Met hulp van landverraderpartijen zoals VVD, D66, GroenLinks, CDA infiltreren de barbaarse sharia en de Moslimbroederschap de Tweede Kamer

(Door: “Balkanske priče”)

Nederland islamiseert. Er is de druk van buiten, door immigratie, door de invloed van islamitische landen, door de angst voor geweld. Maar er is evenzeer de zelfislamisering: door naïviteit, onkunde, kortzichtigheid en wegkijkende ontkenning. “Het probleem met de islam is nu juist dat de islam in al zijn vormen voor de toepassing van de islam pleit, en dat kan maar één ding betekenen: toepassing van de sharia- islam in uitvoering. De hoofddoek is bijvoorbeeld een vlag die laat weten dat de islam én de sharia zullen moeten worden toegepast”, zei Hans Jansen. De hoofddoek(sharia vlag) is als een opgestoken middelvinger van mensen die zich verzetten tegen de Westerse levenswijze. De boodschap die met het dragen van een boerka, hoofddoek of nikab wordt afgegeven, is: “Ik wil niet meedoen aan het maatschappelijk verkeer tussen mensen. Ik wil niet op gelijkwaardig niveau communiceren met de medemens. Ik sta buiten jullie samenleving. Het is jullie samenleving, niet de mijne.”…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Met hulp van landverraderpartijen zoals VVD, D66, GroenLinks, CDA infiltreren de barbaarse sharia en de Moslimbroederschap de Tweede Kamer

 1. Dr. Heinz zegt:

  Dat Nederland en héél Europa Islamitisch moet worden, is in 1975 in Straatsburg beslist!!
  En dat was in de tijd van dat EEG, toen was Europa ook al zo links!
  Men noemde dat ook wel: oil for immigration!!
  Oftewel olie voor nieuwe mensen, die dan op den duur de allochtonen moeten gaan vervangen!!
  En dat gaat hoe dan ook gebeuren, tenzij de bevolking in héél Europa in opstand gaat komen.
  Maar….
  Zal dat…..

  Geliked door 1 persoon

 2. Dr. Heinz zegt:

  Foutje.

  Allochtonen moet autochtonen zijn!!

  Bedankt.

  Like

 3. M. zegt:

  Uiteraard is men in onze regering gek op een politieke ideologie welke al onnoembare slachtoffers heeft gemaakt want men steunde niet voor niets de motie Halsema in 2010.
  Toen werd al besloten dat het tegengaan van een politieke ideologie die niet met mensen rechten verenigbaar is geen beleid was.
  Kortom het afbreken van het eigen volk wat prima verenigbaar is met mensenrechten is al vanaf 2010 beleid.
  Vandaar dat Halsema niet wou handhaven en ze steunen allemaal wat niet verenigbaar is met mensenrechten om hun eigen volk tot tweederangs burgers te maken omdat ze hun eigen burgers liever kapot zien.
  Vieze landverraders die de oorlog tegen hun volk eigen volledig steunen en faciliteren.
  Aftreden met die landverraders met landverraders is het onnodig te redeneren want er valt niet te redeneren met viespeuken en leugenaars met een nog smerigere agenda.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Rotterdam geïslammiseerd ? ? ?, niet te geloven.
  Aan ’t einde van deze straat, de Gruttostraat richting naar rechts is naar het Westen heb ik in m’n jeugd jaren ’50 gewoond.
  Op dat trafo-huisje klommen we en …..werden door oom agent wegggejaagd.
  Nu mogen de islammers doen wat ze willen en krijgen hun zin !
  Gruttostraat

  Tegenover die plek was vroeger het RK-parochie huis, kon de toen nog bedaarde, onnozele jeugd o.a. aller “dingen” doen.
  .NU ………….Koepel erop gezet en ’t is een moskeet geworden, de “Lalali” moskee.
  ( de kerk RK 200m verderop, zal nog wel nauweljs worden benut )

  Ook in de jaren’50 heb ik in dit geboud Examen gedaan, de vroegere HBS nu ook alweer een moskee.

  Ik kijk weleens op die Google-map van R’dam. Ik verwonder me eigenlijk al niet meer om al die uitheemse namen.
  ISLAMISERING ?????????????????? hoezo !

