Onthullende verklaring van WHO-klokkenluidster over de corruptie en buitensporige macht van Bill Gates binnen de WHO en GAVI

(Door: “Avalerion Awakes”)

In deze video vertelt de WHO-klokkenluidster Dr. Astrid Stückelberger over de onschendbaarheid en de buitensporige macht van Bill Gates binnen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en GAVI – the  vaccine alliance – en de corruptie van deze organisaties. Ze verklaart hierover bij de Duitse buitenparlementaire onderzoekscommissie (Außerparlamentarischer corona Untersuchungsausschuss), geleid door de advocaten Dr. Reiner Fullmich, Dr. Justus Hoffmann, Antonia Fischer en Viviane Fischer. De Duitse buitenparlementaire onderzoekscommissie (BPOC) doet, net als de Nederlandse BPOC, systematisch en wetenschappelijk onderbouwd onderzoek naar het corona wanbeleid van de autoriteiten.

(bovenstaande video is in de oorspronkelijke bron te beluisteren/bekijken met Nederlandse ondertiteling)

Lees verder>>>
(h/t “Konkie”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Onthullende verklaring van WHO-klokkenluidster over de corruptie en buitensporige macht van Bill Gates binnen de WHO en GAVI

 1. Blaffertje zegt:

  Hoe kan je het bedenken.

  Ten eerste moet je je laten testen en als je negatief bent zou je dus al niemand kunnen besmetten.
  Maar dan!
  Volgens fieldlab hoef je je niet aan anderhalve meter te houden, je mag dicht bij elkaar zitten, maaaaaar als je in beweging komt niet je een muilkorf voor. Dan ben je ineens wel besmettelijk???

  Geliked door 1 persoon

 2. Andre zegt:

  En wie betaalt Bill Gates en GAVI? Nou M. Rutte dus WIJ!!

  https://donortracker.org/Netherlands-Gavi-pledge

  Toeslag affaire slachtoffers joh laat ze kapot vallen. Ondernemers in de goot? lekker laten liggen gewoon 325 miljoen euri aan insect Bill Gates met zn GAVI.

  Geliked door 1 persoon

 3. Julia zegt:

  https://leefbewust.nu/testsamenleving-groot-gevaar-mensheid/ De smerige misdadiger Gates tegen de menselijkheid die wat mij betreft allang door een spuitje naar hogere sferen had moeten worden geholpen heeft een grote pap in de vinger in de o.a. het Europees Hof dat dus onbetrouwbaar blijkt en corrupt is https://www.parool.nl/wereld/mensenrechtenhof-land-mag-vaccinatie-verplichten~b0aea085/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F terwijl deze uitspraak alle grondwetten schendt https://vk.com/reuropa?z=photo567158048_457273272%2Falbum567158048_00%2Frev De hele corona hysterie hangt van belangenverstrengeling en corruptie in elkaar en heeft totaal niets meer met de volksgezondheid te maken maar uitsluitend met geld en macht en als doel het reduceren van de wereldbevolking en het realiseren van de great reset..

  Geliked door 3 people

  • guusvelraeds zegt:

   Terwijl massa misdadiger en moordenaar middels vaccinaties Bill Gates vrij rondloopt en juridische immuniteit geniet worden niet welgevallige politici en privé personen kaltgestelt en vermoord als het gevaar voor de elite te groot wordt.

   Like

 4. Henk der Niederlánder zegt:

  Ik kwam het net tegen bij Commoncece en heb het zitten bekijken.
  Feitelijk komt het hierop neer dat de recht zaken die gevoerd gaan worden onomkeerbaar gewonnen gaan worden maar Gates zal in Amerika veroordeeld moeten worden, want uitlevering doen ze daar niet aan.
  Met de regering die daar nou zit is de kans klein dat het daar tot een recht zaak komt.

