Groot-Brittannië voorspelt derde coronagolf: de gevaccineerde mensen zullen de belangrijkste slachtoffers zijn!

(Vertaling: E.J. Bron)

In officiële documenten, die door een Britse regeringsautoriteit gepubliceerd werden, voorspellen modellen voor de “derde golf” van Covid-19 dat ziekenhuisopnames en sterfgevallen “gedomineerd” worden door mensen die al gevaccineerd werden.

Op 31 maart publiceerde het Britse Scientific Panel on Pandemic Modelling (SPI-MO) het nieuwste onderzoek met modelvoorspellingen over de gevolgen die een stapsgewijze versoepeling van de lockdown beperkingen zou hebben op de uitbreiding van besmettingen, daaropvolgende ziekenhuisopnames en sterfgevallen. De data zijn afkomstig uit prognoses van de University of Warwick, het Imperial College London en de London School of Hygiene and Tropical Medicine.

En hier is sprake van een grote verrassing in vergelijking met de officiële discussie: de verschillende instellingen voorspellen de gevolgen van een “derde golf” van het virus voor het gezondheidswezen van het land en voor de bevolking, waarbij al gevaccineerde personen de belangrijkste slachtoffers blijken te zijn!

“De toename van het aantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen wordt door diegenen gedomineerd die twee doses van het vaccin gekregen hebben, wat ongeveer 60% respectievelijk 70% van de golf uitmaakt.”

Een alinea daarna bevestigde dit resultaat: hier wordt nogmaals vastgesteld dat in de te verwachten derde golf “de meeste sterfgevallen en ziekenhuisopnames… onder diegenen zullen plaatsvinden die twee doses van het vaccin gekregen hebben.”

In een brief aan het British Medical Journal (BMJ) waarschuwde een in Londen gevestigde arts voor een “unieke” omvang aan ziektes onder de werknemers in het gezondheidswezen na de injectie.

Behalve de aanwijzing naar het hoge aantal ziek geworden medewerkers heeft Dr. K. Polyakova genoemd dat zich enkele “neurologische symptomen ontwikkelen, die een grote invloed hebben op de functie van de gezondheidsdiensten. Zelfs jonge en gezonde mensen vallen dagenlang uit, velen wekenlang en velen moeten medisch behandeld worden. Er werden hele teams geëlimineerd wanneer ze gezamenlijk naar de vaccinatie gegaan zijn.”

(Bron: MPI)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op Groot-Brittannië voorspelt derde coronagolf: de gevaccineerde mensen zullen de belangrijkste slachtoffers zijn!

 1. Henk der Niederlánder zegt:

  Duidelijk een voorzet voor een nieuw vaccin zodat er nog meer geld gegenereerd kan worden.

  Geliked door 4 people

  • ronjaspers zegt:

   Henk.Het draait bij de big pharma maffia al decennialang om geld en niet om gezondheid.Met hun rotzooi die ze verkopen maken en houden ze mensen ziek,aan gezonde mensen kunnen ze niets verdienen.Wat veel ernstiger is dat die corona vaccinazi,s dodelijk zijn.

   Geliked door 2 people

   • Henk der Niederlánder zegt:

    Dat bedoel Ik er ook mee Ron het draait allemaal om de moneten en verder helemaal niks.
    Trouwens interessant artikel van Elise Nijmegen vandaag over Gommers en zijn lijntje naar Bill Gates.
    Ook die zak zit alleen maar aan poen te denken, maar wordt wel wekelijks bij de media uitgenodigd om de nodige angstporno uit te braken.

    Geliked door 2 people

 2. karton zegt:

