Zweden trekt aan de noodrem: Asielzoekers dienen alleen nog tijdelijke verblijfsvergunningen te krijgen

(Vertaling: E.J. Bron)

Ook Zweden legt de koers vast naar een strengere immigratiepolitiek. Een wetsontwerp van de regering voorziet er nu in dat asielzoekers, wier asielaanvraag werd goedgekeurd, in het vervolg alleen nog een verblijfsvergunning voor drie jaar krijgen. “We gaan over naar tijdelijke verblijfsvergunningen als belangrijkste regeling”, zei minister van Justitie Morgan Johansson.

Mensen die geen asiel krijgen, die echter desondanks als beschermingbehoevend worden geclassificeerd, mogen volgens het wetsontwerp 13 maanden in het land blijven. Beide periodes kunnen verlengd worden wanneer er voor de betrokkenen nog steeds risico´s in hun thuislanden bestaan.

Na drie jaar kan ook een permanente verblijfsvergunning aangevraagd worden. Daarvoor moet men echter aan “speciale eisen” voldoen, waaronder het beheersen van de Zweedse taal en voor jezelf kunnen zorgen. “Deze basisregels komen overeen met die in de meeste EU-landen”, verklaarde Johansson.

In de praktijk waren tijdelijke verblijfsvergunningen in Zweden als sinds 2016 de norm, toen Zweden een wet had aangenomen om op de “vluchtelingen”crisis van 2015 te reageren. Destijds nam het land 160.000 asielzoekers op – gemeten naar het aantal eigen inwoners was dit het hoogste percentage in de EU per hoofd van de bevolking.

Deze voorlopige regels zouden eerst maar drie jaar moeten gelden, werden echter in 2019 verlengd en eindigen nu in de zomer. De nieuwe wet zou in juli in werking kunnen treden als het parlement akkoord gaat. Zweden is een van de meest door de “multiculti” getroffen landen in de EU. Het land bezit het hoogste verkrachtingscijfer in Europa, en steeds opnieuw doen meldingen over op burgeroorlog lijkende toestanden in Malmö de ronde.

Bron:
zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zweden trekt aan de noodrem: Asielzoekers dienen alleen nog tijdelijke verblijfsvergunningen te krijgen

 1. Joannes den Hollander zegt:

  De Zweden worden eindelijk wakker. En fouten gemaakt in het verleden kunnen hersteld worden. Permanente verblijfsvergunningen vervangen door tijdelijke en daarna het land uit schoppen. Gewoon eerlijk zijn en zeggen waar het op staat. Dat ze in geen enkel opzicht passen in een Europese samenleving. Dat zouden overigens alle West Europese landen moeten doen. Weg met die ellende.

  Like

 2. Pingback: Zweden trekt aan de noodrem: Asielzoekers dienen alleen nog tijdelijke verblijfsvergunningen te krijgen! | eunmask

 3. Jean zegt:

  Definitief grenzen sluiten is de boodschap en niet zeuren en treuzelen, nu actie nemen.

  Like

 4. roheline1 zegt:

  En daarna verdwijnen ze in de illegaliteit die gedoogt wordt, kennen we toch!

  Like

 5. Johandederde zegt:

  Ja het verwonderd mij niet, als je op partijen stemd die voorstanders zijn van opvang asielzoekers en open grenzen moet je niet klagen over de shariawetgeving, verkrachtingen en dergelijke criminele activiteiten. Een land krijgt een regering die het verdiend, zoals Nederland de d66, cda en die leugenachtige bende van een vvd. Nederland is echt een bananenrepubliek zomaar 1 miljoen stemmers als wappie te kijk zetten niet regeren met FVD en de PVV. Tevens de koehandel tussen vvd en d66 betreft de kamervoorzitster, maarja dat konden we op de voorhand tellen dat dhr Bosma het nooit zou worden.

  Like

 6. Lot zegt:

  Wat met de verkrachtingslachtoffers? Hebben zij daar geen verantwoordelijkheid voor?

  Like

 7. Anneke zegt:

  En, wat zal de EU-top hiervan vinden ? Dat deze enorm wankelende en ON-gekozen politieke ´top´ eens als een kaartenhuis in elkaar mag zakken !

  Like

 8. ronjaspers zegt:

  Veel en veel te laat,het islamitische paard van troje is jarenlang binnengehaald en ze fokken als konijnen.R.I.P. zweden.

  Like

 9. R Thomasson zegt:

  De Zweedse multiculti-Quislings hebben Zweden tot bijna een “Point of no Return” gebracht. Hun drift het land grondig kapot te maken, kent geen grenzen. De bevolking dient zich aan de Islam te onderwerpen. De Sharia is belangrijker dan ’s lands wet. Het volk moet knielen voor vullis uit de Derde Wereld. De culturele Marxisten houden zich vast aan een ziekelijke Sovjet-achtige hersenspoeling afkomstig uit de KGB-labs voor psychologische oorlogsvoering: ideologie die is gebaseerd op de filosofie van de Frankfurter Schüle https://www.uu.nl/wetfilos/bijsluiter/frankfurterschule.html. De heersende Quislings-elite leeft al decennia in de wereld van Alice in Wonderland, en is volkomen blind en doof voor de ellende die ze aan hun land en volk brengen. Het kan ze geen pest schelen dat Zweden naar de afgrond glijdt. Het kan ze evenmin interesseren dat vrouwen, meisjes en kinderen worden verkracht door de geïmporteerde zwermen van bruine en zwarte kloten. Het is wel duidelijk dat de zgn. “elite” heeft weinig kennis van natuurkundige wetten; vooral de 3de natuurwet van Newton; iedere actie wordt gevolgd door een reactie die gelijk staat aan de actie. Dus, hoe zwaarder de actie, hoe zwaarder de reactie die daarop volgt. Onwetendheid kan de elite duur komen te staan.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Ze zijn daar in Zweden helaas wel erg laat uit hun idiote nachtmerrie ontwaakt wat de moslim-immigratie betreft!

  Like

 11. Harry zegt:

  Dat soort plannen hadden ze hier vijftig jaar geleden ook al !
  Met dank aan imbeciel Joop den Uyl is daar verandering in gekomen , zodat we nu in een situatie beland zijn , waar we mogelijk nooit meer uit komen .
  Er komen steeds meer van dat soort levensgevaarlijke idioten , ook óns land binnen .
  Ik zie wekelijks lui , die ik niet eerder gezien heb !
  En dat gewoon nog maar in een dorp .
  Waarom moeten we dit allemaal maar gedogen ?
  Laat je niks aanleunen , dat je racist , islamofoob of fascist zou zijn !
  Ga dat linkse tuig verbaal te lijf .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s