VIDEO (RT): Leden van “Police for Freedom” Nederland demonstreren tegen Covid-uitgaansverbod

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “droevige mof”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op VIDEO (RT): Leden van “Police for Freedom” Nederland demonstreren tegen Covid-uitgaansverbod

 1. M. zegt:

  Men kan beter massaal gillen dat ze moeten aftreden anders veranderd er nooit wat.
  Weg met die bende criminelen.
  Aftreden en oprotten met die viespeuken.

  Geliked door 2 people

  • Republikein zegt:

   Als ze zijn afgetreden en opgerot komen er weer nieuwe rotte appels die de hele mand [land] besmetten.

   Like

  • M. zegt:

   Hebben ze u nog niet genoeg verneukt met hun satanische beleid waar het schorem verwend word en de eerlijke burger moet worden verneukt?
   Een beleid waar viespeuk Kaag wel even 72 miljoen kan weggeven na wat er al weggegeven is terwijl u als volk kan sterven in bezuinigingen vind u wel normaal?
   Misschien moet u zich eens afvragen welk volk ze eigenlijk vertegenwoordigen want u als Nederlands volk bent het zeker niet.

   Misschien moet u als goedgelovig schaap eens wat verder kijken dat u tv neus lang is.
   Uw tv laat maar weinig zien van al die mensen die protesteren en men ze niet als wappie weg kan zetten omdat het de veteranen, politieagenten, artsen, zorgmedewerkers en eigenlijk alle lagen van de bevolking die hun verstand zelf nog kunnen gebruiken en een geweten bezitten betreft.

   Hoe zal het met uw geweten gaan straks als u als dom volgzaam schaapje gaat beseffen dat u volledig heeft meegewerkt aan de destructie van uw eigen volk?
   En u zelfs u eigen familie , vrienden en kennissen die u jarenlang voor gek heeft verklaart omdat u geen enkele liefde bezit voor uw familie vrienden of kennissen, kapot heeft helpen maken met u gekruip voor de leugen?
   Of heeft u geen geweten in uw liefdeloze donder net als de mensen waar u slaafs voor kruipt?

   Dat u zichzelf wil slopen als laf angstig schaap met uw loyaliteit aan leugenaars en zwendelaars is al erg genoeg, maar dat u meehelpt om anderen ook kapot te maken omdat u godvergeten te lui bent om onderzoek te doen is ronduit schandalig.

   Niets zo destructief als angstige laffe schapen en hun bezeten loyaliteit aan de leugens van de viespeuken der aarde.

   “Neem geen deel aan duistere werken….”

   Met uw loyaliteit aan de viespeuken neemt u gewillig deel aan de duistere werken.
   U kunt zich niet beroepen op het feit dat u het niet wist, want u WILDE HET NIET WETEN en onderzoek doen vind u met u godvergeten reet niet nodig want u verklaart de mensen die werkelijk om u geven liever voor gek.

   Uw liefde voor viespeuken is groter dan de liefde voor uw familie, vrienden en kennissen.
   Zoveel is duidelijk.
   U bent geen familie vrienden of kennissen waard.

   Like

 2. leeuw7 zegt:

  Allen die hebben meegedaan aan de COVID-19 plandemie horen in de gevangenis thuis ,en misschien wel te worden geëxecuteerd door een militair vuurpeloton !!!Aanklacht : DOOD DOOR SCHULD .Verdachten zoals;Mark R.(simulerend Alzheimer patient)
  de megalomane profiteur Willem Alexander,Jaap van D.,Ab O.,Hugo de J.,Ferdinand G.,Angela M.,Emmanuel M,Ursula von der L,Anthony F., Tedros A., Klaus S.,Marion K.,Diederik G., Ernst K., bijna alle tweede kamerleden behalve o.a; FvD enz…………………

