CARTOON . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op CARTOON . . .

 1. bobzelf zegt:

  ASK IT FRIENDLY, AND USA IS GONE WITH THE WIND !!
  IF YOU WISH EVEN TODAY

  OOM VLADY

  Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   MISSCHIEN HEEFT U EVEN TIJD MET EEN BAKKIE PLEUR EN EEN KANO OM
   EVEN RELAXED NAAR THE EMPEROR OF THE WORLD WIL KIJKEN
   MET ZIJN HEERLIJKE FUCK THE USA SANCTIONS !!!

   OOM ….. HET IS STIL IN HET NIEUWS ……..

   OOM VLADIMIR STAAT NOG LEKKER ONTSPANNEN IN ZIJN EIGEN RUSLAND

   WAT DOET DE USA EIGENLIJK IN UKRAINE ??

   ZAL IK HIERONDER OOK EVEN UITLEGGEN
   HUUGIE VRIENDEN

   OOM VLADIBOB

   Geliked door 2 people

  • bobzelf zegt:

   DIT IS WAT ER NU IN UKRAINE…… DOOR USA BAAS GEBEURT ….

   MIJN OOM STAAT KLAAR OM ALLE GROTE STEDEN IN DE USA WEG TE SMELTEN
   DUS !!

   DONKERE WOLKEN BOVEN EUROPA (VERVOLG)
   17 april 2021

   Twee weken geleden voorspelden we dat de militaire situatie in de Donbass binnenkort zou exploderen. Immers de Amerikanen en hun Europese slippendragers zoeken al jaren naar een aanleiding om een oorlog tegen Rusland te starten. Het lijkt er nu iedere dag meer op dat deze oorlog heel dichtbij is. De media in het Westen zwijgt over de recente ontwikkelingen, maar de signalen vertellen eigenlijk een duidelijk verhaal. Laten we maar eens kijken wat er in de laatste week allemaal is gebeurd. We schreven vorige keer al dat de spanning aan de contactlijn tussen de vrije Republieken en de Oekraïne aan het toenemen was. Dit had vooral te maken met het feit dat steeds meer Oekraïense troepen en materieel naar de voorste linie werden overgebracht.

   Dit proces is in de laatste weken geëscaleerd, en het is niet overdreven om te zeggen dat de troepen langs de contactlijn nu op oorlogssterkte zijn.

   Ook zijn er NAVO officieren, inclusief generaals, in dit gebied gezien. Het is goed om hierbij aan te tekenen dat de strijdkrachten van de Oekraïne, net als de rest van het land, onder Amerikaans bevel staan. !!!!!!!!!!!!!!!!!

   halloooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!

   De orders die tot de spanningen hebben geleid komen dan ook direct uit Washington. Ongeveer ander halve week geleden begon Kiev weer zware beschietingen uit te voeren op doelen in de Donbass. Tijdens een aanval met een drone werd een 5-jarige jongen door de Oekraïense troepen vermoord. Deze misdaad leidde tot grote woede en verontwaardiging in zowel de Donbass als ook in Rusland.

   Voor Moskou was de maat nu vol.

   Ten eerste liet de Russische regering via een woordvoerder weten dat men diep bezorgd was over de opstelling van de Oekraïne, met betrekking tot de Donbass en het vredesproces.

   Moskou heeft verschillende signalen opgevangen die er op wijzen dat Kiev de zaak militair wil oplossen, en dus aanstuurt op een oorlog.

   Zoals was te verwachten heeft het Westen nauwelijks gereageerd op de Russische verklaring. De meeste westerse regeringen zwijgen,

   alleen Duitsland heeft gezegd dat het Kiev tot het uiterste zal steunen. Dit was te verwachten omdat Duitsland een grote bijdrage heeft geleverd aan het creëren van het conflict in de Donbass.

   Of Duitsland ook van plan is om militaire steun te verlenen is nog niet helemaal duidelijk. Maar het kan zeker niet uitgesloten worden.

   De NAVO geeft natuurlijk Rusland de schuld van de huidige spanningen, en heeft Moskou opgeroepen om te zaak niet te laten escaleren.

   Een zelfde boodschap voor Kiev ontbrak, maar dat is geen verrassing.

