ook dat 28% van jouw land een ontwikkelingsland is geworden. Los nog van het feit dat je dit nooit mag benoemen en het dus nooit belicht wordt, maar wat feitelijk van doorslaggevend belang is, is het feit dat al die mensen overwegend uit laag IQ-landen komen. Het zit allemaal op een IQ van tussen de 70 en 80 in; er is dan ook werkelijk nog nooit iets goeds gekomen uit Afrika (geen kunstenaar, geen architect, geen uitvindingen, niets behalve armoe en bedelaars). Moet je even tot je door laten dringen wat er dan gebeurt in de samenleving. Dat is ook de reden ervan dat al die zwarte scholen zo belabberd presteren. Wordt dit ooit benoemd of meegewogen? Nou, wat denkt u zelf.

Samenvattend

Hadden wij de Europese samenleving met andere culturen willen verrijken, dan ware het verstandiger geweest mensen uit gelijksoortige hoogontwikkelde culturen binnen te halen (zoals de Verenigde Staten) en niet uit laagontwikkelde culturen die in werkelijk alles onze tegenpool zijn.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in hoe dit zal aflopen, raad ik u aan het geweldige boek “Verval en ondergang van het Romeinse Rijk” (van Edward Gibbon) uit 1776 te lezen. De parallellen zijn even stuitend als ongelooflijk.

In mijn volgende stuk zal ik het hebben over integratie.

Door:
“Buurman Bijkaart”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op Alle culturen gelijk…

 1. M. zegt:

  Multicultureel is in ons land niet meer als slap geouwehoer als dat betekent dat je eigen cultuur op de schop moet.
  Maar goed achterlijkheid en hersenloosheid vieren hoogtij bij de gehersenspoelde tv junken dus vind men dat men multicultureel bezig is als men de eigen cultuur laat slopen.
  Respect voor andere culturen die jouw cultuur willen afbreken daar staat iedere hersenloze idioot uiteraard achter.

  Geliked door 4 people

 2. karton zegt:

  Ik zag de foto boven het artikel, schrok me kapot , want ik dacht dat het de presentatie van onze nieuwe “regering” was !

  Geliked door 4 people

 3. top of flop zegt:

  Uitgaande van enige gelijkheid, behoren culturen hun plaats in te nemen waar ze zich het meest thuis voelen. Enige menging kan maar in een beperkte mate. Verder vind ik binnen de Nederlandse mode de klomp vele malen modieuzer dan het kartonnen schoeisel dat Hugo de Jonge zich aan heeft laten praten. We zitten opgescheept met een minister die te laag in zijn schoenen staat, een te laag niveau heeft, dat Ikeaans genoemd kan worden. Woorden kunnen dat niet verbergen.

  Like

 4. karton zegt:

  Zie ik plots ónze onvolprezen juffrouw Ollonkreng op de foto (had ik niet zo snel gezien , sorry Ollie).
  Ze staat als tweede van links, met die plm. twee meter lange penis-koker; hier is duidelijk te zien : “de wens is de vader van de gedachte !”

  Geliked door 1 persoon

 5. bobzelf zegt:

  NOU MET “” DIE KATOEN PLUKKERS “”
  EN DIE “‘ LEKKER IN GROTE KETEL ROEREN EN NIET WERKEN ” GROEPEN

  SOORT KLAAS EN JAN
  MAAR DAN IN HET ZOOOEWART …,WAAR IEST UITKOERINGLOKET
  EN IK GA JOUW MOEDER DOEN, EN IK WEET WAAR JOUW HUIS WOONT…..