  WIE ZWIJGT STEMT TOE!!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  Prima nu geheel Nederland nog. Wat een verademing mensen die normaal denken en niet meer de leugens, censuur en de corona dictatuur pikken. Heel verstandig om die ongezonde besmettelijke mondmuilen niet te dragen en daar bovenop verplicht vaccineren om enigszins vrijheid terug te krijgen. Als een mens gezond is en geen klachten heeft is vaccinatie absoluut niet nodig en zeer zeker niet het opgedrongen gif dat al veel bijwerkingen vertoont en zelfs mensen door overlijden. Ben het helemaal met deze mensen eens. Dat de IC’s het niet meer aan kunnen is puur het wanbeleid en het kapot bezuinigen van onze zorg namelijk door Rutte. Het is te absurd voor woorden dat het in Nederland zo triest is gesteld in de gezondheidszorg. Duizenden zorgmedewerkers zijn door Rutte destijds de laan uitgestuurd. miljarden verspilling aan bodemloze putten en het blijven binnen halen van afrikaantjes en woestijnratten die absoluut niet uit oorlogsgebieden komen maar ondertussen wel extra druk op onze kapot bezuinigde gezondheidszorg vergen. Omdat de ziekenhuizen vol liggen kun je absoluut geen miljoenen mensen vrijheden ontzeggen en een land economisch kapot laten gaan. Elk jaar komen er virussen die komen en gaan. Dit hoort nu eenmaal bij het leven en wie hier niet mee kan leven moet zichzelf dan maar opsluiten maar kan niet eisen dat andere mensen hierin meegaan.

  Geliked door 1 persoon

  • Anneke zegt:

   Rutte’s voorgangers zijn net zo schuldig, aan de huidige ontstane situatie ! De hell op aarde, zal onze nwe.toekomst zijn ! Hoor de verrotte Rutte nog zeggen (ruim een jaar geleden): het oude normaal zal niet wederkeren. “Wen hier alvast maar aan”. De intens (zieke) satanische ellen-de-lingen, hebben HELAAS nog steeds het landelijk en wereldlijk roer in handen. “Maar hún schip (financieen, dus de economie) is zinkende, zal volledig ten onder gaan”…

   Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   Meer dan 2000 demonstranten, waaronder actieve politie en soldaten. Dit is juist de doorn voor de machthebbers, want niets is erger voor hen dan insubordinatie. Veelbetekenend is dat de officiële politie niet ingreep, zij liepen er plichtsgetrouw achteraan. Een goed begin.

   Like

 4. M. zegt:

  Voor alle goedgelovige schapen die geloven in een experimentele spui van corrupte zieke geesten….kijk maar wat je te wachten staat, en vooral niet serieus nemen.
  https://www.bitchute.com/video/Ix0iYXsp1WWH/

  Geliked door 2 people

  • M. zegt:

   Spuit….bedoel ik.

   Maar mocht u zich niet bang laten maken door feiten omdat u heilig in leugens gelooft dan wens ik u veel sterkte na uw ‘bescherming.’
   Mocht u daarna als u het nog doet verantwoording willen nemen voor anderen …houdt uzelf uit de buurt van gezonde mensen.
   Zodat ze gezond blijven.

   Geliked door 3 people

  • Julia zegt:

   M. Ben benieuwd hoe het met de bezetting van de kapot bezuinigde ziekenhuizen gaat als over een niet al te lange tijd na het inspuiten van gif massaal gebruik moet worden gemaakt van de capaciteit van ziekenhuizen vanwege zware bijwerkingen, blijvende schade of opgelopen ernstige neurologische en fysieke aandoeningen. Dat wordt nog wat want nu al komen mensen die een operatie nodig hebben voorlopig niet aan de beurt. Volgend jaar hebben we niet alleen te maken met een griepvirus maar zelfs met het nieuwe virus het Gevaarlijke Vaccinatie Virus (GVV). Gevolgen van dit snel op de markt gebrachte gif kunnen uiteraard niet uitblijven.

   Like

   • M. zegt:

    Dat gaat een horrorfilm worden, Julia, mede mogelijk gemaakt door al die slaafse kruipers die geen enkele verantwoording nemen voor anderen verantwoording nemen voor anderen nemen noemen.

    Altijd kwam de spuit voor de ziekte uit dus de horrorfilm is verzekerd.
    Suïcidale slaafse schaapjes met angst voor ziekte om aan dood te gaan willen graag een spuit waaraan velen al doodgegaan zijn?
    Veel krankzinniger kan het haast niet.

    Gelukkig is de spuitbereidheid, in tegenstelling tot wat ze op de tv liegen, minimaal.
    Een sprankje hoop in barre dagen.

    Like

 5. duinsnip zegt:

  En het kankergezwel in Hilversum negeert dit gewoon. Ziek.

  Geliked door 1 persoon

 6. Julia zegt:

  Misschien is dit ook een lesje voor de linkse activiste Halsema die elke democratische demonstratie met een waterkanon bestormd behoudens uiteraard tijdens een demonstratie van BLM waar zij zelf bij aanwezig was. Respect voor de burgemeester Mark Röell die blijkbaar wel weet wat de betekenis is van democratie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s