“De Chinezen laten Europa ten onder gaan aan links, en de overgebleven ravage kopen zij voor een prikkie op”

(Door: Sid Lukkassen)

Terwijl China iedere kans die het krijgt aangrijpt om Europa te verzwakken, rijst de vraag hoe we het hoofd kunnen bieden tegen die dreiging. Econoom Frits Bosch staat een verzoening tussen progressieven en conservatieven voor, om meer eenheid te bieden. Sid Lukkassen ziet een radicaal andere oplossing: links en rechts moeten zich helemaal losmaken van elkaar om Europa een kans te gunnen te laten overleven.

Onlangs schreef Frits Bosch op deze site een column over hoe China zich in de handen wrijft nu het ‘Vrije Westen’ door politiek-maatschappelijke polarisering ontwricht raakt. Met polarisering wordt bedoeld dat de flanken – de politieke partijen die zich kritisch verhouden tot de gevestigde orde en meer doortastende oplossingen voorstaan dan de middenpartijen – populairder worden en meer mensen meekrijgen. Dit zou het Westen uiteendrijven terwijl China de eenheid bewaart.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op “De Chinezen laten Europa ten onder gaan aan links, en de overgebleven ravage kopen zij voor een prikkie op”

 1. Pingback: “De Chinezen laten Europa ten onder gaan aan links, en de overgebleven ravage kopen zij voor een prikkie op” | eunmask

 2. Blaffertje zegt:

  Dit is mijn van dag één af aan al duidelijk.
  China wil monopolist zijn op pharmaceutisch gebied.
  Daar valt gigantisch veel in te verdienen en dat is het doel van ze.
  Kijk ook naar de pogingen om al voor de coronahoax pharmaceutische bedrijven op te kopen van Amerika en Europa en zet dat eens af tegen de coronauitbraak die in dat land is ontstaan in een laboratorium en het kwartje valt.

  Als je de pharmacie in je macht heb, heb je macht over alles.
  Mensen willen niet sterven en van die wetenschap maken ze dankbaar misbruik.
  Begrijp me goed, ik zit ook niet op de dood te wachten, maar het is onvermijdelijk, het gaat er om hoe je hebt geleefd.

  De pharmacie heeft het liegen tot kunst verheven en beweerd “als jij dit pilletje of drankje slikt, word je zorgeloos oud”.
  Ze vergeten er bewust bij te melden, dat je vanwege vele bijverschijnselen veel pillen moet slikken, want van het ene pilletje krijg je jeuk, het andere maagklachten, weer een ander vreet je spieren op (S tatines) etc.
  Dat je een wandelende gifbom wordt en je je laatste jaren je ellendig voelt en het leven eerder lijden word, word je er niet bij verteld en vaak leef je er geen dag langer door.

  En als kers op de taart voor de Chinezen gaan door die achterlijke maatregelen vele bedrijven failliet, die kopen ze op voor een prikkie en wij zullen vervallen in armoede en de Chinees lachen ons uit omdat wij met open ogen in hun val zijn getrapt.

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   HE WOEFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

   want van het ene pilletje krijg je jeuk ?/ DIE ZIJN KNAP DUUR TROUWENS !!
   WINK WINK WINK

   IK HEB EEN GAVE SPREUK VOOR JE, DIE ZIT OP 1.50 METER BREED

   BOVEN MIJN ROOD ZWARTE BANK IN DE KAMER

   LIFE IS NOT MEASURED BY THE NUMBER OF BREATHS WE TAKE ……..

   BUT BY THE MOMENTS THAT TAKE YOUR BREATH AWAY

   THT IS LIFE , A WONDERFUL LIFE

   DIKKE HUG EN KUS

   OOM .SPRAAKWATER ..

   Geliked door 3 people

   • Blaffertje zegt:

    “want van het ene pilletje krijg je jeuk ?/ DIE ZIJN KNAP DUUR TROUWENS !”
    Die met dat blauwe kleurtje hè.

    Like

 3. Jos Van Schoor zegt:

  Halveer alle prijzen ,inkomsten en uitgaven, behoudt de euro, en sluit alles europese grenzen.
  Ban alle niet europeanen,en laat het leger werken in samenwerking met de politie.
  Zie voorbeeld in Spanje. Gezien we hier met veel te veel zijn,beperk het kindergeld tot twee kinderen, want alles meer is ons probleem.