  IS OME BOB MEER VAN “” DE UITVINDING VAN DE ANTI CONCEPTIEPIL ”
  DAAR DEED JE MET ALLE STANDJES EN ACROBATISCHE OEFENINGEN
  DUS NIEMAND KWAAD MEE
  EERST NA EEN RITJE OP DE PUCH MET HOOG STUUR
  EN NADERHAND IN ALLERLEI RARE HOUDINGEN OP LINKER EN RECHTER VOORSTOEL
  MIJN GOD WAT EEN PLEZIER, EN GEINIGE MOMENTEN

  DE MEIDEN HADDEN AL LANGER JEUK , MAAR IEDERE MAAND 3 WEKEN IN DE ZENUWEN ZITTEN ,
  DAAR WERDEN ZE OOK NIET VROLIJK VAN

  DUS JA, OME BOB MOET ZEGGEN , DIE STAAT MET STIP OP 1 , ZEKER WETEN
  BIJ MIJ WEL …
  NEE OME BOB HIELD NOOIT ZIJN PYAMA BROEK AAN
  ER RIEP ER OOIT 1 , WHAHAHAA
  HOEZO GEEN VOORSPEL ? IK HEB MIJN SOKKEN TOCH UIT GEDAAN !!
  MIJN GOD, WAT EEN GEWELDIGE ROTTERDAMSE HUMOR

  DRINKEN WE EERST KOFFIE ? OF GAAN WE GELIJK NEUKEN ??

  IK LAG IN HET ZIEKENHUIS , EN EEN KAMER VERDER LAG EEN ECHTE OUWE LUL
  DIE KREEG IEDERE AVOND EEN “” STIJVE LUL PIL “” VIAGRA OF ZO
  JA ER ZIJN NU ZOVEEL NAMEN VOOR

  EN IK KAN U MEDEDELEN KIJK EVEN EERST GOED OP INTERNET ER ZIJN ER BIJ DIE WERKEN HAAST 40 UUR

  IS MAAR EEN TIP HOOR .

  DIE ZOU IK NIET NEMEN TROUWENS ALS U ALLEEN MET 1E KERSTDAG NOG MAG ..
  WANT DAN HEB JE ZO EEN TENNISARM … WHAHAHA WINK, WINK, WINKIEEE

  DUS IK VROEG, WAAROM ?? EN IS NOOIT GEEN VROUW IN DE BUURT DAAR ?

  DE ZUSTER ZEI, HIJ SLAAPT ALTIJD OP ZIJN RUG, EN ALS HIJ DAN SLAAPDRONKEN DRAAIT ,
  VALT HIJ NIET UIT BED .

  MOOI HE

  IK BEN NAAR HET STRAND , JULLIE NIET GOK IK . WHAHAHAHAHA

  OOM EDEM MET STRANDSTOEL

  Geliked door 2 people

 6. Wolf zegt:

  Nederlands Papoea Nieuw Guinea was vroeger ook van ONS . Hebben de jaloerse rot engelsen ons ook ontfutseld. Net als ONS Suid Afrika, Noord Amerika, Brazilië, Ned. Indië, Nieuw Zeeland, Australië, Ceylon en Rhodesie. We hadden de halve wereld in de handen … . Wat is er van ons geworden? We stikken van de NIKKERS en linkse islamofielen met hun islamieten en de bilderbergers.

  Geliked door 1 persoon

 7. guusvelraeds zegt:

  Ik mis bij het binnenhalen van andere culturen de Aziatische culturen. Met name de Chinese de Japanse de Vietnamees Cambodjaanse en voor een deel de Indische cultuur. Het mondiaal hoogste IQ niveau wordt behaald binnen deze culturen. Een evenwichtige mix tussen deze culturen en de Westerse cultuur zou op alle fronten een enorm positieve influx betekenen voor de vooruitgang in de wereld op gebieden van techniek, wetenschap, kunst, filosofie en op het einde wellicht ook de menselijke waardigheid via een kruisbestuiving tussen het Jodendom het Christendom en het Boedisme.

  Helaas doen we in het westen precies het tegenovergestelde. We importeren massaal mensen uit Afrika en het Midden Oosten en alsof dat niet genoeg is gooien we ook nog de afgelopen honderd jaar vanuit een vals en geïndoctrineerd schuld besef jaar in jaar uit miljarden over de balk in de hoop dat op de Afrikaanse en Midden Oosten grondgebieden prachtige bloemen gaan groeien.