  Geliked door 1 persoon

 5. Julia zegt:

  Het is een grote leugen mede ingepompt door de linkse media en de linkse NPO. Het zou o.a. de NPO eens sieren om dergelijke wetenschappers eens aan de OP1 tafel uit te nodigen om hun wetenschappelijk onderbouwde verhaal te doen i.p.v. de voormalige dierenarts Ab Osterhaus die denkt alle kennis in zak te hebben en graag een duit in het zakje doet om alle leugens te ondersteunen. https://www.xandernieuws.net/algemeen/laboratoria-in-vs-kunnen-in-niet-een-van-1500-positief-getesten-covid-19-vinden/ Hoe kun je een vaccin ontwikkelen als niemand een geïsoleerd virus kan leveren. Dit is dus pure wetenschap. Gates is een man die krankzinnig is geworden door machtswellust zoal o.a. Hitler destijds. Daarbij is het ongelooflijk dat het zogenoemde RIVM het vaccin experiment miljoenen mensen aanpraten. Ook de artsen in het OMT maken zich zwaar schuldig aan schending van de Eed van Hippocrates. Het is gewetenloos, schaamteloos en een ongekende misdaad tegen de menselijkheid.

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Alle goedgelovige schaapjes die geld hebben uitgeven aan testen voor bezoekjes aan musea, dierenpark, etc. worden wederom door de smerige politici die alle macht naar zich toegetrokken hebben en waarvoor grondrechten zijn opnieuw belazerd. https://www.telegraaf.nl/nieuws/1365360004/alle-versoepelingen-uitgesteld-het-is-nog-te-vroeg Kortom het onderdanige volkje mag weer thuis zitten, de horeca en MKB kunnen nu wel gelijk faillissementen aanvragen. We zullen economisch, maatschappelijk en sociaal kapot worden gemaakt voor de realisatie van de agenda WHO. Hoelang blijven nu nog de Nederlandse Stupido Bankzitter op hun gat zitten en zich zoet laten houden door de overdaad aan kinderlijke spelletjes. Elk weldenkend mens door de goedgelovige schaapjes en linkse bull shit die complotdenker worden genoemd hebben dit zien aankomen zoals deze mensen hebben voorspeld. .

  Geliked door 1 persoon

  • M. zegt:

   Dan heb je nog het probleem dat hun ego in de weg zit ze gaan nog liever kapot dan toe te geven dat je gelijk hebt gehad.
   En mochten ze het ego wel uit de weg krijgen komen ze jou vertellen wat je ze al 20 jaar verteld.

   Like

   • Astrid zegt:

    @M. zegt:
    11 april 2021 om 19:43
    …”Dan heb je nog het probleem dat hun ego in de weg zit…..”
    ———
    Het ego wordt in de numerologie gesymboliseerd door het getal 1.
    Kijk nu eens even naar het bijzondere geboortegetal van Bill Gates (het eeuwgetal 19 wordt normaliter in de numerologie niet meergerekend]:
    28 – 10 – 1955
    28 – 10 – 55
    10 – 01 – 10
    1 – 1 – 1
    3

    Een grotere egotripper dan Bill Gates bestaat er niet. De naam ‘Bill’ duidt ook op ‘bazerigheid’ [zijn wil is wet] en als narcist ziet hij zichzelf als de poort [gate] naar een nieuwe wereld. De man is zwaar gestoord, wellicht door zijn ouders medeveroorzaakt, want die hadden het vermoedelijk te druk met andere dingen dan hun Billy boy.
    En tot slot:
    Nulletjes en eentjes, zijn dat niet tevens dezelfde getallen waarmee Bill de egotripper zijn digitale imperium heeft opgebouwd? Wat jammer dat deze gast zijn intellect zo misbruikt, want eigenlijk wil hij gewoon heel veel aandacht die hij vermoedelijk van zijn ouders nooit gehad heeft, wegens te druk met andere dingen.

    Geliked door 1 persoon

 7. Harry zegt:

  Zeg Astrid , waar heb jij rekenles gehad ?

  We hebben hier nog meer van dat soort cijfergoochelaars , wat kopen we voor die onzin ?

  Stop toch eens met dit soort waanzin , ben je nou helemaal verknipt ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s