“Filantroop” . . .

Het is net zo gemakkelijk om een wetenschapper te kopen als een politicus…

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Sven Groter_3“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Filantroop” . . .

 1. Hovawart zegt:

  Al die ellende vanwege een experiment om de bereidwilligheid te toetsen voor een klimaatakkoord.
  Dat deze goochelsmurf met zijn toxische fundering goed garen spint en z’n vermogen exponentieel groeit dat hij zelfs continenten en economieën schijnt te bezitten, dat schijnt niemand te verontrusten……of dat hij zich sterk maakt om mensen te kunnen verplichten, zelfs zo ver dat NGO’s, overheden, media en internet daarin meegaan…..geld, macht, corruptie……en als dat geen resultaten/winsten meer sorteert dan volgt er een (biologische) oorlog, want wat als het virus een biologisch wapen is? dat het geen wapens maar dodelijke (computer)(griep)virussen zullen zijn die de volgende oorlog bepalen. Dat men gesofisticeerde mogelijkheden ontwikkeld om massa-uitroeiingen mogelijk te maken en ernstige economische schade toe te brengen, daar zinspelen nog weinig mensen mee, maar een quote van Bill zelf “We hebben al altijd geweten dat de potentie van een natuurlijke of een bewust gecreëerde pandemie, gezondheidssystemen en economieën kan ontwrichten en miljoenen doden kan veroorzaken”, sprak hij, en op een nevenevenement van het Wereld Economisch Forum (WEF) in 2017 in Davos: “Het is verbazingwekkend hoe weinig we daarop voorbereid zijn”….nuff said.

  Geliked door 3 people

 2. Bas zegt:

  Ondertussen

  Geliked door 1 persoon

 3. Ben zegt:

  Amerikaanse crimineel

  Like

 4. LUCIA zegt:

  Indiaans gezegde;Voor mij nog altijd het allermooiste volk ooit geschapen, die volledig in harmonie leefde met de natuur;

  “When the Last Tree Is Cut Down, the Last Fish Eaten, and the Last Stream Poisoned, You Will Realize That You Cannot Eat Money”
  Pas wanneer de laatste boom is gekapt, de laatste vis is gegeten en de laatste kreek/rivier/zee vergiftigd is, zullen we beseffen dat je geld niet kunt eten.

  En voor de muziekliefhebbers; https://www.jango.com/music/The+O+Jays?utm_campaign=stlyrics.com&utm_medium=referral&utm_source=stlyrics

  Like

 5. Ravian zegt:

  Ik mis “or a judge” nog

  Like

 6. Republikein zegt:

  Leuk stukje over het klimaat en deze filantroop.

  Het klimaat warmt op! Nee, het klimaat koelt af! We zullen allemaal sterven! Het antwoord
  is…allemaal waar. De mensen moeten gewoon kalmeren en begrijpen dat het klimaat het klimaat zal zijn, en dat is alles.

  De zon is een zeer stabiele oscillator zegt Prof. Valentina Zharkova, van de Northumbria University. Ik heb haar werk met grote belangstelling gevolgd sinds ik haar presentatie zag op het Global Warming Policy Forum in 2018. Ze voorspelde vol vertrouwen een Modern Grand Solar Minimum (GSM) dat loopt van 2020 tot en met 2053, ongeveer half zo lang als het vorige Maunder Minimum maar net zo intens. Controversieel in het begin, nu hebben zelfs Amerikaanse agentschappen de wetenschap overgenomen en spreken van de huidige moderne GSM.

  Het is ingewikkelde wetenschap. Eenvoudig gezegd vroeg de EU in 2003 aan Dr. Zharkova en haar team om een catalogus van zonneactiviteit op te stellen. Zodra de gegevens waren verzameld, onderzochten zij wat zij ervan konden leren. Voortbouwend op eerder onderzoek en met gebruikmaking van contemporaine werken ontwikkelden zij een formule die zonnevlekactiviteit uit het verleden nauwkeurig identificeerde en kon worden gebruikt om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen.

  We weten van de 11-jarige zonnecycli. Ze beginnen op het minimumpunt van zonneactiviteit, bouwen zich in vijf of zes jaar op tot maximale activiteit, en nemen dan weer af tot een minimum. Zonnecyclus 25 begon in december 2019.

  Grote zonneminima, waarbij de maximale zonneactiviteit gedurende meerdere cycli dramatisch afneemt, komen om de 350 tot 400 jaar voor. Astrofysici moeten wel in de wolken zijn als ze er een meemaken.

  Superzonnewarmtecycli duren ongeveer 2000 jaar, waarbij de eerste duizend jaar een opwarming van het aardse klimaat met zich meebrengen en de tweede duizend jaar een afkoeling. We zitten nu ongeveer 400 jaar in de opwarmende fase van een van deze cycli, die begon rond de tijd van het Maunder Minimum. De stijging van de aardse temperatuur is stabiel gebleven op ongeveer 0,5 graad Celsius om de honderd jaar en zou dat moeten blijven doen tot ongeveer het jaar 2600.

