Milaan: Rode zone, maar honderden moslims in illegale moskeeën

(Vertaling: E.J. Bron)

“De situatie met de illegale moskeeën in Milaan is volledig uit de hand gelopen. Hoewel Milaan in de rode Covid-zone ligt, is bijvoorbeeld de illegale moskee in de Via Cavalcanti op meerdere dagen en op verschillende gebedstijden vol. Zowel op donderdag als op vrijdag zijn daar 300 mensen bijeengekomen, ondanks de politie buiten.” Met bovenstaande nemen Silvia Sardone, Europarlementariër van de LEGA, en Samuele Piscina, vertegenwoordiger van de LEGA voor het stadsdistrict Milaan 2 het woord.

“Het probleem bestaat al jaren en er waren al gerechtsvonnissen, die het gebruik van de ruimtes voor de moskee onrechtmatig genoemd hebben. Het is de stad Milaan, die hier zou moeten optreden en de ruimtes zou moeten verzegelen, en daadwerkelijk is de eigenaar van het onroerend goed al een procedure tegen de stad begonnen, omdat zij nalatig is en het vonnis niet uitvoert. Het is absurd dat Italianen in de rode zone een boete krijgen, terwijl honderden mensen op zo´n plek illegaal bijeen kunnen komen! Bovendien wordt er niet gecontroleerd wie aan de gebeden deelneemt, waarover de preken gaan, en hoe de moskee gefinancierd wordt. De burgers in de omgeving ergeren zich aan de situatie. Dit misbruik is onacceptabel”, voegen ze er aan toe.

“Het is een voorbeeld voor een Milaan, waarin weliswaar formeel rechtszekerheid bestaat, maar niet voor iedereen. De stad Milaan – aldus Luca Lepore, wethouder van het stadsdistrict Milaan 2 – heeft de plicht de rechtszekerheid te herstellen, maar dat ´vergeet´ ze gewoon. Het is de stadspolitiek van Milaan die niet functioneert en die wij willen veranderen. Maar in Rome is het ook niet veel beter…”

Twee dagen geleden nog werd in de gemeenteraad nog een voorstel van de Fratelli d´Italia tegen illegale moskeeën afgewezen. “Links blokkeert het voorstel van Fratelli d´Italia. En in de milieucommissie van het parlement werd ons wetsontwerp om de mazen van de wet van de wetgeving voor sociale verenigingen te dichten, afgewezen, die nu door islamitische gemeenschappen als truc worden gebruikt om de voorschriften betreffende de stadsplanning te omzeilen en gebedsplaatsen en illegale koranscholen in winkels, magazijnen, kelders en garages in te richten. Wij zijn de enigen die deze strijd voortzetten, maar we geven niet op en zullen deze in het parlement blijven ondersteunen.”

(Bron: “VoxNews”)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Milaan: Rode zone, maar honderden moslims in illegale moskeeën

 1. Bas zegt:

  Barcelona
  Vergeet je masker niet….

  Gaat t nog? Alleen omdat deze man geen #masker draagt, wordt hij als een misdadiger behandeld!
  En zelfs de hond is niet goed getraind, hij luistert niet naar bevelen en bijt deze man in de dij.
  Het zijn geweldige regeringen hier in Europa. (Spanje / Barcelona)

  Like

 2. koosv8 zegt:

  Schaamteloze verkrachting van wet en regelgeving, maar vooral de ITALIAANSE GEMEENSCHAP is daar de dupe van. En door wie ook alweer……… Precies Corrupt LINKS, in alle besturen, en rechtbanken, wereldwijd.
  WE ZULLEN MOETEN VECHTEN VOOR ONZE RECHTEN EN VRIJHEDEN. En de daders voor een VOLKS tribunaal terecht laten staan. De straf voor het veraad van volk en vaderland zal bestraft worden met een dosis of 10 Astra zeneca. Mocht men het overleven, ophangen.
  We moeten toch van die troep af natuurlijk.

  Geliked door 2 people

 3. M. zegt:

  Nog niet door dat men de rode loper uit heeft gelegd voor de oorlog tegen het westen?
  Die domme Nederlander laat zich opsluiten terwijl de grens open staat voor mensen uit corona risico landen die gewoon vrolijk rondlopen?
  Alles wat voor de duvel danst is welkom want daar dansen die volksverraders ook voor en alles wat niet voor de duvel danst moet kapot gemaakt.
  En dat bent u met uw joods christelijke cultuur want daar hebben die duivelskoppen uitwisselende regering van u een broertje dood aan.
  Vandaar dat men er ALLES aan doet om ze in gevaar te brengen in ons land.
  En men noemt dat vrede.
  Als het maar spuugt op het westen en niet verenigbaar is met mensenrechten noemen zij van de omgekeerde bijbel het vrede.
  Net zoals men het volk voor racistisch uitmaakt maar iedereen kan zien welke kleur werkelijk racisme bezigt onder de noemer van vrede.

  Geliked door 3 people

 4. koddebeier zegt:

  Links blokkeert het voorstel……Het zijn en blijven achterbakse landverraders !!

  Geliked door 3 people

  • Jules Vismale zegt:

   Links zorgt er juist aan de andere kant voor dat al die moslims in Milaan zo dicht worden opgehokt op elkaar waardoor zij allemaal het coronavirus oplopen, gelijk als in Brazilië en India! En reken maar dat ik dat zeker ook NIET erg zal vinden!

   Geliked door 1 persoon

 5. scherpschutter1943 zegt:

  De linkse criminelen in ons parlement (of wat daarvoor doorgaat),zullen er alles aan doen om nederland naar de kloten te helpen. Om mij heen kijkend vind ik dat ze al aardig gevorderd zijn. De in aantocht zijnde nieuwe regering zal er zeker nog een forse schep bovenop doen. We gaan het zien want met rutte aan het roer is nederland naar zijn moer. Met mevrouw kaag is het zeker dat zij rutte op alle mogelijke manieren zal bijstaan om van nederland een geïslamiseerd derde wereldland te maken. Misschien moeten we de term ministerpresident maar schrappen en deze schertsfiguur de naam ayatollah toedichten. Kunnen we ook gelijk een minister voor islamitische zaken benoemen. Zal nodig zijn voor de nabije toekomst. Graag zou ik zien dat mevrouw kag in het vervolg een boerka draagt in de 2e kamer. Haar geluid vind ik al voldoende erg, om haar dan ook nog te zien gaat boven de limiet. Er zit er al 1 in de 2e kamer met een zak over de kop, dus kan dit er ook nog wel bij.

  Geliked door 1 persoon

 6. saddy zegt:

  Hoezo specifiek Italie?

  In Duitsland is 90% op de IC niet blank, in Belgie waren van de 1000 nieuwe besmettingen 980 niet blank en in Nederland is ook meer dan de helft op de IC niet blank.

  Maar wel alleen focussen op die paar blanken die zingen in de kerk. Blanken kun je immers belachelijk maken en stigmatiseren. Niet-blanken komt standaard een excuus bij. Niet goed voorgelicht, te weinig folders in het berbers etc.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s