Waarom zo negatief ouwe?

(Door: “bozeoudeman”)

Neplinkse correctheid en neplinkse helden: de een geeft toe dat Trump verdrijven alles waard was, ook het brengen van ladingen nepnieuws, als het doel maar werd bereikt; een ander geeft toe dat één jaar geleden de extreem gewelddadige protesten van een groep als BLM waarschijnlijk ‘wel eens mogelijk wellicht misschien’ iets te maken konden hebben gehad met de gigantische afkeer van dit neplinks ten aanzien van die vreselijke Trump. 

Dat toen de dood van een zwarte man als middel werd gebruikt om het wegjagen van die Trump te bereiken. Tot deze verhelderende conclusie komt de late held na pakweg één jaar, nadat er recentelijk opnieuw een zwarte man door de politie werd doodgeschoten, waarna er vrijwel geen protesten klonken en zeker niet zo gewelddadig als de protesten in die vier Trump-jaren hebben geklonken, als bijna een staatsgreep van de straat. 

Met andere woorden; ja die protesten toen werden georganiseerd en geregisseerd door, ja, door wie denkt u? Door dezelfde groep verenigde nazi’s, racisten, fascisten, stalinisten, maoïsten, reactionaire, liegende, bedriegende meute die in de zakken van Gates, Soros en andere multimiljardairs wonen. Die corrupte meute die inmiddels vanaf 2020 voor zijn bazen wereldwijd onder het mom van corona een helaas zeer succesvolle machtsgreep tegen democratie en vrijheden van de totale wereldbevolking hebben gepleegd. 

Het gevolg is nog erger dan dat: het leeuwendeel van de Westerse wereldbevolking staat te krijsen, te schreeuwen, te brullen, te huilen om gevaccineerd te worden tegen ‘een nieuwe kleren van de keizer ziekte’ en eist de hoofden van al die complotgekken die durven te beweren dat die ziekte niet bestaat in de vorm zoals die werd/wordt voorgesteld. 

Ultieme domheid, straks leidend naar de wens van nieuwe concentratiekampen en nieuwe genocide veroorzaakt door een willens en wetens gecreëerde golf van paniek als wel regelrechte psychologische oorlogvoering en hieruit volgend een gewenste wereldwijde angstpsychose bij de grote massa, waarvan de woede zich zal keren tegen alle realisten die zich wensen te laten leiden door rede en verstand en niet enkel door emotie en angst. 

De opgewekte woede zal zich richten tegen al diegenen die de hebzucht en decadente verlangens van de meute in de weg staan door proberen hen tot gebruik van verstand te brengen. Domheid en decadentie uw naam is mens: Ik wil weer vliegen en de makkelijkste uitweg voor mij is me te laten inspuiten met vergif, dus dan doe ik dat maar, en ik eis dat alle anderen dat ook doen, anders belemmeren jullie mij in mijn wens om weer te mogen vliegen, vuile rotzakken, naar kampen met jullie! Dat is jullie eigen schuld!

Tja, we hebben echt veel geleerd door de vele eeuwen van ‘beschaving’ heen. Ach opa, heb je nu nooit eens iets positiefs te melden? Ga eens kijken of je thuis bent! Ga toch fietsen, zei iemand eens! Misschien moet ik dat ook maar doen, daaag vogeltjes, daaag bijtjes, daaag pipo de mensheid!

Door:
“bozeoudeman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Waarom zo negatief ouwe?

 1. Klaas zegt:

  Like

 2. LUCIA zegt:

  Nou boze oude man, u zegt niets wat hier niet in goede aarde valt, me dunkt bent u echt lid van de Bron-familie. Het is de wereld die gek geworden is, daar zijn we het denk ik allen over eens… overigens een mooi stuk hoor, mijn complimenten!11

  Like

 3. LUCIA zegt:

  Sorry het is laat, mijn lamp en bril hebben enigszins aan sterkte ingeboet daardoor en 11 moet dus zijn !!

  Like

  • bobzelf zegt:

   LUCIA zegt:
   16 april 2021 om 04:50

   U MAAKT DAT FOEOEOENETISCH SCHRIJVEN ZO WEL ERG MOEILIJK

   EERST MIJN VRIEND DIE KAT SCHREEF MET EEN U

   EN NU U DUS ……. DUS = 11

   NOU IK HAD HET NIET GERADEN HOOR

   KUS

   OOM BOBZELLUF

   Like

 4. M. zegt:

  Corona laat goed zien wat voor monsters het van die goedgelovige mensen maakt die geen donder om een ander geven dan zichzelf en hun aangeprate angst.
  Hersenloze mensen snappen niet dat wat er over hun uitgerold word voor mensen met hersens niet iets is wat men even kan vergeten, en dat er gestaag aan hun slavernij gewerkt word.
  Er is ze geleerd positief te denken zodat er geen reet veranderd en het kwaad kan woekeren en de waarheid vinden ze maar negatief.
  Ze denken dat als ze maar positief denken dat alles vanzelf over gaat en dat jij niet zo negatief moet doen omdat ze liever straks gevangen zitten zodat ze de hele dag positief kunnen denken als slaaf.
  Men wil net zo lang NIET nadenken tot men gevangen zit en in de hel leeft.
  Egocentrische viespeuken zijn het wat mij betreft.
  Zelfs de toekomst van hun kinderen kan ze niets schelen want men kruipt en speelt de slaaf liever voor viespeuken en pedofielen.
  Walgelijk dom dat tv volk en zij maken het slopen van ons land en leven mogelijk omdat men nog liever braaf luistert naar viespeuken en pedofielen dan naar hun familie vrienden of kennissen door wie ze nog nooit belazerd zijn.
  Het zijn zelf ook viespeuken want ze steunen met hun domme gedrag de viespeuken en pedofielen want die staan hoog in het vaandel bij tv kijkers die te lui zijn om zelf nog te denken en iedereen voor gek verklaren die nog wel zelf kan denken.

  Als straks alles naar buiten komt zal de tv kijker kotsen van zichzelf en het eigen stink gedrag.

  Like

 5. M. zegt:

  Geweldig stuk tekst.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s