  Helaas die gaan daar niet groeien. Er is maar een plek waar die prachtige bloem wel groeit dat is de staat Israël. Hoe zou dat zo komen. Het zijn vooral de socialistisch progressieven die een grote haat hebben voor Israël omdat Israël hun eeuwig narratief van achterstelling en ondrukking onderuit haalt als oorzaak van armoede en achterlijkheid.

  Als er een volk is dat het meest achtergesteld, gediscrimineerd en uiteindelijk de ultieme genocide moest ondergaan dan is dat wel het Joodse volk. Hieruit blijkt duidelijk dat achterstelling, discriminatie en uitbuiting helemaal geen oorzaken vormen voor volkeren om in armoede en verval te leven.

  In Israël wordt het tegendeel bewezen en dat is waar de haat vandaan komt tegen het Westen met haar Joods Christelijke fundament en het Joodse volk in het bijzonder.

  Geliked door 4 people

 8. Erishoop zegt:

  Helemaal waar! Met alle respect voor landen waar de bevolking op een ánder niveau leven dan wij in het westen. Het is ook de bedoeling om de culturen met elkaar te “verbinden/verenigen”. Zodat je een niemendalletje creëert, wat makkelijk onder de duim te houden is. Maar ik denk dat men zich daarin lelijk kan vergissen. De bevolking uit zulke culturen zijn vechters, dus overlevers. Wij zijn in het westen soft en weten niet meer wat het is om ergens voor te strijden, we komen niet eens meer op voor onze vrijheid!

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Erishoop op 10-4-2021 om 11.03 u.
   Ik zie en hoor zo af en toe wat jongelui op tv. en begrijp dat zij psychisch totaal “vernield” zijn omdat zij ………….niet meer kunnen feesten, maar óók het niet meer kunnen reizen waarheen zij maar willen doet ongelooflijk veel afbreuk aan hun welzijn; “de jeugd is ten einderaad” , begrijp dat toch eens mensen !!! (cynisch bedoeld)
   Ik vraag mij af hoe het bestaat dat er jongelui waren die de oorlogsjaren ’40-’45 hebben overleefd zónder feesten , zónder vrij reizen , zónder genoeg eten enz. enz. En DIE jongelui hebben , zónder álles wat zij hadden gemist, dit landje weer opgebouwd ; ik vaag het me bijna dagelijks af : hoe is dat mogelijk geweest ?! (Dat het door hen opgebouwde landje de laatste jaren weer totaal is afgebroken door de zg. “deskundigen” én de EUSSR, doet aan hun prestatie niets af).
   Als ik dan bedenk dat de huidige “aanstormende” leidinggevenden óóit dit landje , multinationals, verenigingen enz. moeten gaan besturen dan denk ik :
   “Ik heb nog maar weinig hoop !”

   Like

 9. Peter Rissing zegt:

  Hier wordt wel een erg ‘zwart-wit’ plaatje geschetst t.a.v. culturele verschillen vooral door generalisaties en het slordig omgaan met feiten. Dit heeft een averechts effect.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   De verschillen zijn wel degelijk waar. Op individueel vlak kan dat anders uitpakken. Natuurlijk zijn er ontwikkelde Afrikanen en ook mensen uit het Midden Oosten. Dat laat echter niet onverlet dat het binnenlaten van grote massa’s een neerwaartse spiraal op gang kan brengen in eerst hoog ontwikkelde samenlevingen. Het zijn niet de individuen die de welvaart en het welzijn in een land of gebied garanderen. Het is het gemiddelde niveau van de massa die de welvaart en het welzijn garanderen.

   Geliked door 2 people

   • M. zegt:

    We hebben hier geen enkele moeite gehad met welke kleur dan ook maar dat waren geen mensen met een politieke veroveringsideologie.
    Geen kleur hoefde hier voor zijn of haar leven te vrezen.

    Iedereen weet dat dondersgoed.
    Ook al houden ze zich van de domme.

    Like

  • bobzelf zegt:

   JA …EN ??????????????????????????????????????????????????