   Het spreekt voor zich dat Rusland niet werkloos blijft toekijken terwijl de Oekraïne steeds meer troepen naar de grens stuurt.

   In de laatste weken zijn er talloze filmpjes op internet verschenen die laten zien hoe Russische troepen met heel veel zwaar materieel naar de grensgebieden op weg zijn.

   Treinen met eindeloze rijen tanks en andere voertuigen trekken al dagenlang richting de westgrens.

   Ook zijn er alarmoefeningen geweest om te kijken of alle eenheden wel paraat zijn. Het is duidelijk dat Moskou niets aan het toeval wil overlaten.

   Een terechte opstelling als je naar de vijand kijkt, met aan het hoofd de corrupte oorlogshitser Joe Biden.

   Het is zijn invloed die tot de huidige crisis heeft geleid.

   DE RUSSISCHE BEER SLAAPT NOOIT

   HUGGIE

   OOM BOBBIE

   Op zich betekend de opbouw van Russische strijdkrachten langs de grens zeker niet dat Moskou van plan is om een aanval uit te voeren. Het tegendeel is het geval. Het is een bekende Russische tactiek om potentiële vijanden met veel machtsvertoon af te schrikken. De hoop is dan dat de vijand geen trek meer heeft in een confrontatie en zich weer terug trekt. Dat heeft in het verleden vaak goed gewerkt, ook in de Donbass.

   Of dat nu weer het geval is hangt van de oorlogszucht van de Amerikanen af.

   Zij geven immers de bevelen.

   Moskou kan op dit gebied eigenlijk niet verliezen.

   Trekt het Oekraïense leger zich terug, is de crisis voorlopig opgelost. Mocht Kiev toch aanvallen, heeft Moskou genoeg troepen aan de grens om meteen te kunnen optrekken

   De regering in Kiev heeft zich intussen uit de vredesonderhandelingen terug getrokken, en heeft de NAVO om vervroegd lidmaatschap gevraagd.

   Dit is een gevaarlijk route omdat volledige leden van de NAVO altijd verzekerd zijn van militaire bijstand in geval van een conflict. Dit gebeurt dan automatisch, zonder de noodzaak voor verder overleg met de andere NAVO leden.

   Op dit moment lijkt het er niet op dat de NAVO de Oekraïne als volledig lid zal accepteren. Waarschijnlijk vindt met het risico toch te groot.

   Deels komt dit door de instabiele interne situatie in de Oekraïne, maar het heeft ook met de Amerikaanse invloed te maken. De kans is groot dat de NAVO de beslissingen aan de Amerikanen zal overlaten, in een poging om toch nog een beetje buiten schot te blijven. Duidelijk is wel dat de komende weken cruciaal zullen zijn.

   Hoe dit allemaal in zijn werk zal gaan is moeilijk te voorspellen. Het is vaker gebeurd dat het er op leek dat er een grote aanval zou komen. Na wat dreigende taal trok men zich dan weer terug.

   De situatie lijkt nu anders om dat de Amerikaanse leiding op zoek is naar een aanleiding om Rusland direct aan te vallen.

   Voor Europa zou zo’n aanval een ramp zijn. Men zou dus verwachten dat de Europese regeringen alles zouden doen om een conflict te vermijden.

   Echter, uit de meeste Europese hoofdsteden hoort men alleen maar een veel betekenend zwijgen.

   Ook de media besteden nauwelijks aandacht aan de situatie.

   Dat zijn gevaarlijk signalen. Blijkbaar wil men de militaire opbouw niet storen, en gelijktijdig de weg vrijmaken voor een nieuwe anti-Rusland campagne mocht het tot vijandelijkheden komen.

   Het mag dus duidelijk zijn dat de globalisten de spanningen in het Oosten uit het nieuws willen houden. De constante Corona crisis en de bijbehorende dictatuur vormen hiervoor een prachtig rookgordijn.

   Later we niet in deze val trappen.

   Dat kan in de komende tijd wel eens een kwestie van levensbelang zijn. We willen geen nieuwe oorlog in het centrum van Europa, en Amerikaanse oorlogshitsers zijn hier niet welkom.

   Kortom; Yanks go Home!