  Ik laat de golven over mij komen !
  De hele wereld is gek geworden, volkomen gek !!!
  Hoor zojuist de min. van Onderwijs nog zeggen dat kinderen niet meer goed kunnen lezen en schrijven en ’t wordt nog steeds slechter ook nog ! Iets oudere jongelui kunnen bijna niet meer verder leven want ze kunnen niet meer feesten , ze kunnen geen wereldreis meer maken…….waar moet het heen , vraag ik u ! En tussen dát soort jongelui zitten ook nog eens de toekomstige leiders , leiders van een land of multi-national , leiders van universiteiten enz. enz.
  We zijn met z’n allen “ten dode opgeschreven” als je de jongelui zou geloven !
  Laat ze gvd leren lezen en schrijven of ga studeren , gehandicapten helpen , auto’s wassen , honden trimmen , ga gvd de rommel in de parken opruimen die jullie zëlf hebben achtergelaten, stelletje luizenbossen , ga jezelf verdienstelijk maken !!!!! Ik word doodziek van al die klagende jongeren die helemaal niks te klagen hebben; vergelijk hen met de jongelui uit de jaren ’40-’45 , toen was er geen tv , radio of brommert , je kon niet gamen, je kon nog niet eens Monopoly spelen !
  Het enige spelletje dat men kon spelen was “Hoedje Wip” !!!
  Met álle gevolgen van dien als je werd gesnapt.

  Geliked door 5 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Het verbeteren van onjuiste spelling, interpunctie en grammatica zou als “elitair” kunnen worden beschouwd, zo stipuleert de universiteit van Hull in Noord-Engeland. Aan docenten wordt gevraagd om voortaan spelfouten en grammaticale blunders over het hoofd te zien als onderdeel van een ‘inclusief beoordelingsbeleid’ dat erop gericht is om de leerplannen te ‘dekoloniseren’. Dat meldt The Telegraph.”

   Dit zal met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de lees- en schrijfvaardigheden enorm verbeteren. Anders zou zo’n universiteit het niet vragen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 2 people

 3. Cathja zegt:

  Wat een ‘zegen’, die vaccinaties!

  Hoe kun je mensen ‘beschermen’ tegen (een stevige) griep (want dat is het waar we mee te maken hebben) door ze allerlei rotzooi (vergif!) in te spuiten en dan piepen dat het toch wel heel erg mis aan het gaan is?
  Men moet ogenblikkelijk het prikken stoppen met welk merk ‘vaccin’ ook, voordat het nog veel meer mensenlevens gaat kosten!

  Ook in Nederland wordt het tijd dat ze hun ondoordachte prikacties stop zetten, en ruiterlijk toegeven dat men bezig is met een experiment op mensen. Dat is verboden, en we zien nu al wat er zich wereldwijd afspeelt.
  Stop ook met testen en laat de natuur zijn gang gaan. Hoe meer men test, hoe hoger de aantallen positieven, wat weer tot gevolg heeft dat men zeer bezorgd is en alles lam legt.

  Het OMT kan stoppen met bemoeizucht, Van Dissel, Ab Osterhaus, Gommers, e.a. kunnen stoppen met het gebazel over pieken en besmettingen.
  Wij zijn er wel klaar mee.

  Geliked door 6 people

  • ronjaspers zegt:

   Cathja.Heb ik hier al vaker verteld wat het masterplan is van de satanische globalistische elite.Ze willen een communistische NWO hiervoor moet eerst 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden.Daar zijn ze nu mee bezig met die dodelijke corona vaccinazi,s eventueel i.c.m. oorlog.

   Geliked door 3 people

  • Leo 1 zegt:

   Die ( ongevaccineerde ) mannen stoppen niet met hun gebazel, ze zijn er voor betaald ( omgekocht) om de corona leugen zolang mogelijk te rekken.

   Dat er door het door hun verkregen bloedgeld duizenden mensen op een verschrikkelijke manier gaan sterven, dat interesseert hen GEEN REET !

   De Derde golf ? zal gaan plaatsvinden tussen eind augustus 2021 – eind januari 2022.

   Er zullen deze komende herfst wellicht net zoveel (voorheen gezonde mensen ) dood
   neer vallen als er blaadjes uit de bomen komen.

   Geliked door 4 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Ik ben er ook klaar mee. 😛

   En dan ben je die Ernst Kuipers oftewel “De dood van Pierlala” vergeten te noemen.
   Die engerd geilt op cijfers. Bijna elke avond zit ie in zo’n talkshow de boel voor de gek te houden. Dan gaat ie weer uitleggen waarom z’n voorspellingen niet zijn uitgekomen.
   Zitten daar temet op mekaars lip zonder bescherming en niemand wordt ziek.
   Rara hoe kan dat??
   Op de radio hoor je bijna niet anders dan: “Heb je een loopneus? Moet je wat vaker niezen of hoesten dan normaal? Of wat vaker een scheet laten?”
   “Laat je testen en blijf thuis en vraag familie of de buren om de boodschappen voor je te doen en blijf thuis totdat je de uitslag hebt.”

