Zijn hier nog stoute kindjes? . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Jan Roos)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Zijn hier nog stoute kindjes? . . .

 1. karton zegt:

  Wat mij opvalt : de woorden “Zwarte Piet is racisme” staan geprint/gedrukt op een WIT t-shirt !!
  Zijn die zwarten nou helemáál besodemieterd !!

  Geliked door 1 persoon

 2. Julia zegt:

  Ik ben zo klaar met onze rechtstaat. Het was te verwachten dat die zwarte haatzaaier en oproerkraaier niet wordt vervolgd. Geen enkel respect en vertrouwen heb ik meer in onze zogenoemde rechtstaat die zich puur schuldig maakt aan discriminatie en ongelijkheid https://www.ad.nl/show/hof-om-hoeft-akwasi-niet-te-vervolgen-voor-uitspraak-zwarte-piet~ae576129/ Maar pas op als een blanke iets over een zwarte roept dan barst de hel los en het OM zal koste wat het kost tot vervolging overgaan. Wat is er ooit nog van het eens mooi Nederland nog over een corrupte rechtstaat en we zullen het maar niet hebben over de nieuwkomers in de Tweede Kamer een haat zaaiende en racist Simons is daar ook van harte welkom en dan nog de nieuwe aanwinst bij D66 https://nos.nl/artikel/2376695-d66-onderzoekt-beschuldigingen-grensoverschrijdend-gedrag-kamerlid-smeets.html Kortom een land van vergane glorie en corruptie viert hoogtij. Voor de gewone burgers valt geen enkel recht te halen en zeer zeker niet voor mensen die demonstreren tegen het wanbeleid en ten onrechte door geweld of buiten proportionele boetes kunnen het helemaal vergeten omdat de rechters nog uitsluitend voorkeur hebben voor minderheden en voor deze groepering milde straffen oplegt of überhaupt niet vervolgen en onze Staat altijd in gelijk zal stellen. De grootste politieke criminelen worden niet vervolgd zoals o.a. Rutte, Hoekstra en Wiebes die het leven van duizenden gezinnen totaal kapot hebben gemaakt terwijl zij op de hoogte waren van de blunders inzake de toeslagaffaire. In en in triest en vertrouwen bij velen is tot een dieptepunt gedaald. Ook al die linkse blanke aanhangers hebben keihard meegewerkt onze tradities, cultuur en geschiedenis te vermoorden en zijn voor mij puur volksverlakkers.

  Geliked door 2 people

 3. guusvelraeds zegt:

  De man op de foto speelt graag met de roe (de) van nog jonge jongens. Elke pedo heeft zijn leeftijd van voorkeur. De een doet het graag met baby’s de ander met kleuters en weer een ander met kinderen van lagere school leeftijd. De vent op de foto is een grensgeval. Hij is lid van de partij van vrije handel in organen en van de uitverkoop aan Klaus Schwab. Het is de partij die zo goed als verdubbeld werd na de laatste verkiezingen Hoe dan kan moet U mij niet vragen. Ik heb wel een idee. Heeft het te maken met briefpost stemmen en onderhoud van stem tel machines in eigen beheer? De partij is ook alergisch voor nepnieuws en maakt er veel werk van nep nieuws uit te bannen. In een normaal land maken de burgers zelf uit wat nepnieuws is maar in een “nieuw normaal” land zijn het de mensen met de voornaam Sidney, Sigrid en Kasja.

  Like

 4. Jan zegt:

  Zwarte Piet is het hulpje van Sinterklaas

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Ik had ooit op de tekenfilmserie, ‘The New Adventures of Peter Pan (2012)’, gezien dat de Kerstman ooit Neverland bezocht waar heel wat weeskinderen, de Lost Kids, woonden die zelf zonder ouders waren opgegroeid!
  Blijkbaar waren Peter Pan, Chubs, Stringbean, Baby, Maia, Meera, Cynthia, Tiger Lily en natuurlijk de drie Darling-kinderen; Wendy, John en Michael, zulke brave (?) kinderen die volwassenen dwarszaten waaronder een stel kinderachtige piraten! De drie Darlings daarentegen ondernamen altijd illegale uitstapjes naar Neverland wat hun moeder vast niet erg had gewaardeerd!
  Want eigenlijk zijn de Lost Kids en de Darlings ook diep van binnen allemaal stoute kindjes die een flink pak voor hun broek verdienen van de Kerstman omdat ze grotendeels ook veel te normloos zijn opgevoed!

  Like

 6. boorzalf zegt:

  Deze “Piet” is niet blij om zwart te zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s