Angst . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op Angst . . .

 1. Marc zegt:

  De Nederlander zwijgt helemaal niet: hij is gewoon hartstikke achterlijk door steevast op een andere partij dan de PVV te stemmen!

  Daarmee maakt hij zich schuldig aan landverraad!

  Geliked door 2 people

 2. Rene zegt:

  Raak ! niets aan toe te voegen

  Like

 3. leeuw7 zegt:

  In de tweede Wereldoorlog waren het slechts één procent van de mensen die het opnam voor zijn of haar naaste,nu anno 2021 (80 jaar later)vermoed ik dat dit percentage misschien wel gehalveerd is !Dus misschien komen slechts 85.000 mensen daadwerkelijk in verzet tegen de satanische Mark R.en z’n trawanten!!Vermoedelik is 99% van het ambtenarenapparaat volledig gecorrumpeerd door het kwaad!!Politie ,rechterlijke macht en andere bestuurlijke organen zijn in handen van satan en z’n volgelingen!!Nederland gaat met zekerheid haar ondergang tegemoet!!Vaccinazi – dictatuur net zoals in Duitsland met onnodige geldverslindende testbewijzen!!! Honderdduizenden Nederlanders worden onnodig volledig geruïneerd!!!

  Geliked door 3 people

 4. Cathja zegt:

  Je kunt ook alles verliezen als je voor je rechten opkomt. Hebben we nog niet genoeg beelden voorbij zien komen met als boodschap hoe ‘onwilligen’ worden behandeld door de politie en ME?
  Zelfs zeer vreedzame protesten worden zeer hardhandig uit elkaar gedreven en geslagen. Ik laat mij niet een schedelbasisfractuur slaan. Ik ben niet laf, maar tegen een absurde politie-overmacht verlies je het sowieso. Aangifte doen? Vergeefse moeite. Mijn leeftijd laat het trouwens niet toe om mee te doen aan protesten, in welke vorm dan ook. Ik besef heel goed dat ons ZEER GROOT ONRECHT WORDT AANGEDAAN, maar daarvoor zullen toch echt de schuldigen berecht moeten worden. De onrust in de samenleving wijst richting een burgeroorlog. De kruik gaat net zolang te water tot hij barst….

  Geliked door 2 people

 5. Julia zegt:

  Het grootste deel van de Nederlanders blijken dommer dan dom wie staat er nog met gezond verstand achter de tirannen in Den Haag kijk o.a. naar de corrupte puinbak in Den Haag. Wie hier nog blind voor is is in en in triest. Maar ja lafheid en verraad zit nu eenmaal bij veel Nederlanders blijkbaar in de genen want uiteindelijk was 1 op de 3 Nederlanders fout in WOII.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s