  Vandaag zitten we dus in de stijgende fase van een zonnecyclus (lichte opwarming) aan het begin van een GSM (intense afkoeling) in de opwarmende fase van een supergrote zonnecyclus (aanhoudende opwarming). Allemaal opgewekt door de zon, niet door mensen. Dat zijn wij, tegelijkertijd opwarmend en afkoelend.

  Tijdens een GSM, als het aantal zonnevlekken afneemt, krimpt het magnetisch veld van de zon bijna tot het oppervlak van de zon. Normaal fungeert het als een schild tegen kosmische straling en deeltjes voor het hele zonnestelsel. Zonder de bescherming van het magnetisch veld van de zon worden we gebombardeerd door kosmische materie.

  Deze materie botst op luchtmoleculen in de atmosfeer, waarbij ionen ontstaan die de omzetting van aërosolen in condensatiekernen versnellen. Dit verhoogt de vorming van lage wolken gemaakt van waterdamp aanwezig in de lucht. Deze houden de zon tegen, waardoor de temperatuur van de aarde afkoelt.

  De laatste paar jaar is de zonnevlekactiviteit opmerkelijk laag geweest. Dienovereenkomstig hebben we op het noordelijk halfrond meer late lente- en vroege herfstregens gezien. Graanoogsten hebben daaronder te lijden gehad.

  Naarmate we het lagere maximum van zonnecyclus 25 naderen, worden de dingen misschien “normaler”. Wanneer we echter de diepste periode ingaan – het minimum tussen cyclus 25 en 26, en beginnen te stijgen naar zonnecyclus 26 – zal het wolkendek vrij dicht worden, en ons klimaat vrij koel. De donkere, koude jaren van 2028 tot 2032, die misschien nog enkele jaren zullen aanhouden, komen eraan.

  Toevallig lijkt er een correlatie te bestaan tussen significante zonneminima en verhoogde vulkanische activiteit. Gewelddadige uitbarstingen brengen kubieke kilometers materiaal in de atmosfeer. Kuwei (Sporer Minimum) en Tambora (Dalton Minimum) hadden verduisterende, ijzingwekkende wereldwijde gevolgen doordat hun deeltjes de zon tegenhielden en de wolkenvorming versterkten. Er waren 90 uitbarstingen in één jaar van het Maunder Minimum.

  Voorspeld wordt dat deze donkerdere koudere jaren zullen leiden tot onderbroken vegetatie, mislukte oogsten, een beperkte doeltreffendheid van zonne-energie en een grotere vraag naar elektriciteit voor verlichting, verwarming en teelt.

  Wat doen onze betweters hieraan? Bill Gates werkt samen met Harvard om de aarde af te koelen net voordat het op natuurlijke wijze donkerder en koeler wordt. Interessant is dat hij een voorstander is van het verhogen van de vraag naar elektriciteit voor elektrische auto’s en labvlees.

  Michael Bloomberg heeft $500.000.000 toegezegd om al onze kolencentrales tegen 2030 te sluiten, net nu de vraag naar meer stroom naar verwachting een piek zal bereiken en zich jarenlang zal stabiliseren.

  En domme Joe, met zijn schare kortzichtige adviseurs, heeft het Keystone XL pijpleidingproject opgeschort, een klap voor zowel de Verenigde Staten als Canada. Toen “groene energie”-generatoren het lieten afweten tijdens een koudegolf in Texas, kwam hij met een plan om tegen 2035 over te schakelen op 100% “koolstofvrije” energie. Het Institute for Energy heeft daar veel over te zeggen. Laat staan de buitensporige hoeveelheid koolstof die nodig zou zijn om ons daar te krijgen en te houden; alleen al de kosten van zijn plannen zullen ons generaties lang bedelen.

  En voor die nietige mens-verheerlijkende wetenschap-ontkennende domme klimaat SJWs die er zijn, heb ik dit te zeggen: Doe normaal. Reken maar uit.

  De zon is 865.000 mijl in doorsnee met een oppervlaktetemperatuur van 10.000 graden Fahrenheit. De kerntemperatuur van de zon is 27.000.000 F. De aarde heeft een diameter van 7.900 mijl en een kerntemperatuur van ongeveer 10.000 F., hetzelfde als het oppervlak van de zon. De atmosfeer van de aarde is 300 mijl dik en de oceanen zijn gemiddeld 2,3 mijl diep. Er zijn 34,5 mensen per vierkante mijl van de oppervlakte van de aarde. Volwassenen zijn tussen de 5 en 6 voet hoog. De zon en de aarde regelen de temperatuur, wat iedereen ook zegt.

  Het huidige grote zonneminimum kan ons een halve graad terugzetten, maar in het jaar 2600 zullen we 2 tot 3 graden warmer zijn. Beter voor de plantengroei. Net als meer C02 in de atmosfeer (zie Brian C. Joondeph’s artikel). Daarna zullen we weer afkoelen en zo’n 5 graden Celsius dalen voor de volgende cyclus rond 3600 begint.

