Europese Commissie werft onder hashtag #NextGenerationEU voor meer immigratie

(Vertaling: E.J. Bron)

EU-propaganda voor meer migratie

In een foto op Instagram openbaart de Europese Commissie hoe zij zich Europa in het tijdperk na corona voorstelt. Een verder afdwingen van de immigratie hoort daar bij om Europa nog “bonter” te maken.

In de sociale media zorgt een post van de Europese Commissie voor een onvervalste shitstorm. Onder de hashtag #NextGenerationEU werd voor de volgende lange termijn begroting van de EU van € 1,8 triljoen geworven, die ertoe moet dienen een Europa na Covid-19 op te bouwen.

Gebruikers eisen uittreding uit de EU

“Together, we can shape the world we want to live in”, schrijft de Europese Commissie daar over. Maar blijkbaar bestaan er daarbij verschillen tussen de EU en de burgers betreffende de vorm te geven wereld. Want veel gebruikers merkten kritisch op waarom er op de foto geen “autochtone” Europeanen – dus datgene wat een deel van de gebruikers waarschijnlijk altijd nog als dusdanig beschouwt – afgebeeld waren. Ook de roep naar EU-uittredingen worden in de comments steeds luider, DEXIT, IREXIT, ITALEXIT, GREXIT en ROEXIT viert hoogtij.

Afgelopen met de propaganda

Velen eisen ook dat het eindelijk afgelopen zou moeten zijn met de constante propaganda in naam van de “diversity”. Ze merken op dat blanken respectievelijk Europeanen van westelijke oorsprong blijkbaar de enige bevolkingsgroep zijn die openlijk en constant en ongestraft gediscrimineerd mag worden.

Slechts één dag na de post zag de Europese Commissie zich uiteindelijk genoodzaakt tot een stellingname. Men zou verdrietig zijn over het grote aantal negatieve reacties vanwege de huidskleur van de vader en het kind. Want per slot van rekening zou de Europese samenleving divers zijn en dit zou een kracht voor Europa zijn, die men in de bijdrage ook wilde tonen en vertegenwoordigen. Bij zoveel gevoeligheid van de EU is het bijna verrassend dat men nog aan de (volgens moderne linkse ideologie) verouderde benaming vader vasthoudt en niet al het moderne en progressieve “ouder” gebruikt.

Bron:
wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Europese Commissie werft onder hashtag #NextGenerationEU voor meer immigratie

 1. Monalisa zegt:

  Tot het jaar 2050 moet Europa 25 miljoen vreemden plaatsen. Tja de EU zijn de nazi’s van Hitler.

  Geliked door 1 persoon

 2. mahoog zegt:

  Wat een verschil met ”der FURHER”,die óók ”Ein Reich” wilde,,,,,,maar wél graag allemaal ”Edelgermanen”.

  Like

 3. Marc zegt:

  Diversiteit als kracht van een samenleving? Dat noemen we een ONGEFUNDEERDE mening. Op ongefundeerde meningen kan geen beleid worden uitgezet. Ambtenaren die dit wel doen verdienen daarom de doodstraf.

  Like

 4. vangie1206j zegt:

  Kunnen we proberen cyaankali oplossen in hun koffie daar.
  Die gekken zijn nog giftiger.

  Like

 5. Zo onderhand kan bij gebruik van de eufemistische term ‘diversiteit’ en haar vertalingen verdringing van lokale culturen, normen en waarden en afroming van vrij besteedbaar inkomen verstaan gaan worden.

  Geliked door 1 persoon

 6. LUCIA zegt:

  Eerst had je de omvolking… en met behulp van Corona( komt erg goed uit voor hun plannen… naadloos goed) krijg je fase 2 de ontvolking als wij straks hier als witjes omvallen komen de geïslamiseerde Afrikanen hier binnen, als uitgenodigde status houders, vroeger heette je een Vreemdeling maar in het globalistische misselijkmakende Newspeak zijn geronselde straatvechters in dienst van de staat >>>Romeo’s ???WTF/pooiers>>>Loverboys??? en vreemdelingen>>>Statushouders??? en onze status???Bedreigde Soort; maar welk fonds steunt ons/ Belasting Melkvee; straks moet je letterlijk het vege lijf verkopen om je belasting te kunnen betalen Medisch Experiment; zonder inachtname van de regels hiervoor. Gevangene; van een fascistisch systeem met beperkt recht tot luchten..Als laatste …. Rechteloze burger…… zonder status…met donkere toekomst in het vooruitzicht…

