Syrisch-orthodoxe bisschop: “Moslims zullen de macht in Europa hebben”

(Vertaling: E.J. Bron)

Over nog niet eens 30 jaar zal de helft van de Europese vrouwen gesluierd zijn. Daarvoor waarschuwde de Syrisch-orthodoxe bisschop voor Zwitserland en Oostenrijk, Dionysius Isa Gürbüz (foto), al enige tijd geleden. Hij voorziet daarmee het begin van de christenvervolging in Europa.

“Wat de terreurgroepen van ISIS, de Taliban of Al-Qaida nu doen, is alleen maar de voortzetting van de Armeense genocide van 1015”, verklaarde hij.

Destijds werden in Turkije bijna 2 miljoen christenen vermoord en nog eens miljoenen werden gedwongen zich tot de islam te bekeren. “Het is vanaf het begin, al 1300 jaar geleden, het eigenlijke doel van de islam om de christenen door terreur uit het Midden-Oosten te verdrijven!” Maar het Midden-Oosten is slechts een etappe.

Gürbüz kijkt in werkelijkheid in de toekomst. Wat er nu in Syrië en Irak gebeurt, kan weldra ook in Europa gebeuren. En het gebeurt al in Europa.

Dionysius Isa Gürbüz woont in het kapucijnenklooster Arth aan het Meer van Zug en leidt 10.000 orthodoxe gelovigen in Zwitserland en 4000 in Oostenrijk. Hijzelf is afkomstig uit het oostelijke deel van Turkije, dat hij “vijand van het christendom” noemt.

Het visioen van een vreedzaam met elkaar van verschillende culturen en religies van diegenen die de toestroom van vluchtelingen goedkeuren, beschouwt de bisschop als krankzinnig en naïef:  “Onder de vluchtelingen bevinden zich talrijke terroristen”.

En hij vraagt zich af: “Waarom nemen de Golfstaten, de Verenigde Arabische Emiraten en Qatar geen vluchtelingen op? Waarom bestaat veelmeer het plan dat ze hier naartoe komen? Bijvoorbeeld om Europa tot de islam te bekeren?”

“De moslimmeerderheid zal de macht voor zichzelf opeisen”

Deze verandering zal uiteraard niet vreedzaam zijn. Ten eerste zal het aantal moslims door de vele kinderen in moslimfamilies snel toenemen.

“En in de jaren-20 en de jaren-30 zal er een moslimmeerderheid in Europa zijn. De helft van de Europese vrouwen zal dan gedwongen worden een hidjab te dragen” om “de nieuwe meesters niet te provoceren”, benadrukte Gürbüz.

Zodra de islam “de macht overneemt, zal de vervolging beginnen”, want: “Wat nu in het Midden-Oosten gebeurt, zal ook hier in Europa gebeuren.”

(Bron: VoxNews)

Bron:
unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Syrisch-orthodoxe bisschop: “Moslims zullen de macht in Europa hebben”

 1. Martine zegt:

  Deze man kijkt veel te beperkt naar de geo politiek en heeft nog weinig gelezen over vaccinaties en de great reset.

  Like

 2. Marijke zegt:

  Tja, en als wij hier wat van vinden en ons ertegen verzetten, zijn we racisten.

  Geliked door 1 persoon

 3. Sobieski zegt:

  We hebben het in ge geschiedenis al gezien. Eeen was ook het gehele Midden-Oosten, Anatolie en Noord-Afrika Christelijk, terwijl Iran en Centraal Azie Zoroastrisch waren, Afghanistan en Tadzjikiistan en Uygur/Sinkiang (Tocharie) Buddhistisch, en Pakistan, Bangla Desh en Indonesie waren Hindu (alleen Bali is daar nog van overgebleven).

  Het artikel heeft één klein drukfoutje, dat echter zeer belangrijke informatie bevat:

  De genocide op de Armeniers was niet in 1015, maar in 1915.

  Dit is dus belangrijk, zodat iedereen die de geschiedenis niet kent, weet dat dit niet een gebeurtenis is van “lang geleden”, maar iets dat ook heden ten dage nog een heel volk in een collectief trauma houdt, dat zeker gezien de agressieve politiek van Erdogan en Azerbadjan weer hoogst actueel wordt.
  De laffe houding van het Westen (uitgezonderd Frankrijk en Zweden) alsook, zeer teleurstellend, van Israel en Rusland (die anders wel durven opstaan) doet de zaak in deze ook geen goed.

  Geliked door 1 persoon

 4. Willem zegt:

  Dit zei ik 10 jaar geleden al, het is niet zo moeilijk om dat door te hebben. Als je je een klein beetje inleest in de islam kom je al snel tot de conclusie dat dat zo is. Ik las een artikel van een Deense professor die tot de conclusie kwam dat er nog 3 mogelijkheden voor de Europeanen overblijven : bekering, massale remigratie of burgeroorlog. Geen van deze zal 100% zijn dus wat blijft erover? Een beetje bekering, een beetje remigratie en een beetje burgeroorlog, maar in ieder geval een hoop gezeik dat erg lang zal doorzeuren.

  Like

 5. Bob zegt:

  De Christelijke Kerken werken zelf mee
  om de niet- islamieten te laten verdwijnen.
  Bekijk de vergaderingen van de IRK.

  Geliked door 1 persoon

 6. Harry zegt:

  De christenen zijn te stom en te laf om tegen de islam te ageren .
  Heel geleidelijk , heel geniepig worden we in de hoek geduwd .
  Als we niet resoluut tegen de islam optreden – dus compleet uitroeien – zal ons lot beslecht zijn door die barbaren die niet stoppen voordat ze iedere niet- moslim de strot afgesneden hebben .
  En dát is wat ik tegen christenen heb , ze roepen dat hun God het wel even op gaat lossen , maar dat het nog nét niet erg genoeg is , effe wáchten nog …………
  Sommigen zijn zó gek om te stellen “ dat ie al onderweg is , hierheen “ .
  Onnozele klootzakken .
  Even wachten dus nog , totdat het te laat is en er geen weg terug is .
  De stommelingen en onnozelaars helpen dus de moslims , met hun uitgestreken devote smoelen !
  We hebben dus een extra vijand , de vijfde gereformeerde colonne .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s