  Wat kunnen we doen? Op de trom blijven slaan natuurlijk. Het IPCC herziet zijn cijfers tot een minder alarmerend niveau elke keer als het in verlegenheid wordt gebracht door echte wetenschappers. Bid voor de ware gelovigen dat ze verlicht worden voordat ze te veel schade hebben aangericht en zichzelf voor niets hebben versleten. En voor die politici en hun trawanten die levenslange salarissen verwachten van waardeloze investeringen: gooi de schavuiten eruit. Al dat geld voor “infrastructuur” zou beter gebruikt kunnen worden om de schade te beperken die we wel kunnen voorzien, maar niet kunnen voorkomen.

  En voor onszelf, we kunnen allemaal beginnen met een voorbereidings levensstijl. Michael Devon gaf in een recent AT artikel enkele basissuggesties. Er is ook een overvloed aan goede raad te vinden op het internet.

  We hebben het afgelopen jaar een voorproefje gehad van tekorten, als gevolg van een combinatie van vele factoren tegelijk. Er komen waarschijnlijk voedseltekorten onze kant op. Het is verstandig om een voorraad aan te leggen om de moeilijkste donkere, koude tijden door te komen. Misschien is dit ons Genesis 41 moment, en hebben we zeven vette jaren om ons voor te bereiden. Op het laatste moment, zal het gewoon te laat zijn. Zullen wij als natie nu ook goederen opzij zetten om later onze armere internationale vrienden te steunen? Ik zou het hopen.
  Sorry voor de fouten, universiteiten!

  Gelezen op:https://nworeport.me/2021/04/14/dark-cold-years-are-coming-so-youd-better-get-ready/

  Geliked door 1 persoon

 7. LUCIA zegt:

  Dankjewel Republikein voor dit hele heldere verhaal, ook nog vertaald ..klasse!!
  Stom dat men hier eigenlijk qua energiesoort en daaraan gekoppeld verbruik, niet op anticipeert. Nu geld steken in zonne-energie is dus ontzettend dom, zeg ik al jaren tegen een kennis….kun je beter op een andere energievorm inzetten, is alleen dan nog bij de equator zinvol.
  Iedere ijstijd wordt vooraf gegaan door een opwarmingsperiode, hetgeen door idioten wordt aangegrepen als zijnde een soort eindstation van opwarming in feite dus alleen maar een tussenstation. Ook landbouw zou je binnenshuis moeten situeren, bij een GSM( grand solar minimum) en ieder huis zou een paar vierkante meter moeten reserveren voor aquaponics.. dat is een aquarium in bakken op de grond en planten in lagen in bakken daarboven, principe je voedt de vissen met wat voer en die poepen water met poep (mest) gaat naar planten( via pompsysteem) komt gereinigd door de planten terug naar de vissen, je hebt wel licht en warmte nodig, bovendien het tweaken van het systeem tot optimum moet je effe in je vingers krijgen.
  Heeft veel voordelen, betere oogst, meerdere oogsten per jaar, behoeft geen pesticiden en kunstmestgebruik. Je hebt wel goede kwaliteit water nodig dus gefilterd zonder al teveel shit er in en zeker ook geen chloor. Uiteraard zijn niet alle gewassen hiermee te kweken dus geen graan en grote bomen kun je ook schudden. Bovendien heb ik ooit eens iets gelezen wat ik erg interessant vond zeker afgezet tegen allerlei hongersnood situaties in de wereld . China heeft geëxperimenteerd met zaden bestraald in deepspace en de planten en vruchten daarvan gaven zeer grote opbrengsten, door straling in de ruimte zouden de zaden gemuteerd zijn,

  https://www.spacesafetymagazine.com/space-hazards/radiation/chinese-space-radiation-mutate-food-crops/
  Al dit soort zaken zou je eigenlijk op school moeten leren, evenals hoe je voedsel kunt inmaken, drogen en fermenteren, geef ook meteen kooklessen, gewoon in de 3e klas mee beginnen dit zijn zaken van levensbelang, haal al die overbodige vakken weg en ga dit onderwijzen en ook lessen in goede voeding , vitamines etc hoe je gezond blijft.
  Het moet afgelopen zijn met generaties 13 jarigen die zich, sexe-afhankelijk kleden en gedragen als hetzij slettebakken enerzijds of die met kapmessen rondlopen en zich gedragen als pimps, anderzijds.
  We moeten echt een dikke punt zetten achter slaafs koop en stom decadent gedrag, het brengt ons alleen maar naar onze ondergang, als we zelf kiezen voor een gezondere bovenkamer en levensstijl, dan zullen we niet meer zo vatbaar zijn voor manipulaties van enge mensen, want die zullen er altijd wel zijn, we moeten ze gewoon net als virussen en bacteriën van hun voedingsbodem beroven.

  Like

  • Republikein zegt:

   Ook dank, het is helder.
   Lang-kort, het begint op het basis, uitzonderingen zijn er altijd.
   En zo eenvoudig, een slim kind dom maken zou kunnen, andersom niet.
   Heb het meermaals ondervonden.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s