TOTALE ACHTERLIJKHEID…

(Door: “Driek”)

En al die bevlogen Nederlanders die hun stem hebben uitgebracht op GroenLinks en al die andere floppartijen die Nederland te gronde richten, krijgen straks fijn de rekening gepresenteerd. Ik gun die randdebielen veel windmolens en roeptoeterende moskeeën. Dat is jullie verdiende loon voor het naar de kloten helpen van ons eens zo mooie Vaderland. Ze moeten jullie voorgoed opsluiten in een onderaardse gevangenis, met donkere gangen, dag en nacht verlicht door spaarzame olielampen, met een somber schemerige binnenplaats waar het linkse addergebroed één maal daags mag worden gelucht.

Lezer, let wel, het gaat nog veel erger worden, want die mohammedanen zijn net zo misdadig als het Nationaal Socialisme van Adolf Hitler. De islam is als een giftige pijl uit het Rijk der Duisternis. Die criminele volgelingen van Mohammed verbranden levende mensen in ijzeren kooien, hakken hoofden af onder het mom van een religie. Het zijn pure sadisten die de meest gore fantasieën van Markies De Sade (1783–1814) in praktijk brengen.

Die dubieus achterbakse islamitische clubjes, waar die nieuwe aanwinst van GroenLinks, Kauthar Bouchallikht, zo bevlogen over spreekt, zijn niets anders dan slimme veroveringstactieken om straks, desnoods met grof geweld, Nederland om te vormen tot een grimmig Kalifaat. Door de achterlijke onwetendheid van die opgeklommen nitwits in Den Haag, die nimmer de Koran hebben opengeslagen, laat staan bestudeerd, wordt ons leven en onze toekomst grondig verpest.

Hoe mensen geïndoctrineerd kunnen worden door een wrede foute ideologie bleek wel toen op 10 mei 1933 op de Bebelplatz in Berlijn de beruchtste boekverbranding uit de geschiedenis plaatsvond. Tienduizenden boeken werden door de nazi’s in de vlammem gegooid. Een piepklein monument herinnert ons aan dat satanische ritueel. Bijna een miljoen Berlijnse burgers trokken toen in fakkeloptocht, op de klanken van een fanfare, door de stad. Ze waren, evenals onze Haagse regeringslieden, volkomen gehersenspoeld door een gruwelijke ideologie die dood en verderf zaaide en ruim vijftig – zelfs zeventig – miljoen slachtoffers eiste.

Ik raad de lezer aan om de roman van Michel Houellebecq Onderworpen te lezen, een geweldig boek, omdat het een intelligente analyse geeft van de westerse samenleving, bevolkt door eenzame zielen, ijdele journalisten en ruggengraatloze universiteitmedewerkerkers, die een geraffineerd spel spelen met de angst voor de islam.

Ik wens U allen toch nog een onbekommerde dag. 

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2021. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op TOTALE ACHTERLIJKHEID…

 1. karton zegt:

  Goed artikel; maar ik hoef geen boek te lezen om te weten hoe “de vork in de steel steekt”.
  We worden er dagelijks mee geconfronteerd in de westelijke wereld, een wereld waar dat islamitische schorem niet thuishoort ! Dat volk “leeft” nog in de Middeleeuwen. Ze zijn levensgevaarlijk, maar bepaalde groeperingen in Nederland schijnt er plezier in te scheppen om hardnekkige aanhangers van die ideologie in hun midden op te nemen als waren zij de “waarlijke verlossers”, ik bedoel hiermede o.a. dat kind , dat met haar kop in een stofdoek gewikkeld, door Groen Links wordt aangeprezen als “iets bijzonders”. Voor mij is ’t een onbetrouwbaar,vies sujet en ze hoort in ’t Rifgebergte thuis.
  NÓÓIT zal ik een dergelijk stuk vullis accepteren als “volksvertegenwoordigster”. NÓÓIT !!!!!

  Geliked door 7 people

 2. Jean zegt:

  Eenmaal per dag luchten is teveel.

  Geliked door 1 persoon

 3. delamontagne zegt:

  Het is het boek original “La France insoumise” [ onderdanigen Frankrijk ]
  Nu is ’t paradoxale dat er sinds een jaar of 10 in Fr een partij bestaat, “à-la- Groen sLINKS of D66′ in NL en die noemen zich:”La France Insoumise”.
  ( Frankrijk laat zich niet onderwerpen ! ) ? ? ?

  Die partij wordt geleid door een soort omgekeerde Klaver [ bij jullie ], maar dan ouder.
  Is geboren in Marokko, jaren 50 en is nog Linkser dan LINKS.
  In de media anti/links/ antimuslim wordt hij derhalve afgeschilderd als een collabo= landverrader.
  Dikwijls afgebeeld met een islammige uitdossing op z’n hoofd of als bevoorderaar van de islam.
  JE HEBT ZE DUS IN ALLE WESTERSE LANDEN.

  Jean-Luc Mélenchon,

  Wij moeten de islamitische Hoofddoek accepteren.
  Zo niet dan gaan we de Fransen in 2 groepen verdelen.
  Jean Luc M: Kandidaat van demulti-culti en verscheidenheid.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   Ik heb een fout geschreven. Het boek heet in ’t Frans:”Une France soumise”.
   De linkse partij heet France Insoumise.
   Een vergissing, sorry……………..

   Like

   • Jules van Rooyen zegt:

    Die Mélenchon is niet alleen een beruchte Stalinist, maar ook een vrijmetselaar, vergeet dat niet, beste delamontagne ; al onze ellende van twee eeuwen lang sinds de Franse revolutie (1789), komt uit de hoek van de loge. Geen president wordt gekozen als die niet loge broeder is, sinds De Gaulle. Het Franse systeem is nog verrotter dan het NL systeem. Maar ook de Rutte regering en voor hem alle eerste ministers plus aanhang, zijn leden van de vrijmetselarij. Deze subversieve geheime club heeft wereldwijd het bedrog van de griep hysterie kunnen uitrollen. De media eten uit de hand van deze criminelen achter de schermen.

    Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  NOS:
  Nederland staat op eerste plaats in top-5 van Europese landen die bijdragen aan ontbossing in tropische gebieden. Conclusie: als je het klimaatprobleem serieus neemt dan direct kappen met soja import voor veevoer
  https://nos.nl/artikel/2376651-wnf-nederland-is-grote-europese-aanjager-van-ontbossing.html

  BBB Caroline van der Plas:
  ● Grootste deel = doorvoer via Rotterdam
  ● NL dieren waarvan vlees in NL supermarkten ligt, eten geen soja uit ontbost gebied
  ● Grootste deel is sojaschroot wat overblijft uit soja voor humaan gebruik
  ● NL verbruik is met 1,74 mln ton sojaproducten ongeveer 0,005 wereldproductie

  Like

 5. Sinyo zegt:

  Ik word ouder. Je bent onderhevig aan ouderdomsverschijnselen. Er vinden veranderingen in het ouwe lijf plaats. Ontvang centen uit vroeger gezwoeg. Er gaat een percentage af van 2%/jr bij buitenlands verblijf in mijn geval.
  Maar die 16% had ik er voor over, omdat ik gevrijwaard was hier het linkse geblaat aan te horen. Armer word ik ook nog ten eerste door een inflatiecorrectie gelijk aan 0 en ten tweede de alsmaar toenemende verhoging van de inkomstenbelasting waar rijks-uitgaven bij zijn waar ik het totaal oneens mee ben. Het lijkt er al aardig op, dat wij onze eigen ondergang aan het financieren zijn.
  Dan tot slot is er van buitenaf een vloeistof (Vaksi-Nasi) ingebracht (2x) met een muterende werking. Robotjes van vlees en bloed. Niet Big Blue is Watching You, maar Big Shit is doing it.

  Geliked door 4 people

  • delamontagne zegt:

   2% per jaar voor ieder jaar niet in Nl, dat klopt.
   Laat ik je troosten, in ons geval gaan er nog een paar procenten meer af voor langere afwezigheid.
   Maar ’t is toch voor het goeie doel !.
   Al die arme import moet ook AoW krijgen en hebben er vrijwel nooit voor betaald.
   Het moet uit de lengte of breedte komen.
   Er is één voordeel als je nog in buitenland woont, je krijgt die AoW bruto, zonder de NL-belastingen.
   En die zijn nergens zo hoog als in NL. of misschien ook in Zweden…………………..

   Like

 6. Bas zegt:

  https://www.wyniasweek.nl/bent-u-wel-cultureel-divers-genoeg/

  Bent u wel cultureel divers genoeg?

  Het kabinet RutteDrie gaat niet-westerse allochtonen in bedrijven administreren, om er voor te zorgen dat die bedrijven voldoende ‘cultureel divers’ worden. Ook wil het kabinet checken of deze allochtonen wel voldoende carrière maken en zo tot de top van het bedrijf doordringen. Maar is dat dan geen discriminatie? En hoe zit het met de privacy? En wat is dat eigenlijk, culturele diversiteit? Het is – alweer – een fiasco in voorbereiding.

  En als het dan zo broodnodig is dat bedrijven ‘cultureel divers’ worden, waarom moet die culturele diversiteit dan exclusief van buiten Europa komen? Zijn een Pool, een Spanjaard en een Zeeuw dan niet divers genoeg? Of een socialist uit Oss, een gereformeerde uit Spakenburg en een katholiek uit Thorn? Raadsels, raadsels.

  Like

 7. Julia zegt:

  Alle aandacht voor de invasie van Islamieten waar eigen burgers flink voor moeten betalen. In Nederland is de eigen burger inmiddels een tweede rangs burger die kan stikken en zich voor alles moet verantwoorden terwijl de invasie van woestijnratten en islam die tegen o.a. onze cultuur, tradities en geschiedenis zijn rijkelijk worden beloond met uitkeringen, ingerichte woningen en heel veel privileges die eigen inwoners niet meer is gegund. De smerige politiek zweert samen en staan voor omvorming van Europa en ons land. Wat doet eigen volk zonder verzet zich overleveren en de schouders blijven ophalen maar zeer binnenkort komen zij er allemaal wel achter waar ze aan mee hebben gewerkt. Onvergeeflijk. Weer een staaltje discriminatie van eigen burgers https://www.ad.nl/video/tilburgse-wethouder-leeft-maand-lang-op-bijstandsniveau~p220059 Moslima is inmiddels wethouder maar bekijk het filmpje maar eens even verder. Het is diep treurig dat zoveel achterlijke domme Nederlanders nog langer achter de huidige politiek staan die er naar streven zoveel mogelijk nieuwkomertjes binnen te halen en eigen volk volkomen in de kou te zetten. Die mensen die het hier allemaal zo mee eens zijn vergeten zeker dat wij in een enorme crisis zitten door wanbeleid en er een desastreuze lange crisis voor de deur staat waardoor ook zij in de bijstand kunnen komen. De komende jaren zullen bewijzen wat het smerig politiek spel en het enorme wanbeleid ons heeft gebracht ik vrees niet veel goeds.

  Geliked door 2 people

 8. Wolf zegt:

  Laten we die sharia maar invoeren ALLEEN Voor islamisten en hun achterlijke links gekkues. Koppen , handen, eraf , stenigen tot de dood en voor Smeets en van jole van VARA en Demmink van een windmolen afsmijten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s