Huisartsen raken AstraZeneca-vaccin aan straatstenen niet kwijt: “We halen maar 30%”

(Door: “9ForNews”)

Beau van Erven Dorens zei gisteravond in zijn praatprogramma dat uit een belrondje langs huisartsen is gebleken dat veel mensen niet komen opdagen voor de AstraZeneca-prik. Hij vroeg aan huisarts Matthijs van der Poel of hij dat ook heeft. “Ja, het is echt schrikbarend,” antwoordde de arts. “In mijn praktijk komt van de kwetsbare groep maar 30% een vaccin halen.” Hij zei dat hij ‘als een marktkoopman’ moest rondbellen.

De huisarts, die werkzaam is in Rotterdam, hoorde van collega’s uit de wijk Charlois dat zij ook maar 30% halen. “Ik werd net geappt door een collega uit Kralingen […] en zij heeft er maar 50 gesleten.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op Huisartsen raken AstraZeneca-vaccin aan straatstenen niet kwijt: “We halen maar 30%”

 1. Bob zegt:

  De vraag is waarom met alle geweld
  vaccineren. Dit gaat tegen de persoonlijke
  vrijheid in, dus je hebt totaal geen privicy.

  Like

 2. Julia zegt:

  Niet zo vreemd wie heeft nog vertrouwen in het experiment de ene blunder na de andere komt boven water. Het is weer eens over de balk gesmeten geld omdat niet bewezen kan worden of de vaccins daadwerkelijk helpen. https://www.xandernieuws.net/algemeen/laboratoria-in-vs-kunnen-in-niet-een-van-1500-positief-getesten-covid-19-vinden/ Kortom of het nu om astra zeneca gaat of welke ander vaccin dan ook het is en blijft onbetrouwbaar.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Mensen hebben groot gelijk. Die laten zich geen experimenteel mRNA goedje (het is geen vaccin, de aanduiding vaccin is bedrog) in hun bast spuiten. Ik volg meermaals per week de stand van zaken binnen het Lareb systeem. 14 dagen geleden stond het doden aantal nog op 84 doden binnen 2 weken of korter na de injectie. Dat is nu opgelopen tot 225. Over al de andere ernstige bijwerkingen zal ik maar niet uitgebreidt hebben. Blindheid, doofheid, verlammingen, bloedstolsels met restschade zoals afasie en paralyse. Ontstekingen aan gewrichten, Huidonstekingen, Loslaten van huidplakken, ernstige diarree met uitdroging, enzovoorts enzovoorts.

  Deze tekst komt letterlijk uit Lareb (volg systeem voor bijwerkingen medicijnen).

  Overlijdens

  Tot nu toe zijn er 225 meldingen van overlijden na coronavaccinatie. Het gaat hierbij om 182 personen van 80 jaar of ouder, 34 personen tussen de 65 en 79 jaar en 8 personen onder de 65 jaar. Van één persoon is de precieze leeftijd niet bekend. De meeste meldingen gingen over het vaccin van Pfizer/BioNTech (Comirnaty)(150 na de eerste vaccinatie en 40 na de tweede vaccinatie). Dit is het meest gebruikte coronavaccin en tevens het vaccin dat vooral in de ouderenpopulatie gebruikt wordt. Bij 22 meldingen betrof het het vaccin van Moderna (16 na de eerste vaccinatie en 8 na de tweede vaccinatie) en bij 9 meldingen het vaccin van AstraZeneca (Vaxzevria). Bij 4 meldingen is het vaccin onbekend. Overlijden ná vaccinatie betekent niet dat een bijwerking van het vaccin de oorzaak is van het overlijden.

  Let op de laatste zin.

  Overlijden ná vaccinatie betekent niet dat een bijwerking van het vaccin de oorzaak is van overlijden.

  Beetje rare zin.

  Terwijl het afgelopen jaar alle zogenaamde covid doden eenduidig toegeschreven werden aan het Sars Cov 2 virus en nooit werd verteld dat 1 of meer onderliggende aandoeningen ook de oorzaak kon zijn wordt nu plotseling in het geval van het “vaccin” de boel omgedraaid en zijn plotseling de onderliggende ziekten wel belangrijk als doodsoorzaak.

  Zum kotzen!

