Te weinig comfort? Tumult in luxe ressort op Sicilië: illegale migranten eisen andere onderbrenging

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

In een notendop of per shuttleservice op Sicilië geland, direct na aankomst First-Class in het luxe ressort Villa Sikania (foto) in de stad Siculiana ingekwartierd. De gasten zijn echter ontevreden. Of het ligt aan het geboden comfort of er zijn andere redenen.

Eigenlijk zou de vreugde van de illegalen over dit adequate onderkomen niet groter kunnen zijn. Behalve de gepaste ruimtes zorgt een zwembad voor de nodige ontspanning na de vermoeiende overtocht over de Middellandse Zee en tegen de verveling, maar voor de illegalen is de plek van het luxe ressort waarschijnlijk te landelijk en te afgelegen. Om dat te veranderen, protesteerden ze met geweld en eisten naar een andere instelling overgeplaatst te worden. Dichter bij bepaalde gebieden, die beter geschikt zijn voor hun pret of “baan”?

[…] Onlusten in het ontvangstcentrum Villa Sikania in Siculiana, in de omgeving van Agrigento. Een groep migranten, allemaal onbegeleide minderjarige vluchtelingen, protesteerde, zelfs op heetgebakerde wijze, en eiste naar een andere instelling overgeplaatst te worden.

De onlusten werden de kop ingedrukt toen de groep jongeren verzekerd werd dat de transfer”machine” zou functioneren en ze weldra verhuisd zouden worden. Politieagenten van de mobiele eenheid, het leger en de carabinieri stonden klaar om in te grijpen. […]

(Bron: agrigento.gds.it)  

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Te weinig comfort? Tumult in luxe ressort op Sicilië: illegale migranten eisen andere onderbrenging

 1. Ben zegt:

  ondankbare honden, jaag ze de zee weer in

  Geliked door 2 people

  • Alex Delarge zegt:

   Schurfterige straathonden moet je afschieten.

   Geliked door 2 people

   • Astrid zegt:

    Alex Delarge zegt:
    15 april 2021 om 22:50
    Schurfterige straathonden moet je afschieten.
    —–
    Schurfterige straathonden moet je juist redden en liefde geven, dan is dankbaarheid en veel liefde terug gegarandeerd. Maar het zij duidelijk dat al die zandnegers een Soros/Gates-worst is voorgehouden en dat de verwachtingen daarom zo idioot hoog zijn. Zet ze daarom in een container en lever ze o.a. af bij bovengenoemde Soros en Gates en al die lieden die dit mondiale drama in werking hebben gezet en opzettelijk blijven faciliteren. Kill evil with evil.

    Geliked door 4 people

   • Astrid zegt:

    @myself
    Ik doelde in het begin van mijn comment hierboven op echte honden die op straat overleven en schurft hebben. Als je die helpt, dan krijg je zoveel dankbare liefde terug. Heb om die reden dan ook altijd honden uit het asiel gehad of overgenomen van zieke of overleden mensen.
    De negers uit bovenstaande video is een dikke Soros-worst voorgehouden en die komen ze nu massaal opeisen. Dus schakel a.u.b. degenen uit die dit hele invasieplan hebben georkestreerd, u weet inmiddels wel wie dat zoal zijn. En laten we die EU eindelijk eens een finale doodstrap geven, een goed begin voor ons begint met het einde aan dat dictatoriale, profiteursinstituut.

    Straathonden een tweede kans geven: https://www.hopeforpaws.org

    Like

  • R Thomasson zegt:

   @Ben. Jij hebt volkomen gelijk. In de zee is er een plaats voor iedereen. Zij kwamen via de zee, en via de zee mogen ze vertrekken: naar eigen geboorte land, of naar de poort van Petrus. Hij zou ze met open armen ontvangen.

   Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Geef alsjeblief dat ondankbare migrantentuig op Sicilië NIET hun zin met hun doordrammerige manier van eisen want ze kunt ze toch nergens tevreden mee stellen! Laten ze daar allemaal de Etna gewoon in springen!

