MEDISCHE MISKLEUNEN…

(Door: “Driek”)

De oudere lezers onder ons kunnen zich het misschien nog herinneren dat in de jaren zestig het schandaal ontstond over het middel Softenon. Softenon is één van de merknamen voor Thalidomide. Softenon is een geneesmiddel dat in de jaren vijftig werd ontwikkeld in Duitsland onder de naam Contergan. Het werd voorgeschreven als een wondermiddel tegen onder andere slapeloosheid en ochtendmisselijkheid.

Softenon werd vanaf 1957 voorgeschreven als effectief middel tegen zwangerschapsbraken. Pas enkele jaren later werd er bekend dat het schadelijke gevolgen had voor het ongeboren kind. Zo werden er meer baby’s geboren met ernstige afwijkingen zoals te korte of zelfs afwezige ledematen. Het middel bleek al succesvol gebruikt te worden tegen slaapproblemen, als kalmeringsmiddel, pijnstiller en later als effectief middel tegen zwangerschapsbraken tijdens het eerste stadium. In Nederland en België werd het onder de naam Softenon geproduceerd. Inmiddels is het middel uit de handel gehaald.

Een andere medische miskleun was het slaapmiddel Halcion. Mensen die beweren slachtoffer te zijn van het inmiddels verboden slaapmiddel Halcion willen van de fabrikant, de Amerikaanse firma Upjohn, schadevergoeding. Dit staat in een brief van hun advocaat mr. E. J. Dommering uit Den Haag aan dit Amerikaanse bedrijf en de vertegenwoordigingen in België en Nederland (Ede).

Volgens mr. Dommering vinden de Halcion-slachtoffers dat Upjohn dit middel, dat bij hen ernstige en schadelijke bijwerkingen bleek te veroorzaken, niet in de handel had mogen brengen. Voor die bijwerkingen waren ze bovendien niet gewaarschuwd. Twee tot tien procent blijft klagen over bijwerkingen. De psychiater spreekt van „een hele reeks klachten”, zoals slecht zien, prikkelingsverschijnselen in de hoofdhuid en overgevoeligheid van het gehoor. Deze bijverschijnselen kunnen wel twee jaar duren, aldus Van der Kroef. Voor zover hem nu bekend is, kunnen hoge doseringen vitamine B-complex (alle soorten vitamine B) voor enige verlichting zorgen.

Tot de volgens hem „vele tientallen slachtoffers” behoren volgens Van der Kroef mensen die door de Halcion in een psychiatrische inrichting of crisiscentrum zitten of hebben gezeten of mensen die in de WW terecht zijn gekomen. Van twee zelfmoordgevallen zegt hij zeker te weten dat die onder invloed van Halcion zijn gebeurd.

Gezien de gevaren van geneesmiddelen die onvoldoende zijn onderzocht en die op langere termijn ernstige schade veroorzaken, lijkt het mij zeer verstandig geen prik te nemen tegen het Coronavirus. Gezien het aantal klachten over dat zogenaamde vaccin is de ellende in de toekomst niet te overzien.

Ik wens U allen nog een fijne en prikloze dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

(PS: © 2021. Niets uit bovenstaand artikel mag worden gebruikt of gewijzigd op andere blogs/sites zonder de nadrukkelijke toestemming van de webmaster!)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op MEDISCHE MISKLEUNEN…

 1. koddebeier zegt:

  !00% gelijk “Driek” !!

  Like

 2. Rini Stegeman zegt:

  Ja,dat weet ik nog wel………..zag die beelden van kinderen die geboren waren met stompjes aan de armen en beentjes. In en in triest was dat .