  Like

 7. immigratie is duurzaam schadelijk voor natuur en milieu

  Like

 8. Cathja zegt:

  Wat écht een kracht voor Europa is? Dat alle landen hun eigen cultuur, waarden en normen blijven hanteren, en het liefst uit de EU stappen. In Brussel worden plannen gemaakt om allerlei kleuren mensen met elkaar te mengen, want dat zou ‘goed’ zijn voor de diversiteit. Maar is het in de achterliggende jaren niet volop duidelijk geworden dat andere culturen niet samen gaan met de Westerse cultuur? Degenen die hier bijvoorbeeld vanuit Afrikaanse landen zijn neergestreken om van de door ons opgebouwde welvaart te kunnen genieten, liggen op tal van terreinen met ons overhoop. Vreemde volkeren dwingen ons om hen te accepteren en te respecteren, en hun gewoontes en gebruiken voor lief te nemen. Dat de weerstand groeit tegen gedwongen acceptatie, is steeds meer merkbaar.
  Laten we eens wat meer kijken naar hoe bijvoorbeeld de Hongaren dit probleem aanpakken. Zij geven duidelijk aan dat de islam in hun land niets te zoeken heeft. Oh ja, de Hongaren zijn nu het mikpunt van kritiek in Brussel, en krijgen de ene na de anders sanctie aan hun broek,maar daar trekken ze zich weinig van aan.

  Er komt een tijd dat we jaloers zullen zijn op de Hongaren.

  Geliked door 1 persoon

 9. Jve zegt:

  Couenhoven-Kalergie in optima forma

  Like

 10. koddebeier zegt:

  NEXIT NU !!!!!

  Like

 11. karton zegt:

  De Europese commissie openbaart hoe zij Europa willen opbouwen ná Covid-19 !
  Dat zootje heeft nog nóóit iets anders gedaan dan de hele zaak afbreken/vernielen en nú willen ze plots iets gaan opbouwen ?
  Is ’t niet geweldig ?!
  Het kinderlijk gewauwel vanuit de EUSSR-leiding neemt hilarische vormen aan en moet met álle middelen worden bestreden , wij, de bevolking, betalen ons blauw om dat zootje aan de champagne én kaviaar te houden terwijl die volgevreten figuurtjes óns gaan opzadelen met 100-duizenden negers en ander “gevlucht” volk !
  De EUSSR-leiding ? Stelletje ongekozen vullis !!!

  Like

 12. Sobieski zegt:

  Het is altijd dezelfde vermolm-taktiek van de demonische Frankfurter Schule, om aanvankelijk stille maar uiterst destructieve “mollen” in de gevestigde westerse instituten in te smokkelen, zodat deze zich langzaam maar zeker tegen de bevolking gaan keren, terwijl ze voorheen juist vóór de bevolking bedoeld waren.
  * Dat deden ze met de USA, door eerst de crypto-moslim Barack Hussein Obama en nu, via stemfraude en de demente Joe Biden, de blanken-haatster Kamala Harris op de presidentstoel te krijgen.
  * Ook het Pentagon isdarme overgenomen, dat nu onder Biden op grootschalige oorlog met Rusland aanstuurt, die, als we deze niet kunnen tegenhouden, de ondergang van de Christelijke culturen en het einde van het blanke ras kan gaan betekenen. Laten we God danken dat Putin president van Rusland is, omdat hij bezonnen en beheerst hierop reageert. Stel je voor dat daar nu een Zhirinowski gezeten zou hebben…
  * Ze deden het met de Rooms-Katholieke Kerk, die ooit waarborg stond voor onze westerse moraal, door Benedictus via chantage tot aftreden te dwingen (nooit eerder voorgekomen dat een Paus abdikeert) en dan deze louche linkse Jezuiet tot Paus te benoemen.
  * Dan hebben we de Stasi-agente Merkel, die de CDU van binnenuit ondermijnde, om vervolgens Duitsland, en als gevolg geheel Europa in de ellende te storten.
  * Hollywood, dat ooit de westerse beschaving huldigde, is nu tot een pervers links anti-blank en anti-hetero instituut verworden.
  * En dan nu de EU, ooit begonnen als een constructief economisch samenwerkingsverband in de vorm van de EEG, dat tot doel had de levenstandaard voor de Europeanen te verbeteren, is nu verworden tot een totalitaire dictatuur, waarin de autochtone Europeanen uitgeroeid worden door massa-invasies door primitieve horden uit de woestijn en het oerwoud, en nu ook door de lockdown, die onze economie kapot maakt, de muilkorfplicht, die ons van de noodzakelijke frisse lucht en energie berooft, en gedwongen “vaccinaties”, dat in wezen bewust geplande ingespoten vergiftigingen zijn. Want valt het niemand op, dat er tegen “cultuurverrijkers” NIET wordt opgetreden als ze zich niet aan de lockdownregels houden en als ze geen muilkorf dragen, en dat dezen ook niet op het programma staan om “gevaccineerd” (lees”vergiftigd) te worden.

  Like

 13. Claudia Millenaar zegt:

  Ik vrees eerder dat de “new-generation” heel Europa tot een derde wereldoord zullen maken. Het overgrote deel heeft niet het niveau om hier mee te kunnen draaien en zal in de bijstand blijven hangen. Hoelang denken dat ze dat die blanke Henkies en Ingrid’s hiervoor blijven werken dan?

  Like

 14. Bob zegt:

  Verander Edelgerman in Edel Mosselmannen)vrouwen
  tellen daar niet mee’ dan heb het Derde Rijk geschapen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s