  Geliked door 1 persoon

 5. leeuw7 zegt:

  De psychopatische collaborerende recidiverende crimineel Mark R.zou door betrouwbare militaire eenheden moeten worden ingerekend en eventueel na een soort Neurenberg tribunaal moeten worden geëxecuteerd wegens hoogverraad!!!!! Wie zwijgt stemt toe!!Ook de welbespraakte terroristenvereerster Sigrid K. is aantoonbaar een crimineel element in onze samenleving en is een bedreiging voor de toekomst van Nederland (welke gestoorde gek heeft er nou toch een foto van de wijlen Egyptische massamoordenaar,Nobelprijswinnaar en bedrieger Yasser Arafat in haar huis hangen??)Ook kan het leger in één klap afrekenen met de zorgvuldig geplande COVID-19 plandemie, die honderdduizenden Nederlanders dreigt te ruïneren!!! Nu maar hopen dat er in Nederlandse leger nog helden werken!! Angst is een slechte raadgever!!Laten wij Nederland zuiveren van criminele politici ,die het niet goed voor hebben met de Nederlanders!!

  Like

  • M. zegt:

   Helden in het leger?
   Ze hebben al een leger imam.
   Buitenlandse legers moeten die bagger al gaan opruimen hier want van de onze hoeven we niets te verwachten.
   Die worden alleen tegen eerlijke mensen ingezet, het eigen volk.

   Like

 6. Leo 1 zegt:

  2e Kamer: het stampen van laarzen hoor je aankomen, het schuifelen van pantoffels niet .

  Like

 7. Julia zegt:

  Ik kijk binnen de Haagse bananenrepubliek nergens meer van op. Doortrapte en gewetenloze leugenaars, Islam lovers en EU kruipers. Sinds Simons ook in de blauwe zetel is toegetreden en de moslima bij Groen Links heb ik en kan ik geen enkel respect meer opbrengen voor het stel volks- en landverraders wat politiek Den Haag wordt genoemd. Wie zit er nog op dit blunderende en falende zooitje bij elkaar geraapte politieke criminele te wachten die geen enkel belang meer hebben voor eigen volk en eigen land. Dan nog de rechtstaat die de meest gevaarlijke IS wijven niet zwaar straft dan kun je werkelijk huilen hoe onze politiek en onze rechtstaat is gezonken tot een dieptepunt. https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/bedankt-rechterlijke-macht-fopstrafje-voor-isis-bruid-fatima-h-25-slechts-vier-jaar-cel/ Het duurt niet lang meer of men wordt strenger gestraft als men de vaccinatie niet neemt of de cojona maatregelen overtreedt. Nederland wat ooit een welvarend schip was is langzaamaan maar zeer zeker ten onder aan het gaan. Dankzij onze corrupte politiek en de vele stemmers die achter deze leugenaars zijn blijven staan.

  Geliked door 1 persoon

 8. Eppo zegt:

  Ja die VVD en PvdA hebben er een zooitje van gemaakt .
  Dachten goedkope werklui binnen te halen .
  Het heeft meer gekost dan opgebracht plus de ellende/problematiek/criminaliteit/terrorisme .
  Iedereen met gezond verstand wist dat al in de jaren 70 , Niet Binnenhalen die Islam problematiek.
  Overal waar Te voorstaat is niet goed , Te Veel Murken hier !

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Nederlander ontwaakt stop deze collaboreren partijen, het zijn landverraders…. U zou toch ook niet op de NSB van Mussert hebben gestemd.?????

  Geliked door 1 persoon

 10. Klaas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 11. Hovawart zegt:

  Gezien de exodus van autochtone bewoners uit de grotere steden heeft men er kennelijk baat bij om deze agglomeraties volledig en snel te laten islamiseren,(verpauperen)…….heck, zelfs de moslims vinden het er tegenwoordig al verstikkend worden, en vertrekken en masse naar dorpen……..zucht, (is er nu niemand die oorzaak en gevolg inziet.?)

  Like

 12. Anneke zegt:

  Mis nog een politieke partij…De PvdA ! Denk weer aan het begin van de jaren-70, onder het bewind van Joop den U… Benzine op de bon en de autoloze zondagen.

  Like

 13. ronjaspers zegt:

  Ik citeer de woorden van geert wilders:De islam is geen religie,het is een ideologie politiek militair sharia rechtssysteem overgoten met een religeus sausje.Als je de haatzaaiende teksten jegens de niet moslims zou verwijderen uit de koran houd je een boek over met de dikte van een donald duck.

  Like

 14. Ben zegt:

  Verbiedt NSB66 en GroenBruin.
  Colaborateurs horen in een boom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s