Artsen reageren verbolgen op boetedreiging en stellen 10 vragen aan IGJ

Een groep artsen heeft via haar advocaat in een brief laten weten aan de IGJ (Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd) zeer verbolgen te zijn over de boetedreiging en de instelling van een apothekers-“kliklijn”.

Boetedreiging

In haar artikel stelt de IGJ dat zij artsen bestuurlijk zal beboeten wanneer zij geneesmiddelen voorschrijven die in strijd zijn met de behandeladviezen voor Corona. In dit verband verwijst zij specifiek naar de geneesmiddelen Hydroxychloroquine (HCQ) en Ivermectine. Het voorschrijven van deze geneesmiddelen buiten de richtlijnen om vormt volgens de IGJ een risico voor de kwaliteit van de zorg.

Lees verder>>>
(h/t Alex)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Artsen reageren verbolgen op boetedreiging en stellen 10 vragen aan IGJ

 1. Cathja zegt:

  Hierop is maar één antwoord het juiste: er wordt niets -of bijna niets- aan verdiend. Het gaat helemaal niet om ‘veiligheid’, maar om de poen. Misselijk word ik hiervan!
  Deze situatie, aangezwengeld door het Ministerie van Volksgezondheid, heeft totaal geen belang bij de gezondheid van de bevolking, anders zou er wel veel meer aandacht zijn voor goede voeding, bezig zijn in de frisse buitenlucht, goede voedingssupplementen zoals vitamine D3, etc.
  Big Pharma ziet het verdienmodel verdwijnen als huisartsen op verantwoorde manier hun patiënten willen helpen bij ziekte. Deze artsen verdienen lof, in plaats van in het verdomhoekje te worden gezet. En elke apotheker die meewerkt aan de ‘kliklijn’ is net zo verkeerd bezig als het bovengenoemde Ministerie.

  Dat Hugo de Jonge de ene blunder na de andere begaat, dat schaadt kennelijk de volksgezondheid niet?? Zeer velen zien geen lol meer in het leven, en velen zien hun levenswerk naar de knoppen gaan, door het vreselijk foute beleid van Mark en Hugo.

  Laten we dát eens sterk uitvergroten, in plaats van gewetensvolle artsen achter de vodden zitten en beboeten. Dat is een grote schande!

  Geliked door 1 persoon

 2. Astrid zegt:

  Een ‘apothekerskliklijn’ voor artsen die chloroquinine en Ivermectine voorschrijven, het moet toch niet zotter worden! Overigens, in kiwi’s zit veel quinine en moet de groentenboeren nu dan maar verboden worden om die nog langer te verkopen? Je zou haast denken dat de overheid ons mensen helemaal niet gezond wil hebben.
  Ik heb voor de petitie tegen dit achterlijke kliklijn-voorstel maar weer even getekend.

  Geliked door 2 people

 3. Julia zegt:

  Hoogste tijd om door te gaan pakken de ene leugen na de andere wordt het volk wijs gemaakt. Tijd voor rechtvaardigheid en flink afstraffen van allen die zich schuldig hebben gemaakt aan de desastreuze maatregelen onder het mom van een pandemie en miljoenen mensen gewetenloos en schaamteloos bloot stellen aan een experiment dat de grootste misdaad tegen de menselijkheid aller tijden is ook heel veel artsen en virologen die hieraan meewerken dienen zwaar vervolgd te worden en uit functie te worden gezet. Zelfs het afschalen van de reguliere zorg die voor velen met ernstige ziekte desastreus is gaat dit elitair tuig niet uit de weg mits het om hun zelf of hun naasten gaat dan staat er wel een bedje klaar. https://www.ninefornews.nl/advocaat-reiner-fuellmich-geeft-update-over-neurenberg-2-er-is-licht-aan-het-einde-van-de-tunnel/ Meer en meer aangiften zouden moeten volgen om al de misdadigers voor de rechter te dagen. Hoogste tijd omdat zij willens en wetens het Neurenberg verdrag hebben geschonden dat uiteraard nimmer onbestraft mag blijven.

