Duitse advocate doet zeer dringende oproep: “Word eens wakker uit je coronacoma!”

(Door: “9ForNews”)

Op zondag 11 april deed Beate Bahner (foto), advocate en lid van de Anwälte für Aufklärung, een dringende oproep aan het Duitse volk. Haar boodschap had betrekking op het wetsvoorstel waarmee het Duitse kabinet zelf een lockdown kan afkondigen.

Als het aantal coronabesmettingen ergens drie dragen in een week tijd boven de 100 per 100.000 inwoners komt, dan wordt aan de ‘federale noodrem’ getrokken. Er komt in de stad of regio een avondklok tussen 21.00 uur en 05.00 uur, niet-essentiële winkels gaan dicht en mensen mogen thuis maximaal één bezoeker ontvangen. Bij 200 besmettingen sluiten ook de scholen.

Mensen die de maatregelen overtreden, riskeren een boete tot € 25.000,- of een gevangenisstraf tot vijf jaar. “Hallo Duitsland, is dit werkelijk jullie rechtsstaat?” De advocate sprak van ‘willekeur en machtsmisbruik’.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op Duitse advocate doet zeer dringende oproep: “Word eens wakker uit je coronacoma!”

 1. Andre zegt:

  Bron heeft deze dame eerder geplaatst, denk een jaartje terug? Zo zie je maar weer dat echte mensen bestaan. Hup Bron en hup Beate. Merkel gaat de rekening krijgen en alle rotte ratten die er achter zitten voor 100%.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Duitsers zijn echte masochisten. Wolt Ihr den totalen Krieg schreeuwde Goebels. Wat schreeuwden ze allemaal? Juist. Krieg Krieg Krieg Sieg Heil Sieg Heil. Op dit moment ga ik niet meer naar Duitsland. Bovendien moet nu aan de grens getest worden. Al die “vluchtelingen” konden jarenlang zo doorlopen maar om te testen moet je nu langs de Grenz Komandantur. Het is verbijsterend als je daar over straat loopt. Kinderen met mondmaskers, jongeren met mondmaskers, volwassenen met mondmaskers, oude van dagen met mondmaskers, rolstoelers met mondmaskers, straatwerkers met mondmaskers, automobilisten met mondmaskers. Het houdt niet op. Loop ik daar als Holländer zonder mondmasker met een gevoel alsof ik in mijn blote reet loop. In het half uur dat ik over straat liep hoorde ik een stuk of vijf keer, Sie haben Ihre Maske nicht auf.

  Geliked door 1 persoon

  • droevige mof zegt:

   In Oost-Duitsland zijn de mensen niet zo machtsconform als in het Westen. De meeste weerstand tegen het Merkel-systeem komt ook daar vandaan, omdat de mensen daar een gevoel hebben voor communistische heersers.
   Ik woon hier in Keulen en kan alleen maar bevestigen wat u schrijft. Het is klote hier. De linkse mafkezen moeten door het diepe dal gaan. Zo is het nu eenmaal.

   Like

 3. scherpschutter1943 zegt:

  verdammte schweinhunden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s