Halsema vond negergrap ‘hilarisch’

(Door: “Boiling Points”)

Landgenoten, het is heden ten dage verrot moeilijk een luchtig onderwerp te vinden voor een blogger als ik. U weet wel; u leest het nieuws en de dwingende angstporno betreffende Corona wordt over u uitgestort. Ik probeer afstand te nemen van deze ellende en ging dus opzoek naar wat komische nieuwsberichten. Welnu, ik kan u verzekeren: it was a hell of a job. Ik ben zelfs teruggegaan naar het jaar 2019, maar ik heb wat gevonden. Uiteindelijk kwam ik uit bij… Femke Halsema.

Een waarschuwing vooraf: onderstaande tekst kan racisme bevatten.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Halsema vond negergrap ‘hilarisch’

 1. Dick Orwell zegt:

  Als je woke wappies laat bepalen wat wel en niet mag, krijg je dit soort geneuzel.
  10 jaar geleden had helemaal niemand moeite met het woord neger of zwarte Piet.
  Dat racisme gezeik dient alleen om mensen met gerede kritiek op massa immigratie de mond te snoeren, omdat de argumenten bij links op zijn.
  Dan maar verbieden en intimideren.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Like

 3. Bas zegt:

  Like

 4. Klaas zegt:

  Like

 5. Bas zegt:

  Iets anders, zojuist ook op het journaal
  VS
  https://www.kiro7.com/news/trending/fatal-shooting-black-man-during-traffic-stop-sparks-protests-near-minneapolis/5DRBHRB2LNG6BJDWZIV2DOQ77Q/

  Het fatale neerschieten van een zwarte man tijdens een verkeersstop leidt tot protesten in de buurt van Minneapolis

  Waar je niks van hoort:
  VS
  https://breaking911.com/chilling-video-shows-new-mexico-cops-shooting-death-during-traffic-stop/

  IJzingwekkende video toont het doodschieten van een (witte) politieagent uit New Mexico tijdens een verkeersstop

  Like

 6. Bas zegt:

  KOZP-façade ‘Nederland Wordt Beter’.

  Devika Partiman is actief lid van Groenlinks in Amsterdam, ondersteunt KOZP, is assistent van Jerry Afriyie, en in die hoedanigheid krijgt ze op jaarbasis ruim 100.000 euro om voornamelijk linkse vrouwen de politiek in te bewegen.

  https://vizieroplinks.org/devika-partiman

  Devika Partiman, KOZP-handlanger met driedubbele agenda

  Hoewel Partiman zichzelf graag profileert als de initiatiefnemer van de stichting ‘Stem Op Een Vrouw’, kennen wij haar vooral van haar werk voor een andere stichting, namelijk Nederland Wordt Beter, de stichting die KOZP mogelijk heeft gemaakt en actief werkt aan linkse indoctrinatie op scholen door geplagieerde lespakketten te verspreiden die zijn gebaseerd op Critical Race Theory. In dit stuk zullen verschillende subversieve activiteiten de revue passeren waar Partiman bij betrokken is (of is geweest).

  De stichting is opgericht om voorlichting te geven aan vrouwen en hen zo naar het politieke vak te bewegen. Dit is geen initiatief bedacht door Partiman of door haar stichting. Het is in 2019 ontstaan bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Partiman heeft vervolgens een stichting opgericht om het jaarlijkse ‘netwerkevent’ te kunnen organiseren voor het ministerie en heeft hiervoor een overeenkomst afgesloten met het ministerie. Opbrengst: ruim 88.000 euro, zo blijkt uit gewobte documenten in ons bezit.

  Daarnaast strijkt Partiman een jaarlijkse subsidie op, waarvan 32.000 euro de grootste is, van Stichting Democratie & Media, de club van Nienke Venema. Ondanks alles wordt in het jaarverslag van de stichting van Partiman beweerd dat er alleen met vrijwilligers wordt gewerkt en het bestuur onbezoldigd is.

  Naast haar ‘werk’ bij Stichting Stem op een Vrouw is Devika Partiman ook bestuurslid van Stichting Nederland Wordt Beter (NLWB), zo blijkt onder andere uit het handelsregister.

  Bij deze stichting is zij rechterhand van Jerry Afriyie en waarschijnlijk ghostwriter van zijn teksten. Afriyie staat er niet om bekend een hoogvlieger te zijn en is de Nederlandse taal nauwelijks machtig. Zijn actuele teksten en social media worden waarschijnlijk volledig of deels geschreven door Partiman. De ‘poëzie’ van Afriyie, gekenmerkt door het totale gebrek aan literair talent, komt waarschijnlijk wel uit zijn eigen koker.

  Partiman is iemand die de Amsterdamse subsidieroutes goed weet te bewandelen, daarom is ze ook een nuttige handlanger voor de subversieve activiteiten van Afriyie, die een kruistocht is begonnen tegen Nederlands cultureel erfgoed. Partiman is actief lid van Groenlinks in Amsterdam, ondersteunt KOZP, is assistent van Jerry Afriyie, en in die hoedanigheid krijgt ze op jaarbasis ruim 100.000 euro om voornamelijk linkse vrouwen de politiek in te bewegen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s