  Geliked door 1 persoon

 4. duinsnip zegt:

  Dit geeft nu juist heel goed weer hoe crimineel de hele coronaaanpak is. Men wil geen genezing maar vaccinaties. Ja, ik ben een complotgekkie dus ik weet hoe het zit. Jammer voor Hugo, maar hij steekt die spuit maar in zijn eigen kluit.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Het IGJ zijn een stel idioten met fascistische ideeën, een apotheker kliklijn , wat een stel achterlijke !

  Geliked door 2 people

 6. Julia zegt:

  Ik ben echter wel verbijsterd over een aantal artsen die angst en paniek blijven zaaien en Covid zelfs vergelijken met oorlog. Ja inderdaad oorlog voor de miljoenen mensen die waarvan vrijheden zijn ontnomen en een land bewust economisch kapot wordt gemaakt. Weer eens zo een paniekzaaier uiteraard bij Op1 https://www.telegraaf.nl/video/1776090752/huisarts-aangepakt-oorlog-we-zijn-verwend-volkje. Wat is zo in en in triest vindt dat dit soort artsen geheel voorbij gaan aan hoeveel mensen er sterven aan andere ziekten dit wordt totaal niet aan tafels bij de propagandazenders besproken of in de linkse kranten gepubliceerd. Artsen moeten zich dood schamen om nog meer schade toe te brengen waardoor er jaarlijks meer mensen zullen overlijden aan de afgeschaalde reguliere zorg geen van allen heeft Rutte hiervoor aansprakelijk gesteld uiteindelijk heeft hij onze zorg kapot bezuinigd en duizenden zorgmedewerkers destijds de straat op gestuurd. Waar blijven die artsen om eens de mensen keihard met de neus op de feiten te drukken in plaats mee te werken aan het verder kapot maken van o.a. ons maatschappelijk en sociaal leven
  https://www.volksgezondheidenzorg.info/ranglijst/ranglijst-doodsoorzaken-op-basis-van-sterfte
  Heel veel mensen zijn nu blijkbaar in de veronderstelling dat zij alleen kunnen sterven aan covid en gaan aan alles voorbij en beseffen niet meer dat ook zij kunnen sterven door andere ernstige aandoeningen maar wel zonder meer zonder enig verzet genoegen nemen met o.a. afgeschaalde gezondheidszorg maar wel open staan voor een vaccinatie waarvan bijwerkingen al zijn aangetoond en onbekend is wat de toekomstige gezondheidsschade is door het vaccin. Dan nu een huisarts die als voorbeeld kogels in oorlogstijd misbruikt om het verhaal nog meer aan te dikken. Sorry maar voor zulke artsen heb ik geen enkel goed woord meer over.

  Geliked door 1 persoon

 7. kruisridder zegt:

  Het is vooral een bedreiging voor de inhoud van de portemonnee van de IGJ als artsen die dodenprik niet willen geven en Ivermectine etc. voorschrijven. De artsen hebben gezworen op de eed van Hypocrates. De IGJ wil dat de artsen zich aan de eed onttrekken op dit punt omdat zij anders hun geldbronnen Bill Gates en George Soros vervelende verhalen moeten vertellen en dat daarop hun eigen belang in gevaar komt.

  Geliked door 2 people

 8. Bas zegt:

  https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/04/malafide-hugo-de-jonge-stort-illegaal-e925-miljoen-aan-belastinggeld-op-rekening-sneltest-cowboykapitalist/

  Malafide Hugo de Jonge stort illegaal €925 miljoen aan belastinggeld op rekening sneltest-cowboykapitalist

  Hugo de Jonges ministerie van Volksgezondheid blijkt 925 miljoen euro te storten in een private stichting die via sneltesten onze samenleving weer wil openen. Deze constructie is echter vrij bijzonder: het wordt namelijk nooit op deze manier gedaan, en er is nul transparantie. De opdracht is niet aanbesteed en men heeft geen toezicht op de besteding van het geld. De Jonge loopt dus met geld te smijten in schimmige constructies die niet door de wettelijke beugel kunnen.