   Lekkere manier om extra vrij te krijgen.

   Hoe meer geregistreerde besmettingen (waarbij ongetwijfeld een hoog percentage niet zal kloppen) hoe meer de overheid ons kan afknijpen.

   Waanzin is het!!

   Geliked door 4 people

   • Cathja zegt:

    @I.K. Bennurklaarmee op 14 april om 23:41

    Nog een paar maandjes geduld, en heel Nederland is een GEKKENHUIS. Alles wat voorheen niet mogelijk leek, wordt werkelijkheid. We zullen nog voor veel gekkere dingen komen te staan, die alleen maar bedacht kunnen worden door figuren die zelf totaal de weg kwijt zijn.

    Nederland moet MASSAAL de kop in de wind gooien, en het oude leven weer oppakken.
    Een overheid die zelf in een inrichting thuis hoort kan geen land regeren. Trouwens, we hebben nog niet eens een regering. Dus Rutte en anderen hebben geen recht om ons iets op te leggen.

    Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ I.K.Bennurklaarmee op 14-4-2021 om 23.41 u.
    Ik kan u geheel geruststellen : een zg. loopneus loop (haha) je alleen maar op bij een “lopend buffet” !
    De gasten die er steeds naar vragen zijn stapelgek !
    Wij hebben er in huis de gewoonte van gemaakt om dat hele gebeuren met een korrel zout te nemen. Als m’n echtgenote iets van boven wil hebben vraagt ze mij : “Loopneus jij ff naar boven ?” Als ik dan geen zin heb zeg ik haar : “Loopneus lekker ff zelf !” Vanmiddag een atletiek-wedstrijd op tv gezien met de 60 mtr. horden-loopneus.
    En zo loopneuzen wij de hele dag achter elkaar aan, geeft rust en vrolijkheid.

    Geliked door 3 people

  • LUCIA zegt:

   Cathja, hoeveel aandelen denk je, hebben deze menselijke aasgieren verzameld aan onze ellende en denk je… machtsdronken en geldgeil dat ze zijn, dat ze ons vrij zullen laten.
   Neen, Cathja, niet zonder een opstand onder de gevangenen en dan bedoel ik niet 120 zingende mensen op een plein, waar de wappie-hakselaar-eenheden los op worden gelaten samen met straatschoffies vergoeielijkend Romeo’s genoemd( net als hoe pooiers nu loverboys genoemd worden)… Hoe slechter onze leiders, hoe mooier de namen van zaken, met de kwaliteit van stront onder je schoen.
   Als je zo achterlijk bent om je vrijwillig op te geven voor een medisch onverantwoord experiment … waar je ook nog geen schade kunt verhalen, indien deze optreedt want schade valt onder de “Familie HAAS-Clausule”… door sommigen ook weleens, de “Dader Ligt op het Kerkhof Clausule”, genoemd.

   Geliked door 3 people

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   @ karton :15 april 2021 om 16:32

   Ik denk dat de overheid een “loopneusje” met ons neemt; laat ze maar naar de maan loopneuzen!!

   By the way: nu je niet naar de sportschool kan, heb je al een loopneusband aangeschaft?
   Of ga je elke dag hardloopneuzen?
   Door al die rust en vrolijkheid loopneust het bij jullie verder dus wel op rolletjes?
   Vragen, vragen en nog eens vragen. Ik zal m’n loopneus niet verder in jullie zakken steken.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    @ I.K. Benetklaarmee op 15-4-2021 om 19.37 u. Inderdaad , alles loopneust hier op rolletjes, soms loopneust er wel eens iets in ‘t honderd , maat dat lossen we wel weer op , soms door een eind in ‘t bos te loopneuzen , maar meestal loopneust het niet zo’n vaart. Ik loopneus soms op snelheid om te oefenen voor de 7-heuvelen loopneus in Nijmegen , deze zomer , is dus een zomer-loopneus !

    Geliked door 1 persoon

 4. Andre zegt:

  We gaan alleen terug naar normaal als je bent gevaccineerd en dan wordt je ziek of ga je dood. Test je negatief dan moet je wel met een mondkapje lopen en het is zelfs zo ziek in D bij mij dat je in het centrum verplicht 24 uur een goedgekeurd mondkapje moet dragen. Het heeft niets met gezondheid te maken.

