Het is úw keuze, ú beslist!

(Door: “Elise Nijmegen”)

Mijns inziens is er met de verkiezingen gerommeld, omdat de uitkomst natuurlijk wel zo moet zijn dat het past in de mondiale VN-agenda. En er is niemand die meer lijntjes heeft lopen naar de VN/WHO/WEF dan Kaag… Verder worden de politici en anderen die de waarheid zeggen al jarenlang gedemoniseerd en buitengesloten. Het is tijd dat dit verandert! Verder is er nog het Omtzigt schandaal, want Omtzigt weet heel veel van heel veel dingen en zegt dat ook in de kamer. Van onderstaande video leert u vast veel.

Youtube

Ronald Bernard, de Nederlandse bankier, heeft u daar ooit van gehoord? Onderstaande video maakt u een heleboel duidelijk. Deze moedige man, eentje met normen en waarden en  een geweten, legt een heleboel bloot over het corrupte satanistische  mondiale pedo-netwerk dat de meest vreselijkste dingen doet met kinderen.
bitchute.com

Zoals u weet, komt al het goede van boven en zijn de kwade krachten van deze planeet, diegenen die deze mensonterende maatregelen dicteren aan onze én andere nationale regeringen die Agenda 21 hebben getekend, diegenen met heel veel geld en ook de zogenaamde “goede doelen” organisaties zoals de Gates Foundation, de Clinton Foundation en de Open Society Foundation van Soros zijn de schuldigen.

Deze mensen kopen “politici”, “wetenschappers” en de media.De Open Society Foundation van George Soros en Microsoft van Bill Gates zijn de twee grootse donoren van de Raad van Europa. Een onderzoek van Grégor Puppinck, advocaat en directeur van het Europees Centrum voor Recht en Rechtvaardigheid, baart opzien, aangezien het laat zien dat bovenstaande tussen 2004 en 2013 elk bijna € 1,4 miljard aan de Raad van Europa hebben gedoneerd. Het Internationaal Strafhof ontving in 2017 ongeveer 115.000 dollar van de OSF van Soros. De Bill en Melinda Gates Foundation is de grootste financier van de Wereldgezondheidsorganisatie, de WHO. In onderstaand artikel leest u nog meer over de financiële banden van Soros met commissarissen, secretarissen-generaal, programmadirecteuren enz.….
dissident.one

Er wordt genoeg geluld over vaccinaties, maar voor mij persoonlijk aan mijn lijf geen polonaise. Ik zie geen nut in het nemen van een vaccin, terwijl de overgrote meerderheid een overlevingskans van 99,98% heeft voor deze covid-hypothese. Het mag duidelijk zijn dat testen met testen die niet werken zinloos is. Het mag duidelijk zijn dat alle maatregelen die ons opgedrongen worden, van de mondkapjes tot het niet samenkomen en afstand houden, buitenproportioneel, zinloos en mensonterend zijn. Bovendien gevaarlijk voor uw geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Niet alleen dat, maar er gaan heel erg veel mensen dood na deze coronavaccinaties, van welk merk dan ook. De lange termijn effecten zijn bij deze experimentele vaccinaties nooit getest, maar volgens vele nationale en internationale gecensureerde doktoren begint je immuunsysteem na de vaccinatie een gevecht met zichzelf wat ervoor zorgt dat u steeds zwakker wordt.

Onderstaand artikel leert ons dat een studie door het Human Microbiology Instituut laat zien dat de vaccinaties die met behulp van mRNA het Spike eiwit van het oorspronkelijke Sars-CoV-2 in uw eigen lichaam coderen, zeer ernstige neurologische stoornissen veroorzaken. Waaronder ALS, Creutzveld-Jacob (ook bekend als gekke-koeienziekte, is 100% fataal) en Alzheimer.
JDreport.com en Truth 11.com

Bent u er bij, de volgende keer? Respect voor alle veteranen en andere geüniformeerden die achter hun gezworen eed staan en de straat opgaan en opkomen voor de bevolking en de vrijheid van iedereen in Nederland.
Youtube

De keuze of u wel of niet meedoet aan dit mondiale experiment op de mensheid, mijns inziens gepleegd door criminelen, is aan u. Of vindt u het wel oké dat we onze vrijheid kwijtraken voor de griep? Hebt u er wel vrede mee dat de kinderen in Nederland net zo behandeld gaan worden als Joost en Johan? Bent u de corruptie ook zo zat? Sluit u dan aan bij de moedige mensen in uw provincie of stad die de straat opgaan, bloemen leggen, stickers plakken, folders en kranten verspreiden en anderen wakker maken, want alleen samen krijgen we deze corrupte regering in dienst van de communistische Verenigde Naties onder controle. 

