Jaar in jaar uit werden alle immigratierecords gebroken in West-Europa (dankzij politiekcorrecte landverraders)

(Door: “Balkanske priče”)

Veel respect voor landen zoals Hongarije, Polen, Slowakije,Tsjechië, die problemen met massa-immigratie en islamisering buiten de deur willen houden. ”Wir schaffen das” is de doodsvijand van de westerse samenleving geworden. Ongelimiteerde immigratie is op termijn ‘zelfdoding’, het opblazen van een relatief goed werkende democratie en destructie van een sociaal, relatief gelukkig en welvarend land. En als je tegen illegale immigratie bent, dan ben je extreemrechts en tegen extreemrechts zijn alle middelen toegestaan. U weet wat het lot was van Hans Janmaat en van Pim Fortuyn. U weet dat Wilders al jaren zit ondergedoken en bij PVV-raadsleden worden ook  vernielingen aangericht. Dat is wat de consequenties zijn als je in de ogen van links extreemrechts bent. Links is een cultus en heeft haar aartsvijand nodig en bij gebrek aan eentje verzint ze die vijand er bij: fascisme. Het kloterige daaraan is dat met genoeg totaal gestoord links volk in de wereld het uiteindelijke een zichzelf vervullende voorspelling wordt, want normaal debat en vrij leven wordt niet meer mogelijk met ze. Zij sluiten zonder na te denken alle deuren voor een vrije democratie, waardoor het enige mogelijke tegengewicht dat overblijft het werkelijke fascisme is en daar zullen mensen zich naartoe wenden. En dit patroon komt vaker voor in de geschiedenis…

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

3 reacties op Jaar in jaar uit werden alle immigratierecords gebroken in West-Europa (dankzij politiekcorrecte landverraders)

 1. Jean zegt:

  Links en zeker links groen is dodelijk voor onze westerse samenleving.
  Het enige reddingsmiddel is “ grenzen sluiten en islam verbieden op en verdrijven van ons seculier grondgebied”.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Zelfs radicale linksextremisten zoals Vladimir Lenin, Leon Trotski en Jozef Stalin waren na WO I nog veel aardiger voor de Duitsers, waarmee ze ooit eens oorlog hadden gevoerd, dan voor hun eigen bevolking! Ze verkochten toen miljoenen tonnen graan, olie etc. aan de Duitsers terwijl de Russen, Oekraïners e.v.a. letterlijk konden creperen van de honger!

   Like

 2. Bob zegt:

  Als je niet zelfstandig hebt leren
  denken kan van je geschiedenis
  ook niets leren. Dan wordt je een
  kudde die de leider blindelings volgt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s