Er is geen sprake van islamisering . . .

Door:
“Balkanske priče”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Er is geen sprake van islamisering . . .

 1. koddebeier zegt:

  Landverraad viert weer hoogtij in de tweede kamer !

  Geliked door 3 people

 2. Yvonne zegt:

  Alles om de islam te plezieren trek hem alsjeblieft zo n hele gezichtsbeddekking aan over dat hele hoofd van hem met gaatjes om doorheen te kijken ik kan die kop niet meer zien
  Maar ja dan hadden we moeten raden wie erachter zit maar 1 ding is zeker hij heeft de pest aan zijn landgenoten
  Staat er bij de foto van het andere artikel ook een bezem voor hem bij? Ipv met zijn eikel petje door den Haag te fietsen?
  En de zgn versoepelingen zullen ze ook wel weer een stokje voor steken ja ja de besmettingen stijgen weer en het volk zag dat het goed was…..

  Like

 3. Yvonne zegt:

  Snotverdulleme daar gaan we weer GEEN versoepelingen per 21 april !!
  Net alsof je voor een heerlijk diner bent uitgenodigd en je een uur van te voren wordt afgezegd
  Woest ben ik , ja we zullen het toch eens gezellig krijgen ik schreef hier eerder daar zullen ze wel weer een stokje voor steken en warempel het gebeurt nog ook daar kon je op wachten stel lamzakken hoe lang wordt ons alles nog ontzegt? Ik trek het niet meer ik zal ongetwijfeld niet de enige zijn die woest is

  Like

  • Julia zegt:

   Yvonne Er zullen inderdaad heel veel mensen woest zijn maar het trieste is dat het merendeel van de Nederlanders het allemaal wel best vinden dus het zijn ook een stel zoals u het noemt lamzakken. Kijk er zijn weer een aantal proefkonijnen op test vakantie naar Rhodos dit zijn juist de mensen die hun vrijheid hebben overgeleverd aan de Overheid en een algehele testsamenleving bewerkstelligen. Fijne vakantie toch niet van het resort af, voor, tijdens en bij afloop vakantie testen en als beloning thuis in quarantaine we zullen maar zeggen dan kunnen ze bijkomen van hun actieve weekje weg. Sorry ik bedoel uitrusten vanaf het ligbedje in de zon op de bank thuis. Dit soort mensen zijn ruggengraatloos, laf en onderdanig en denken niet aan een normale samenleving in vrijheid maar alleen aan het eigen IKKE. Zielig. Als ik dan nog lees dat de domme onderdanige schapen achter Rutte blijft staan https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/peiling-de-hond-nederlanders-trappen-massaal-in-mooie-praatjes-vvd-partij-van-rutte-weer-in-de-lift/ dan zakt mij broek toch werkelijk af en is de gemiddelde Nederlander nog dommer dan dom en werken zelf hard mee aan de ondergang van onze economie, sociaal en maatschappelijk leven. Ben benieuwd hoelang er velen nog kunnen genieten van hun te duur betaalde eigen woningen waar voor velen een enorme hypotheeklast op ligt en hoe lang de heilige koe nog kan worden gehandhaafd. Het Rode Kruis deelt nu al 6000 voedselbonnen per week uit aan mensen die door baanverlies of faillissementen geen voedsel meer kunnen kopen. Maar als we maar geen corona krijgen dat blijkt nog de enige zorg voor veel Nederlanders terwijl er dagelijks een paar honderd mensen overlijden aan ernstige ziekten of hartfalen. Dan heeft schoft Rutte er voor gezorgd door al jaren de gezondheidszorg kapot te bezuinigen nu juist voor deze mensen zeer belangrijke operaties worden uitgesteld. Nee Rutte doet het goed toch nou maak de borst maar nat nu hebben we er ook nog de giftige slang Kaag bij die de Islam verheerlijkt en miljarden weg smijt.

   Geliked door 1 persoon

 4. Jean zegt:

  De ondergang van de westerse beschaving is volop bezig.

  Like

 5. Eppo zegt:

  Wat een teringzooitje heeft dat Bestuur o.l.v. PvdA en VVD er van dit Land gemaakt zeg.
  Een groot Murken Ghetto werkelijk niks heeft het opgeleverd als ellende , overlast en problematiek, criminaliteit , terrorisme en wat er nog meer aan zit te komen .

  Like

 6. Bas zegt:

  https://www.aivd.nl/onderwerpen/terrorisme/dreiging/jihadistische-beweging-in-nederland

  Jihadistische beweging in Nederland
  De omvang van de jihadistische beweging in Nederland is lastig in te schatten omdat niet iedereen zijn gedachtegoed in het openbaar uitdraagt.

  Profiel van jihadist lastig te maken
  De jihadistische beweging in Nederland heeft naar schatting ruim 500 aanhangers en enkele duizenden sympathisanten. De aanzuigende werking van het jihadisme in Nederland is dusdanig dat velen in korte tijd van ‘meelopende’ sympathisanten uitgroeien tot geharde strijders. Maar wat zijn dat voor mensen?

  Een eenduidig profiel van de jihadist of de uitreiziger is niet te maken. De personen binnen de jihadistische beweging variëren in leeftijd, etnische afkomst, opleidingsniveau, en werk- en thuissituatie.

  Hoewel het voor de meerderheid mannen betreft, zijn er ook veel vrouwen actief binnen de jihadistische beweging. Soms gaat het om minderjarigen. Jihadisten zijn vaak tussen de twintig en dertig, maar er zijn uitzonderingen daarboven en -onder.

  Verhoudingsgewijs zijn veel Nederlandse jihadisten van Marokkaanse afkomst. De meerderheid van de door de AIVD onderkende Nederlandse uitreizigers is van Marokkaanse afkomst. Maar ook diverse Nederlandse bekeerlingen maken deel uit van de jihadistische beweging. Datzelfde geldt voor Nederlandse jihadisten van Somalische, Antilliaanse, Afghaanse, Turkse en Koerdische afkomst.

  Like

 7. Bas zegt:

  Wat is dit?
  Imam Ferd…

  Like

  • Harry zegt:

   Zou die vrome kloot nou nog niet snappen waar die kut-moslims op uit zijn ?
   Wat een eng volk toch , die vreselijke vromen .
   Nog even en hij gaat in z’n vrije tijd die smerige eelthoeven van die mossels wassen .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s