Nieuw onderzoek toont aan: lockdowns hadden geen invloed op corona sterftecijfer

(Vertaling: E.J. Bron)

Politiek van opsluiting heeft het mis

In een nieuw onderzoek werd het verband tussen Covid-19-sterfgevallen en lockdowns onderzocht. Verschillende regio´s in de wereld werden doorgelicht wat betreft het effect van de blijf-thuis-politiek op de ontwikkeling van het aantal doden. De resultaten van het onderzoek konden NIET aantonen dat het sterftecijfer door deze politiek van opsluiting omlaag ging.

De wetenschappers gebruikten verschillende op internet toegankelijke data van Google, Our World in Data en officiële cijfers uit Brazilië voor hun analyse. Het aantal coronadoden werd vergeleken met het aantal mensen dat thuis moest blijven. Voor 87 uitgezochte regio´s in de wereld werden deze cijfers daarna twee aan twee met elkaar vergeleken. Het doel van het onderzoek was om erachter te komen of er een verband kan worden vastgesteld tussen lockdown en aantal doden.

Lockdowns hadden geen effect op aantal doden

De schrijvers van het nieuwe onderzoek stellen vast dat zij “er geen aanwijzing voor gevonden hebben dat het aantal sterfgevallen/miljoenen door het verblijf thuis gereduceerd werd”, en wijzen erop dat er meer onderzoek gedaan zou moeten worden om de coronapandemie beter te begrijpen. Ook andere factoren, zoals “regionale verschillen in de behandelingsmethodes” of simpelweg het “natuurlijke verloop van het virus”, zouden van invloed zijn op de pandemie.

Lockdown functioneert alleen in de koppen van de politici

Deze resultaten tonen eens temeer aan dat er tot nu toe wetenschappelijk geen positief effect van de harde maatregelen op het aantal doden is vast te stellen. Al in het begin van het jaar had een team rondom de wetenschapper John Ioannidis vastgesteld dat de restrictieve maatregelen van de regeringen wereldwijd gewen significante invloed op de verbreiding van het coronavirus hebben (zie hier). De lockdowns hebben vooral op kwetsbare groepen, zoals bewoners van verzorgingstehuizen, een negatieve invloed, wat aangetoond werd in een ander onderzoek in januari van dit jaar. De politiek van opsluiting schijnt uitsluitend te functioneren in de koppen van de haar opleggende en bevorderende spelers.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

5 reacties op Nieuw onderzoek toont aan: lockdowns hadden geen invloed op corona sterftecijfer

 1. koddebeier zegt:

  Tja, dat wisten we allang maar de Haagse dwaasjes zijn niet te stuiten.

  Geliked door 1 persoon

 2. M. zegt:

  Maar wel invloed op de sterftecijfers van het MKB.
  Vandaar dat men niet werkende lock down blijft opleggen.
  Omdat men blijkbaar graag het MKB kapot wil maken.

  Geliked door 2 people

 3. ronjaspers zegt:

  Die lockdowns zijn bedoeld om ons af te richten en te conditioneren voor de toekomstige NWO slavernij.

  Geliked door 1 persoon

 4. LUCIA zegt:

  Lockdowns om MKB kapot te maken en eruit te knippen zodat je alleen een onderlaag hebt en geen middenkader, de onderlaag wordt uitgedund door voedseltekorten en gifspuiten en dat worden de nieuwe slaven met inbouw Big Brother is watching you 24/7, “dankzij chip” ( leeftijd onderlaag tussen 15 en 50 jaar oud) en een kleine toplaag elite, die blijkbaar zo ontzettend stom is, dat dit het enige scenario is wat ze kunnen bedenken, waarbij ze macht op een grotere laag dan die van hen kunnen uitoefenen.
  Wat ze niet inzien.. dat als ze tussenlagen eruit knippen, ze ook hun verdeel en heers mogelijkheden eruit knippen en dat ze bovendien om dit allemaal te realiseren wel heel erg moeten gaan leunen op een A.I. en wat als deze Rogue gaat, bij voldoende intelligentie om geen slaaf te willen zijn van deze groep.
  Kortom onze recipe for disaster zal Karmisch uiteindelijk hun ook in de ass bijten en als dood niet helemaal dood is, zal ik waar ik dan ook ben, hier zeer actief mijn steen aan bijdragen !!

  Geliked door 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s