Door:
“Elise Nijmegen”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het is úw keuze, ú beslist!

 1. karton zegt:

  “Het is úw keuze, ú beslist”!
  Klinkt mooi, maar was ’t maar zo !
  De PVV was jarenlang de tweede partij v.h. land, momenteel de derde ; door een aantal smerige landverraders , vroeger NSB’ers genoemd !, wordt de PVV in een cordon-sanitair geplaatst , opdat de ondergang van ons eens zo mooie én rijke landje, NIET kan worden tegengehouden door de heer Wilders en z’n partij. Want dit landje moet kapot…..totaal kapot , opdracht van “bovenaf”, wie dat ook is/zijn. Hierdoor worden honderduizenden échte NL’ers aan de kant geschoven ten faveure van de bezettingsmacht in “Den Haag”.
  Hoogste tijd dat ze worden weggevaagd !!!

  Geliked door 5 people

  • ronjaspers zegt:

   karton.Inderdaad nederland moet kapot,daarvoor heeft de (nazi) bilderberg groep kutte de psychopaat,vrijmetselaar,bilderberg lid belast met de sloopagenda van nederland en de nederlanders.

   Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Like

 3. nu al 5.000. doden in Europa door extreem veilig vaccin

  Geliked door 4 people

 4. M. zegt:

  Als iedereen nou in de waarheid gaat staan dan is er voor de leugen weinig ruimte meer maar zie dat die hersenloze masochisten maar eens wijs te maken.
  Als iets niet op hun hersenspoelbak komt is het niet waar en ze hebben een tunnelvisie waar alles wat waarheid betreft buiten valt.
  Ze willen het niet eens zien.
  Ze denken dat je lafheid en angst weg kan spuiten met een experimentele spuit waaraan al velen zijn bezweken want dat is wat hun tv (hun god) ze wijs maakt.

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ M. op 12-4-2021 om 14.05 u.
   “Als iedereen nou in de waarheid gaat staan enz.” Dat zijn fraaie woorden 2 M.
   Maar zolang er gedegenereerde mensjes als Rutte, Quag , Ollonkreng enz. in Nederland aan de touwtjes trekken zullen uw woorden slechts “hoop” blijken te zijn.
   Duidelijker bewijs betreffende de door-en-door rotte personen is te zien in de “zaak Omtzigt” , de manier waarop de eerder genoemde minderwaardigen hebben getracht om een éérlijk mens kapot, écht kapot te maken is ongeëvenaard !
   De gehele Haagse Kliek is een stinkend, open riool, m.u.v. van een enkeling , maar die enkeling wordt wél het middelpunt van demonisering door bijv. “staatsman” Rutte; hoe dwaas wil je ’t hebben !

   Like

   • M. zegt:

    Dat weet ik als geen ander, roep niet voor niets steeds AFTREDEN met die zooi , allemaal.
    En dat het uitrollen van een agenda niet samengaat met eerlijke verkiezingen.
    Aftreden die agenda pushers die niets met ons volk op hebben.

    En als het volk roept…… AFTREDEN !!! ….staat het volk weer in de waarheid en zo niet wil het de waarheid niet zien en wenst het volk zichzelf te slopen.
    Geen corrupt poppetje kan blijven zitten als de mensen de waarheid zien en er naar handelen door in de waarheid te gaan staan.
    Zo simpel is het.

    Wie nu nog niet ziet dat we door allemaal belazerd worden, wil niets zien en wil gewoon ellende.
    Aftreden met die corrupte kliek die ons land al ver genoeg naar de verdommenis hebben geholpen en de vijanden van onze cultuur wel genoeg verwend hebben onderhand om het nog langer in stand te houden.
    EEN WAARHEID DIE IEDEREEN WEET, behalve viespeuken die net doen alsof ze het niet weten omdat ze liever de ballen van de beulen likken.
    Aftreden met die landverraders.