  Geliked door 1 persoon

 9. Hovawart zegt:

  Hoe verklaart men een sanctiebeleid op het voorschrijven van medicijnen die al jarenlang zijn toegelaten maar nu opeens ” een risico voor de kwaliteit van de zorg” zijn…..?
  De gezondheidszorg zó ver uitkleden dat het vanzelf gecorrumpeerd word door de medicijnmaffia en de politiek……..de bananenoogst is vroeg dit seizoen.
  Gezondheid is een oppotmiddel……uw restwaarde bepaalt of u nog meetelt, of uw organen nog iets opleveren op de vrije markt, en Domoren66 bepaalt of u ‘het redden’ nog waard bent.

  Geliked door 1 persoon

 10. A Muscal zegt:

  In Hongarije de huisartsen mogen ook Favipiravir ook voorschrijven. Deze medicatie uitstekend werkt tegen de covid ook als iemand al longonsteking heeft gekregen. Hier in onze vrije westerse land huisartsen mogen niks.

  Geliked door 1 persoon

 11. Bob Fleumer zegt:

  De regering moet zich doodschamen, zelfs als je een drol moet vreten om niet aan covid ten onder te gaan dan doe je dat, doodgaan kan altijd nog. Deze regering is als een stootblok aan het einde van de spoorrails, tot hier en niet verder. De hele ploeg moet bij het grofvuil, ze zijn een ramp voor Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 12. BigLJohn zegt:

  Artsen moeten de eed van Hippocratus maar negeren omdat anderen, o.a. het IGJ, baasje over hun willen spelen. De macht van de Farmaceuten is al ongekend, en daarnaast is er nog het kabinet dat zijn oren laat hangen naar het OMT, RIVM en de WHO van Bill Gates. Wat is dit toch voor een land geworden. Artsen aan de leiband van criminelen, rechters die de Wet verkrachten, en politieagenten die een zwak hebben voor BLM en Anti Zwarte Piet demonstranten, maar daarentegen wel onschuldig demonstrerende burgers die voor hun (grond)rechten opkomen bijna het lijkenhuis in knuppelt.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   @ Big John welkom in de fascistische narcostaat >>> 1984 in het kwadraat, geleid door mensen met haat voor het volk, liefde voor geld, gebrek aan moraal en een overvloed aan leugens, kortom in het RIJJIJOFRIJIK van SS-ombouwzoon /Qutte &Co

   Geliked door 1 persoon

 13. paulus zegt:

  in de amercan journal of medicine, staan een aantal artikelen, waarin gesteld wordt, dat HCQ wel degelijk covid 19 kan remmen. Mits vroeg in het ziekteproces gegeven in combinatie met zink en azitromycine of doxycycline. Aanbevolen wordt ook ascal of laagmoleculairgewicht heparine te geven.
  Het is te gek voor woorden, dat een overheid in NL ( politieke) invloed gaat uitoefenen op het beleid van huisartsen die gewoon het beste met hun patiënten voor hebben.
  Ze hebben het eerst geprobeerd met een onzinnig verhaal dat HCQ zeer ernstige bijwerkingen zou hebben. Nu dreigen ze met torenhoge boetes .
  Maar wel iedereen vaccineren met een vaccin, waar nog niemand de gevolgen van kan overzien.

  Geliked door 1 persoon

 14. John purvis zegt:

  Kennelijk eten de IGJers net als de RIVM en bepaalde clowns van het kabinet samen uit de ” subsidie ” ruif van de Pharma . Immers het geld moet rollen en de kwaliteit van de zorg is daaraan ondergeschikt.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s