Tientallen miljoenen euro´s aan EU-begrotingsgeld voor Soros-NGO´s

(Door: Bogdan Sajovic – Vertaling: E.J. Bron)

De Europese Unie financiert onverstandig genoeg Soros´ NGO´s met tig miljoenen euro´s uit de gezamenlijke begroting. De EU financiert ook organisaties die verbonden zijn met het islamitisch terrorisme. Rechts gerichte, conservatieve NGO´s krijgen daarentegen geen cent uit het EU-budget.

De Duitse Europarlementariër Joachim Kuhs (AfD) heeft zich zeer kritisch uitgelaten over de begrotingsfinanciering van links-liberale NGO´s. Volgens officiële informatie kreeg Soros´ NGO “Open Society Foundation” alleen al in het jaar 2019 € 34 miljoen uit de gezamenlijke EU-begroting. Kuhs denkt dat dit nog niet eens alles is, want de NGO´s worden op verschillende manieren gefinancierd, die niet de meest transparante zijn, en hij denkt dat dit cijfer in werkelijkheid veel hoger is. Met het oog op de hoogte van de financiering uit de EU-begroting zei Kuhs dat hij het etiket “NGO´s” helemaal niet meer van toepassing vindt, maar dat het beter zou zijn om deze organisaties “quasi regeringsorganisaties” te noemen.

Alleen links gerichte NGO´s worden gefinancierd

Soros´ “Open Society Foundation” is niet de enige linkse “NGO” die geld krijgt uit de EU-begroting. Kuhs plaatst vraagtekens bij de rationaliteit van de financiering van deze organisaties, waarvan het enige doel subversief activisme is met het doel om de Europese samenleving, zoals wij die kennen, te vernietigen, en dat in een tijd van economische crisis die door een nieuwe coronavirus pandemie veroorzaakt wordt. “Met het oog op de economische crisis, die door de Covid-19-pandemie veroorzaakt werd, is het moeilijk uit te leggen aan de belastingbetalers waarom de EU ons geld aan linkse NGO´s uitgeeft, die de radicale ´No Borders´-agenda verdedigen, ´legale oorlogs´-campagnes” tegen democratisch gekozen regeringen voeren en conservatieve leiders zoals Matteo Salvini en Viktor Orbán aanvallen”, zei Kuhs. Hij voegde er aan toe dat hij geen enkel voorbeeld voor een rechtse, conservatieve NGO kon vinden die gefinancierd werd uit de EU-begroting.

Financiering van “islamistische” terroristen

Organisaties die verband houden met het “islamistische” terrorisme, worden daarentegen in hoge mate door begrotingsmiddelen gefinancierd. De “Palestijne Autoriteit” bijvoorbeeld heeft in de afgelopen 25 jaar het duizelingwekkende bedrag van € 257 miljoen uit d eEU-begroting gekregen, hoewel ze door Hamas en de PLO gecontroleerd wordt, die beide als “islamistische” organisaties genoteerd staan. € 13 miljoen ging naar de organisatie “Palestijnse vluchtelingen in het Midden-Oosten”, die nauwe contacten onderhoudt met de terreurorganisaties Fatah en Hamas, ruim € 1 miljoen naar het “Europese netwerk tegen racisme”, dat door een voormalig lid van de Moslimbroederschap wordt geleid, en € 500.000,- naar een “islamistische” ondersteuningsorganisatie in Duitsland, die contacten onderhoudt met de terreurorganisaties Moslimbroederschap, Hamas en Hezbollah. Deze organisaties financieren niet alleen terroristische handelingen, maar betalen ook ondersteuning aan familieleden van gedode of gevangen zittende terroristen. Daarom is het absurd dat uit de EU-begroting moorddadige bendes gefinancierd worden, die ons willen vernietigen, en bovendien nog pensioenen voor de families van terroristen. Alleen al € 34 miljoen uit de EU-begroting ging er in 2019 naar Soros´ “Open Society Foundation”, die ook organisaties financiert die nauwe contacten hebben met “islamistische” terroristen.

Bron oorspronkelijk artikel:
demokracija.si

Bron:
unser-mitteleuropa.com
Door: Bogdan Sajovic

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op Tientallen miljoenen euro´s aan EU-begrotingsgeld voor Soros-NGO´s

 1. Monalisa zegt:

  Nazi’s helpen nazi’s

  Geliked door 2 people

 2. Freddy zegt:

  Deze cijfers en organisaties blijven onder de aandacht brengen. Misschien worden de mensen dan wakker

  Like

 3. Stefan zegt:

  Waarom gaat die gast niet gewoon dood ?
  Geef hem eens met spoed een corona vaccinatie.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De Europese Unie financiert zijn eigen ondergang !

  Like

 5. Gerrit zegt:

  About a Jacket het borduuratelier voor vrouwen met en vluchtelingenachtergrond ontvangt €20.000 van het Oranjefonds en € 10.000 van het VSB fonds.Vier ochtenden komen de vrouwen bij elkaar om te borduren en te praten en oefenen ze de Nederlandse taal begeleid door vrijwilligers en taalcoaches. Met dit geld kan de Stichting het komende jaar(!) zijn activiteiten uitbreiden.
  Als je de weg weet is er overal wel wat geld te vangen. € 30.000 is me een een pak geld!
  Ik ga een Stichting oprichten voor Nederlandse bierdrinkers die samen discusseren over de massa-immigratie in het land en wat voor hinder zij er van ondervinden!! Waar blijft de subsidie???

  Geliked door 2 people

 6. Bob zegt:

  De financiering van de ondergang
  van Europa wordt gedaan met ons
  belasting geld.
  De financiering van onze toekomstige
  terreur aanslagen wordt mogelijk gemaakt
  met ons belasting geld.
  De EU werp Europa in de vuilnisbak.

  Like

 7. Bas zegt:

  Duitsland

  Geliked door 1 persoon

 8. Julia zegt:

  Ach de EU schenkt graag miljarden aan landen zoals Turkije en de elitaire misdadigers tegen de menselijkheid zoals Soros en de overige misdadigers dat het doel voor ogen heeft de wereldbevolking drastisch te reduceren t.b.v. de agenda NWO. Ondertussen tekent de EU voor haar eigen ondergang wat betekent de EU nog vooral ten opzichte van grote wereldmachten zoals Rusland en Turkije. Het enige verstandige besluit is dat zij voorlopig sancties tegen Rusland niet doen maar komt dat uit angst of drijft er een beetje gezond verstand naar boven alhoewel ik dat betwijfel. Voorlopig heeft Turkije al een flinke macht over de EU uiteindelijk hebben zij zelf al het paard van troje binnen gehaald en hebben zij hier al hun handen vol aan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s