    Like

   • karton zegt:

    @ M. op 14-4-2021 om 13.28 u.
    Helemaal met u eens.
    De Haagse Bende zal nooit vrijwillig aftreden, zij zal daartoe moeten worden gedwongen, bijv. door de bevolking. En dát terwijl het CDA de “rode knop” had kunnen indrukken waardoor de hele Bende zou zijn weggejaagd. Maar christelijk is én blijft “christelijk” , ze ruiken het pluche , hebben één van hun beste mensen laten afslachten door smeerpijp Rutte en………..laten de hele Bende gewoon zitten; om dát te kunnen moet je wel “christelijk” zijn of……….in- en in-gemeen !!!!!
    Ik zou nog twee A4-tjes kunnen vullen over dat Haagse vullis, maar wil mijn dag niet verder verpesten.

    Like

 5. BigLJohn zegt:

  Het is uw keuze, u beslist…..Wij kozen niet voor deze rare verkiezingsuitslag. D66 stond op zwaar verlies maar werd 3x zo groot. Rutte die iedereen allang beu was om zijn smerige gedrag werd afgetikt met 35 kamer-zetels. Als door grootschalige fraude een corrupte overheid zichzelf in stand houd kunnen burgers zoveel acties ondernemen als ze willen, maar het zal totaal geen effect sorteren. Altijd zullen daar die politieagenten of Boa’s opduiken om ons in elkaar te slaan c.q. te arresteren. Het volk in zijn TOTAAL moet in opstand komen wil er een eind komen aan deze onderdrukking ! ….Sluit u dan aan bij de moedige mensen in uw provincie of stad die de straat opgaan, bloemen leggen, stickers plakken, folders en kranten verspreiden en anderen wakker maken….Ziet u dat mensen doen ? Velen halen liever de gifspuit om hun (gedroomde) vrijheid weer terug te krijgen. Je moet die getergde jongeren maar eens horen.

  Geliked door 4 people

 6. ronjaspers zegt:

  Goed artikel,ik mis alleen de machtigste mensen op deze aarde die eigenaar zijn van amerika.De khazariaanse maffia (nepjoden) a.k.a. de deepstate/cabal/illuminati.Hun zijn verantwoordelijk voor alle oorlogen,aanslagen,armoede en ellende van de laatste 2 eeuwen.

  Geliked door 1 persoon

 7. bobzelf zegt:

  BRILLIANT …….
  ZOU TIJL AL GEWEEST ZIJN ??

  DOOEI

  OOM …… I TOLD YOU 14 MONTHS AGO, !!

  LOOK AT , 12 MONKEYS ,

  Geliked door 1 persoon

  • Blaffertje zegt:

   Geweldige film.

   Like

  • Tijl Uylenspiegel zegt:

   Nee Tijl is even nergens geweest, Tijl is even not in the mood.

   Like

   • bobzelf zegt:

    HE TIJL HOEZO
    BEVALLEN DIE BANDEN NIET ??
    HAD JE LIEVER SLICKS GEHAD DAN VOOR HET CIRCUIT ??

    NEE, JE GAAT GEWOON OME BOB VERRASSEN IEDER MOMENT
    WHAHAHAHA

    EN DAN INEENS ZEIK JE OME BOB AF, MET EEN TERING LANGE LIJST

    MET MOORDEN EN VERDWIJNINGEN , EN VOOR DE GEIN….. NIET JE DAN LEKKER OUDERWETS DIE PUTIN OORLOGEN LIJST ER OOK AAN
    VAN VRIEND JAN . . WW JAN ZAL IK MAAR ZEGGEN DIE VAN OOM BOB IS EEN DEBIEL ??
    NEE, POSITIEF GESTOORD MET EEN AFSCHUWELIJKE BAK HUMOR
    DAT IS DE JUISTE BESCHRIJVING