  Geliked door 1 persoon

 4. Ravian zegt:

  Die Chinese “welvaart en stabiliteit” is gebaseerd op de volgende drie zaken:
  1) Diefstal van Westers intellectueel eigendom.
  2) Overtreden van de regels van de wereld handels organisatie.
  3) Onderdrukking van de eigen bevolking > een miljard gratis dwangarbeiders.
  Het is, opnieuw, socialisme dat net zo lang werkt tot het geld van de anderen op is.
  En verder heeft Sid Lukkassen, zoals gewoonlijk, het gelijk aan zijn kant.

  Geliked door 1 persoon

 5. ronjaspers zegt:

  Ik hoop niet dat ik aangevallen wordt,anders kan ik vannacht niet slapen.Een kleine correctie in de aanhef van dit artikel,de communistische chinezen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ravian zegt:

   Nee hoor, je mag best even duidelijk maken dat het echte China tegenwoordig uit een eiland bestaat dat Taiwan heet, en dat wat tegenwoordig voor China doorgaat feitelijk gewoon een zooitje opstandige Taiwanese provincies is.

   Geliked door 1 persoon

 6. Klaas zegt:

  Like

 7. M. zegt:

  Ze hebben een makkie met een land waar al de helft of meer vrijwillig op de rug gaat liggen om zich te laten vernederen door de grootste viespeuken der aarde.
  Men schijnt graag aan de ballen van de beul te likken in de hoop dat de beul aardig word en men staat te trappelen om hun echte vrede in te ruilen voor een ‘vrede’ die nog nergens in de wereld vrede heeft gebracht.

  Geliked door 1 persoon

 8. LUCIA zegt:

  Het is niet China maar the Chinese communist party(CCP) de spleet-oog globalisten tak zeg maar, in een kongsi met GAIN gates, Sores van de Wereld en UGLY Claus, die dit grotendeels uitvoeren, ook zij zijn puppets on a chain maar hogerop dan onze uitverkoop-politici.

  Half Afrika is van China, bijna de helft van het Caraïbisch gebied is van China, grote delen van America zijn van China, een groot deel van het vastgoed in alle belangrijke steden ter wereld is van China. Ze zijn gewoon verrekte ( en duivels) slim geweest, ze hebben zich gigantisch laten subsidiëren door het linkse westen hebben bewerkstelligd, dat wij hier in het westen een heleboel fabrieken sloten en veranderden in een diensten economie ( grotendeels) en de productie aan hen overdroegen, waar zijn alle medicijn fabrieken hier en in Duitsland gebleven???

  China beheerst trouwens niet alleen de wereldhandel in de Pharmacie maar ook de Handel in Organen, geoogst uit hun eigen concentratie/werkkampen bestaande uit ; Oeigoeren, Tibetanen, leden van de Falun gong en Christenen, dagelijks worden mensen die gezond zijn maar volkomen rechteloos van hun organen geroofd en vermoord, wie hierin geïnteresseerd is, verwijs ik o.a. naar Cyrus Parsa heeft een hele goede info website en zeer goede video’s hierover.

  Terwijl onze hele middenklasse straks (en nu ook al) te koop is voor een prikkie, wordt tegelijkertijd
  heel Afrika qua bevolking hier naar toe geveegd, Afrika moet leeg zodat de Chinezen daar alle bodemschatten kunnen gaan roven, per slot van rekening hebben ze niet voor niks hopen geld aan Afrika geleend voor infra-structuur en bouw van steden, allemaal straks for Grabs.Je hoort hier niemand over dit is mooi “een tweetje tussen de EU en de CCP”( dat hier naar toe vegen van Afrkanen).
  Afrika wordt het lebensraum voor de Chinezen kunnen ze daar alles gaan vernietigen wat nog niet door shell en co vernietigd is.

  Sinds ik dit allemaal weet doe ik al een jaar of 3, mijn stinkende best niets uit China te kopen en desnoods meer te betalen onder mijn motto’s ; “Een goed geweten kent geen prijs” en “Principes kosten altijd uiteindelijk geld” Ja mensen, ik verzin ook slogans, ter plekke als het moet.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s