Sigrid Kaag zadelt Nederland op met Rutte, maar redt heel Afrika: “€ 72 miljoen naar schuldverlichting en vaccins!”

(Door: Wout Willemsen)

De slachtoffers van de toeslagenaffaire wachten nog steeds op compensatie en ook zijn er in Nederland niet voldoende vaccins. Gebruik van voedselbanken neemt ook toe, maar dat zijn allemaal andere potjes. Sigrid Kaag (D66) smijt zonder moeite € 72 miljoen over de balk voor “schuldverlichting en coronavaccinaties in ontwikkelingslanden”: een druppel op een gloeiende plaat.

Het is werkelijk onvoorstelbaar in wat voor een ivoren toren D66-frontvrouw Sigrid Kaag leeft. Zonder enige gêne slingert de minister van Buitenlandse Handel deze tweet de wereld in, waarin ze ons even op de hoogte brengt van haar ‘goede’ daad voor vandaag:

Lees verder>>>
(h/t “Bas”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Sigrid Kaag zadelt Nederland op met Rutte, maar redt heel Afrika: “€ 72 miljoen naar schuldverlichting en vaccins!”

 1. Hovawart zegt:

  Kost het omkopen van een Afrikaans regime tegenwoordig zó weinig? Sinterklaas Pronk joeg de contributies vroeger flink op met z’n onkostenvergoedingen……..

  Geliked door 2 people

 2. Hans M zegt:

  Deze heks moet onder curatele worden geplaatst en met haar poten van onze belastingcenten afblijven.

  Like

 3. dutchess43 zegt:

  Niks belangrijk om daar het virus te bestrijden. Alle Afrikaanse landen zijn nu overbevolkt.
  En als we doorgaan met gulle strooihandjes om daar schulden kwijt te schelden, zullen ze blijven doorgaan met schulden maken, want die worden tòch wel door het westen afbetaald of kwijtgescholden.
  Gaan we nòg een paar eeuwen door met onze zuur verdiende belastingcenten richting Afrika te strooien? Met alle bodemschatten die men dààr bezit te ontginnen en corruptvrij te exploiteren zou Afrika àlle overheidstekorten van het Westen kunnen opheffen.

  Like

 4. Jan zegt:

  Sigrid Kaag zadelt Nederland op met Rutte, maar redt heel Afrika: “€ 72 miljoen naar schuldverlichting en vaccins!”

  Dat scheeltweer, komen zij in ieder geval gezond naar Nederland.

  Like

 5. Bas zegt:

  Ondertussen blm…

  https://t.co/wQFyLzZQ7C?amp=1

  Marxistische oprichter van Black Lives Matters, Patrisse Cullors, koopt huis van $1.4 miljoen in blanke wijk

  Patrisse Cullors, de mede-oprichtster van Black Lives Matter gaf in juni 2020 trots toe dat ze een radicale, anti-blanke marxist is.

  “We hebben eigenlijk wel een ideologisch kader,” zei Cullors. “Ikzelf en Alicia zijn bijzonder getrainde organisatoren – we zijn getrainde marxisten. We zijn super onderlegd in ideologische theorieën…”

  Black Lives Matter wil Amerika transformeren door de politie te ontmantelen, het kapitalisme te ontmantelen, het patriarchaat te ‘vernietigen’, het kerngezin af te breken, gevangenissen leeg te halen, rijkdom te herverdelen in de vorm van herstelbetalingen en andere extreem-linkse doelstellingen.

  De relschoppers van Black Lives Matter en Antifa hebben kleine bedrijven verwoest, kerken als doelwit gekozen en gebouwen met de grond gelijk gemaakt.

  Hun doel is chaos te brengen waar orde heerst, het vuur van de klassenstrijd aan te wakkeren en christenen en conservatieven te demoniseren, aldus The Gateway Pundit.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel zegt:

  En intussen las ik op EW (het vroegere Elsevier) verschillende reacties dat Vera Bergkamp in 2016 in opspraak kwam doordat ze een vijfdaagse wintersportvakantie had gedeclareerd, mevrouw was zelfs zó brutaal dat ze ook de skipassen declareerde, maar ja dat staat een kamervoorzitterschap niet in de weg kennelijk.

  Like

 7. M. zegt:

  Zolang het Europa en ons land maar ontwricht is er overal geld voor.

  Nogmaals aftreden met die viespeuken, allemaal.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Zoals het vaker zal klinken met Domoren66 in het kabinet,..”bel de wouten! we worden berooft”..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s