    NOU DAN , NEEM IK DE PLEITERIK 7 JAARZITTEN LIEGEN , DUS LUISTER NOU, MUPPET, ZEG NOU GEWOON , OME BOB ZEIKERD, VERVELIA

    INDERDAAD, IK HEB GEEN LIJST, WANT ZEROEPEN VEEL MAAR NIEMAND BEWIJST ER WAT MISSCHIEN HEEFT KLAAS IETS ?/ OF BAS ??
    WHAHAHAHA

    DUS ZEG GEWOON IK WAS IETS VOORBARIG ,

    IS SORRY ZEGGEN NOU ZO MOEILIJK , DAN STOP IK MET ZEIKEN

    MAAR DAN WIL OMA WEL DIE NIEUWE BANDEN TERUG WHAHAHAH

    HUGGIE OOM BOBZELLUF

    Like

   • Tijl Uylenspiegel zegt:

    Nee Tijl heeft wat last gehad van zijn brakke gezondheid en dan trekt hij zich even terug.
    Of zoals Nederlands meest bekende reumapatiënt ooit zei; “ik lach om niet te hoeven huilen”.

    Like

 8. Julia zegt:

  Wij hebben niets meer te kiezen en zijn overgeleverd aan de gewetenloze elitaire en politieke criminelen. We kunnen ons hier nog alleen van verlossen als wij massaal opstaan en nu laten blijken dat het genoeg is geweest. Helaas begrijpen velen niet dat uiteindelijk het volk de macht heeft.

  Like

 9. LUCIA zegt:

  @ Tijl en anderen die last van reuma hebben, binnenkort gaat de zon weer schijnen en dit bedoel ik letterlijk, neem dan een grote 1 liter weck-pot of een ander glazen pot; Doe hierin een handvol kamille bloemen gedroogd, 1 eetlepel salie, een handvol verse laurierbladeren doe het in de pot en doe daarbij een 3/4 liter of meer virgin olijfolie die van lidl is hier heel geschikt voor niet te duur en goede kwaliteit, ga niet die goedkope gele kopen die is hier niet goed voor. De olie moet minstens 2 vingers boven de bloem en bladeren massa zijn, de 1e dagen goed in de gaten houden en omroeren als blad teveel boven komt laat in de zon staan op je balkon of in de tuin ongeveer 3 weken….probeer zeer regelmatig fles uit de losse pols een beetje te draaien. Zeef dit na die tijd, doe maar eerst door een zeef en daarna door een oude theedoek of als je het hebt. een zeer fijne zeef. Bewaar het in de koelkast, je kunt hier als je wilt een balsem van maken door wat bijenwas bij de verwarmde olie te doen, zoek maar een recept op internet voor de verhoudingen bijenwas : olie.
  Je kunt de olie ook gewoon op de plek doen in ronde bewegingen en liefst meteen na het bad, ik doe als ik de olie gewoon gebruik wat tabasco saus er in, door de peper komt het dieper in je lichaam en heeft een verwarmende werking, voorzichtig met fe tabasco begin met 1 eetlepel olie en 3 druppels tabasco als je denkt hm voel niet al teveel dan verhogen aantal druppels
  Als je de balsem maakt, het is een fluitje van een cent, in een kwartier gebeurd, maak geen te grote hoeveelheid, doe erbij goudsboem tinctuur 7 druppels, idem voor arnica tinctuur en ook idem mirre of olibanum tinctuur op c.a.125 ml olie ( moet nog de bijenwas bij ( ja ik doe het op gevoel dus kan moeilijk hiervan een hoeveelheid geven) . Doe er nog wat lavendel olie in 7 druppels en 7 druppels cajeput etherische olie.
  Doe verder in het voor en najaar een nier detoxkuur voor je nieren, je hebt kant en klare mengsels hiervoor variërend van kruiden theeën tot ampullen met kruiden etc.Voor mensen die liever een homeopathisch middel willen Reneel van heel is ook erg goed. Paardebloemwortel en brandnetel als thee, zijn heel bekend en ook goedkoop.
  Eet maar 2x per week rood vlees en de rest van de week kip of kalf en vis, et geen sojaproducten op tempeh na .
  Laatste tip eet walnoten iedere dag stuk of 10.
  Je kunt dit ook doen bij arthritis.

  Like

 10. LUCIA zegt:

  Lieve Elise weer bedankt voor je werk en mooi stuk!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s