Israëlisch onderzoek: geen bescherming ondanks vaccinatie – dan helpt alleen de permanente lockdown!

(Vertaling: E.J. Bron)

Het is een zuivere voorzet voor de coronapolitiek wereldwijd: er komen steeds meer berichten volgens welke de huidige coronavaccins niet beschermen tegen de mutaties die zich sinds enkele weken snel verbreiden. Nadat al bekend werd dat AstraZeneca slechts beperkt effectief is tegen de “Zuid-Afrikaanse mutatie”, kan blijkbaar ook het vaccin van Pfizer/BioNTech niet betrouwbaar tegen de mutatie beschermen. Israëlische wetenschappers zouden er nu achter zijn gekomen dat daarmee gevaccineerde mensen bovenproportioneel vaak met de virusvariant B.1.351 besmet raken.

“De Zuid-Afrikaanse variant is in bepaalde omvang in staat om de beschermende werking van het vaccin te doorbreken”, verklaarde de medeauteur van het onderzoek, Adi Stern van de Universiteit Tel Aviv, tegenover het persbureau AFP.  

De onderzoekers hebben voor hun onderzoek de data van de grootste Israëlische ziektekostenverzekeringsmaatschappij Clalit van in totaal 400 met corona besmette personen beoordeeld – zowel van personen met een volledige als van personen met een gedeeltelijke vaccinbescherming. Bij mensen die al een tweede dosis van het vaccin hebben gekregen, was “een onevenredig groter aantal van de Zuid-Afrikaanse variant te zien dan bij de niet gevaccineerde groep”, aldus Stern.

Bij de 150 testpersonen die ondanks volledige vaccinatiebescherming toch besmet raakten, was het aandeel van de Zuid-Afrikaanse variant volgens de informatie acht maal groter dan bij de niet gevaccineerde testpersonen. “Dat betekent dat het Pfizer/BioNTech vaccin, hoewel het uiterst effectief is, waarschijnlijk niet dezelfde mate aan bescherming tegen de Zuid-Afrikaanse coronavirusvariant biedt”, verklaarden de onderzoekers.

Al in februari hadden twee onderzoeken over Pfizer/BioNTech en Moderna een geringere beschermende werking tegen de Zuid-Afrikaanse variant aangetoond. Veel politici zouden in deze informatie wel eens een voorzet voor steeds maar nieuwe lockdowns kunnen zien, terwijl er tegelijkertijd gewerkt wordt aan de vaccinatie van de bevolking.

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op Israëlisch onderzoek: geen bescherming ondanks vaccinatie – dan helpt alleen de permanente lockdown!

 1. Geronimo zegt:

  Ik wil even verwijzen naar een heel interessant artikel i.v.m. de huidige vaccin-rage dat ik gelezen heb op: https://www.frontnieuws.com/waarom-ik-het-vaccin-van-johnson-johnson-niet-neem-het-perspectief-van-een-wetenschapper/
  Duidelijke uitleg ter zake, ook voor leken genoeg verstaanbaar om te weten welk dubieus vlees in de vaccin-kuip zit.
  Wat ben ik opgelucht dat ik alvast dit smerig potentieel giftig spul geweigerd heb !

  Geliked door 2 people

 2. Bas zegt:

  Geliked door 1 persoon

 3. antiislamnu zegt:

  Gevaccineerd lockdown of niet iedereen krijgt een keer corona stop gewoon met deze onzin en laat de natuur zijn gangetje gaan het is geen killer virus wij zullen niet massaal dood gaan stop deze waanzin

  Geliked door 1 persoon

 4. Johan zegt:

  Alweer een reden om nu te kappen met vaccineren. Het is waanzin.
  De bevolking is maandenlang bang gemaakt en psychologisch murw gebeukt door de propaganda in de media.
  Eerst met sterftecijfers door corona, daarna, toen die terugliepen, met besmettingscijfers.
  Nu naar boven komt, dat zelfs vaccinaties dus niet helpen vanwege mutanten, rijst de vraag ; Wat nu ?

  De oplossing is en was heel eenvoudig. Mensen die corona-verschijnselen vertonen, kunnen met bestaande medicijnen doeltreffend behandeld worden.
  Daar hebben RIVM, OMT en de regering zich tot nu toe niet mee willen bezig houden.Sterker nog, ze hebben altijd ontkend dat het mogelijk was.
  Nu ook al het tweede vaccin opgeschort wordt (Het Janssen vaccin), wordt steeds duidelijker, dat het hele vaccinatie-gebeuren een groot fiasco is.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Wat ook niet helpt !!

  Like

 6. Harry Willemse zegt:

  Gewoon net als de mode trends, als je je nu gewoon iedere maand twee keer laat vaccineren met het allernieuwste vaccin. What could ever possibly go wrong?

  Geliked door 1 persoon

 7. Bob zegt:

  Laat U vaccineren voor een goed
  verminderde immuniteits systeem.
  Ik ben blij dat ik slecht horend ben
  en zonder bril niet kan lezen.
  Vertrouw Uw overheid wat zij vertellen
  is altijd de waarheid.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Volgens mij moet een mens na zoveel waarschuwingen toch echt levensmoe zijn of het niet meer zien zitten en van ellende naar de vaccinatiepunten rennen. Het is puur spelen met je gezondheid je kunt net zo goed zien al russisch roulette spelen laadt 1 kogel in de cylindern en je merkt heel kort of je geraakt bentt maar dan vertel je dat niet meer na. Kortom het risico van vaccin kun je beter niet nemen omdat niemand weet waar hij of zij wel gevoelig voor is en is puur spelen met het kostbaarste namelijk de gezondheid. .

  Geliked door 1 persoon

 9. Qvic zegt:

  Waarom zou je überhaupt een vaccin willen, die ook nog eens experimenteel is en geen enkele zekerheid aan jou geeft. Terwijl jij met je eigen immuunsysteem voor 99,99% de coronagriep van welke aard dan ook zal overleven. Met natuurlijke producten kun je jou eigen immuunsysteem prima in conditie houden, daarvoor behoef je helemaal niet op de farmaceuten te vertrouwen, die geld verdienen boven onze gezondheid hebben geplaatst.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s