  Geliked door 1 persoon

 5. henk zegt:

  de hele covid19 vaccinatie heeft MAAR 1 DOEL en dat is bevolkingsreductie ! omdat de klimaatdoelen niet gehaald kunnen worden en de aarde overbevolkt is

  Geliked door 1 persoon

 6. koddebeier zegt:

  Nou maar hopen dat het OMT ook gevaccineerd is, dan komen we er eindelijk is van af !

  Like

 7. Bob zegt:

  Laat Uvaccineren voor de loterij dicovid-19 heet.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  De linkse media staat vol met tegenstrijdige berichten o.a. De Telegraaf vandaag https://www.telegraaf.nl/nieuws/585301503/flinke-daling-nieuwe-coronagevallen-ook-minder-coronapatienten-opgenomen-in-ziekenhuizen. Gisteren alarm dat we qua gezondheidszorg naar code zwart gaan en meer en meer reguliere zorg moeten gaan afschalen. Kortom misleiding vandaag positief bericht en tot aan de persconferentie alarm puur om de touwtjes strak te houden en MKB en horeca verder naar faillissement te helpen. Hoogste tijd dat algehele OMT af te schaffen en de samenleving in zijn geheel open te gooien en ons niets meer aantrekken wat de grootste criminele misdadigers tegen de menselijkheid ons nog wijs maken. Het is toch te absurd voor woorden dat een stel politici en een paar artsen en virologen die denken alle wetenschap in handen te hebben een heel land plat kunnen gooien en 17 miljoen mensen van hun vrijheid kunnen beroven. Tijd voor massaal verzet. Dat algehele gebazel over besmettingen en het zwabberbeleid dat ons verder naar de economische ondergang leidt en ons maatschappelijk en sociaal leven totaal in de ban heeft zijn ongeloofwaardig en niet meer onderbouwd. Het lijkt mij ook niet echt verstandig om nog langer dat gif aan te laten praten omdat het meer kapot maakt dan ons lief is.

  Geliked door 1 persoon

 9. M. zegt:

  Eerst kwam de spuit toen de ziekte waar ze dan ook weer de oplossing voor hebben in de vorm van een spuit.
  Dat de gevaccineerde gezonde mensen gaan besmetten is niet zo vreemd dat zien we ook op scholen dat gevaccineerde kinderen gezonde kinderen en ouders aansteken.
  Men had zich op de borst geklopt dat men binnen een jaar een vaccin heeft zogenaamd getest en veilig en wel maar nu wat mensen dood neer rollen of zich niet zo fijn voelt moet men nog even wat onderzoek doen??
  Dat hadden ze toch al gedaan of toch niet?

  Of je oog nou dicht komt te zitten of je begint te trillen alsof je kuru hebt van kannibalisme of dat je gewoon omrolt ligt uiteraard nooit aan de spuit die men nog even moet gaan onderzoeken vanwege de bijwerkingen.

  Geliked door 3 people

 10. Qvic zegt:

  Dat is juist de opzet van de regeringen, want iedere autochtone dode levert tientallen miljoenen euro’s op voor de desbetreffende staat. Die willen zoveel mogelijk nog al die geboorte trusten ten gelde maken voordat de grote reset van kracht wordt. Dit was eens een heel goed bewaard staatsgeheim, wat al eeuwen zo gehanteerd wordt. Dit is in 1666 heimelijk ingevoerd in Engeland en dat principe is over de gehele wereld uiteindelijk ingevoerd. Op deze manier kunnen landen hun oorlogen bekostigen e.d. Daarop drijft het gehele wereldhandel en de beurzen op. Dat is dan ook een reden van waarom het in het westen iedere vermoorde autochtoon door de immigranten eerder aangemoedigd wordt door de desbetreffende landen, dan dat er kei hard tegen op getreden wordt. Wij het autochtonen volk zijn miljarden waard. Zo wordt er met die dodelijke vaccins en de nieuwe groene deal van de EU, zij zitten nu al te kwijlen om al die miljarden te kunnen innen en alles van de bevolking te kunnen inpikken.

  Geliked door 3 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s