   Geliked door 3 people

 2. Hovawart zegt:

  De wapenlobby wil ”waar voor hun geld” en waar of waarom maakt niet uit, The Great War of The Great Reset, zolang men er maar aan kan verdienen.

  Like

 3. Jan zegt:

  Biden is dan wel een dementerende maar Garrison slaat hier de plank voledig mis aangezien het dictator en psychopatische moordenaar Putain is die de oorlogshitser is.

  Like

  • bobzelf zegt:

   ZOJUIST IS JAN DE HORLEPIEP GAAN DANSEN
   BUITEN !
   EN IS ONDERWEG NAAR KIEV, MET ZIJN KATTEPULT
   MET ONDERBROEK ELASTIEK

   DE DWANGBUIZEN WERKEN OOK NIET MEER .

   HIJ IS GEK GEWORDEN NA ZIJN PEDO STRAFATSEN

   DUS KIJK UIT , DE WERKELOZE BEER IS LOS

   OOM IQ.17.5 KOMT EERST

   Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   JAN ZET DIE BEWIJZEN LIJST ER NOU BIJ !!

   DAN WORDT ALLES IN 1 X DUIDELIJK WHAHAHAHAHA

   DIE DEKSELSE PUTAIN TOCH !!

   NEEMT ZELFS DE USA NIET SERIEUS ,, VRESELIJK TOCH ?/

   DAT WORDEN WEER EEN HOOP TABLETJES JAN , VOOR JE IN SLAAP VALT

   ZAL OME BOB WAT FOTOOS OPSTUREN

   VAN HEMZELF EN ZIJN MEISSIE ??

   VOOR DE LOL !!

   WAAR IS DIE DEKSELSE TISTOCHWAT NOU, ??

   OOM THE KING OF ATHENS

   Geliked door 1 persoon

 4. Groene Leeuw zegt:

  I love the smell of Bidens blood

  Like

 5. LUCIA zegt:

  @BOBzelf
  Kunnen we ook kiezen Oom Vlady…Only the leftist part ..Huggy

  Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   WAS DAT MAAR WAAR .

   MAAR MOCHT DE USA VERNIETIGD WORDEN, DAN IS WERELDWIJD TOCH HET PROBLEEM OPGELOST, WHAHAHAHA

   OBAMA, ISLAMBOMBAMA, MICHAEL 32 CM , BIDEN , BIDEN JR
   KERRY , HITLARY , VERGEET KILL BILL NIET
   WHAHAHA

   HE WAT EEN MOOIE NATTE DROOM

   KUSSSSSSSSSSSSSSS

   OOM VLADIBOB

   Geliked door 1 persoon

 6. Asgard zegt:

  Russen en Amerikanen zitten gezamelijk in Outerspace, ze delen elkaars ruimte technologische kennis,…en hier op aarde is de hel los tussen beiden grootmachten,….Yeahhh Right!!!

  Zolang de mens niet geloofd dat er een andere entiteit op aarde kan zijn, zal men het nooit gaan begrijpen wat er werkelijk speelt!

  Like

  • LUCIA zegt:

   Ah Asgard…. interessant je raakt daar een hele goeie snaar maar de meesten zijn daar nog niet aan toe, Ik weet het al sinds mijn 11e/12e !!!

   Like

   • Asgard zegt:

    Lucia,……de meesten zijn daar nog niet aan toe zeg jij,,…..dat zullen de meesten ook nooit zijn of tot komen,….het is weinigen gegeven om daar te kunnen komen, je moet nogal wat innerlijke hindernissen zien te overwinnen, je ego zal je je ervoor opzij moeten zetten,….is ook niet uit te leggen aan je medemens wanneer je niet op dezelfde golflengte zit.

    Like

 7. bobzelf zegt:

  JA, LEUK ALS JE EEN GROTE MUIL HEBT IN KIEV

  MAAR NU ,STAAN JE KINDEREN DAAR ,

  HET IS DAN WEL WORDT EEN WALK OVER, !!