  Geliked door 1 persoon

 3. En nu is een messenger-RNA vaccin met onbekende lange termijn bijwerkingen en duizenden doden in Europa

  Geliked door 2 people

 4. guusvelraeds zegt:

  Goede video van Cafe Weltschmerz. Cafe Weltschmerz plaatst video’s die de overheid niet goed uitkomen. Voor studio ruimten die ze gehuurd hadden op het media park werden plotseling zonder opgaaf van redenen de huur opgezegd. Nu zitten ze op Schiphol met hun studio waar ze ruimte beschikbaar hebben gekregen van de familie Poot. Deze familie (Chipshol affaire) heeft een jarenlange strijd gevoerd met onze malafide overheid die alle registers opentrekt als de doofpot uit de kast gehaald moet worden. Maar opnieuw werd cafe Weltschmerz een poot uitgetrokken. Betalingen die ze ontvingen (donanties) via het Mollie betalingsysteem worden per 1 mei ook zonder opgaaf van redenen wederom opgezegd. Zij moeten nu gaan kijken naar nieuwe mogelijkheden om financiële transacties mogelijk te maken en zo ook verder kunnen gaan met het maken van maatschappij critici uitzendingen. Dat onze overheid achter dit alles zit is natuurlijk niet te achterhalen maar als je even nadenkt dan is 2 + 2 nog altijd 4. Maar hoelang nog? Overigens van You tube werden ook al regelmatig video’s van Weltschmerz verwijderd. Wie wil nu nog met droge ogen beweren dat we in een open en vrije samenleving leven? Ik in elk geval niet meer.

  Geliked door 1 persoon

 5. htskday zegt:

  “medische miskleunen” zijn er zat.

  Deze bijvoorbeeld:

  bill gates vaccin crime record 496.000 verlamde kinderen in india en meer..

  https://worldtruth.tv/bill-gates-vaccine-crime-record-496000-paralyzed-children-in-india-and-more/

  Geliked door 2 people

 6. mahoog zegt:

  Ik heb een geval van softenon (gelukkig niet al te ernstig) meegemaakt in mijn familie,en ben dan ook NIET voornemens me te laten volspuiten met welk ”antivirus” dan ook.

  Geliked door 3 people

 7. Pingback: MEDISCHE MISKLEUNEN… | eunmask

 8. Tony zegt:

  Op NetFlix is deze documentaire te zien: ‘The Bleeding Edge’

  Mocht je nog een klein beetje vertrouwen hebben in de farmaceuten dan is dat zeker niet meer het geval na het zien van deze film.

  Geliked door 1 persoon

 9. bobzelf zegt:

  NOU FIJN DAT DRIEK DAT EFFE ZO GOED UITLEGT ..

  NOU WETEN WE OOK GELIJK WAT KLAAS ZIJN MOEDER HEEFT GESLIKT …

  IK HEB TOEN HARD GEROEPEN DOORSLIKKEN , DOORSLIKKEN

  MAAR ZE ZEI, NEE, ER IS GOED SPUL VOOR !!

  NOU U ZIET HET HIER IEDERE DAG VOORBIJ KOMEN

  DIE NAGEBOORTE

  HUGGIE OOM BOBZELLUF

  Like

 10. BigLJohn zegt:

  Ja, ik herinner mij ook nog die softenon kwestie en die misvormd geboren kinderen. Maar de geschiedenis herhaalt zich. Nu komen ze (om het verkoudheidsvirus Corona te bestrijden) met een vaccin tegen de Corona en proberen ze ons wijs te maken dat de griep niet meer bestaat. Geen misvormd geboren kinderen maar mensen die plots allerlei ziektes krijgen of zelfs sterven door die vaccinatie. De geschiedenis herhaalt zich dus want medici c.q. de medische wetenschap blijft dom, beter gezegd STOM ! Ze wanen zich wijzer dan God zelf en verachten natuurgenezers. Alles ter meerdere eer en glorie voor de farmacie concerns.

  Geliked door 2 people

 11. Bob zegt:

  In onze verzorgings staat blijkt een mensen
  leven niet veel waard te zijn.
  Creeer een killer virus en de gezondheidszorg
  wordt ontwricht verklaard.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s