  Geliked door 2 people

 3. Yvonne zegt:

  Verwende stukken stront, een ander zou dolblij zijn om daar te vertoeven
  Ach ze worden verhuisd schreeuwen loont de moeite het is geen vakantie dat je je ongenoegen uit tegen de hostes een normale vakantie ganger moet zelf in de buidel tasten voor zo n locatie

  Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  Waarschijnlijk gingen de keutels die ze gescheten hebben niet door de afvoer van de wastafel waar ze hun behoeften in gedaan hebben. Daar moet je begrip voor hebben.

  Geliked door 3 people

  • Astrid zegt:

   guusvelraeds zegt:
   15 april 2021 om 21:47
   ———
   Inderdaad, die kans is zeer groot aanwezig. Toen ik vele jaren terug als student in Delft o.a. een tijdelijk bijbaantje had in The International Students Hotel en daar de kamers schoonmaakte, constateerde ik al snel dat die van de Afrikanen en de Chinezen het goorst van al waren. Je liep sowieso tegen een muur van stank op, zodra je die kamers binnenkwam. Kleding op de grond, ipv in de kast, overal restanten eten van dagen terug, vieze bedden met overal haren en vlekken op deuren, kasten en muren etc. Later zou ik in het Delftse Reinier de Graaf ziekenhuis gaan ‘bijbanen’ en wat een verademing was dat. Wat ik wel raar vond, was dat ik net zo’n wit jurkje als de verpleegsters moest dragen, maar geen panties en slipje aan mocht, een nogal tochtige dresscode dus, l.o.l.! Het was overigens leuk om met de patiënten te praten, ze een glaasje water te brengen of even iets voor ze te pakken. En ik heb alle operatiekamers eens even goed kunnen bekijken. Ik was echter zo enthousiast met poetsen, dat ik per abuis ook een keer een lichtblauwe zak met daarin vermoedelijk verse, menselijke organen [darmen?] uit een operatiekamer in de kliko heb geflikkerd.

   Like

 5. scherpschutter1943 zegt:

  schiet ze maar af deze minderwaardigen. niemand zal ze missen. Ja wel, als kiespijn.

  Geliked door 2 people

 6. delamontagne zegt:

  Dit is geen fenomeen van de laatste jaren.
  Al in 2015 [ en eerder ] waren er de z.g.n. onbegeleidde “jongeren” uit Afrika, die niet tevreden waren met ’t verstrekte voedsel en de bedden waren ook niet naar hun maatstaven.
  Dus alles werd uit ’t 4*-sterren Hotel naar buiten ges…, gegooid.
  De ontevredenheid is dus niet alleen van vandaag de dag………….

  https://ejbron.wordpress.com/2015/08/08/italie-nieuwe-opstand-van-migranten-video/

  Het Hotel waar de arme, ongelukkige “vluchtelingen” werden ondergbracht……..

  Geliked door 3 people

  • R Thomasson zegt:

   Kan mij iemand in alle eerlijkheid vertellen wat voor toegevoegde waarde hebben deze halve apen voor het land die ze opneemt? Wat brengen ze mee? Kennis? Nee! technische vaardigheden? Nee! Goede opleidingniveau? Nee! Zouden ze ooit iets anders kunnen doen behalve roofovervallen plegen? vrouwen en kinderen verkrachten? drugsverkopen? islamitische terrorisme? Nee! En wat dan wel? Antwoord: Ze brengen vooral hun bruine en zwarte kloten mee vol met SOA microben en verborgen tropische ziektekiemen klaar om verspreid te worden. Wat ze zouden produceren, zal net zo waardeloos als zijzelf. Maar toch geeft ik ze geen schuld. Ook verwaarloost honden en katten en zelfs vossen zoeken een beter leven. Bijvoorbeeld de vossen van het Haagse Bos. Schuldig zijn de zgn. “linkse” culturele-Marxisten. Verraders pur sang, die voor de Globalistische geldmonsters werken en ze helpen de Kalergie-Plan agenda te verwezenlijken. Einddoel: selectieve genocide op Europese burgers te plegen. De IQ van Europa MOET OMLAAG. Tijd werkt tot nu toe goed voor de monsters …De “gelanceerde Corona-pandemie” en de “vaccinatie” zouden ze helpen in NO-TIME een groot deel van de Europese bevolking om zeep te helpen …vooral de vaccins.