  DE LAATSTE KEER, HEBBEN DE DONBASS VRIJHEIDSTRIJDERS DE UKRAINIERS ONTWAPEND, EN TERUG GESTUURD RICHTING KIEV …. LOPEND

  ALS KLEUTERS,

  IK HOOP VOOR HEN DAT HET WEER ZO AFLOOPT

  MAAR MISSCHIEN IS ERR NOG HOOP , UW 2 LANDVERADERSZIJN ONDERWEG
  NAAR DE DONBASS
  MIJN GOD WAT EEN LINKSE LOSERS

  EN NOG NIET KLAAR,ZIE DE ARMOE, VAN UKRAINERS

  JA DE USA MAAKT DE DIENST UIT

  WEER ZULLEN ZE HET COLLATERAL DAMAGE NOEMEN

  DE UKRAIN DODEN MIJN GOD, WAT EEN KANJERS TOCH UW USA BEVRIJDERS

  MAAR GOED OM KORT TE GAAN , EVEN DE WAARHEID ,DE ECHTE WAARHEID

  VAN D AANWEZIGE OME BOBZELF

  USA COUP IN KIEV
  NA HET WAT JAREN EERDER HET OOK AL GEPROBEERD HAD “”THE ORANGE REVOLUTION
  ZE NVESTEERDEN EEN 6 MILJARD,
  OM DE COUP TOT EEN GOED EINDE TE BRENGEN
  RUSSISCH GETINTE PRESIDENT ,DEMOCRATISCH GEKOZEN AFGEZET MET PISTOOL OP ZIJN HOOFD, BRUSSEL NOEMT DIT GEVLUCHT
  VRIJHEIDSTRIJDERS IN DE DONBASS, ZIEN HUN PRESIDENT VERWIJDERD WORDEN
  EN WEIGEREN OM MET EEN SS / USA REGERING DOOR TE GAAN
  EN BEZETTEN GEMEENTE HUIZEN
  IN OVERLEG, MET DE SS AZOV RIGHT SECTOR BANDERA REGERING
  STUUR USA MC CAIN THE USA WARLORD, IK HERHAAL USA MC CAIN HET UKRAINE LEGER NAAR DE DONBASS

  EN SCHIET EEN KLEINE 7 JAAR LANG OP DE DONBASS, STEDEN EN DORPEN
  EN
  ZORGEN VOOR EEN 15.000 DODEN EN 30 GEWONDEN MEEST VROUWENEN KINDEREN

  PUTIN , MERKEL , EN MACRON , BESLUITEN IN MINSK 1 DAARNA 2 EN DAARNA 3

  TOT WAPENSTILSTAND , EN IEDEREEN MOET MET LICHTE WAPEN 15 KM TERUG EN 35 MET DE ZWAARDERE WAPENS

  UKRAINE ZET GEEN STAP TERUG , EN SCHIET DAGELIJKS DOOR

  EU PROTESTEN ??NO , MERKEL DIE PROTESTEERD ?/ NO MACRON PROTESTEERD ?/ NO

  PUTIN ZIJN SCHULD DIE LOST NIKS OP ?????????????????????????????????????

  UKRAINE DREIGT MET OORLOG OM DE KRIM EN DEDONBASS, MET GEVECHTEN TERUG TE NEMEN

  DUS DANK UVOOR DE TIJDEGE WAARSCHUWINGEN , ALSOF DE RUSSISCHE BEER ZIT TE SLAPEN

  DUS UKRAINEWIL DE KRIM AANVULLEN, DE KRIM IS RUSLAND !!!
  NA DEMOCRATISCHE VERKIEZINGEN
  DUS DE VLOOT LAG ER AL, DAAR BETAALDE OOM VLADIMIR 9 MILJARD PER JAAR VOOR INCL DE VLOOT EN 15.000 SOLDATEN VOOR DE VLOOT

  DE BRUG WAS AL KLAAR, DUS KWAMEN ER NU OM DE KRIM TE VERDEDIGEN EEN 40.000 SOLDATEN BIJ , EN DE NODIGE KILOMETERS AAN TANKS, DE LAATSTE NIEUWE

  DUS WAAR ZIJN DE RUSSEN , OPDE KRIM IN RUSLAND DUS

  IN DE DONBASS, WONEN NA DE CCCP ONTPLOFFING,….. EN ZE UKRAINE EEN BESTAAN WILDEN GEVEN MIJN OOMDUS AAN UKRAINE
  EEN 17 MILJOEN RUSSEN , OMDAT DE RUSSEN DE GRENS WAT OPSCHOVEN NAAR RECHTS ZODAT DE WAPENFABRIEKEN VAN DE RUSSENEN DE KOLENMIJNEN VAN DE RUSSEN , DUS IN UKRAINE KWAMEN TE LIGGEN

