Duits Bureau voor de Statistiek moet toegeven: Sterftecijfer in maart 11% lager dan in voorgaande jaren!

(Vertaling: E.J. Bron)

Het “dodelijkste virus aller tijden” zorgt al maandenlang voor een verbazingwekkend fenomeen in Duitsland en in andere Europese landen: de officiële sterftecijfers liggen bijna constant onder die van de afgelopen jaren, waarover we hier al berichtten. Dit feit wordt weliswaar hardnekkig ontkend of gewoon niet genoemd in de mainstream media, maar op een bepaald moment kan men hetgeen duidelijk is dan toch niet meer verzwijgen.

Sterftecijfers 11% (!) lager!

En zo zorgde het “gevaarlijke” virus er nu voor dat zelfs het Duitse Bureau voor de Statistiek met verbazingwekkende cijfers moet komen: in maart 2011 lag het aantal sterfgevallen in Duitsland volgens de nieuwste berekeningen 11% onder het gemiddelde van de voorgaande jaren (2017-2020).

In het hele eerste kwartaal van 2021 daalden de sterftecijfers in totaal met 2%, en dat desondanks zogenaamde nog gevaarlijker virusmutaties uit alle hoeken van de wereld, van Zuid-Afrika tot Brazilië en Groot-Brittannië, die op dit moment moeten dienen voor een nog nooit eerder vertoonde beperking van de vrijheid.

Geen grap: schuld is zogenaamde de uitblijvende griep

Maar het zou geen staats(propaganda)autoriteit zijn wanneer men niet met een toepasselijk voorwendsel voor de dalende sterftecijfers zou komen: zo is namelijk de nauwelijks tot niet bestaande griepgolf van de afgelopen winter voor het lage sterftecijfer verantwoordelijk. De gebruikelijke griep werd namelijk in één klap en dankzij de coronamaatregelen uitgeroeid – die kreeg bijvoorbeeld niet gewoon de naam Covid-19…

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Duits Bureau voor de Statistiek moet toegeven: Sterftecijfer in maart 11% lager dan in voorgaande jaren!

 1. karton zegt:

  Zijn Duitse statistieken wel te vertrouwen ?

  Like

 2. Henk der Niederlánder zegt:

  In deze kun je geen enkele statistiek vertrouwen want als Ik dan in het vorige artikel lees dat men in Israel een permanente lockdown overweegt terwijl het dodental lager ligt hoef je mij niet veel meer uit te leggen.

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Het is heel simpel er is al eerder in de geschiedenis, een keer in Amerika en een andere keer.. waar weet ik niet meer, voorgekomen dat tijdens een staking in de ziekenhuizen het dodental afnam i.p.v. toenam.
  De verklaring is…. dat medisch handelen, de 3e doodsoorzaak is na kanker en hart en vaatziekten aldus zeer uitgebreid onderzoek enkele jaren geleden gedaan door British Medical Journal.
  Dus niet doktoren beter dan teveel doktoren.. probeer ik al langer uit te leggen aan 2 hypochonders.

  Geliked door 1 persoon

 4. ronjaspers zegt:

  De corona hoax = de jaarlijkse griep.

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s