VIDEO Jensen: Het “houd-ons-opgesloten” plan

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op VIDEO Jensen: Het “houd-ons-opgesloten” plan

 1. Bas zegt:

  Iets anders,

  Rypke Zeilmaker niet alleen een superslimme wetenschapsjournalist, maar ook medeoprichter van http://Climategate.nl. Het bericht dat hij door de politie is opgepakt – en volgens berichten ook nog eens met geweld!

  https://pbs.twimg.com/media/Ey6ikuyWUAMQXDS?format=jpg&name=900×900

  https://mailchi.mp/b96338a8c1c1/extra-nieuwsbrief-politie-rijdt-rypke-klem-bij-leiden

  Rypke Zeilmaker weer opgepakt!
  Op zeer brute wijze is onderzoeksjournalist, woordkunstenaar en blauwe tijger Rypke Zeilmaker gisteravond nabij Leiden door zes politieauto’s klemgereden waarbij zijn auto vernield is, een ruit is ingeslagen en hij met peperspray onschadelijk is gemaakt. Vervolgens is hij zwaar mishandeld op straat en heeft hij sporen van glasscherven in zijn handen en armen.

  De reden: De politie wilde namelijk ‘even’ Zeilmakers DNA afnemen omdat hij eerder geen gehoor gaf aan de oproep zijn DNA op het bureau in Leeuwarden af te geven. Iedere verdachte in Nederland moet volgens de wet zijn DNA afgeven en Zeilmaker heeft dat tot nu toe geweigerd. Zonder veroordeling je DNA al in een de databank van de overheid (en dus ook in die van de USA en Israël), is ronduit staatsterreur. Aan deze praktijk moet dan ook een einde komen: de verplichte DNA-afgifte voor onveroordeelden is het begin van een ondoorzichtige brei van kunstmatige tenlasteleggingen, zwaar politiegeweld en schept enorme mogelijkheden om nepbewijs in elkaar te flansen.

  Vorig jaar werd Rypke op even gewelddadige wijze in eigen huis tegen de grond gewerkt en gekneveld afgevoerd omdat hij het waagde een ambtenaar met naam en toenaam te noemen op internet en op ludieke wijze ‘te bedreigen’ – dit alles duidelijk met een knipoog, maar eveneens stelde hij de totaal corrupte werking van deze ambtenaar aan de kaak. Ook toen zat hij een dag vast en heeft hij lange tijd de sporen van zware mishandeling gedragen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Bas zegt:

  Like

 3. Jan zegt:

  Kwak Fauci wordt fiks op zijn nummer gezet

  Video

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s