   Like

  • Henk der Niederlánder zegt:

   Ik denk dat Ik toch even iets toe moet voegen wat betreft cultuurverschil.
   Buiten mij zit nog iemand op het Blog die de Afrikaanse cultuur van dichtbij meegemaakt hebben doordat wij daar gewerkt hebben.
   Ik werkte in 1977 of 78 in Rhodesié en de andere persoon hier heeft naar mijn mening in Nigeria een tijd doorgebracht wegens zijn werk
   Ik kan je zeggen dat je in de steden wel mensen tegen komt met een zeker intellect, maar dat ligt toch beduidend lager dan het intellect wat je hier normaal tegen komt, die garantie kan Ik je geven.
   Daarbij komt dat er van een arbeidsethos totaal geen sprake is.
   Een Ethos van profiteren vind je wel overal terug en als ze niet kunnen profiteren van anderen dan gaan ze profiteren van hun eigen vrouw en kinderen.
   Ik zal je uitleggen hoe dat werkte daar.
   Papa vind namelijk dat hij alleen maar rondloopt op deze wereld om zij vrouw plat te neuken omdat de voorbehoedsmiddelen niet zo te verkrijgen waren zoals hierliepen er dus talloze kinderen rond.
   Ik heb het daar dikwijls gezien dat de kinderen ’s morgens de deur uit gingen om te “werken” en mama de deur uit ging om water te putten soms kilometers verderop en de vent bleef vrolijk op zijn slaapmatje liggen.
   Datzelfde luie en lamme gajes komt nou hier naartoe omdat ze gehoord hebben dat in Europa het geld aan de sociale dienst bomen groeit.
   Dus leg mij maar uit Peter wat er dan zo goed is aan dat gajes wat hier en masse binnen gehaald wordt.
   Het volk daar is eenvoudig te dom en te lui om voor de duivel te dansen.
   Dan heb je nog een ander mentaliteits probleem, Dat is namelijk het totale meer als 100% egoisme, want als moeder de vrouw helemaal uitgewoond is dan trekt het ventje aan zijn stuttenen is hij pleite op zoek naar een ander neukgat waar het hele spel weer van voor af aan begint.
   En dat word dan in Brussel Den Haag en goedmenschen kringen de verrijking genoemd.
   De verrijking is nu zo ver gevorderd dat Ik ga vertrekken uit dit land dat totaal naar de kloten is geholpen door alle soorten klootzakken die een goed betaalde baan hebben in besturen van NGO ’s en aanverwanten.

   Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Weer helemaal eens met je. die ander is Harry en die heeft o.a. langere tijd in Nigeria gewoond/gewerkt.
    Het verschil met jou in Rhodesië, waar toendertijd nog blanken woonden die de boel bestierden en ( OP ORDE HIELDEN ) en Harry in Nigeria is dat daar nauwelijks blanken zijn en zij zelf de boel moeten runnen.
    Je begrijpt me wel.
    Wat die “arbeidsethos” betreft moet ik o.a. denken aan vroeger toen ik jong/kind was en m’n vader verhalen vertelde over hoe de “werknemers” 2-3 dagen werkten en er dan van door gingen ( genoeg verdiend voor ’t moment ! ) en de ongelovige blikken van de toehoorders in NL die ’t nauwelijks konden geleuven.
    NL was toen nog niet zo multiculti-[ir]reël als nu en toen wij weer in NL kwamen in 1950 dachten m’n neven/nichtjes dat mijn ouders met een kleurlingetje zouden aankomen.
    Ik dus, maar ik ben ’t biologische kind van m’n ouders, die toen als ex-pats in den vreemde woonden.
    Zulke verhalen zijn nu tegenwoordig natuurlijk “Not done” en Raciestisch.
    Ik ben blij m’n ouders hebben die tegenwoordige idioterie niet meegemaakt, ze zijn al sind eind jaren ’60 dood.
    Dat woord expats bestond toen geloof ik niet.
    Ik heb o.a vrienden/kennissen ( ook hier in Fr ) en er zijn er die voor Shell of Unilever in Afrique hebben gewerkt.
    Misschien kun je je voorstellen dat bijv. zo’n vrouw ineens woedend wordt in een gesprek met meerderen en o.a een psychologe als ’t over islam/moslims gaat en zij verteld dat zodra ze de compound verliet ze geheel gesluierd moest gaan.
    Dat was nadat er weer zo links gelul. werd; alle mensen zijn gelijk……….
    Ik voelde me toen wel ’n beetje opgelaten want ik was ’t die over islammig daarginder iets zei [ kan vaak m’n mond niet houden als ik zulk dom gelul ( theoretisch..! ) van mensen hoor die zelf nog nooit “dat” hebben meegemaakt of er zijn geweest.]
    Allemaal linkse boeknwijsheid.
    Succes met de verhuizing naar ’t “soloculti”- land……….

