Het kabinet-Rutte is de grootste schuldige van de islamisering van Nederland

(Door: “Balkanske priče”)

De politieke “elite” van West-Europa en van Nederland hebben verschrikkelijke islam met open armen heeft ontvangen. De meeste politieke partijen in Nederland staan voor de massa-immigratie, voorliefde voor multikul, zelfhaat, diversiteitgeneuzel, islamisering en de EU. Pim Fortuyn wilde “een koude oorlog tegen de islam”, want “moslims zijn op weg om West-Europa te veroveren”. En wie zeiden dit ook alweer? Saddam Hussein, Khadafi, Erdoğan en eigenlijk alle islamitische leiders. Intussen islamiseert Nederland steeds verder en rukt de islam  ook op in het openbaar bestuur. Hij nestelt zich zeer snel in de Tweede Kamer: Arib – beide ouders Marokkaans; Bergkamp – vader Marokkaan;Yasser Ferras – vader Marokkaan; Kaag – getrouwd met een Palestijn; Azarkan – beide ouders Marokkaans; Kuzu – beide ouders Turks; Bouchallikht – beide ouders Marokkaans; Bouali – beide ouders Marokkaans; Amhouch – beide ouders Marokkaans, etc. etc… Je zou zo onderhand kunnen veronderstellen dat de islam/islamisering al redelijk ver gevorderd is om ons parlement over te nemen. En dat heet natuurlijk gewoon meer diversiteit. Nederland heeft de handdoek geworpen en laat zich islamiseren….

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Het kabinet-Rutte is de grootste schuldige van de islamisering van Nederland

 1. M. zegt:

  Aftreden met die smeerlappen die de oorlog tegen ons westen faciliteren voor die viespeuken waarvoor ze de agenda uitvoeren.
  Volksvertegenwoordigers zijn het allang niet meer.

  Geliked door 4 people

 2. Gienekehado St. zegt:

  Deze week zag ik op FB van TPO (?) een lijst met daarin de percentages van de bevolking die voor hun land hun leven op het spel willen zetten, evt. willen sneuvelen. Hufterlandje stond bijna onderaan; 16%. Ter vergelijking; Israël 66%. Of dit overzicht representatief is of niet, doet er voor mij niet toe. Deze cijfers zeggen genoeg en geven aan hoe het gesteld is met NL; op sterven na DOOD! Wilders trekt al jaren aan een dood peerd! Onder Rutte is de samenleving verder gesloopt en staat NL wel MOOI hoog in de listjes van de ACHTERLIJKHEID en hufterigheid! Wie wel er nou voor zo’n KUTLAND sterven? Iedereen die Rutte steunt(de) is mededader van de vernietiging van Het Land van Onze Voorouders!! De allergrootste CRIMINELEN zitten op Het Binnenhof!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hovawart zegt:

  Rutte&co zijn medeschuldigen van de islamisering van Nederland, het Nederlandse volk dat het accepteert en zich afzijdig houdt, zwijgen en opzij gaan, dat zijn de hoofdschuldigen….en slachtoffers.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  We krijgen hier nog veel meer mee te maken met o.a. de meest gevaarlijke aanwinst Moslim lover Kaag . Deze antidemocraat smijt met ons belastinggeld https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/sigrid-kaag-zadelt-nederland-op-met-rutte-maar-redt-heel-afrika-72-miljoen-naar-schuldverlichting-en-vaccins/ Het is een grof schandaal voor de zorgmedewerkers er geen cent bij en onze gezondheidszorg wordt verder afgeschaald en is kapot bezuinigd. Daar was die 72 miljoen hard nodig nee hoor mevrouw is gek op geld smijten o.a. voor naar de Palestijnse terroristische organisaties heeft deze slang flink wat geld over. Ik ben absoluut geen voorstander van Rutte maar vlak die idiote van D66 en Groen Links ook niet uit en zeer zeker een groot deel van de Nederlandse bevolking zelf die altijd maar hun schouders blijven ophalen en graag de uitspraak doen ach we kunnen er toch niets aan doen nee die stommelingen stemmen nog o.a. op Rutte en Kaag en vinden een voetbalwedstrijd thuis op de bank belangrijker en hebben er alles voor over om weer naar het stadion te gaan maar verzet tegen essentiële zaken is er niet bij.