  BENT U ER NOG

  DUS NA OOK HIER DE UKRAINE BEDREIGINGEN EN DE 7 JAAR BESCHIETINGEN GEZIEN TE HEBBEN

  HEEFT OOM VLADIMIR EEN 55.000 SOLDATEN EN KILOMETERSSSS TANKS AANGEVOERD, EN DIE STAAN IN RUSLAND
  ER WORDT NIET GESCHOTEN

  ZE STAAN ER OM DE AANVAL OP DE DONBASS TE VEREIDELEN

  DUS DE USA
  UW 203 JARIGE MOORDENAARS NA GESTARTE OORLOGEN IN 20O LANDEN

  KOMEN NU MIJN OOM EVEN VERTELLEN WAT PUTIN MOET DOEN OPROTTEN ??

  NOU DIE VRAAGT EN VROEG DUS WAT DE USA IN UKRAINE KWAM DOEN ??

  DUS WHO ISTHE BOSS

  UNCLEVLADIMIR, DIE OOK NOG EEN THUIS WEDSTRIJD SPEELT

  DE RUSSEN HEBBEN NOG NIEMAND NEERGESCHOTEN

  DE USA ZORGDE VOOR 15.000 UKRAINE DODEN EN EEN 30.000 GEWONDEN
  SCHOOT DE MH -17 NEER GAF PUTIN DE SCHULD

  BEWIJS 0

  EN NU EEN GROTE MUIL .

  WHO IS THE BOSS ?? VLADIMIR PUTIN

  DUS DIT IS IN HET KORT 7 JAAR USA IN UKRAINE OMDAT ZE UKRAINE BIJ DE EU WILLEN N LIEFST OOK IN DE NAVO

  EN DAN KUNNEN ZE OP 150 KM AFSTAND RAKETTEN NEERZETTEN GERICHT OP MOSKOU
  WHAHAHA
  HOE GROOT DENKT U DAT DIT GAAT GEBEUREN ??
  LATERRRRR

  OOM KLAAS KOMT ZO

  Geliked door 2 people

  • Monalisa zegt:

   Zeker te weten 😂😂😂😂

   Geliked door 1 persoon

  • bobzelf zegt:

   ZIE IK DATDE NAVO BOOS IS ????
   EN DAT DE BRITTEN 2 OORLOGSSCHEPEN STUREN NAAR DE KRIM ??

   WHAHAHAHA, IK HERHAAL WHAHAHAHAHAH

   DUS 2 VK SCHEPEN MET EEN 1000 MATROZEN / SODATEN EN GESCHUT NATUURLIJK

   STAAN ER AAN DEANDERE KANT OP DE KRIM DUS 2500 DE LAATSTE NIEUWE TANKS
   AFWEER GESCHUT DE LAATSTE NIEUWE
   EN
   55.000 TOT DE TANDEN TOE GEWAPENDE SOLDATEN !!

   EN HEEL TOEVALLIG , IS ONGELUKKIE HOOR

   LIGT DE RUSSISCHE WINTERVLOOT IN SEVASTOPOL
   EN SEVASTOPOL LIGT OP DE KRIM

   JA ALS U MET AARDRIJKSKUNDE EEN BEETJE OPGELET HAD
   WHAHAHA

   ZOUDEN ZE DAT NIET WETEN WHAHAHAHAHAHAHA BIJDE NAVO ??

   MIJN GOD,

   ROEPT ER STRAKS NOG 1 . HE AVE JULIUS ALLES KITS ???

   WAAR ZIJN DE EVERZWIJNEN , ZOUDEN DE BRITTEN OOK TOVERDRANK HEBBEN ??

   IK ZAL DIE DEKSELSE ASUJRANTOURIX EFFE BELLEN EN DIE VISBOER
   OF DIE MEE KOMT SLAAN MET EEN KABELJAUW
   ONZE VRIEND KOSTUNRIX

   OOM BODY BAGS GENOEG ??

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s