   Like

 7. Astrid zegt:

  Migranten eisen een andere onderbrenging. Wat dacht men van een zware steen aan de voeten binden en de klaagprinsjes in het luxe zwembad af laten zinken? Dan houdt het klagen gegarandeerd op. Een andere onderbrenging kan ik even niet verzinnen, of het moeten de luxe paleizen van Soros en Gates zijn, want daar is vast nog wel een vleugel over voor de n.w.o.- troetelkindjes. Het was tenslotte ook hun idee om al die zandvlooien naar hier te halen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Al die ondankbare honden bij elkaar verzamelen achter gesloten hekken plaatsen in een oude kazerne o.i.d., water en brood kijken of ze nog praatjes hebben. Het is toch niet normaal wat deze binnenkomende idioten eisen het zijn geen vluchteling een echte vluchteling is blij met alles wat hij of zij aangeboden krijgt en moet dan ook worden geholpen. Dit zijn gewoon ondankbare veel eisende honden die flink van de samenleving willen profiteren, niet opgeleid en levenslange uitkeringstrekkers. Weet u nog onder de invasie van woestijnratten zouden veel hoopopgeleiden zitten nou dat zien we zee voeren geen steek uit en zijn een last voor de Westerse samenleving gewoon op een groot schip naar open zee drijven. Sterker nog we kunnen nu echt onze borst nat maken met de doorgeslagen idioten binnen het Europese parlement zij willen legale migrantenroutes. Kortom de poorten gaan zo wijd mogelijk open en elke profiteur is welkom. Ben jaloers op o.a. Hongarije die de grenzen gesloten houdt voor al dat binnenkomend tuig dat geen enkele toegevoegde waarde heeft dan alleen klauwen met geld kosten. Respect voor Urban dit schijnt nog één van de weinige regeringleiders binnen Europa te zijn die zijn verstand bij elkaar heeft.

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Julia.Het zijn geen vluchtelingen,asielzoekers,migranten,het zijn soldaten van allah die door de satanische globalistische elite worden binnengehaald voor een oorlog tegen de europeanen.

   Like

 9. karton zegt:

  @ Ben op 15-4-2021 om 20.43 u. Als er gebeurt wat u voorstelt (een prachtig voorstel trouwens !!) hebben we binnen de kortste keren een zeehondenplaag.

  Like

 10. Chris Dirick zegt:

  Hoe lang nog voor ze dit luxe resort ook in brand steken? Dit is nml en tactiek die werkt!

  Like

 11. LUCIA zegt:

  En dan te bedenken dat Sicilië home is van de echte DON’s, ze hebben mazzel dat de maffia ze niet met de vissen laat praten, die krijgen zeker ook een stuk van de Soros-koek want negers op hun eiland, jonge jonge… er is geen volk in Europa, tenminste van de europese landen die ik ken, die meer discrimineren dan Italianen, dus normaliter had de maffia ze zo van het eiland afgeflikkerd

  Like

 12. LUCIA zegt:

  Het kan niet aan het eten liggen want in Sicilië kunnen ze verdomd goed koken, is de beste keuken van Italië.

  Like

 13. karton zegt:

  Als ik de reacties zo lees vind ik toch eigenlijk wel dat er erg hard over die “vluchtelingen” wordt gesproken.
  Deze jongens (meisjes/vrouwen zie je bijna nooit op die boten) hebben de meest afgrijselijke dingen meegemaakt op hun “vlucht”. Door oerwouden met leeuwen , olifanten , panters , hyena’s en meer van dat ongedierte hebben ze zich in veiligheid moeten brengen, denken ze eindelijk in veiligheid te zijn moeten ze nog een dikke week op een cruiseschip doorbrengen , das óók geen pretje. Worden ze eindelijk gelost op het meest idyllische eiland van Italië , blijkt het een zéér eenvoudig “luxe ressort” te zijn, zónder privé-jacuzzi op de kamer ! Toevallig is er dan nog wel een zwembadje op het terrein v.h. ressort. Hebben ze gvd dáárvoor die helse tocht ondernomen ? En wáár blijven die 10-tallen inheemse schonen die hen waren beloofd ?
  Wie durft die zee-negers cola te serveren ipv champagne bij het exquise en pompeuze diner ?
  Dat wij, dus Ú én IK , ons niet kapot schamen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s