  Geliked door 1 persoon

 5. Jean zegt:

  Dubbele nationaliteit verbieden en stemrecht voor vreemdelingen schrappen bespaart ons van een hoop ellende.

  Geliked door 2 people

  • Julia zegt:

   Jean helemaal mee eens de Nederlandse politiek dient uitsluitend om ons land te dienen waarvoor kiezers hebben gestemd en waar absoluut geen corrupte stemmingen kunnen worden getolereerd alsmede geen racisten zoals Simons die onze tradities mede omver heeft geworpen en haar haat ten opzichte van blanke Nederlanders niet onder stoelen of banken steekt en zelfs hiervoor niet wordt vervolgd door een door en door corrupt rechtssysteem. Dan zullen we het nog niet hebben over de aanwinst die Groen Links heeft binnen gehaald Kauthar Bouchallikht een dochter van een Moslim broeder. Dit soort mensen behoort niet binnen de politiek net als al die geïmporteerde die volop van ons sociaal stelsel genieten en velen hieronder genieten van onze uitkeringskas maar zich niet kunnen aanpassen aan onze samenleving en het niet eens zijn met onze geschiedenis en tradities. Kortom een hele grote schoonmaak binnen de corrupte blauwe zetels is bittere noodzaak. We moeten ons het liefst geheel ontdoen van alle politici die geen enkel belang hebben voor de Nederlandse samenleving en voor ons land.

   Like

 6. Gerrit zegt:

  Het is bizar hoe snel heel jonge Moslims op een kieslijst voor de Tweede Kamer gezet worden. Nauwelijks levenservaring. Nog nooit in een bedrijf gewerkt Zijn nu echt geen mensen met flink wat levenservaring en kennis te vinden?? Of is het alleen om deze bevolkingsgroep te paaien??

  Geliked door 1 persoon

 7. Bas zegt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1025357384/24-jaar-cel-voor-voorbereiden-aanslag-ek-voetbal-frankrijk?utm_source=t.co&utm_medium=referral&utm_campaign=twitter

  24 jaar cel voor voorbereiden aanslag EK-voetbal Frankrijk

  PARIJS – Drie radicaalislamitische mannen zijn vrijdag in Parijs tot een gevangenisstraf van 24 jaar veroordeeld voor bezit van een arsenaal wapens, mogelijk bedoeld voor een aanslag in 2016 op het Europese kampioenschap voetbal in Frankrijk.

  Like

 8. Bas zegt:

  Je zal er maar wonen…

  Geliked door 2 people

 9. Bas zegt:

  Joost Niemoller
  Haat u Aziaten?
  Ik niet.
  Ik ben nog nooit iemand tegen gekomen die Aziaten haat. Hoogstens mensen die in Jappenkampen hebben gezeten en Japanners haten.
  Kortom: dit is weer een voorbeeld van slachtoffers creëren en haat maken.

  nos.nl
  Honderden betogen tegen anti-Aziatisch racisme: ‘we zijn geen virussen’
  Volgens de organisatie van het protest blijft racisme tegen Aziatische Nederlanders vaak onderbelicht, en laten mensen zich daarom nu horen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Bas zegt:

  Ondertussen de racistische anti-blanke nos…

  Like

 11. Bas zegt:

  https://www.rijnmond.nl/nieuws/1063177/24-jaar-cel-voor-Franse-extremist-die-zich-in-Rotterdam-West-schuilhield

  24 jaar cel voor Franse extremist die zich in Rotterdam-West schuilhield

  Een Fransman die in maart 2016 in Rotterdam-West door een zware politiemacht uit een huis werd gehaald, is in de Franse hoofdstad Parijs veroordeeld tot 24 jaar cel. Tegen de man was levenslang geëist. Hij is volgens de Franse rechter schuldig aan wapenbezit en het voorbereiden van een of meer terroristische aanslagen.
  De nu 36-jarige Fransman Anis Bahri werd gearresteerd in de Gerrit van der Lindestraat. Dat gebeurde op verzoek van de Franse politie, kort na de dodelijke aanslagen in Brussel. Diezelfde avond waren er doorzoekingen in huizen aan de Mathenesserweg en in de Burgemeester Meineszstraat waar Bahri een huis huurde. De politie was op zoek naar bewijsmateriaal en naar explosieven. Omwonenden in de twee straten werden uit voorzorg geëvacueerd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s