BREAKING!: Sidney Smeets stapt op als D66 Kamerlid

(Door: Bas Paternotte)

Sigrid Kaag: ‘Ik respecteer en steun dat besluit ten volle’

Het omstreden D66-Kamerlid Sidney Smeets stapt op als Kamerlid. Dat meldt de partij donderdag in een perscommuniqué. Hij was 16 dagen Kamerlid. Smeets:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op BREAKING!: Sidney Smeets stapt op als D66 Kamerlid

 1. Frauke zegt:

  Hoe zit dat eigenlijk , gaat die ”smeerpijp” wachtgeld opstrijken… iemand ?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   NEEN! Hij zat 16 dagen in de Tweede Kamer. Men komt pas in aanmerking voor wachtgeld na 3 maanden!

   Webmaster

   Geliked door 2 people

  • Wolf zegt:

   Kinderlokkers noemen wij dat onmenselijke soort. Doodstraf is de enige straf die pedofielen verdienen. Nou die vieze linkse nosser v d zande nog . Die SMEERTS heeft ook op zn geweten dat hij Vizieroplinks kapot probeerde te maken. We hebben jammerlijk geen doodstraf dus hij moet samen met die rooie van de nos minimaal 40 jaar het schavot in!

   Like

 2. Harry zegt:

  Goed begin , Sigrid !
  De volgende stap moet zijn om ALLE drugssnuivers uit de partij te donderen !
  Ik weet het , er blijft dan niet veel over .
  En dan de vrouwenmisbruikers á la Pechtold .
  En dan de smeerlappen die zogenaamd hele Penthouses cadeau krijgen van onbekenden zoals Pechtold .
  En degenen die de vruchten van hun escapades via abortus proberen af te dwingen aan partijgenoten , zoals Pechtold , bij voorbeeld .
  En de smeerlappen die voortdurend de PVV proberen zwart te maken , Pechtold of zo .
  Dus , doe wat je moet doen !
  Die smerige Pechtold probeert nu door een achterhaald en zwaar verouderd programma op tv weer geleidelijk aan in de spotlights te verschijnen .
  We willen die drugssnuiver niet meer , ook als ie via louche achterdeursluipwegen weer tracht binnen te komen in de politiek .
  Wég met dat serpent , hij verziekt het hele D 66 !

  Like

  • droevige mof zegt:

   Over de hele wereld zijn de afgelopen dagen projecten en personen van de Deep State aangevallen door de White Hats, meestal met succes. Eens kijken of mevrouw Kaag nog premier wil worden.

   Geliked door 1 persoon

 3. benkokjoodschrpastor zegt:

  Nu Sigrid nog en de kamervz. Vera Bergkamp, ook D66 en Jetten, zitten allemaal in de LHGBTXYZ club, daar paste Sydney Smeets, initialen SS dus, prima tussen.
  Moet allemaal kunnen in dit land, wettelijk goedgekeurd, behalve dan pedo, maar men gaat net zo lang door tot we hier dwars tegen de Torageboden in Lev. 18 en 20 in leven, graag zo anti-JHWH
  mogelijk.
  Walgelijk en Godslasterlijk en dat kan nog veel beroerder ontwikkelen, als we via de Covid gekte geherprogrammeerd gaan worden tot het nieuwe normaal van de NWO.
  Shalom, voor wie een betere echte wereld zoekt, leven in het Koninkrijk van JHWH,
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

 4. Rini Stegeman zegt:

  Leden van de Tweede kamer, inclusief de voorzitter, vallen onder afdeling 3. De duur van de uitkering is gelijk aan de periode waarin de persoon in kwestie Kamerlid is geweest, met een minimale duur van twee jaren en een maximale duur van drie jaren en twee maand

  Like

 5. Harry zegt:

  Hij is wel héél snel door de mand gevallen !
  Hopelijk kan ie bij die homoclub van Spong nog een centje bijverdienen , anders wordt zijn politieke avontuur wel héél zuur .
  Niet dat ik meelij met hem heb , hoor .
  Ze beroven een ieder moeiteloos van zijn geld .

  Like

  • Wolf zegt:

   Die vuile Spong is 1 pot nat met pedofielen, 1 vieze gore smerige linkse stinkende beerput. Spong advocaten moet ook vernietigd worden zodat dat hele kantoor met wortel en tak wordt uitgeroeid.

   Like

  • Wolf zegt:

   Als je oogjes hebt als een rat, een neus van een rat een bek van een rat en een ratten KOP hebt en je gaat alleen met ratten om( NOS, Smeets, en de hele linkse kerk erbij) dan BEN JE EEN RAT zoals SPONG.

   Like

 6. Rini Stegeman zegt:

  Wachtgeld is de informele naam voor de uitkering voor oud-bestuurders die is vastgelegd in de Algemene pensioenwet politieke ambtsdragers (Appa). Deze wet uit 1969 regelt de toekenning van een ontslaguitkering en pensioen aan politieke ambtsdragers en pensioen aan hun nabestaanden.