  Geliked door 1 persoon

 4. Yvonne zegt:

  Vind je het raar dat er bijna geen mensen komen?
  Gisteren weer een meneer die gezond was en na amper 15 minuten na zijn prik dood was

  Geliked door 1 persoon

 5. Blaffertje zegt:

  Het Jansen vaccin is ook al niet goed.
  Net als het AstraZeneca vaccin geeft het trombose omdat de basis van het vaccin in beginsel hetzelfde is als AstraZeneca.
  Wij zijn de proefkonijnen.

  Geliked door 1 persoon

 6. BigLJohn zegt:

  Ja, vind je het gek dat maar weinigen die gifspuit willen. We zijn Roodkapje niet die in al haar onschuld de giftige appel van de heks op at. De fabrikanten van die vaccins hebben bedongen dat zij geen enkele verantwoordelijkheid nemen voor de nevenwerkingen van hun vaccins. Dit alleen al moet toch te denken geven. Zelfs een bijsluiter is er niet bij. Huisartsen, regeringsleiders en de media die geen kritische vragen stellen en maar blijven blaten dat die vaccins 100% veilig zijn en goed werken. Goede wijn behoeft geen krans, maar die vaccins zouden nog beter werken als ons eigen immuunsysteem. Dat immuunsysteem word door die vaccins uitgeschakeld, en bij de eerstvolgende besmetting met een of ander virus word men doodziek of gaat men zelfs dood. Ook gaan velen last krijgen van allerlei heftige kwalen doordat door die vaccins onze genetische code veranderd word. Al degenen die ondanks alles die spuit o zo graag willen hebben komen er vroeg of laat achter wat ze gedaan hebben zonder van tevoren hun verstand te gebruiken. Want een gewaarschuwd mens telt voor twee !

  Geliked door 1 persoon

 7. Hovawart zegt:

  Dat huisartsen maar 30% omzet halen met de vaccinatie met Astrazeneca, (als een marktkoopman’ moest rondbellen.) ………..geeft wel aan dat de geloofwaardigheid van de regeringen tot een absoluut dieptepunt is gezonken……het nieuwe normaal, achterdocht en wantrouwen.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Enigszins teleurgesteld lees ik dit allemaal… artsen die als een marktkoopman rond gaan bellen…. dat zijn dus echte Mengeles, ze weten drommels goed wat voor shit ze inspuiten. Weet je wat ik zo’n arts toewens.. dat iemand de spuit afpakt en regelrecht in zijn donder steekt en leegdrukt…kijken hoe die dan reageert, want reken maar dat zij het zelf niet nemen.
   Ze zijn te stom om in te zien, dat als wij allemaal kassie wijlen zijn, zij dan aan de beurt komen want dan zijn ze niet meer nodig… net als de Politie, Politici, Hoernalisten, Hoeristen, alle Miljonairs en ook een flink zootje Biljonairs en het leger… En als ze iedereen gehad hebben, beginnen ze onderling want deze mensen zijn ziek en vertrouwen hun eigen spiegelbeeld niet eens.
   Jullie komen allemaal aan de beurt, want het OpperGajes heeft drones,clones & robots , niemand is dus nodig!!!
   En als het ooit zover komt…. weet dan dat de rest en ik, van de grote lading vermoorde onschuldigen…. grijnzen in ons graf… Want we gunnen jullie het “SAMEN”… big-time !!!!

   Like

   • karton zegt:

    @ LUCIA op 14-4-2021 m 10.40 u.
    Ik ben het doorgaans altijd met u eens, maar u beschrijft nu wél een héél trieste toekomst voor ons allen. Is uw aanbeveling naar ons : “Zet een helm op, ga in uw kelder zitten en wacht tot de storm over is gewaaid” ?
    Wat er ook zal gaan gebeuren @ LUCIA , het OpperGajes maakt mij niet kapot , in ieder geval niet dan nadat ik iemand van het OpperGajes naar de “overkant” heb geholpen.
    Ik weet zeker dat ik niet de enige ben met die gedachte ; vóórdat een échte Nederlander gaat “optreden” moet er heel veel zijn gebeurd , dat punt zal worden bereikt en dan ? Ja dan “zijn de rapen gaar” ! Ik verwacht niet dat alle NL’ers zich zonder verzet naar de slachtbank zullen laten leiden.
    Niet te somber @LUCIA, deze week eindigt zonnig, zegt ’t KNMI en die is nét zo betrouwbaar als Rutte !!!

    Like

 8. Ben zegt:

  Wie heeft er nog vertrouwen in Pinokkio en zijn handlangers.