    Like

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Merci Delamontagne Het zal wel goed komen in het soloculti land Wan Ik heb er met mijn overleden vriendin 5 maanden door gebracht en ken het dus enigzins Ik ben van plan om wat foto’s te maken van wat doorkijkjes daar, dan kunnen de lezers hier zien in welk een mooie omgeving Ik terecht ga komen.

    Geliked door 1 persoon

 10. Jules Vismale zegt:

  De linkse klootzakken die hier zonodig een multiculturele samenleving wilden creëren hebben dit blijkbaar van Rusland, Polen, Tsjechië en het voormalige Joegoslavië overgenomen! Na WO I woonden er in deze landen tientallen verschillende bevolkingsgroepen die werkelijk totaal NIET in een eenheid geschapen konden worden!
  Niettemin trokken de rechtse regeringen in deze landen de oorspronkelijk bevolking toch vaker voor op de minderheidsgroepen waardoor deze laatsten hierdoor vreselijk wraakzuchtig werden, zoals de Volksduitsers, terwijl in Sovjet-Rusland vooral de minderheidsgroepen zwaar werden geterroriseerd! En ook dit soort bovengenoemde bevolkingsgroepen komen er vaak, meestal tot schade en schande, achter dat het vrijwel onmogelijk is om de oorspronkelijke bevolking te gaan overheersen, laat staan steeds van hen te profiteren!
  Want hier in Nederland vertikken talloze autochtoonse Nederlanders het nog langer om die gasten constant van een gratis ‘Tafeltje dek je’ te voorzien of menen dat wij een soort ‘Ezeltje strek je’ zijn die hen steeds maar met geld overladen! Thans krijgt dat parasiterende uitschot steeds meer de ‘Knuppel uit de zak’ op zich af waarin goed duidelijk wordt gemaakt dat hun gastheren hen meer als een steen des aanstoots verwerpen!

  Geliked door 1 persoon

 11. dutchess43 zegt:

  Bent u uw gevoel voor humor verloren heer Rissing? Toch niet zeker.

  Geliked door 1 persoon

 12. ronjaspers zegt:

  Even over die foto en de mannen met peniskokers.Ik ben ook een man (blank) en draag ook een peniskoker,het maakt indruk op de vrouwen totdat ik hem verwijder dan rennen de vrouwen gillend naar huis.

  Geliked door 1 persoon

  • karton zegt:

   @ ronjaspers op 10-4-2021 om 15.52 u. Ik las uw reactie aandachtig en ik denk nu dat de kans bestaat dat de dames vluchtten vanwege de ongelooflijke lengte van de koker-inhoud. Óffffff ………de dames renden gillend van de lach hun huis binnen vanwege de lachwekkend kleine inhoud van de koker.

   Geliked door 1 persoon

   • ronjaspers zegt:

    Whahaha.

    Geliked door 1 persoon

   • delamontagne zegt:

    Kun je nagaan wat “Bobzelf” ooit meemaakte op ’t strand van Yabanaki Varkazi, Athene.
    Daar is geen kokertje tegen opgewassen, zeg maar passende KOKER………..