  Vertrekkende Kamerleden en bewindslieden hebben recht op een uitkering van maximaal drie jaar en twee maanden. Ze krijgen het eerste jaar na hun afscheid 80 procent van hun salaris doorbetaald en de jaren daarna 70 procent.

  Voor de hoogte van dit inkomen geldt in principe geen maximum. Een minister verdient 165.916 euro bruto, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Dus het wachtgeld bedraagt in het eerst jaar ruim 132.000 euro, daarna iets meer dan 116.000 euro. Een Kamerlid ontvangt ruim 120.000 euro bruto op jaarbasis.

  Like

 7. Rini Stegeman zegt:

  Kan er niks van vinden “vanaf 3 maanden “.

  Like

 8. Rini Stegeman zegt:

  3. Vanaf wanneer hebben bestuurders recht op wachtgeld?
  In principe is de duur van de wachtgelduitkering gelijk aan de duur van de vervulling van de politieke functie, met een maximum van drie jaar en twee maanden. Wie na minder dan twee jaar zijn ambt heeft verlaten, krijgt twee jaar wachtgeld. Bewindslieden die minder dan drie maanden in functie waren, hebben echter ‘slechts’ zes maanden recht op een vergoeding.

  Like

 9. karton zegt:

  Met het opstappen van deze minderwaardige pedofiel is het aantal viespeuken in de Kamer weliswaar met één verminderd, maar nog lang niet gedaald tot 0%.

  Like

 10. guusvelraeds zegt:

  Hij wordt nu directeur van een opvanghuis voor weggelopen jongeren. D66 zorgt dat hij goed terrecht komt. Dat hij het wachtgeld ontloopt is geen probleem het soort waar hij deel vanuit maakt heeft zo zijn wegen. Daar zijn al harde afspraken over gemaakt geloof dat maar gerust. Als het een PVV-er of FvD-er was geweest dan gingen in de maatschappij van de goedmensen alle luiken dicht.

  Like

  • LUCIA zegt:

   Via de dwaalwegen of de communicerende (holle) vaten van corruptie, komt hij vast wel ergens terecht waar ie een aardige boterham kan verdienen…. het stikt van de pedo’s in elitaire kringen dus zijn er ook allerlei structuren om ze te beschermen en af te schermen voor rechtsvervolging. Ik hou van simpele primitieve oplossingen…van het soort waar geen bevriende pedo-psychiater aan te pas komt noch een pedo-rechter.

   Geliked door 1 persoon

 11. koosv8 zegt:

  Een echte D66er, hij is er zelf van geschrokken dat deze mensen het helemaal niet met zijn opdringerige handtastelijkheden eens waren.
  Nou dat geldt voor alle D66ers, ze vinden zich heel wat, maar niemand moet ze, en die debiele denkbeelden al HELEMAAL NIET! En nu wordt deze Pieten hater zelf de ZWARTE PIET TOEGESPEELD. EN DAT VINDT IK LEUK🥳😂

  Like

 12. Julia zegt:

  Weer een wachtgeld klantje er bij in plaats van vervolgd worden. Hoeveel van dit soort smeerlappen zitten er nog meer in de blauwe zetels uiteindelijk kan iedereen met een paar stemmen daar plaats nemen. Ik vrees dat er met de screening heel wat mis gaat zoals gewoonlijk uiteindelijk faalt in Nederland alles.

  Like

 13. kruisridder zegt:

  De Kamer uit direct het SCHAVOT OP.

  Like

 14. Bob zegt:

  Wat heeft het criminele clubje dat
  als onze eliten wordt aangeduid
  nog meer te openbaren.
  Voor wie wordt wat verzwegen?

  Like

 15. Bas zegt:

  https://tpook.nl/2021/04/16/sidney-smeets-voormalig-tweede-kamerlid-d66-was-advocaat-en-voorvechter-van-pedoclub-marthijn/

  Sidney Smeets (voormalig Tweede Kamerlid D66) was advocaat en voorvechter van pedoclub Marthijn

  “D66-Kamerlid Smeets is opgestapt als Kamerlid vanwege beschuldigingen van ‘contacten’ en grensoverschrijdend gedrag met minderjarige jongens. Smeets was in het verleden niet alleen de advocaat van pedofielenvereniging Martijn, maar ook voorvechter daarvan. In een landelijke advertentie in 2014 sprak hij zijn steun uit voor de vereniging die later verboden werd.

  Smeets kwam in 2014 al in het nieuws rondom Martijn. In de week voor het verbod ondertekende hij een open brief waarin werd opgeroepen vereniging Martijn niet te verbieden. Strafrechtadvocaat Sidney Smeets was een van de ondertekenaars, naast onder anderen Freek de Jonge, Arnon Grunberg en Tommy Wieringa.”

  https://www.rtvoost.nl/nieuws/1537600/Opgestapt-D66-Kamerlid-Smeets-was-advocaat-en-voorvechter-van-Hengelose-pedoclub-Martijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s