  Geliked door 2 people

 9. Jan zegt:

  HCQ not allowed because it has terrible side effects to big pharma
  Video

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  Gewoon HGC, maar hieraan verdienen de farmaceuten niet, dus gewoon zeggen dat het rotzooi is, zoals kwakzalver de Jonge
  Video
  https://3speak.tv/watch?v=vladtepesblog/ucsyzxyo&jwsource=cl

  Video
  https://3speak.tv/watch?v=vladtepesblog/fahslkff&jwsource=cl

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Dit is nazi Duitsland, herstel, Canada. 200 zwaar bewapende pliesies tegen kerkgangers

  Like

 12. Henk der Niederlánder zegt:

  Even een update wat betreft deze geweldige vaccins die de wereld gaan redden.

  Duits medicijnagentschap houdt informatie achter over ernstige bijwerkingen na coronavaccinatie

  Duitsland stopte net als Nederland met het prikken van mensen jonger dan 60 met het AstraZeneca-vaccin na meldingen over bloedstolsels. Het blijkt dat ook mensen die andere vaccins hebben gekregen, worden getroffen. Dit wordt in Duitsland echter niet vermeld in het nieuwste rapport van het Paul Ehrlich-Instituut (PEI), de Duitse geneesmiddelenautoriteit. Het instituut wil hierover helemaal geen informatie verstrekken, schrijft RT…

  Wat hierop neer komt spuit ze kapot als de kassa maar blijft rinkelen

  https://www.ninefornews.nl/duits-medicijnagentschap-houdt-informatie-achter-over-ernstige-bijwerkingen-na-coronavaccinatie/

  Like

 13. Geronimo zegt:

  Luister je naar de mainstreammedia, dan is het allemaal rozengeur en maneschijn wat de vaccins betreft. Volg je de alternatieve berichtgeving, dan wordt het beeld al heel wat minder rooskleurig, niet alleen ingevolge bepaalde individuele meningen op sites, maar vooral omdat er daar verwezen wordt naar naakte feiten, die je dan zelf kan inschatten en beoordelen.

  Een paar dagen geleden heb ik mijn persoonlijke uitnodiging vanwege de overheid tot vaccinatie geweigerd. Die weigering heb ik wel doordacht gedaan. Ondermeer twee punten zijn daarbij voor mij van doorslaggevend belang geweest. Eerst en vooral de gelezen info dat het kunstmatige mRNA van het vaccin in vetbolletjes moet worden verpakt om je cellen te kunnen binnendringen, dus als het ware onherkenbaar moet worden gemaakt voor je immuunsysteem, omdat dit anders dit lichaamsvreemde mRNA meteen aanvalt en uitschakelt, wat het bewijs vormt, voor zover nog nodig, dat je eigen afweer wel degelijk in staat is om eender welke indringer uit te schakelen, zonder dat het daarvoor moet gehackt worden door een lichaamsvreemd mRNA, die het hele zaakje gaat overnemen en controleren, met alle mogelijke nefaste gevolgen van dien.

  Ten tweede een gesprek dat ik zowat een maand geleden had met een vrouw, werkzaam in een of ander ziekenhuis, die me vertelde dat ze moreel verplicht was geweest daar om zich te laten vaccineren. Ze vond dat dit er ver over was. Ze vertelde me dat ze na de vaccinatie dagenlang ontzettend moe geweest was, haar collega’s waren er nog erger aan toe geweest, en dat ze nog altijd last had van een frequente zintuiglijke storing in die zin dat ze dagenlang een niet bestaande brandgeur waarnam.

  Voeg daar nog bij dat ik ooit zelf een heel zware anafylactische reactie heb gehad op medicatie, waarbij ik bijna het hoekje om was, en de rekening was vlug gemaakt. Voor mij geen deelname aan een wereldwijd experiment op mensen voor een virus dat in de meeste gevallen geen dodelijke slachtoffers maakt, niet erger dan de griep, en die dan bovendien ook nog eens met goed gevolg kan behandeld worden met heel eenvoudige middelen, die dan eigenaardig genoeg door de vaccinatie-pushers weggezet worden als niet werkend, tot zelfs verboden worden. Dit stinkt, en je moet al heel dwaas zijn om de redenen hiervoor niet in te zien.
  Ook mijn vrouw heeft hetzelfde besluit genomen. Gelukkig maar.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s