“Huawei kon mobiele gesprekken KPN onbeperkt meeluisteren, ook van de minister-president”

Het Chinese technologiebedrijf Huawei had vanuit China ongeautoriseerde toegang tot de kern van het mobiele netwerk van KPN. Het kon onbeperkt telefoongesprekken meeluisteren en had in strijd met de wet toegang tot tapinformatie. Huawei schond daarmee afspraken met KPN. Dat blijkt volgens de Volkskrant uit een geheim intern rapport van KPN uit 2010, dat in handen is van de krant.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op “Huawei kon mobiele gesprekken KPN onbeperkt meeluisteren, ook van de minister-president”

 1. LUCIA zegt:

  Ja Trump was toch een idioot dat hij geen Huawei wilde i.v.m. 5G…wel nu blijkt wat iedereen met 1.5 hersencel had kunnen weten dat de chinezen hartstikke onbetrouwbaar zijn en spionage hoger in hun vaandel hebben staan dan het in Nederland binnen overheidskringen gedoodverfde Rusland.
  Had Rutte maar 10% van Trump zijn intelligentie gehad had hij nooit besloten om met Huawei in zee te gaan. Check ook Cyrus Parsa zijn website over hoe chinezen bespioneren en de gevolgen daarvan.

  Geliked door 3 people

 2. Ben zegt:

  Nou, Balkende was een eersteklas sukkel, dus die kon niks verraden, maar zoals Lucia al stelt: Trump werd hier te lande verguisd en voor racist uitgemaakt als hij het linkse lievelingetje, China, aanpakte en nou blikt achteraf Trump keihard gelijk te hebben.
  Zoals Trump ook al gelijk had m.b.t. Afghanistan, Irak, Israel/pallestijnen.
  Nu zitten de Amerikanen opgescheept met een demente geilneef en een dametje, die er alleen zit omdat ze pigment heeft en vrouw is.

  Geliked door 1 persoon

  • LUCIA zegt:

   Ben, weet je wat ik nog het meest lachwekkende vindt, welke dodo als je genoeg poen of macht hebt, maakt gebruik van het gewone netwerk, je zorgt toch dat alle belangrijke lijnen via sat-phones gaan. Ik heb ooit gelezen dat als je genoeg betaald, je je eigen satelliet kunt uitkiezen…weet niet of het waar is.
   En dan te bedenken dat de overheid zo een lol had, omdat ze een flink aantal misdaden hadden opgelost, vanwege de encrypted phones die niet zo encrypted bleken, oh ze waren zo clever…. ondertussen..tja oh oh den Haag.. niet op palen… maar een grote UitlekBak eronder vanwege notoire Lekpartijen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s