De poorten zijn geopend – Canarische eilanden: Migranten mogen naar het vasteland

(Door: “Victoria” – Vertaling: “E.J. Bron”)

Op deze beslissing hebben de illegale migranten op de Canarische eilanden met smart gewacht, want de nagestreefde doorreis naar het vasteland wordt niet langer geblokkeerd en de weg naar toelating in het gewenste sociale paradijs wordt geëffend, per slot van rekening bezit Spanje niet de grote aantrekkingskracht (sociale uitkeringen) voor een duurzame vestiging en zo zullen talrijke gelukszoekers zich op weg begeven naar West- of Noord-Europa.

Op dit moment bevinden zich ongeveer 23.000 migranten uit Afrika op de Canarische eilanden, diegenen die in het bezit zijn van een paspoort of over een asiel”aanvraag” hebben de hoofdprijs getrokken en kunnen hun “vluchtplan” uitvoeren.

Kanarenmarkt.de:

Over de talrijke aankomsten, waarover we hier bijna al dagelijks vanuit Gran Canaria, Tenerife en Co. berichten, bestaat ook een interessante uitspraak van de rechter.

Rechter Ángel Teba van de administratieve rechtbank nr. 5 in Las Palmas op Gran Canaria gaf woensdag opdracht dat Afrikanen, die daarvoor illegaal met een boot op de Canarische eilanden zijn aangekomen en hun paspoort of asielaanvraag bij zich hebben, de eilanden in richting vasteland mogen verlaten en niet meer tegengehouden mogen worden door de politie in de havens en op vliegvelden.

Bron:
politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op De poorten zijn geopend – Canarische eilanden: Migranten mogen naar het vasteland

 1. Vrijheid zegt:

  Sinterklaasje kom maar binnen met je …

  Like

 2. delamontagne zegt:

  En als ze de verkeersregels in de EU-landen niet kennen, of negeren, [ allah zal wel voor hen zorgen ! ], dan zijn ze op verkeersgebied ook nog eens een gevaar voor de gewone EU man/vrouw.
  / / /
  Een vrouw die in restaurant in N-Fr, in de buurt van Calais werkte, reed een groepje van 4 “migranten” te middernacht aan op de departementale weg.
  Behalve dat je op een dept. weg niet mag lopen, liepen ze ook nog eens rechts [ inplaats van tegen het verkeer in, zoals gebruikelijk ].
  Één van de 4 raakte dodelijk gewond, de anderen kwamen in greppel langs de weg terecht.
  De vrouw is door de Rechtbank veroordeeld.

  La Voix du Nord

  https://www.lavoixdunord.fr/art/region/migrants-fauches-par-une-voiture-a-calais-un-mort-une-ia33b48581n3126857

  Like

 3. Alex B. M. Herbermann zegt:

  Gelukkig, ik was al bang dat de Omvolking van € niet door kon gaan.
  Alex (vluchteling)

  Like

 4. Sinyo zegt:

  Dit overstijgt nu wel mijn verbazing, dat “De Weg naar het Paradijs” wederom wordt geplaveid. In mijn aderen rond gepompt bloed – met een percentage moluks-viking – brengt met zich mee, dat ik het bloed van diegenen, die het instromen van dit soort “vluchtigjes” zomaar toelaten, wel kan drinken,

  Geliked door 1 persoon

  • Bowa zegt:

   Je bent niet alleen, ook ik zou die personen, is niet 1, het liefst aan de haaien voeren, maar als ik verder kijk wat er zich afspeeld in deze verloren wereld, denk dat ik beter kan verhuizen.

   Geliked door 1 persoon

 5. saddy zegt:

  Waren dit niet vooral de personen die uit alle noord-afrikaanse gevangenissen zijn losgelaten?

  Geliked door 1 persoon

 6. Gerrit zegt:

  Bij de grote stroom zwarte Afrikaners die naar Europa komen, voegen zich nu ook veel blanke Zuid-Afrikaners. Het leven is daar voor een blanke te gevaarlijk geworden. Het aantal dat naar Nederland is gekomen is verdubbeld. De uitstroom van deze meestal goed opgeleide mensen gaat het land opbreken. Straks hebben ze om de infrastructuur te laten draaien import Chinezen nodig. En die komen graag………met een dubbele agenda…….

  Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Heel zwart zuid afrika kan mij totaal niets schelen. ze zoeken het maar uit. Ik dacht dat blanke zuid afrikaanders geen asiel in nederland en in europa konden krijgen omdat ze wit zijn. Den haag is ze liever kwijt dan rijk. Die hebben liever achterlijke moslims

   Geliked door 1 persoon

 7. Julia zegt:

  De blanke betaalslaaf betaalt wel voor de massa zwarten die van harte welkom worden geheten, de massa van mensen kunnen nog langer wachten op een behoorlijk huurhuis. Maar dat willen wij blijkbaar toch allemaal en blijven wij de schouders ophalen en de slappe uitdrukking gebruiken WE KUNNEN ER TOCH NIETS AAN DOEN. Door lafheid is geheel Europa naar de klote. Een onderdanig en laf volk is een verloren volk.

  Like

  • Lor zegt:

   In Thailand en Birma recentelijk komen ze met geweld in opstand. Zeker 3x is in Thailand binnen een week een regimechange bewerkstelligd. De kogelgaten zaten in de puien op het plein en ook van de hotels. Hoe komt het dat wij geen geweren hebben, en deze mensen wel? Door Den Haag mogen veel geweren niet meer, maar dan doe je dat toch illegaal? En waarom kunnen de Irakezen wel kalashnikov’s kopen? In een straat hadden sommigen er een en terroriseerden de rest in de straat. En vervolgens worden deze materialen makkelijk Europa in gesmokkeld. In Duitsland zijn er vele ondergrondse voorraden en verblijfsruimten voor de moslims gemaakt, om toekomstig oorlog te kunnen voeren. De linkse vrouwen zitten al als hoer te spelen en proberen andere linkse vrouwen erbij te betrekken (de moslims welkom heten verhaal), en ik las dat daarvan ook duizenden meegaan de ondergrondse ruimten in. Dan mogen zij die linkse hoeren (want dat zijn zij dan) gaan delen. Die nazi’s die uit zuid rusland komen vanaf 700 jaar geleden, die willen de Dietse volkeren dood hebben. Nazi’s zijn een slavisch volk en daarmee aziatisch, met een programmatische mind. Zij kunnen er niets aan doen dat zij zo denken. Kunnen ze wel proberen te veranderen, maar eerst zien en dan geloven.

   Like

 8. ronjaspers zegt:

  Onze toekomstige moordenaars.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s