    Geliked door 2 people

   • karton zegt:

    @ delamontagne op 11-4-2021 om 18.58 u. Waarom draagt die neger een penis-kokertje terwijl de blanke man met een blote pielemuis rond struint aan de zijde van een blanke vrouw met ontbloot bovenlijf ? Weet u de reden ?

    Geliked door 1 persoon

 13. BigLJohn zegt:

  Volkomen de waarheid in dit artikel. Ga je deze stelling openbaar ventleren dan word je uitgemaakt voor racist, haatzaaier en wat al niet meer. Alle hout is geen timmerhout, en alle culturen kunnen niet op EEN hoop gegooid worden. Maar probeer dat maar eens te verkondigen. Wat dan volgt is de politie aan je deur, een gang naar de rechter en tenslotte een gevangenisstraf….

  Geliked door 1 persoon

 14. delamontagne zegt:

  De miljonair, vroegere politicus en Minister, Bernard Tapie werd vorig weekend door 3 AFRIKANEN en 1 [ één ] NOORD-AFRIKAAN in zijn villa tesamen met zijn vrouw overvallen en beroofd. ( en zwaar mishandeld….! )
  Toen hij nog politicus was, kwam hij altijd en eeuwig op voor de onderdrukte en berooide immigrant.
  Dus terwijl hij en z;n vrouw mishandeld werden door de nieuwe “Fransen” riep hij hen toe:”……..maar ik ben altijd
  voor jullie geweest en altijd verdedigd”.
  KREEG ALS ANTWOORD:”Hou je kop en Fuck-yourself dat is verleden tijd “……….

  Ik ken nog wel andere namen voor die lui van de CPF, om hen aan te duiden hoe zij Bernard Tapie bedankten.

  Geliked door 2 people

  • delamontagne zegt:

   Reactie in de Media van:
   Auteur : Albert Nollet
   Anti-bobo primaire

   De voordelen van het multi-culti zijn.

   Een brief aan al onze vrienden die een groot goed en echte Kansrijken…. zijn voor Frankrijk.
   * * *
   Beste vrienden, lieve kansrijke migranten voor Frankrijk.

   U wilde een nachtelijk beleefheids bezoekje brengen aan Bernard Tapie en zijn vrouw om hem te bedanken voor zijn voortreffelijke hulp aan jullie en dit al 30 jaar lang.
   Hij heeft al zijn talenten ( en dat zijn er vele…) en al dat gebrabbel en een groot deel van zijn energie ingezet om voor jullie op te komen, beste immigranten.
   En hij wilde zo graag dat jullie in de Franse samenleving werden opgenomen., hij deed er alles voor.

   En volgens die fijne, mooie cultuur waartoe jullie behoren, is het normaal dat jullie de wens hebben om hem daar voor te komen bedanken.
   dit alles geheel volgens de gebruiken en tradities die in uw fijne beschavingen te vinden zijn.
   En dit natuurlijk naar hier, ons Frankrijk, wilde brengen en ook wilden toepassen om hen de eer te geven die ‘zij verdienen..
   Het is waarlijk van GROTE KLASSE.
   Dit verdient respect ! in één woord….BRAVO !

   U verdient echt om hiermede blijvend te worden herinnerd als brengers van een nieuwe, verfijndere cultuur
   etc, etc, en zo veel meer.

   Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   delamontagne.Hij en zijn vrouw zijn cultureel verijkt.

   Geliked door 1 persoon

 15. Bas zegt:

  LOL

  Geliked door 1 persoon

 16. M. zegt:

  De culturen van de grootste misleider van allemaal hebben helemaal niets gepresteerd waar de wereld beter van werd of waarvan de mensen gelukkiger is geworden.
  De culturen gestoeld op de leerstof van Jezus hebben allemaal goed gepresteerd en ook nog mensen gelukkig gemaakt in de wereld.
  Daarom moet uw cultuur afgebroken worden want men wil ongelukkige mensen.

  Geliked door 1 persoon

 17. Pingback: “Integratie” | E.J. Bron

 18. Pingback: “Integratie” | E.J. Bron

 19. Pingback: INTEGRATIE! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s