Sinterklaas . . .

Stelt u zich eens voor dat al die miljarden euro’s die #Rutte afgelopen jaar wegschonk aan andere #EU-landen, aan #klimaathysterie en #massamigratie… dat die waren besteed aan opschaling v/d #zorg, aan beschikbaarheid #vaccins en aan steun voor door #corona getroffen bedrijven.

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter; “Percolator“)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Sinterklaas . . .

 1. Bas zegt:

  Ondertussen in België

  Geliked door 4 people

 2. Yvonne zegt:

  Zo makkelijk miljarden van de belastingbetaler weg te geven, denk eens aan je eigen land wel vol douwen met mensen uit andere landen die uit veilige gebieden komen die hier niets bijdragen onze huizen in beslag nemen in een woning waar hoogstens ruimte is voor 6 personen stop je toch ook niet 16 personen of meer? Waarom dan wel honderden of duizenden mensen Nederland in laten waar geen plek voor is?

  Geliked door 3 people

  • ronjaspers zegt:

   Yvonne.Ze worden met miljoenen tegelijk europa binnengehaald voor een oorlog tegen de europeanen.Per slot van rekening moet 90 % van de wereldbevolking uitgemoord worden voor een communistische NWO.

   Geliked door 1 persoon

 3. karton zegt:

  Stelt u zich eens : een Nederland zónder Sinterklaas Rutte , zónder Seksclub D66 én zonder een links-landverradersclubje o.l.v. Yasser Feras en z’n terroristen, maar wél een Nederland met gezond denkende mensen a.d. leiding , zoals bijv. dhr. Wilders en nog enkelen, ja……dan zouden wij , échte Nederlanders, leven in een rijk landje waarin islamitische vluchtelingen geen schijn van kans krijgen om hun ziekelijke ideeën te verkondigen !

  Geliked door 1 persoon

 4. Bas zegt:

  Iets héél anders tussendoor
  Effe belletje trekken…..

  Geliked door 2 people

  • karton zegt:

   @ Bas op 18-4-2021 om 19.26 u.
   Typisch gevalletje van “de klok horen luiden maar niet weten waar de klepel hangt”.
   Maar ik zie tot mijn verbazing dat die wit geschminkte ouwe baas óók nog eens betaald krijgt voor z’n diensten : z’n klok wordt geluid en hij mept de luidende mevrouw met een harig apparaat op haar hoofd wordt gemept.
   Weet u of dit een religieuze voorstelling betreft ? Zo ja, bij welk geloof behoort deze uiting van naastenliefde ?
   En, óók belangrijk……….waar kan ik mij eventueel aanmelden ?

   Geliked door 1 persoon

   • Bas zegt:

    Volgens mij is dit een soort van heilige man (sadhu) uit India.

    Like

   • karton zegt:

    @ Bas op 19-4-2021 om 21.05 u. Dank voor uw informatie, lik ga proberen kontakt te maken met die sadhu. Één vraagje nog : u schrijft “heilige man” , moet dat niet zijn “geilige man” ? Dus een schrijffoutje ?

    Like

   • Bas zegt:

    Tsja, of het geil is?
    Ze doen wel meer rare dingen met hun geslachtsdeel, zoals gewichten eraan hangen of oprollen over een stok etc.
    Ik snap niet wat ze hiermee willen bereiken, maar ik ben dan ook niet zo spiritueel aangelegd…

    Geliked door 1 persoon

 5. guusvelraeds zegt:

  Dat van die vaccins mag weggelaten worden. De corrupte WHO heeft officieel erkent dat de IFR van covid 19 0,15% is. Bij een IFR 0,15% is vaccineren van de wereldbevolking niet nodig. Overigens vaccineren mogen we het niet noemen. Het is een wereldwijd uitgerold experiment waarin de derde fase van het onderzoek naar de werking van mRNA injecties op menselijke proefpersonen wordt uitgeprobeerd. Deze derde fase loopt nog tot januari 2023. 99% van de mensen heeft niets te duchten van dit verkoudheid virus. Je moet wel gek zijn om dat goedje in je bast te laten spuiten. Je imuunsysteem kan covid 19 gemakkelijk aan. Tenzij je een of meerdere onderliggende aandoeningen hebt en voorbij de 80 jaar. Dan kan covid het laatste zetje zijn. Maar dat was bij de “verdwenen” griep niet anders.

  Geliked door 4 people

 6. Bob Fleumer zegt:

  Allen het feit dat tijdens de Rutte periode een stad als Amsterdam aan geluk zoekers is binnengelaten is voldoende om Rutte met pek en veren de laan uit te sturen, deze man heeft Nederland gigantisch veel schade berokkend. Oprutte dus!

  Geliked door 3 people

 7. toetssteen zegt:

  Heel aparte link via mijn vrouw:

  https://bmcmedicine.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12916-020-01887-1

  Het kost u een uur, maar dan is er een heel andere blik. Keuze is ook Nederlands, maar Engels had mijn voorkeur, gewoon voor de puntjes op de i.

