Staatsbosbeheer vroeger en nu . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; Gerard de Boer)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Staatsbosbeheer vroeger en nu . . .

 1. Vrijheid zegt:

  Er wordt inderdaad bijzonder veel gekapt tegenwoordig. Het lijkt wel of ze heel Nederland bosvrij willen hebben. Moet het een grote stad worden?

  Like

  • droevige mof zegt:

   Ook in ons land worden dag en nacht bossen gekapt. Ik vroeg de bosarbeiders wat er aan de hand is. Ze zeiden dat de bomen zogenaamd ziek zijn, maar dat is slechts gedeeltelijk waar. Het hout zou worden verwerkt tot pellets.

   Like

   • Vrijheid zegt:

    In Duitsland speelt dit probleem dus ook. Deze bosarbeiders doen me denken aan de artsen die iedereen prikken. Die zeggen ook, iedereen is ziek, maar ik denk dat ze er zelf ook niet in geloven. Helaas weer mensen die bevelen opvolgen, maar (volgens mij) wel weten dat het niet juist is wat er aan hun wordt verteld. Ik zeg: kappen met kappen!

    Geliked door 1 persoon

  • nee vrijheid, volgens mij halen ze de bomen weg om 5G meer ruimte te geven om iedereen ziek te maken en om meer immigranten kwijt te kunnen uiteindelijk.

   Like

 2. LUCIA zegt:

  Geen bomen geen beheer meer nodig meer geld voor het “zwarte goud”…out of Africa.

  Like

 3. Bob zegt:

  Dit heet klimaat bescherming.
  Het bevordert de CO2 vermindering.

  Geliked door 1 persoon

 4. Julia zegt:

  Groen Links zijn sterke voorstander van kappen van bomen voor de mislukte BIO industrie en het bouwen van heel veel blokken duiventillen de invasie van woestijnratten en zwarte afrikaantjes te huisvesten.

  Geliked door 1 persoon

 5. Herman zegt:

  In distopische maatschappijen o.a. beschreven in boeken als 1984 en Brave new world wonen dissidenten teruggetrokken, afgescheiden van een “fantastische” maatschappij in het woud. NOWHERE TO HIDE NOW!

  Like

  • LUCIA zegt:

   @ Herman; Hier niet maar er zijn nog best landen in Europa waar er nog flink wat bos is, dan zijn er ook nog eilanden te koop in Europa voor een redelijke prijs, als je het met een aantal mensen doet . Al dit soort ideeën struikelt echter op een ding/punt, mensen weten niet meer hoe samen te leven , te organiseren en samen te werken.
   In arme landen zonder sociale vangnetten, doen mensen niet anders, is gewoon survivalmode, alles wat je daar niet gebruikt komt automatisch in de familie en vrienden kringloop..we zij veel kwijtgeraakt wat dat betreft… ook intermenselijke contacten zijn afgevlakter, mensen maken geen tijd voor mekaar, iedereen heeft het zo druk, met een (vaak) zeer onbenullig aantal zaken. De vloek van vooruitgang is blijkbaar vereenzaming.

   Geliked door 1 persoon

 6. Gerrit zegt:

  Als gezonde boom ben je tegenwoordig je leven niet meer zeker.!!!! Hier in de straat zijn 4 prachtige bomen omgezaagd. Geen tegels die omhoog kwamen of wegdek. Bekijk de stammen van 30 cm dik. Volkomen gezond.! Sinds we hier wonen zie je het openbaar groen elk jaar verminderen. Treurig!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s