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Hans Wiegel zette ooit Joop den Uyl als Sinterklaas weg. Zouden we hem nog eens kunnen porren om Rutte als Sinterklaas te betitelen. Aan zulke soort politici ontbreekt het de dag van vandaag. Een taak voor Baudet misschien ?

  Like

 9. Harry zegt:

  Eigenlijk verdient die volksverrader niks beter dan “ de kogel “ .
  Onbegrijpelijk dat dat soort volks- en landverraders gewoon kunnen blijven zitten !
  Hij werd in de tweede kamer steevast voor leugenaar uitgemaakt , het deerde hem geen ene donder !
  Zelfs zijn smoel vertrok ie niet .
  Hij laat het over zich heen komen en gaat gewoon dóór !
  Kortom het is een dóór en dóór doortrapte smeerlap waarbij Arie Olivier en Madoff verbleken .

  Geliked door 1 persoon

  • scherpschutter1943 zegt:

   rutte, bord voor zn kop, eelt op zijn ziel (als hij al een ziel heeft), geen geweten maar wel uitvinder van een nieuw woord voor de Dikke van Dale “Verkeerd herinnerd”. Je moet er maar opkomen Een eufemisme voor “liegen”.

   Geliked door 1 persoon

   • karton zegt:

    Las gisteren ergens dat Segers van de CU “de deur naar de VVD op een kiertjes heeft gezet”.
    Segers was de Dappere Dodo die met veel bombarie verklaarde NIET meer met Rutte/VVD te willen aan samenwerken.
    Deze man is , nét als Hoekstra, lid van een zg christelijke partij ; liegen , bedriegen en achterbaks gedrag is hun lust en hun leven, zij kunnen kennelijk niks anders ; zij geilen op “macht én pluche”.
    Kotsmisselijk word ik van dit soort “politici”.

    Geliked door 2 people

 10. Bob Fleumer zegt:

  Rutte moet een vestje zonder mouwen worden aangemeten, als hij terug kijkt op zijn 10 jaar Rutte en dan nog door wil gaan dan ben je niet toerekeningsvatbaar maar volledig van het padje ik ben nu 83 en heb best een en ander meegemaakt maar dat een man als Rutte zolang ons land naar de kloten mag helpen zegt toch veel over de Nederlanders, het interesseert ze geen donder ook omdat een hoop stemmers onze taal niet eens beheerst.

  Geliked door 1 persoon

 11. Tijl Uylenspiegel zegt:

  Keek vanavond het programma “Scheefgroei in de polder” vol verwachting, de eerste aflevering was zeer goed, de tweede iets minder.
  Waar het om gaat is dat de economie er jaar na jaar op vooruitgaat terwijl de welvaart geen gelijke tred houd, bedrijven betalen steeds minder belasting, de burger juist steeds meer.
  Voor jongeren is het helemaal somber gesteld, het enige dat ze na hun school (hoog of laag) kunnen krijgen is een nulurencontract of een baan bij een onderaannemer die moet vechten met andere prijsvechters wat de beloning niet ten goede komt en aan de andere kant een huizenmarkt die bijkans onbereikbaar is.
  De gemiddelde huizenprijs ligt ver boven de € 300.000,00 en daar krijgen ze geen hypotheek voor, huren is bijna geen reële oplossing meer.
  En plots zit daar een idioot tussen alle mensen die met oplossingen voor de problemen denken te komen weer zo’n klimaatidioot.
  Economische crises waren zo zei hij te vergelijken met meteoorinslagen en die konden we overkomen, het klimaat was echter een botsing der planeten en niet te voorkomen als we er nu niet vol voor gingen.
  Het alternatief was dat de wereld zou vergaan, dat soort mafketels beginnen steeds meer op Jehovagetuigen te lijken !
  Jammer dat niet iemand tegen hem zei; Vergeet Frans Timmermans niet de groeten te doen eikel.

  Het was trouwens niet de enige die volslagen van het padje was, een NRC columnist wist te vertellen dat een onderdeel van het bestrijden van de huizencrisis was om de virtuele winst die huizenbezitters jaar op jaar krijgen te gaan belasten.
  Dus stel je hebt jaren geleden een huis gekocht van drie ton en de (gemiddelde) huizenprijzen stijgen jaarlijks met 10% dan zou je dus over die virtuele winst van € 30.000,00 belasting moeten afdragen, op de vraag wat r dan zou moeten gebeuren gesteld dat de huizenmarkt weer eens instort en of men dan belasting terug zou krijgen zei hij eerlijk, nee dat lijkt me niet aannemelijk.
  En dit soort mensen zitten dus op belangrijke plaatsen !!

  Geliked door 1 persoon

 12. Meine Olaf zegt:

  Dan hadden wij het nu toch een heel stuk beter gehad , en konden wij mischien wat eerder met pensioen en alle zorg medewerkers lekker salaris verhoging van een paar 100 euro , nee Mr Rutte geef het maar weg en laat je eigen volk maar versukkelen , Meneer de President slaap zacht .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s